Νέα

Prison Break

• Μέλος που άνοιξε το νήμα underwater111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
OOOOOOOOOOO αυτά είναι τα καλύτερα νέα της ημέρας.Να ζητήσω μια χάρη αν μπορείς σήκωσέ το χωρίς subs τουλάχιστον να κατεβάζω γιατί δεν έχω account στο rapid οπότε όσο θα περιμένω να με αφήσει να έχω κατεβάσει κάτι και να έχουν βγει και οι subs

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Πιστοί στο ραντεβού μας.......
prison-break-spoilers-02.jpg

Ελληνικοί υπότιτλοι
Pass: dfwk

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Aρχηγέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Προσεξατε στο λεπτο 11 του 2ου επεισοδιου περιπου, τον μαλακοπιτουρα που το παιζε μαγκας οτι μαλλον ειναι Ελληναρας, λεγοντας καθως τα ριχνει, ' Ωπα Ωπα τα μπουζουκια ' !!!!??????????????
Για τσέκαρετε το 1ο επεισόδιο στην έκδοση στο λεπτό 24:42! Ακούγεται η φωνή "Πάμε, πάμε!!!" Εεε ναι λοιπόν... έχουμε πολύ δυνατό σπέρμα. Ο Έλληνας είναι παντού.
Πάντως φήμες λένε πως ο Scofield θα αποδράσει από τις φυλακές με την βοήθεια του παλιοκώστα με ελικόπτερο.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πιο ρε για τσεκάρετε στο 7ο επεισόδιο στην season5 μου κάποιος ταρίφας παίρνει τον σκοφιλντ και του λέει που πας αδερφέε.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Πιο ρε για τσεκάρετε στο 7ο επεισόδιο στην season5 μου κάποιος ταρίφας παίρνει τον σκοφιλντ και του λέει που πας αδερφέε.
Φιλαράκι η Season5 ακόμα είναι στα σκαριά.....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ναι είδα ειδικές σκηνές.Έχω δικό μου άνθρωπο στην παραγωγή.χεχεχε

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
dfwk είσαι ωραίος. Thanks. Γιατί δεν κατεβάζεις και το K-Ville πια;

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
dfwk είσαι ωραίος. Thanks. Γιατί δεν κατεβάζεις και το K-Ville πια;
Το 4ο επεισόδιο του K-ville θα το ανεβάζω αργότερα με αγγλικούς υπότιτλους. Όταν βγούν και οι ελληνικοί θα ενημερώσω. Τα προηγούμενα 3 είναι εδώ:

tzitzikaki

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες μου σας χαιρετώ! Είμαι νέα στην παρέα και σας συγχαίρω για το site και για την ατάκα "ΣΕξ και μπουρδελοκαταστάσεις"!  Τ-ρ-ο-μ-ε-ρ-ή! Μπράβο και για την προσπάθεια που κάνετε ώστε να μοιραζόμαστε όλοι το Prison Break! Επειδή είμαι κι εγώ maniac θα προσπαθήσω κι εγώ να συμβάλλω στην προσπάθεια. Thanks για το new episode! (Σορρυ αν είμαι off topic!) :rolleyes:

Επισκέπτης
Μάγκες μου σας χαιρετώ! Είμαι νέα στην παρέα και σας συγχαίρω για το site και για την ατάκα "ΣΕξ και μπουρδελοκαταστάσεις"!  Τ-ρ-ο-μ-ε-ρ-ή! Μπράβο και για την προσπάθεια που κάνετε ώστε να μοιραζόμαστε όλοι το Prison Break! Επειδή είμαι κι εγώ maniac θα προσπαθήσω κι εγώ να συμβάλλω στην προσπάθεια. Thanks για το new episode! (Σορρυ αν είμαι off topic!) :rolleyes:
μεγαλώνει ο γυναικείος πλυθησμός εδώ

tzitzikaki

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλώνει ο γυναικείος πλυθησμός εδώ
Ε βέβαια!!! Και για τους λάτρεις της σειράς έχω και τα δύο καινούρια πόστερ της 3ης σεζόν, αλλά δεν ξέρω πώς να τα ανεβάσω... Αν θέλει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του... :think:

Επισκέπτης
Ε βέβαια!!! Και για τους λάτρεις της σειράς έχω και τα δύο καινούρια πόστερ της 3ης σεζόν, αλλά δεν ξέρω πώς να τα ανεβάσω... Αν θέλει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του... :think:
καλώς ήρθες  τότε στο κορυφαίο site που συχνάζει η αφρόκρεμα της ελληνικής επικράτειας και ακόμη ποιο πέρα.

tzitzikaki

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μ' αρέσετε! Με τρέλα! Μήπως εσύ arion 1955 ξέρεις να μου πεις πώς να ανεβάσω τα posters?

Επισκέπτης
κατ αρχήν στον χώρο που γράφουμε το κείμενο γράψε τον τίτλο του θέματος σου.
στην συνέχεια πάτα από κάτω εκεί που γράφει προεπισκόπηση.
στο νέο παράθυρο που  θα βγεί πάτα εκεί που γφάφει πρόσθετς επιλογές και στο νέο παράθυρο πάτα εκεί που γράφει επισύναψη αρχείου και θα πας στον φάκελο που έχεις  στο pc σου και θα διαλέξεις το αρχείο για το πόστερ που θα ανεβάσεις.

tzitzikaki

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια! Για δες τώρα και πες μου

Συνημμένα

• prison_break_ver3.jpg
    prison_break_ver3.jpg
    99,6 KB · Εμφανίσεις: 22

lans

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για οσους θελουν εδω ειναι ολα τα επεισοδια του Prison Break - Heroes - Moonlight -
Californication.
Το site ενημερωνεται αμεσα λιγα λεπτα μετα την προβολη των επεισοδιων στην Αμερικη.

[URL unfurl="true"]http://hdtvworld.org/category/tv-series/[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom