Νέα

Prison Break

• Μέλος που άνοιξε το νήμα underwater111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Καλημέρα....

Χθές πηγαίνοντας στο βίντεο κλαμπ μου σύνεστησαν να ξεκινήσω να βλέπω μια από τις σειρές που έχουν βγεί, το Prison Break.  Εγώ βασικά ήθελα το 'Οι αγνοούμενοι' (Lost) αλλά επειδή έχω εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο τυπά πήρα τελικά τη σειρά που προτεινε...  Παιδία κόλησα....  Είδα χθές τα πρώτα 4 επεισόδια... μεγάλο κόλημα.  Μέσα στο Σ/Κ πιστεύω πως θα το δω όλο...

το έχει κανείς;  Έχει να προτείνει καμία άλλη σείρα;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Lost forever!!!!!!!!!
εχω δει τους 2 πρωτους κυκλους και ειναι γαματο.....περιμενω πως και πως να μου φερουν τον τριτο κυκλο ολοκληρο(τα βλεπω ολα μαζι...)

swanson

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίκε ξαι οι δυο σειρές είναι γαμάτες έχω δει τους δυο πρώτους κύκλους του lost, και τον πρώτο του prison break, όυαν βρω χρόνο θα δω και τη συνέχια, κατά τη γνώμη μου το lost είναι λίγο καλύτερο.
Αλλά το καλύτερο όλων είναι το 24, το συστήνω ανεπιφύλακτα, μιλάμε για την δράση.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
στο 24 εχω δει τους 3 κυκλους και δεν μου αρεσε ιδιετερα!!!ξερεις ποιο ειναι το διδαγμα απο το 24?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ειμαι up to date σε lost,prison break,24,family guy,nip/tuck,american dad κ.α
Οπως καταλαβατε δε βλεπω καθολου ελληνικες εκπομπες η ταινιες διοτι ειναι παρακμη σε σχεση με αυτες του εξωτερικου.
Αν και το θεωρω πολυ περιεργο που οι προλαλησαντες ειναι ακομα στην αρχη αυτων των σειρων,διοτι ειναι πασιγνωστες σε ολα τα φορουμ που υπαρχουν εχω να πω οτι αποτελουν αναποσπαστο κομματι εβδομαδιαιως του download μου.
Κορυφαιες κατα προτεραιοτητα..
1)lost
2)nip/tuck
3)friends
4)prison break(ειδικα στα τελευταια επεισοδια)
5)frazier
6)family guy-american dad-futurama
7)24(ειδικα στην 6η σεζον πολυ προβλεψιμο)
8)married with children(all time classic)
9)la femme nikita
10)sex and the city-desperate housewives(ταυτοσημες σχεδον και σιγουρα οχι μονο για γυναικες)
Κατι αλλες οπως joey,the nine και αλλες που κοπηκαν οντως πλην του καλου ξεκινηματος στη συνεχεια απογοητευσαν.
Α και τελος προσθετω 2 ακομα οι οποιες εχουν τελειωσει τις φετινες σεζον ηδη.
4400(αρκετα ενδιαφερουσα,εν αναμονη του καλοκαιριου)
masters of horror(αυτοτελη θριλερακια με καλα εφε,αλλα στο 60% προβλεψιμα)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το 8!!!ειναι ΓΑΜΑΤΟ!!!!!!!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
στο 24 εχω δει τους 3 κυκλους και δεν μου αρεσε ιδιετερα!!!ξερεις ποιο ειναι το διδαγμα απο το 24?
Bασικα ειναι οτι ο μπαουερ ο αμερικανος πατριωτης δε βαζει τιποτα αλλο πανω απο την αμερικη!!!
Ειδικα μετα την 9//11 το 24 ασχολειται μονο με τρομοκρατικες επιθεσεις και πυρηνικα.
στο 8 ολα τα λεφτα ειναι στο σπεσιαλ reunion επεισοδιο που τους δειχνει πολλα χρονια αργοτερα και τις καλυτερες στιγμες τους σε ολες τις σεζον!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το διδαγμα στο 24 ειναι ''μην τα φτιαξετε με την κορη του μπαουερ...''στον πρωτο κυκλο ο γκομενος της πηγε φυλακη στον δευτερο ο αλλος γκομενος της εχασε το χερι του και στον τριτο πεθανε.....
νομιζω οτι απο τον τεταρτο δεν παιζει ετσι δεν ειναι(η κορη του μπαουερ)?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
παιζει ως τον 5ο κυκλο αλλα οχι σε active ρολο,δυστυχως.
Εισαι στη σεζον που oταν ξεκιναει ειναι baby sitter σε εναν ψυχακια?
Στον 6ο τωρα μιλαει για αυτην αλλα μεχρι τωρα δεν εχει παρουσιαστει ακομα(ωραιο γκομενακι).

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε δεν μου πολυαρεσει το 24!!το περιμενα πιο ρεαλιστικο....
ΗΡΩΑΣ μου ο αλ μπαντυ!!!!!οταν παει τουαλετα με εφημεριδα ολο το χαρτι.....και η πεγκυ δεν παει πισω...
τρελενομαι για λοστ!!!

Επισκέπτης
ρε παιδια για το numbers γιατι δεν αναφερετε κανενας?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
εγω ειχα πορωθει στις πρωτες 3 σεζον μετα τις αλλες τις ειδα απο συνηθεια μπας και φτιαξει αλλα μεχρι τωρα δεν αλλαξε κατι(φαν του κηφερ!).
Στο λοστ ειδα το τελευταιο της πεμπτης και για μια ακομα φορα εμεινα μαλακας!!!!Η σειρα ειναι μακραν η κορυφαια!
Τα married with children ταχω δει τουλαχιστον 2 φορες και καθε φορα ειναι ολα τα λεφτα!
Γαματος ο γιος(μαστερ b) και τα ακυρα που τρωει!
Ο αλ απλα θεος!!!
Το επεισοδιο πουχε φτιαξει μια χεστρα με καμια ντουζινα κωλοχαρτα στον τοιχο ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Δοκιμασε nip/tuck εγγυηση!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ρε παιδια για το numbers γιατι δεν αναφερετε κανενας?
φιλε ειχα δει τον πιλοτο και το γειωσα!
Με χαλασε που τα μαθηματικα μεσα ηταν εντελως ακαταλαβιστικα για τον απλο θεατη και γενικως σα πλοκη δε λεει και πολλα.
Ισως καλυτερο απο csi(το σταματησα στην 4η).

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε συ ο γιος ειναι φοβερο τυπακι!!!!σε ενα επισοδειο ειναι ντυμενος μουτσος καραβιου εχουν πεισαει μια γυναικα και τις λεει ο μικρος''η καθεσε να σε πηδηξω η σε ριχνω στους καρχαριες''και εκεινει βουταει μονη της μεσα.....και λεει ο αλ ''ρε δεν σου εχω πει να μην δινεις δευτερη επιλογη''?..........

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κηφερ πολυ καλος στο τηλεφονικο θαλαμο...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ρε συ ο γιος ειναι φοβερο τυπακι!!!!σε ενα επισοδειο ειναι ντυμενος μουτσος καραβιου εχουν πεισαει μια γυναικα και τις λεει ο μικρος''η καθεσε να σε πηδηξω η σε ριχνω στους καρχαριες''και εκεινει βουταει μονη της μεσα.....και λεει ο αλ ''ρε δεν σου εχω πει να μην δινεις δευτερη επιλογη''?..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με βλεπω να τη φορτωνω παλι μετα απο 6 μηνες πουχω να τηδω!
Τωρα κανω εντριβη στα talk shows(jay leno,conan o brien k.a) με guest οπως ταραντινο,χαγιεκ κ.α.
Ειμαστε πολυυυυυ πισω ακομα.. :headbang: :headbang: :headbang:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
που μπορω να βρω ολη την σειρα σε dvd?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
φιλε εχω να παω σε βιντεο κλαμπ γυρω στα 2-3 χρονια.
Θα τη βρεις στο dc++.
Εγω την κατεβασα σε 3 μηνες ολες τις σεζον 11 + εξτρας.
Τη νιπ τακ παντως την εχουν τα βιντεο κλαμπ γιατι ενα φιλαρακι την ηθελε με υποτιτλους κιολας και την πηρε απο κει.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε εχω να παω σε βιντεο κλαμπ γυρω στα 2-3 χρονια.
Θα τη βρεις στο dc++.
Εγω την κατεβασα σε 3 μηνες ολες τις σεζον 11 + εξτρας.
Τη νιπ τακ παντως την εχουν τα βιντεο κλαμπ γιατι ενα φιλαρακι την ηθελε με υποτιτλους κιολας και την πηρε απο κει.
βιντεο κλαμπ?τι ειναι αυτο.........

οκ ευχαριστω!!!!!τωρα περιμενω να μου φερουν τον τριτο κυκλο του λοστ..αντε να δουμε...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Φιλε μη περιμενεις τσεκαρε το πμ σου.
Εγω στη θεση σου θα τα βλεπα 3-3 οχι στο μαρτυριο που ειμαι τωρα καθε βδομαδα 40 λεπτα και μετα πρεζακι παλι.. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom