Νέα

Prison Break

• Μέλος που άνοιξε το νήμα underwater111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε μη περιμενεις τσεκαρε το πμ σου.
Εγω στη θεση σου θα τα βλεπα 3-3 οχι στο μαρτυριο που ειμαι τωρα καθε βδομαδα 40 λεπτα και μετα πρεζακι παλι.. :2funny: :2funny: :2funny:
πρεζακι δεν θα πει τιποτα....
ποιος ηρωας σου αρεσει?

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.586
Πόντοι
216
Πολύ καλές σειρές που μπορείτε να δείτε αν είστε fan του είδους:
- Heroes, - The Black Donnellys, - My name is Earl,
Το καλύτερο και πιο ενημερωμένο site για τηλεοπτικά torrents είναι το EZTV Ελληνικούς υπότιτλους θα βρείτε στο την ίδια μέρα μάλιστα που θα βγούνε τα torrents στο eztv
Δυο πολύ καλοί players που χρησιμοποιώ εγώ και υποστηρίζουν και υπότιτλους είναι ο VLC (free) και ο BSplayer
Εάν κάποιος θέλει να τα περνάει σε dvd με τους υπότιτλους και να τα χαζεύει χαλαρός επί του καναπέως και όχι μπροστά στο pc του μπορεί να χρησιμοποιήσει δύο καταπληκτικά προγραμματάκια: το Auto-Gordian-Knot () ή το Avi2Dvd () και τα δύο είναι freeware, το δεύτερο μάλιστα έχει τα menu και στα κρητικά!  :uglystupid:

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Πολύ καλές σειρές που μπορείτε να δείτε αν είστε fan του είδους:
- Heroes, - The Black Donnellys, - My name is Earl,

Θα συνφωνήσω και θα αυξήσω την λίστα λιγάκι

-How I met you mother.Για όσους τους άρεσουν οι κωμωδίες στυλ Friends... 

Τα άλλα 2 αν και φαίνονται για παιδικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Το πρώτο ειναι σαν σύγχρονο Film Noir με απίστευτο σενάριο και το δεύτερο είναι να πιο φανταστική εκδοχή μιας ιστοριάς με μαφία..και τα 2 έχουν Ελληνικούς υπότιτλους...

Death Note

Gun Grave

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
πρεζακι δεν θα πει τιποτα....
ποιος ηρωας σου αρεσει?
Σωγιερ στεγνα!Ο γαμαω της σειρας! :knockinb:
Λιλλυ απλα θεα.(Μα καλα ειναι δυνατον να την γαμαει στην αληθεια ο ξανθος αυτιαγκουρας που παιζει το πρεζακι?????) :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Η αννα λουσια τρελο γκομενακι αλλα τη σουταρανε λογω χαρακτηρα.
Να προσθεσω οτι στο heroes αν και εκανε καλο ξεκινημα τωρα ειναι σε μεγαλη καμπη,ολα τα λεφτα ο κινεζος που κραταει ακομα τη σειρα σε ενδιαφερον.
Εχω μερες να κατεβασω επεισοδιο μαλλον παιχτηκε διακοπη.Ιδωμεν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τελειο το prison break και το lost.......απο το lost μαλιστα ειχα δει τα πρωτα 20 επεισοδια σε δυο μερες........μεγαλο κολλημα.....και το csi καλο ειναι οπως και το friends του οποιου τις σεζον πλεον τις βλεπω για παιχνιδακι αυθημερον....... :p

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.866
Πόντοι
216
και
Τελειο το prison break και το lost.......απο το lost μαλιστα ειχα δει τα πρωτα 20 επεισοδια σε δυο μερες........μεγαλο κολλημα.....και το csi καλο ειναι οπως και το friends του οποιου τις σεζον πλεον τις βλεπω για παιχνιδακι αυθημερον....... :p

και εγω οταν ημουν αγγλια το ιδιο κολλημα ειχα!!! θελω να προσθεσω στις προτιμησεις το 24 μεγαλο κολλημα !!!!

