Νέα

Prison Break

• Μέλος που άνοιξε το νήμα underwater111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Μεταφέρω την απάντηση σε σχετικό pm που έλαβα για να λυθούν σχετικές απορίες...
Η απλή έκδοση παίζει και στο DVD player σου αρκεί να μετατρέψεις το avi αρχείο σε DVD. Ένα καλό προγραμματάκι είναι το παρακάτω:
Το αρχείο της δεύτερης έκδοσης, το ανέφερα για πιο ψαγμένους, το αρχείο mkv το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο από το παλιό και ξεπερασμένο avi, μπορεί να παίξει μόνο σε δυνατό υπολογιστή και μέσω θύρας HDMI να το στήλεις σε μια HD ready τηλεόραση ή αν έχεις κάποιο H-D Streaming Media Player(γύρω στα 300-400€).

Βέβαια υπάρχουν αρκετά προγράμματα που μπορούν να κάνουν την μετατροπή,από mkv σε avi αλλά είναι οπισθοδρόμηση.

Με άλλα λόγια αν δεν έχεις ΗD TV το να το κατεβάσεις είναι waste of bandwidth.

Σωστός και πάλι ο dfwk.
Να πω όμως ότι οι HD ταινίες παίζουν ωραία και σε PC.  ;)

Επίσης να ποστάρω κι εγώ μία απάντηση για σχετικό pm που έλαβα.

ΠΜ από φίλο χρήστη:
φιλε μου καλο το site που εδωσες

να ρωτησω.. κατεβαζω το πρωτο επεισοδιο του prison break απο εκει.. .μετα... οι ελληνικοι υποτιτλοι μπαινουν αυτοματα? δηλαδ οταν κατεβασω και τα 12 κομματια που εχει.. και τα ενωσω.. πως θα βαλω τουε ελληικους υποτιτλους?

και δευτερον αν ξερεις.. αυτο το αρχειο που θα ειναι avi απο οτι καταλαβα.. πως θα το γραψω σε dvd για να το δω σε dvd player?

σορυ που ειμαι ασχετος.. παντα κατεβαζα τσοντες για το pc.. αλλα αυτο θελω να το κανω dvd ώστε να το δω με την γυναικα μου το βραδυ!!

ευχαριστω
[/quote]

Απάντηση:

Καλησπέρα φίλε.
1.Όχι δεν έχει υπότιτλους.
2.Υπότιτλους μπορείς να κατεβάσεις από : και απο .
3.Για να το γράψεις σε dvd χρησιμοποίησε απλά το Nero. Επέλεξε το dvd-iso. Όχι το dvd-video. Είναι σα να γράφεις data.
4.Αν το dvd σου παίζει avi τότε δεν θα έχεις πρόβλημα... Βέβαια πρέπει εδώ να υπολογίσεις ότι οι υπότιτλοι είναι διαφορετικό αρχείο..
5. Αν θες να τους ενσωματώσεις στο avi τότε θα πρέπει να ψάξεις για προγράμματα(υπάρχουν πολλά) τα οποία κάνουν αυτή τη δουλειά.
6. Το αρχείο δεν είναι απαραίτητο να είναι avi. Μπορεί να είναι και mpg, μπορεί να είναι και mkv.
7. Τέλος, για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες θα σε παραπέμψω στο γνωστό φόρουμ ********* 
Έχει απίστευτη σχετική πληροφόρηση εκεί μέσα...

Ελπίζω να σε βοήθησα...

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Απάντηση:

Καλησπέρα φίλε.
1.Όχι δεν έχει υπότιτλους.
2.Υπότιτλους μπορείς να κατεβάσεις από :  και απο  .
3.Για να το γράψεις σε dvd χρησιμοποίησε απλά το Nero. Επέλεξε το dvd-iso. Όχι το dvd-video. Είναι σα να γράφεις data.
4.Αν το dvd σου παίζει avi τότε δεν θα έχεις πρόβλημα... Βέβαια πρέπει εδώ να υπολογίσεις ότι οι υπότιτλοι είναι διαφορετικό αρχείο..
5. Αν θες να τους ενσωματώσεις στο avi τότε θα πρέπει να ψάξεις για προγράμματα(υπάρχουν πολλά) τα οποία κάνουν αυτή τη δουλειά.
6. Το αρχείο δεν είναι απαραίτητο να είναι avi. Μπορεί να είναι και mpg, μπορεί να είναι και mkv.
7. Τέλος, για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες θα σε παραπέμψω στο γνωστό φόρουμ thegreekz(δεν μπορώ να το γράψω...)
Έχει απίστευτη σχετική πληροφόρηση εκεί μέσα...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Να πω όμως ότι οι HD ταινίες παίζουν ωραία και σε PC.  ;)
Πρέπει όμως να έχεις "βαρβάτη" οθόνη...
Τις ταινίες στο PC τις έκοψα,εδώ και κανά οκτάμηνο έχω το Adaptor της Pinnacle(Showcenter 200) και βλέπω τις ταινίες στο σαλόνι και γίνεται σκοτωμός..... :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Πρέπει όμως να έχεις "βαρβάτη" οθόνη...
Τις ταινίες στο PC τις έκοψα,εδώ και κανά οκτάμηνο έχω το Adaptor της Pinnacle(Showcenter 200) και βλέπω τις ταινίες στο σαλόνι και γίνεται σκοτωμός..... :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι εννοείται ότι πρέπει να έχεις καλή οθόνη....
Ούτε εγώ τα βλέπω στο pc. Απλά το λέω για όποιον ενδιαφέρεται.

