Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Πήγα είδα μες την εβδομάδα το Princess, δεν λέει, ποιό συντηριτικό και απο παλιά. Ωραίες αρκετές, αλλά τζίφος. Πρέπει να ξοδέψετε και να ψαχτήτε πολύ για να πάρετε λιγοστά ανταλλάγματα.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Sorry σε όλους για το οφ τόπικ, αλλά οι μάγκες μου φέραν θύμισες... Λοιπόν. Cyclone. Το απόλυτο super market. Κανονική κρεαταγορά με πολύ καλά κομμάτια. Επίσης καταπληκτικό το πώς πέφταν οι τιμές κατά τη δειάρκεια της νύχτας με αποκορύφωμα το νταραβέρι απέξω στο κλείσιμο... Αξέχαστες βραδυές. Στο ίδιο στυλ και η ντίσκο στο Sheraton Deira...
Πάντως εγώ στο Dubai προτιμούσα τα πιό low-profile μέρη όπως Ku-Bu όπου είχε καλύτερο (αλλά ακριβότερο) πράγμα...

Είχα ανοίξει θέμα για το Ντουμπάϊ αλλά δεν είχε ανταπόκριση. Τα γύρισα όλα τα πουτανάδικα εκεί.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πήγα είδα μες την εβδομάδα το Princess, δεν λέει, ποιό συντηριτικό και απο παλιά. Ωραίες αρκετές, αλλά τζίφος. Πρέπει να ξοδέψετε και να ψαχτήτε πολύ για να πάρετε λιγοστά ανταλλάγματα.

Γεγονός είναι οτι τα παλαιότερα γλέντια με Λάουρα και Ζάννα δεν επαναλαμβάνονται... παραμένει όμως full nude και αυτό εμένα πάντα με τραβάει, όπως και στο Lolita.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Έχει full nude χωρούς (3 τσιγκούνικης διάρκειας) με 35 Euro. Χoρός - ποτά 11 Euro.

skortsianitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τον Αύγουστο που είχα πάει συντρόφια είχε full nude. Aπό τότε δεν έχω πάει και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Πάντως είχα περάσει καλά, έκανα χορό με όλες σχεδόν (10 διαφορετικές αν θυμάμαι καλά) εκτός από κάτι μαύρες που ήταν πολύ φορτικές

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Στην πίστα και στο πριβέ των 35Ε βγάζουν τάνγκα. Στους άλλους χορούς όχι.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.547
Πόντοι
1.706
που ειανι οι εποχες με το σιρροκο...να τρως την μουναρα στην μαπα σε αποσταση αναπνοης....ακομα θυμαμαι μαι ψιλη ρωσσιδα να μου εχει βαλει το μουνακι της...μουναρα δηλαδη...μερικα εκατοστα απο την μυτη μου!

Επισκέπτης
ροπαλοφορε πιστευω πως καταλαθος εγραψες ποτα........στο μαγαζι  μολοτωφ εχει οχι ποτα......για μενα το μαγαζι ειναι τιγκα στα ψωνια κ επειδη δν μου αρεσει το δηθεν δν ψωνιζω απο εκει....

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Στην πίστα και στο πριβέ των 35Ε βγάζουν τάνγκα. Στους άλλους χορούς όχι.
Έτσι ακριβώς. Με 35? είναι το φτηνότερο πριβέ, και διαρκεί αρκετά, όχι σαν τα άλλα με τα 2λεπτα που χρεώνουν 50?!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το επισκέφτηκα την Παρασκευή.Λοιπόν λέμε:
-ποτά πεντακάθαρα
-οι γκόμενες δεν σε πρήζουν για χορό.Είναι διακριτικές.Αν μία φορά αρνηθείς δεν έρχονται να σε πρήζουν συνέχεια.
-παίζουν full nude στο σόου κάποιες,όχι όλες.
-το πριβέ μόνο 35 ευρωπουλάκια κ ανλογως την γκόμεα μπορεί να διαρκέσει κ κανα 25λεπτο.
-τα γκαρσόνια ευγενικά κ διακριτικά.
-κανα-δυο γκόμενες εάν είσαι ευγενικός σου δίνουν κ τηλέφωνο για τα περαιτέρω.

ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το επισκέφτηκα την Παρασκευή.Λοιπόν λέμε:
-ποτά πεντακάθαρα
-οι γκόμενες δεν σε πρήζουν για χορό.Είναι διακριτικές.Αν μία φορά αρνηθείς δεν έρχονται να σε πρήζουν συνέχεια.
-παίζουν full nude στο σόου κάποιες,όχι όλες.
-το πριβέ μόνο 35 ευρωπουλάκια κ ανλογως την γκόμεα μπορεί να διαρκέσει κ κανα 25λεπτο.
-τα γκαρσόνια ευγενικά κ διακριτικά.
-κανα-δυο γκόμενες εάν είσαι ευγενικός σου δίνουν κ τηλέφωνο για τα περαιτέρω.

ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Έτσι είναι εδώ και 4 χρόνια που το επισκέπτομαι (αν και σποραδικά). Γενικά πιστεύω είναι μαγαζί γι 'αυτούς που ξέρουν κι όχι τα 17χρονα του Gold.

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Εχουμε λεπτομεριες για γκομενες (ονοματα, περιγραφη κ.τ.λ.)? Θα ηταν πολυ καλο να υπαρχουν σαν πληροφοριες? Δεν εχω παει στο μαγαζι και απο οτι καταλαβα πρεπει! Α το πριβε εκτος οτι ειναι 35ευρω τι αλλο πρεπει να ξερουμε?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Στο πριβε αφαιρείται στριγκάκι (κάτι σπάνιο πια στα στριπ) και η κοπέλα κάνει αρκετό χρόνο ενώ επιτρέπονται δάκτυλα (σε όσες έχω δοκιμάσει η δει). Ονόματα δε θυμάμαι (πήγα τέλη Αυγούστου) αλλά 2 μαύρες ήταν πολύ... εξυπηρετικές. Φραπές περιορισμένος. Γενικά περνάς καλά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οπως τα λέει ο cpt mac.Αστέρι είναι μια Μολδαβή,με μαυρα μαλλιά,πολύ χαμογελαστή κ πρόσχαρη με μέτριο βυζί,αλλά στο πριβέ αισθάνεσται ότι είστε με την γκόμενα σας.Θα περάσετε πααααρα πολύ καλα.Αν της φερθείτε καλά μπορεί κ να σας δώσει το τηλ.της.Παίζει κ ένα αστέρι δίμετρο ρωσιδάκι με κοντά ξανθά μαλλιά που έχει θεικό σώμα.Στο πριβέ λιγότερο καλή αλλά θα χαρείτε κορμί.Οι μαύρες αρκετά καλές κ το χαίρονται.Το μαγαζί νομίζω ότι είναι κρυφό αστέρι.ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
@DARKSIDEOFTHEMOON:
Νομίζω ήταν μια Κατερίνα τον Αύγουστο, λεπτή σχετικά με μακρύ ίσιο μαλλί που έκανε καλό χορό απο ότι είχα δει, αλλά δεν την είχα πάρει. Ισχύει;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νομίζω ότι αυτή είναι η Μολδαβή.Από ότι θυμάμαι έτσι μου είχε συστηθεί.Εάν ξαναπάς θα καταλάβεις,είναι η πιο πρόσχαρη & χαμογελαστή από όλες.Κάνει κ full nude program.Στο πριβέ τα δίνει όλα.Σου το λέει κιόλας,πάρε με στο πριβέ αξίζει.κ έτσι είναι.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Thanks DARK! Αλλά τώρα προγραμματίζουμε για Χριστούγεννα νέα άνοδο στην Ελλάδα!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Νομίζω ότι αυτή είναι η Μολδαβή.Από ότι θυμάμαι έτσι μου είχε συστηθεί.Εάν ξαναπάς θα καταλάβεις,είναι η πιο πρόσχαρη & χαμογελαστή από όλες.Κάνει κ full nude program.Στο πριβέ τα δίνει όλα.Σου το λέει κιόλας,πάρε με στο πριβέ αξίζει.κ έτσι είναι.
Δε σου τα χουν πει καλα!!!Ευα τη λένε τη Μολδαβη!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Την τελευταια φορα που ειχα παει ειχε σκασει ενας πελατης που εκανε show απανω στην πιστα.Αυτος μαλλον ειναι γνωστος εκει και κανει ταρζανιες χωρις να του λενε τιποτα.Μπιγλαριο δηλαδη.Εν ολιγοις για μενα το μαγαζι ειναι καλο εως πολυ καλο.Το συνιστω για υγρες νυχτες ......

αν ειναι ενας γεματουλης ψιλοτραγικος τυπος ηταν και μια φορα που ειχα παει εγω πριν εναμιση χρονο......τον ανεβαζουν και καλα στην πιστα και κανει σοου και τον ειχαν ντυσει κι ολας νομιζω με καποια στολη.....τον παναγιωτη τοκο μου θυμισε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom