You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Princess Live Strip Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Τις προαλλες που πηγα μπανισα ενα ωραιο αδυνατο ξανθο,νομιζω Σοφια λεγοταν που εκανε show στην πιστα.Οταν θα ξαναπαω θα την παρω κανενα χορουλι.Εχει κανεις εμπειρια..?
οταν ξαναπας και μπανισεις και κανα ωραιο μελαχροινο ψηλο με κοκκινες ανταυγειες και βυζαρα τριαροτεσσαρι(κατι σαν τον siskauskas δηλ.) ποσταρε οτι οταν ξαναπας θα την παρεις χορο....και κανε την ερωτηση"μηπως ξερεις κανεις τιποτα?".....μετα δες τα μπινελικια μου στο pm σου!!!!!!!!!!ρε παρτε χορους τις κοπελες,μην τις φοβαστε.....δεν ειναι πιρανχας..............ολα τα παραπανω βεβαια θεωρησε τα ως μη γραφεντα αν δεν ειχες μια στην τσεπη σου!!!!!!οκ?
ρε vαsο τι ωρα που πληρωναμε και ετοιμζομασταν να φυγουμε την ειδα..και εξαλλου...δεν μου τρεχουν και απο τις τσεπες τα λεφτα...για αυτο ρωταω αν ειναι να αποφυγω τις μουφες και να πεσω κατευθειαν στο ''καλο'' πραγμα....Για την Σοφια ξερεις τιποτα τωρα...?
οταν ξαναπας και μπανισεις και κανα ωραιο μελαχροινο ψηλο με κοκκινες ανταυγειες και βυζαρα τριαροτεσσαρι(κατι σαν τον siskauskas δηλ.) ποσταρε οτι οταν ξαναπας θα την παρεις χορο....και κανε την ερωτηση"μηπως ξερεις κανεις τιποτα?".....μετα δες τα μπινελικια μου στο pm σου!!!!!!!!!!ρε παρτε χορους τις κοπελες,μην τις φοβαστε.....δεν ειναι πιρανχας..............ολα τα παραπανω βεβαια θεωρησε τα ως μη γραφεντα αν δεν ειχες μια στην τσεπη σου!!!!!!οκ?
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Τις προαλλες που πηγα μπανισα ενα ωραιο αδυνατο ξανθο,νομιζω Σοφια λεγοταν που εκανε show στην πιστα.Οταν θα ξαναπαω θα την παρω κανενα χορουλι.Εχει κανεις εμπειρια..?
Φιλε δεν ξερω αν λεμε την ιδια Σοφια αλλα αυτη που αναφερω παρακατω ηταν ψηλη, αδυνατη, ξανθια και με ωραιο πρωσοπακι.Αν λεμε την ιδια οχι απλα στη συνιστω αλλα θα παρεις και πολυ δουλεια για το σπιτι
Στο Princess οντως εχει κατι πολυ καλα κομματια.Τον Αυγουστο ειχα παει κι εγω εκει και ειχα παρει μια Αννα ξανθια,μερτιο αναστημα,καλο προσωπο η οποια οταν κανει χορο τα ΓΛΩΣΣΙΔΙΑ επεφταν συννεφο.Εγω με αυτη πηγα για χορο αλλα μονο χορο δεν εκανα / μονο ΓΛΩΣΣΙΔΙΑ καναμε τιποτα αλλο .Επισης της πιανεις και το μου@@κι ανετα χωρις να σου λεει τιποτα.Δηλαδη εν ολιγοις σαν να την εχεις γκομενα ......Της πηρα και το τηλ. αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Επειτα εχω παρει χορο με μια Πολονεζα καλο μουνακι που της εβαζα δαχτυλο στο λοκο ανετα και νομιμα.Ωραιος χορος και αυτη αλλα οχι σαν την Αννα.
Αλλες δεν εχω παρει απο εκει.Την τελευταια φορα που ειχα παει ειχε σκασει ενας πελατης που εκανε show απανω στην πιστα.Αυτος μαλλον ειναι γνωστος εκει και κανει ταρζανιες χωρις να του λενε τιποτα.Μπιγλαριο δηλαδη.Εν ολιγοις για μενα το μαγαζι ειναι καλο εως πολυ καλο.Το συνιστω για υγρες νυχτες ......
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
οκ θα κατευω καμια βολτα την Πεμπτη...
Πηγαινε φιλε και δωσε και αναφορα μετα
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ρε vαsο τι ωρα που πληρωναμε και ετοιμζομασταν να φυγουμε την ειδα..και εξαλλου...δεν μου τρεχουν και απο τις τσεπες τα λεφτα...για αυτο ρωταω αν ειναι να αποφυγω τις μουφες και να πεσω κατευθειαν στο ''καλο'' πραγμα....Για την Σοφια ξερεις τιποτα τωρα...?
oxi,εχω να παω πανω απο 1,5 χρονο εκει!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
και μην ξεχνιόμαστε 35 Ε ακόμα (προς το παρόν) ο 'καφές'.
ο καφες απο ποιες?ξερεις εσυ πως θα μου το πεις!!!!!!!1
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μη βαράς ρε Βάσο > Ο καπετάνιος μας το είπε ;)
οχι βρε πανο....δεν σε βαραω.....απλα σε χαιδευω μπας και καυλωσεις!!!!!!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
αντε εγινες και εσυ μαλαμα!!!!!!!!!!!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Πάντα μάλαμα ρε! Όπως και ο warhol, Ropaloforos,Studian,Εσύ και ο Καπετάνιος
εγω δεν ειμαι μαλαμα......μαλακας ειμαι!!!!!!!!!πιστεψε με ο μεγαλυτερος εδω μεσα!!!!!!!!!!!!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Μη βαράς ρε Βάσο > Ο καπετάνιος μας το είπε ;)
Και ο Υπουργός το επιβεβαίωσε!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Και ο Υπουργός το επιβεβαίωσε!
Καπτεν μη μου βαζεις λογια που δεν ειπα θα γινουμε κωλος > > > >
Αυτο που ειπα για το Princess το παραθετω παρακατω
Φιλε Ropaloforos το Princess ειναι συνυασμος μαγαζιου χυμα και καλου μουνιου.Φραπες δεν ξερω αν παιζει ( δεν ειμαι fan του φραπε ) αλλα μαλλον θα το κουνανε το shaker εκει καλα και δυνατα ...... Σαν overall θα εβαζα 6,8-7/10 :-*.
Ενταξει Καπτεν > > > > Αντε μην σου απαγορεψω την εισοδο στην Ελλαδα και ξεχασε τα μετα τα κωλαδικα.Θα σαπισεις εκει κατω στην Αραβια !!!!!
Λοιπον παιδες θα επισκεφτω οσο πιο συντομα μπορω το Princess και θα ενημερωσω την κοινοτητα.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εγώ Υπουργέ μου αναφέρθηκα μόνο στην τιμή του πριβέ (€35). Ελπίζω να μην κινητοποιήσεις τον κρατικό μηχανισμό για να μου στερήσεις την απόλαυση! Όπως και νά'χει περιμένουμε ρεπορτάζ από την πριγκίπισα!
Ο.Κ Καπτεν παρερμηνευσα τα λεγομενα σου και ζητω ταπεινα συγνωμη :'( :'( :'(Οποτε απο αυτη τη στιγμη κανω και αρση της απαγορευσης εισοδου σου στην Ελλαδα.Σε περιμενουμε με ανοιχτα τα ποδια ( οι στριπερ εννοω με ανοιχτα τα ποδια ..... )
Οσο γαι την Πριγκιπισα της Νυχτας θα ενημερωσω ενδελεχως την κοινοτητα λιαν συντομως
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ωραία Υπουργέ μου γιατί την πριγκίπισα την έχω πρώτη στη λίστα μου για τα Χριστούγεννα!
Τελεια Καπτεν !!!!!Βλεπω οτι εχουμε τα ιδια γουστα.
Θα συγκεντρωθει ολη η ομαδα (warhol,panosmpos,ropaloforos,studian,vasos ..... ) και θα παμε να γιορτασουμε τη γεννηση του Θεανθρωπου με τα κοριτσια μας
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Τελεια Καπτεν !!!!!Βλεπω οτι εχουμε τα ιδια γουστα.
Θα συγκεντρωθει ολη η ομαδα (warhol,panosmpos,ropaloforos,studian,vasos ..... ) και θα παμε να γιορτασουμε τη γεννηση του Θεανθρωπου με τα κοριτσια μας
Εγώ μέσα... να δώσουμε χαρά χρονιάρες μέρες...
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εγώ μέσα... να δώσουμε χαρά χρονιάρες μέρες...
Να χεις και μπολικα λεφτα πανω σου καπτεν γιατι θα μας πουνε ....... τα καλαντα πολλες απο εκει μεσα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K