jack bauer  και τα μυαλλα στα καγκελα

karvelas007

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
στο  prison break έχω δει και τις 2 season εκτός απο το τελευταιο της 2ης που δεν έχει βγει ακόμα!Ειναί οτι καλυτερο εχει βγει σε σειρά!καμμία σχεση με το 24 (που ειναι πολυ καλο).ειναι κορυφη!τώρα παω για το lost αλλά απο οτι λένε ατόμα που έχουν δει και τις 2 το prison είναι top!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
στο  prison break έχω δει και τις 2 season εκτός απο το τελευταιο της 2ης που δεν έχει βγει ακόμα!Ειναί οτι καλυτερο εχει βγει σε σειρά!καμμία σχεση με το 24 (που ειναι πολυ καλο).ειναι κορυφη!τώρα παω για το lost αλλά απο οτι λένε ατόμα που έχουν δει και τις 2 το prison είναι top!
Mεγαλε ειναι ιεροσυλια να βαζουμε το lost στην ιδια μοιρα με σειρες που παιζονται τωρα!
Το Lost ειναι το μοναδικο καθαρα σοου που αν και στην 3 σεζον,σε αφηνει μαλακα μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο.
Το prison breaκ αν και παει πολυ καλα στη 2η,δε νομιζω οτι εχει να προσφερει κατι σε μυστηριο  στην 3.(μη ξεχναμε οτι το prison break εγινε  :2funny:)Ελπιζω να βγω λαθος για το καλο μας  :dancing:
Ολα τα λεφτα ο τ-μπαγκ! :thumbsup:
Γνωμη μου παντως ειναι οτι το nip/tuck υπερτερει του prison break.Δηλωνω φανατικος του
Dr. Christian Troy!!!
Moynitsa ελπιζω να με επιβεβαιωσεις..

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Κι εγώ δεν νομίζω ότι συγκρίνονται τα δύο. Το Prison break, πολύ καλό και προχωρημένο σε σχέση με τις ταινίες και σειρές φυλακής και αποδράσεων αφού βάζει και στοιχεία πολιτικής συνωμοσίας, είναι τελικά μέσα σε αυτά τα είδη. Το Lost είναι κάτι τελείως διαφορετικό, αν και τώρα τελευταία το τραβάνε πολύ. Είναι μεταμοντέρνο σήριαλ με την έννοια ότι παίζει στα όρια, αν δεν τα υπερβαίνει μερικές φορές, του ορθού λόγου. Αλλά παίζει χωρίς να γίνεται εξεζητημένο ή γελοίο.

Το nip/tuck για να είμαι ειλικρινής το έχω βαρεθεί πιά. Στην αρχή το όλο στυλ και η αισθητική του ήταν πραγματικά προτωποριακή. Κυρίως το γεγονός ότι ενώ είναι άψογο αισθητικά μέχρι ναρκισσισμού, υποσκάπτει το ίδιο το concept της ομορφιάς (την εμμονή με την ομορφιά). Νομίζω όμως ότι και εδώ το έχουν τραβήξει τόσο πολύ με τις συναισθηματικές διαταραχές των ηρώων που μόνο κτηνοβασίες δεν έχουν δείξει. Εντάξει το μήνυμα είναι φανερό το πιάσαμε, το εμπεδώσαμε. Φτάνει πιά.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
+100 :thumbsup:
σπανια συναντας εναν τοσο συμπαθητικο κακό
κορυφαια ερμηνεια, η southern προφορα του όλα τα λεφτα
ενω η κινηση του με τη τσεπη , πολυ εξυπνη
Ο τυπος μετραει πολυ,ακομα και σε εμφανιση στα νιατα του πρεπει ναταν μοντελο.Τον πετυχα προσφατα σε μια ταινια του πολυ νεοτερο.
Δυστυχως πρεπει να γερασουν καποιοι για να κανουν το μπαμ με μια σειρα.
Οπως και ο λοκ στο λοστ,τον πετυχα σε σειρα twilight zone 80ς οπου επαιζε ενα επιστημονα.
Το ιδιο attitude και στυλακι,δυστυχως τωρα στα γεραματα εκανε το ονομα.
Ας ελπισουμε οτι θα τους πετυχουμε και σε καμια ταινια ακομα και οχι μονο στις υπαρχουσες σειρες.
Αυτο με την τσεπη το κοβω να ισχυει και στην πραγματικοτητα.
Ο αδελφος του ηρωα στο πριζον ειναι ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ η ειναι η γνωμη μου? :grin:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Νομίζω όμως ότι και εδώ το έχουν τραβήξει τόσο πολύ με τις συναισθηματικές διαταραχές των ηρώων που μόνο κτηνοβασίες δεν έχουν δείξει. Εντάξει το μήνυμα είναι φανερό το πιάσαμε, το εμπεδώσαμε. Φτάνει πιά.

Φιλε περιμενω την 5η σα τρελος!
Σε πιανω και αδιαβαστο...
εχει και ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ!!!!! ;)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φιλε περιμενω την 5η σα τρελος!
Σε πιανω και αδιαβαστο...
εχει και ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ!!!!! ;)

Έχεις δίκιο το ξέχασα! Με την γκόμενα που είχε τον άνδρα της στο Ιράκ!!

Τι δεν έχουν κάνει ρε πούστη;;;;

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο το ξέχασα! Με την γκόμενα που είχε τον άνδρα της στο Ιράκ!!

Τι δεν έχουν κάνει ρε πούστη;;;;
Το οτι γαμησε μεχρι και ο νανος ηταν η αποθεωση! :headbang:
Θεα η mitra που κανει την αδελφη του serial killer,με το που την ειδα στην παρτουζα με καλσον και γοβες μονο που δεν εχυσα το μονιτορ! :2funny: :2funny: :2funny:

το θεμα δεν ειναι ο linkon αλλα ο Scofield που ακουσα οτι στη πραγματικη του ζωη ειναι gay και επεσα απ τα συννεφα :headbang:
Θα το τσεκαρω ΑSAP διοτι εμεινα μαλακας..

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Το Lost το έχει παραγαμήσει λίαν επιεικώς.Ισχυρίζεται ότι όλα έχουν επιστημονική εξήγηση και σε λίγο θα μας πετάξει και εξωγήινους να μη βαρεθούμε.¨

Ασχετα που το στυλάκι των flashback μπορεί να είναι χρήσιμο αλλά οταν το 80% των επισοδείων σου είναι flashback κουράζει και δείχνει φτωχτή δημιουργηκότητα στο να κρατάνε τον θεατή παρά με την συνταγή 80% flashback και 2% απαντήσεις σε προηγούμενες ερωτήσεις που σου δημιουργεί και 10% νέες υπερφυσικές απορίες και τέλος αλλό 10% βγαίνει από τους ΑΚΥΡΟΥΣ χαρακτήρες που σεληνιάζονται με σειρά προτεριότητας και τους τρώει η μαλακία..Αντε να δώ πως στο διάολο θα εξηγήσουν το Κουτί...Μάλλον όπως το τέρας....

Το PB ειναι αιώνες μπροστά στο να σε κρατάει με ΕΛΑΧΙΣΤΑ flashback και άκρως απαραίτητα.Για να μην μιλήσω για το σενάριο του πρώτου κύκλου και τους χαρακτήρες που εμπλέκονται

Και τα δύο δεν φτάνουν ούτε στο ελάχιστο το Death Note πάντως...Αυτό έπρεπε να γίνει σειρά με ηθοποιούς....

Υ.Γ Και ναι ο Λινκ είναι μεγάλος Τζουτζούκος...Ευθανασία....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μανουλογαμη το nip/tuck δεν το εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα για να εχω ολοκληρωμενη αποψη αλλα οσο εχω δει μου αρεσε.......θα κατεβασω κανα season για να δω περισσοτερα.....κατα ταλλα νομιζω και εγω οτι δε συγκρινεται το prison break με το lost....ναι μεν το πρωτο εχει σασπενς, ωραιο concept, αγωνια και σε κραταει γενικως αλλα το lost νομιζω ειναι απο τις πιο πρωτοτυπες σειρες που εχω δει (ειπαμε ειδα 20 επεισοδια σε δυο μερες...μιαμιση σχεδον) και οπως ειπε ο studian μου αρεσει το οτι παιζει με τη φαντασια (βλ. πλασματα κτλ) χωρις να καταντα γελοιο ή επιστημονικης φαντασιας.......επισης γενικως μου αρεσει οτιδηποτε ειναι γυρισμενο σε φυσικο περιβαλλον (το θεωρω και πιο δυσκολο) οποτε νομιζω θα ψηφισω lost αν και μου αρεσουν και τα δυο.....

υ.γ. μη γραφετε spoilers ωρε...........υπαρχει και κοσμος που δεν εχει δει.......

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Πειραζει που μου αρεσει το GALACTICA?

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    75,7 KB · Εμφανίσεις: 46

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
μανουλογαμη το nip/tuck δεν το εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα για να εχω ολοκληρωμενη αποψη αλλα οσο εχω δει μου αρεσε.......θα κατεβασω κανα season για να δω περισσοτερα.....κατα ταλλα νομιζω και εγω οτι δε συγκρινεται το prison break με το lost....ναι μεν το πρωτο εχει σασπενς, ωραιο concept, αγωνια και σε κραταει γενικως αλλα το lost νομιζω ειναι απο τις πιο πρωτοτυπες σειρες που εχω δει (ειπαμε ειδα 20 επεισοδια σε δυο μερες...μιαμιση σχεδον) και οπως ειπε ο studian μου αρεσει το οτι παιζει με τη φαντασια (βλ. πλασματα κτλ) χωρις να καταντα γελοιο ή επιστημονικης φαντασιας.......επισης γενικως μου αρεσει οτιδηποτε ειναι γυρισμενο σε φυσικο περιβαλλον (το θεωρω και πιο δυσκολο) οποτε νομιζω θα ψηφισω lost αν και μου αρεσουν και τα δυο.....

υ.γ. μη γραφετε spoilers ωρε...........υπαρχει και κοσμος που δεν εχει δει.......

Δεν έχουν γραφτεί Spoilers μην ανησυχείς.Και για δες το δεύτερο κύκλο Lost και μετά ξαναμιλάμε.Ο πρώτος ξεκίνησε καλά ο Δευτερος άρχισε τα νερά και ο τρίτος το ΓΑΜΗΣΕ.....Αλλά ας κρίνεις ιδίοις όμασι...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τον δευτερο δεν ειχα χρονο να τον δω ακομα.........μπορει να εχεις δικιο........αλλα απο την αλλη ουτε τον δευτερο του prison εχω δει.........περιμενω να τελειωσει και να τον κατεβασω ολο μαζι οπως εκανα και με τον πρωτο δε μπορω να περιμενω καθε βδομαδα ποτε θα παιξει επεισοδιο εκνευριζομαι.....μιλαω καθαρα με ο,τι εχω δει........

τα spoilers τα λεω γενικοτερα βρε....πχ καποιος που δεν εχει δει το prison δεν ειναι αναγκη να ξερει οτι "το break εχει ηδη γινει" που εγραψε καποιος πιο πριν.....καλα αμα δεν ενοχλουν τους αλλους εμενα μου περισσευει παντως :P

karvelas007

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Scofield κορυφαίος..και έχει ενά βλέμμα ο πούστης...(που λεει ο λόγος πουστης)

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Που λες mounitsa στην πραγματικότητα ο Jack του Lost είναι .........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom