DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Thanks DARK! Αλλά τώρα προγραμματίζουμε για Χριστούγεννα νέα άνοδο στην Ελλάδα!
Εύα τελικά cpt mac.
Thanks DARK! Αλλά τώρα προγραμματίζουμε για Χριστούγεννα νέα άνοδο στην Ελλάδα!
Το επισκέφτηκα την Παρασκευή.Λοιπόν λέμε:
-ποτά πεντακάθαρα
-οι γκόμενες δεν σε πρήζουν για χορό.Είναι διακριτικές.Αν μία φορά αρνηθείς δεν έρχονται να σε πρήζουν συνέχεια.
-παίζουν full nude στο σόου κάποιες,όχι όλες.
-το πριβέ μόνο 35 ευρωπουλάκια κ ανλογως την γκόμεα μπορεί να διαρκέσει κ κανα 25λεπτο.
-τα γκαρσόνια ευγενικά κ διακριτικά.
-κανα-δυο γκόμενες εάν είσαι ευγενικός σου δίνουν κ τηλέφωνο για τα περαιτέρω.
ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.
αν ειναι ενας γεματουλης ψιλοτραγικος τυπος ηταν και μια φορα που ειχα παει εγω πριν εναμιση χρονο......τον ανεβαζουν και καλα στην πιστα και κανει σοου και τον ειχαν ντυσει κι ολας νομιζω με καποια στολη.....τον παναγιωτη τοκο μου θυμισε.....
Εχουμε λεπτομεριες για γκομενες (ονοματα, περιγραφη κ.τ.λ.)? Θα ηταν πολυ καλο να υπαρχουν σαν πληροφοριες? Δεν εχω παει στο μαγαζι και απο οτι καταλαβα πρεπει! Α το πριβε εκτος οτι ειναι 35ευρω τι αλλο πρεπει να ξερουμε?
αν δεν παω εγω δεν βλεπω να μαθαινετε καταστασεις και ονοματα ουτε του αγιου ποτε.....οποτε θα κανω επιδρομη συντομως οπως εκανα με babylon,ανατολη!!!!!!!!!!!τελευταια φορα ειχα παει τον μαιο του 2005 δευτερα συγκεκριμενα....ειχε το πολυ 20 ατομα μεσα και οχι περισσοτερες απο 10 γυναικες.....ηρθε στην αρχη μια ψιλομιγαδα αδυνατη ψηλη με ωραιο κωλο,αλλα κατι δεν μου αρεσε στο προσωπο και δεν την πηρα πριβε.......ειδα ομως ενα κουκλι μελαχροινο αδυνατο γυρω στο 1.70 με ισιο μαλλι μεχρι τον ωμο και μου εκανε καταπληκτικο πριβε(χωρις φραπε),αλλα εχυσα στα 4 λεπτα πανω....ηταν εκπληκτικη η κινηση της....μπορει να ειναι και αυτη η μολδαβη που λετε,αν ξερει καποιος ας μας πει!!!!!!!!!
Γαμαζί χωρίς ρεπορτάζ Βάσου δε νοείται!
Επανέρχομαι στο θέμα του PRINCESS:μια γκόμενα κατά τη διάρκεια του σόου είχε τόσο μεγάλη ρώγα που κρέμαγε άνετα το σουτιέν της,χωρίς σε καμία περίπτωση να πέφτει,από αυτή(τη ρώγα εννοώ)
Οσοι ειναι φορτομενοι και θελουν μια θεα διπλα τους(και μονο αυτο ;))ΝΙΚΟΛ...οσοι θελουν συνδιασμο καλου χορου και ωραιας γκομενας εχει 2-3..θα τις δειτε....οσοι θελουν φραπε ας πανε καπου αλλου
οχι.η νικολ ειναι μια μελαχροινη με πρασινο ματι και τελειο σωμα.το καλυτερο μωρο εκει,αλλα τσαμπα λεφτα.ουτε χωρο ουτε τιλεφωνο
O vasos είναι ο Σόλιντ του φραπέ: γίνεται της π.... γύρω, κι αυτός γράφει στο μπλοκάκι του!... ;)
O vasos είναι ο Σόλιντ του φραπέ: γίνεται της π.... γύρω, κι αυτός γράφει στο μπλοκάκι του!... ;)