πρεζακι δεν θα πει τιποτα....Φιλε μη περιμενεις τσεκαρε το πμ σου.
Εγω στη θεση σου θα τα βλεπα 3-3 οχι στο μαρτυριο που ειμαι τωρα καθε βδομαδα 40 λεπτα και μετα πρεζακι παλι..
ποιος ηρωας σου αρεσει?
πρεζακι δεν θα πει τιποτα....Φιλε μη περιμενεις τσεκαρε το πμ σου.
Εγω στη θεση σου θα τα βλεπα 3-3 οχι στο μαρτυριο που ειμαι τωρα καθε βδομαδα 40 λεπτα και μετα πρεζακι παλι..
Πολύ καλές σειρές που μπορείτε να δείτε αν είστε fan του είδους:
- Heroes, - The Black Donnellys, - My name is Earl,
Σωγιερ στεγνα!Ο γαμαω της σειρας!πρεζακι δεν θα πει τιποτα....
ποιος ηρωας σου αρεσει?
Τελειο το prison break και το lost.......απο το lost μαλιστα ειχα δει τα πρωτα 20 επεισοδια σε δυο μερες........μεγαλο κολλημα.....και το csi καλο ειναι οπως και το friends του οποιου τις σεζον πλεον τις βλεπω για παιχνιδακι αυθημερον....... :p
Mεγαλε ειναι ιεροσυλια να βαζουμε το lost στην ιδια μοιρα με σειρες που παιζονται τωρα!στο prison break έχω δει και τις 2 season εκτός απο το τελευταιο της 2ης που δεν έχει βγει ακόμα!Ειναί οτι καλυτερο εχει βγει σε σειρά!καμμία σχεση με το 24 (που ειναι πολυ καλο).ειναι κορυφη!τώρα παω για το lost αλλά απο οτι λένε ατόμα που έχουν δει και τις 2 το prison είναι top!
στο prison break έχω δει και τις 2 season εκτός απο το τελευταιο της 2ης που δεν έχει βγει ακόμα!Ειναί οτι καλυτερο εχει βγει σε σειρά!καμμία σχεση με το 24 (που ειναι πολυ καλο).ειναι κορυφη!τώρα παω για το lost αλλά απο οτι λένε ατόμα που έχουν δει και τις 2 το prison είναι top!
Ο τυπος μετραει πολυ,ακομα και σε εμφανιση στα νιατα του πρεπει ναταν μοντελο.Τον πετυχα προσφατα σε μια ταινια του πολυ νεοτερο.+100
σπανια συναντας εναν τοσο συμπαθητικο κακό
κορυφαια ερμηνεια, η southern προφορα του όλα τα λεφτα
ενω η κινηση του με τη τσεπη , πολυ εξυπνη
Νομίζω όμως ότι και εδώ το έχουν τραβήξει τόσο πολύ με τις συναισθηματικές διαταραχές των ηρώων που μόνο κτηνοβασίες δεν έχουν δείξει. Εντάξει το μήνυμα είναι φανερό το πιάσαμε, το εμπεδώσαμε. Φτάνει πιά.
Φιλε περιμενω την 5η σα τρελος!
Σε πιανω και αδιαβαστο...
εχει και ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ!!!!! ;)
Το οτι γαμησε μεχρι και ο νανος ηταν η αποθεωση!Έχεις δίκιο το ξέχασα! Με την γκόμενα που είχε τον άνδρα της στο Ιράκ!!
Τι δεν έχουν κάνει ρε πούστη;;;;
Θα το τσεκαρω ΑSAP διοτι εμεινα μαλακας..το θεμα δεν ειναι ο linkon αλλα ο Scofield που ακουσα οτι στη πραγματικη του ζωη ειναι gay και επεσα απ τα συννεφα
μανουλογαμη το nip/tuck δεν το εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα για να εχω ολοκληρωμενη αποψη αλλα οσο εχω δει μου αρεσε.......θα κατεβασω κανα season για να δω περισσοτερα.....κατα ταλλα νομιζω και εγω οτι δε συγκρινεται το prison break με το lost....ναι μεν το πρωτο εχει σασπενς, ωραιο concept, αγωνια και σε κραταει γενικως αλλα το lost νομιζω ειναι απο τις πιο πρωτοτυπες σειρες που εχω δει (ειπαμε ειδα 20 επεισοδια σε δυο μερες...μιαμιση σχεδον) και οπως ειπε ο studian μου αρεσει το οτι παιζει με τη φαντασια (βλ. πλασματα κτλ) χωρις να καταντα γελοιο ή επιστημονικης φαντασιας.......επισης γενικως μου αρεσει οτιδηποτε ειναι γυρισμενο σε φυσικο περιβαλλον (το θεωρω και πιο δυσκολο) οποτε νομιζω θα ψηφισω lost αν και μου αρεσουν και τα δυο.....
υ.γ. μη γραφετε spoilers ωρε...........υπαρχει και κοσμος που δεν εχει δει.......