Προσωπικά έχω κάνει το εξής:
Έχω μία 42' της LG HD. (Όχι TrueHD)
Κατευθείαν σύνδεση με PC.... και ένα καλό συστηματάκι Dolby.
Το έχω ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ!

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Ναι εννοείται ότι πρέπει να έχεις καλή οθόνη....
Ούτε εγώ τα βλέπω στο pc. Απλά το λέω για όποιον ενδιαφέρεται.

Προσωπικά έχω κάνει το εξής:
Έχω μία 42' της LG HD. (Όχι TrueHD)
Κατευθείαν σύνδεση με PC.... και ένα καλό συστηματάκι Dolby.
Το έχω ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ!
Έτσι είναι.Τι να τρέχεις στο Village....σπιτάκι στο καναπέ και αν σου έρθουν κάβλες ρίχνεις και έναν :knockinb: :2funny: :2funny:

lans

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
dzf εχείς δίκιο το site απλά μαμάει.
και παρεπιπτώντος καλό θα ήταν να το υποστηρίξουμε γιατί τα 3 παιδία που το έχουν είναι Ελληνες και κάνουν τρομερή δουλεία.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ξερει κανας φιλος πως θα βρω το t bag coming for dinner για ringtone?
thanks

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αυτη η Σουζαν ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ρε πουστη μου?για τρελό χύσι..
Ο αλλος ο παπάρας αφηνει το Μαρικρουζάκι για μαλακίες?ρε παρτην κ ελα Ελλάδα,βλάκα..

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αφου πω οτι στην Nova γαμιουνται, εκτος αν το δειξουν αφου προχωρησει αρκετα,

Ημουν ετοιμος να παρω τον 1ο κυκλο οταν αρχισε να προβαλεται απο Nova. Ο 2ος μου αρεσε περισσοτερο και δεν ηταν πολυ τραβηγμενος. Ηταν και καλογραμμενος.

Ο 3ος με απαγοητευει. Επαναληψη τηε ιδιας δομης, οπως δηλαδη ξεπεσε και το 24,  και με εκνευριζει η ιδεα ο Σκοφιλντ ΜακΓκάιβερ. Ισως να στρωσει.

Προσεξατε στο λεπτο 11 του 2ου επεισοδιου περιπου, τον μαλακοπιτουρα που το παιζε μαγκας οτι μαλλον ειναι Ελληναρας, λεγοντας καθως τα ριχνει, ' Ωπα Ωπα τα μπουζουκια ' !!!!??????????????

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Για τους ανυπόμονους το 3ο επεισόδιο της 3ης σεζον του prison Break κυκλοφόρησε σε torrent. Μπορείται να το βρείτε εδω:
Το link για την ώρα δουλεύει αλλά η ταχύτητα sucks :headbang: και χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.
Για τους μη-ανυπόμονους αύριο το μεσημεράκι κατά τις 13, η ταινία θα υπάρχει στο rapidshare μαζί με τους ελλ. υπότιτλους. Αποκλειστικά για τα μέλη του :rockon: :rockon: :rockon:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το torrent ειναι spam,μη ποσταρεις οτι ασχετο βρισκεις. :headbang:

[size=28pt]Επεισοδιο 3χ03!!![/size]

Για τους μη κατεχοντες την αγγλικη  :helpplea:  μπειτε το μεσημερι.

Συνημμένα

• 539rnna.jpg
    539rnna.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 20

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Παιδιά το torrent που έδωσα εχτές ήταν spam. Sorry δεν το είχα δοκιμάσει γιατί πρόλαβα και είδα το επεισόδιο όταν έπεζαι και πίστευα πως θα δούλευε.(έχω ξανακατεβάσει από την συγκεκριμένη τοποθεσία).

Επειδή τα link του rapidshare που δόθηκαν, από άλλο συναγωνιστή, παραπάνω έπεσαν, σαν ανέβασα την ταινία μαζί με τους ελλ. υπότιτλους.
2ho8b3t.jpg

Ελληνικοί Υπότιτλοι
Pass: dfwk

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
To anonyme den doyleuei re paidia.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πως?δηλαδη να το κλείσω και να το ανοίξο μετά απο λίγο?Δυστιχώς έχω static ip

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παιδία τι έγινε δεν βγήκε ακόμα το 4 επισόδειο?ΑΑΑ μείναμε πίσω μου φένεται.

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Παιδία τι έγινε δεν βγήκε ακόμα το 4 επισόδειο?ΑΑΑ μείναμε πίσω μου φένεται.
Υπομονή....περιμένω τους ελληνικούς υπότιτλους να βγούν από λεπτό σε λεπτό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom