Νέα

Prison Break

• Μέλος που άνοιξε το νήμα underwater111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
κανενας οπαδος του 4400 δεν υπαρχει εδω? μονο εγω το βρηκα γαματο?
παντως ολες αυτες οι σειρες μετα την τριτη σεζον καταντανε συνηθως κουραστικες κ μαλλον ειναι φυσιολογικο αφου η αρχικη ιδεα εχει αναλωθει ως τοτε στο επακρο κ μετα απλα το τραβανε στα ακρα,θυμηθειτε ας πουμε το xfiles!!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το 4400 το παρακολουθω ανελλειπως την καλοκαιρινη σεζον,οντως κουραστικο καθως συνεχως δημιουργουνται νεοι ηρωες με νεες δυναμεις(κατι σαν heroes?).
Eυτυχως ομως που στην νεα σεζον θα γινει επιτελους η τελικη μαχη να δουμε και λιγη δραση.
Αυτη η μαυρη παντως που υποτιθεται οτι ειναι η δυνατοτερη μεγαλη καυλα(ειδικα στο επεισοδιο με τα εσωρουχα,υστερα απο το ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΜΑ της!!!)
Απο την αλλη ο ηθοποιος που εχει τις healing powers,αναρωτιεμαι ακομα πως περασε το casting να παρει το ρολο.Αυτο ισχυει σε μικροτερο βαθμο και για τον αστυνομικο(θειο του),τα ιδια σκατα ανεκφραστοι και αταλαντοι.
Ολα τα λεφτα παντως ο μεγιστανας βιομηχανος που επεστρεψε και ως προφητης.Αν και τον κοψανε για αρκετα επεισοδια λογω του "θανατου" του
οποτε τον δειχνει φαινεται οτι ο ανθρωπος το κατεχει το επαγγελμα σε σχεση με τους αλλους.(γαματο και το soundtrack παντως!)
Αν και ενδιαφερον σεναριο σε σχεση με τις αλλες σειρες που εχω παρακολουθησει δυστυχως δεν μπαινει καν στο τοπ10.Απλα γιατι υπαρχουν καλυτερες.
Το xfiles δε το κατεχω δυστυχως ακομα..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους περισσότερους ότι το Prison Break  είναι η κορυφαία σειρά. Με διαφορά. Ο ένας κύκλος καλύτερος απ τον άλλο. Πολύ δύσκολο αυτό για σειρά.
Είμαι επίσης φανατικός του Lost, αλλά μου φαίνεται ότι από τη μέση του 2ου κύκλου και έπειτα (έχω δει μέχρι και το 11 του season 3) κάνει λίγο κοιλιά.
Η βασική διαφορά αυτών των δύο σειρών είναι ότι το Lost εμπεριέχει το ανεξήγητο, κάτι μεταφυσικό, που σου διεγείρει τη φαντασία. Είμαι πολύ περίεργος για το πως θα τελειώσει...

Το ΡΒ έχει πολύ δράση και πολύ καλά στημένους χαρακτήρες. Και να δώσω εδώ +1 στον Τ-Μπαγκ και να προστεθώ στη λίστα των θαυμαστών του. Απ τους πιο γαμάτους χαρακτήρες σε σειρά - έργο που έχω δει.
Να σημειώσω εδώ ότι είδα τον 1ο κύκλο σε 1 μέρα. Με ένα διαλειμμα για βραδυνό ύπνο, το πρωί συνέχεια στα καπάκια με καφέ, βούτυρο και μαρμελάδα.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Υστερα απο το γαματο φιναλε της σεζον και το promo της 3ης,αποτι φαινεται η σειρα εχει πολυ ψωμι ακομα και σκοπευουν να φτασουν χαλαρα και 4η!
Νεοι χαρακτηρες και νεες φυλακες!!!θα συνεχισουν την επιτυχημενη συνταγη της σειρας.
Επισης υστερα απο ερευνα σε διαφορα blog οντως οι φημες για την ομοφυλοφιλια του ηρωα οργιαζουν!
Παντως ο ιδιος σε συνεντευξη του σε καναλι απαντησε οτι οι φημες αυτες ειναι αναληθεις και δε τον χαλανε και καθολου στην τελικη..
Οπως και ναχει ειτε το κανελωνει ειτε οχι το ριζογαλο ο τυπος την κονομα του την κανει και μετο παραπανω.
Αυτο που με χαλασε ηταν οτι τελειωσε νωρις η σειρα σε σχεση με τις αλλες που παιζονται.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους ότι το ΡΒ είναι μακράν γαμάτο.Είχα δει και το LOST α και λίγο β κύκλο αλλά με κούραζε.Το ιδιο και με την ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ τα κάνανε όλα μεταξύ τους.Πάντως για να μην περιμένουν όσοι ανυπομονούν ΟΛΕΣ οι σειρές έχουν ανεβεί στο μαζί με τρέχουσες αλλά και παλιές ταινίες (πχ 300,Mr BEAN  το κσινούργιο) και τα κατεβάζω από εκεί.Επίσης εκεί υπάρχουν ΟΛΑ τα τραγούδια από COMPACT DISC CLUB ,χιλιάδες προγράμματα πλήρη σπασμένα,γενικά δεν ξαναπληρώνω φράγκο σε DVDάδικα και για software.Μπείτε και θα με θυμηθείτε....

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
χιλιεσ φορεσ καλιτερα τα τορρεντ στο warezakias που λεσ ινε με ραμπιτσερ και πρεπι να πλιροσισ σινδρομι εκι οποτε μουφα

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
παιδες μην απατασθαι τα ελληνικα φορουμ ειναι μονο για "ελληνικα" προιοντα.Σχεδον ολα τα uploads που γινονται εκει ειναι copy paste απο ξενα.
Οσοι γουσταρουν ξενες σειρες και ταινιες θα τις κατεβασουν απο ξενα warez.
Το λοστ βγαινει 1 ωρα μετα την προβολη του σε divx εκει τι λεμε τωρα.
Απο τα ελληνικα το κορυφαιο μετα το warezakias(φλωρεψε και αυτο μετα την απαγορευση ερασιτεχνικων βιντεο)ειναι μακραν το thegreekz.
Oσο για p2p μακραν το dc++.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
με χαλαει η 6η σεζόντ ου 24 αλλιως θα ήταν μακράν το κορυφαίο..
Το Pb γαμάει ΑΛΛΑ το τελευταίο επεισόδιο οπου ο φίλος μας,ξανακαταλήγει φυλακή και αυτη την φορά στον Παναμά με ΧΑΛΑΣΕ τρελά...Παλι τα ίδια?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Η μεγαλη μουφα οπου ο ηρωας περναει με υφος,αναμεσα απο τους ισοβιτες και δεν τον πειραζει κανενας?
Ειναι δυνατον να μην τον εχουν αρπαξει για πισωκολλητα στο πρωτο 10 λεπτο?
Κατι μου λεει οτι θα παιχτει αποδραση με σκοφιλντ και τον τρελαμενο τυπο του fbi.
Αυτο το μουνακι η μαρικρουζ παλι του σκασανε ακυρο?Ειναι δυνατον να εμφανιζεται καθε 15 επεισοδια ?

jojo(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
και πως κανουμε registration στο thegreekz?μονο Invite?

Με σκισατε ομως με το spoiler....χτες τελειωσα το PB18s02... :cheesy:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Savala 1000000 συγνώμη!!!! Ξεχάστηκα και έκανα spoler..Οτι και αν πώ ειναι λίγο..Μεγάλο σπάσιμο όντως..

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αφήστε ρε μάγκες.. κι εγώ ξενέρωσα γμτ. Νομίζω ότι θα ταν καλύτερα να το τελειώσουν σε αυτή τη σεζόν.. αλλά Money is money. Ελπίζω απλά να συνεχίζεται ομαλά η σειρά και να μην την τραβάνε από τα μαλλιά.

Πάντως διαφωνώ με τον φίλο για το Lost..το βρίσκω μακράν την καλύτερη και πιο καλοδουλεμένη σειρά στην πιάτσα, χωρίς τόσες πολλές υπερβολές. Το ΡΒ έχει αρκετούτσικες..

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ο τυπος μετραει πολυ,ακομα και σε εμφανιση στα νιατα του πρεπει ναταν μοντελο.Τον πετυχα προσφατα σε μια ταινια του πολυ νεοτερο.
Δυστυχως πρεπει να γερασουν καποιοι για να κανουν το μπαμ με μια σειρα.
Οπως και ο λοκ στο λοστ,τον πετυχα σε σειρα twilight zone 80ς οπου επαιζε ενα επιστημονα.
Το ιδιο attitude και στυλακι,δυστυχως τωρα στα γεραματα εκανε το ονομα.
Ας ελπισουμε οτι θα τους πετυχουμε και σε καμια ταινια ακομα και οχι μονο στις υπαρχουσες σειρες.
Αυτο με την τσεπη το κοβω να ισχυει και στην πραγματικοτητα.
Ο αδελφος του ηρωα στο πριζον ειναι ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ η ειναι η γνωμη μου? :grin:

+100000!!!! Και νόμιζα ότι μόνο εγώ τον θεωρούσα ξυλάγκουρο....:-)

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...εγω παντως παιδια περιμενα να πεσει ο πρωταγωνιστης του PB απο το κρεβατι και να μας πουν πως ολα ηταν ονειρο...τι σουρεαλιστικο τελος ηταν αυτο??? απαπα! απο spielberg το κανανε lars font rier...!!
ξενερωμα!...και για το lost...τι να πω! σε λιγο θα μας το γυρισουν στην παραβολη απο τη βιβλο!! ολοι ειναι στην κολαση και βασανιζονται με ενοχες και ο jacob ειναι ο αγ. πετρος!! καπου εκει θα καταληξει, ακουστε με!
αυτο που μου την σπαει με τις σειρες ειναι περαν του οτι καπου στο 2ο κυκλο κανουν κοιλια! στο τελος απο περιπετειες γινονται LOVE STORIES με ηθικο διδαγμα και οι πρωταγωνιστες super heroes (ενα μιγμα απο james bond και dirty harry!!!)... αμερικανικες πατεντες για αμερικανους καταναλωτες!
εξαιρεση ισως το sopranos...με γηινο και ρεαλιστικο τελος (...του στυλ η ζωη συνεχιζεται χωρις φανφαρες και με απιθανους ηθοποιους)

καλυτερη σειρα: south park & family guy!! τουλαχιστον γελαμε και λιγακι και κανουμε χαβαλε!!

xxx
n

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
  ελα ενταξυ δε τρεχει, το ειδα χθες, παλι μαλακας εμεινα με τις εξελίξεις
τρομερο επισοδειο αλλα μας το εκοψε στο καλυτερο, αντε τωρα να περιμενουμε μεχρι τον Ιουλιο Αυγουστο για το επόμενο :headbang:

Συμφωνω , αντε να περιμενεις

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σαουθ παρκ ρουλζ ναντια......και το φαμιλυ γκαι φυσικα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom