manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μπα μάλλον θα ποαρω τηλ την Αγάπη να μου πει .
Εγώ είμαι καθαρός !
Μην στενοχωριέσαι είναι γεμάτο καθαρίστριες το μαγαζί
Μπα μάλλον θα ποαρω τηλ την Αγάπη να μου πει .
Εγώ είμαι καθαρός !
Μην στενοχωριέσαι είναι γεμάτο καθαρίστριες το μαγαζί
Η Αγάπη δεν ήταν εκεί
Και κάτι άλλες που είδα ήσαν ... άστα . Για ντοκυμαντέρ του National geographic μόνο
μι λεσ πσεματα στριποδασκαλε θριλικι δεν ινΗ θρυλική Λουϊζα ντα Μάτα σας περιμένει στη Χρυσάφη. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Η θρυλική Λουϊζα ντα Μάτα σας περιμένει στη Χρυσάφη. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
μι λεσ πσεματα στριποδασκαλε θριλικι δεν ιν
δεν ινε γαβροσ
κερνασ σκαραβεο ρε φραπεδοσεντερφοριστα?kotobifteke σάλτα και αυτοκτόνα ανίδεε τελειωμένε απροσάρμοστε κύρηκα της ατέρμονης παπαρολογίας και σωβρακοφάνειας.
Λοιπον μαγκες μια ελληνιδα 19 χρονων μουναρος ονοματι κονυ,κωσταντινα που επερνε πιπες στα prive ποιος τι θυμαται? μηλαμε μουναρος απο τα ποιο ωραια που εχουνε σκασει σε τετοια μαγαζια και κανενας ποτε δεν αναφερθηκε σε αυτο το πορνιδιο που τημουσε ιδιεταιρα τα λευτα του HTAN 1.80, σοκολατενιο ,19 χρωνο και ελληνιδα.... τοσο καλα περασατε ολοι μαζι της που δεν το αναφερεται??? + oτι τα πεταγε ολα στην πιστα.. απο τις ποιο ωραιες μουναρες με τελεια μουνοχυλα που εχω δει..
τον τελευταίο χρόνο.Πότε αυτά; Γιατί δεν τη θυμάμαι...
Η λουίζα ντα ματα απο Λίντο είναι ακόμα εκεί?
Δεν βλέπω ενημέρωση φίλε πάθος , δεν το σηκώνει? Γιατί εμένα το σηκώνει αμέσως και μόνο με στην σκέψη σούζα σου λέωλογικά ναί.Αλλά κάτσε να την πάρω ένα τηλέφωνο να επιβεβαιώσω..
Λοιπον μαγκες μια ελληνιδα 19 χρονων μουναρος ονοματι κονυ,κωσταντινα που επερνε πιπες στα prive ποιος τι θυμαται? μηλαμε μουναρος απο τα ποιο ωραια που εχουνε σκασει σε τετοια μαγαζια και κανενας ποτε δεν αναφερθηκε σε αυτο το πορνιδιο που τημουσε ιδιεταιρα τα λευτα του HTAN 1.80, σοκολατενιο ,19 χρωνο και ελληνιδα.... τοσο καλα περασατε ολοι μαζι της που δεν το αναφερεται??? + oτι τα πεταγε ολα στην πιστα.. απο τις ποιο ωραιες μουναρες με τελεια μουνοχυλα που εχω δει..