Νέα

Princess Live Strip Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rageo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το princess είναι σταθερότατη αξία!!!

Σε γενικές γραμμές το μαγαζί ίσως να έχει τις ομορφότερες κοπέλες με αρκετές βυζοπούλες ανάμεσα τους, κάτι σπάνιο, οπότε συνίσταται για τους φαν  :boobies:.....

Και το καλύτερο απ'όλα, δε μαζεύει τις ορδές των τρέντηδων αλά gold..

Πεστα Χρυσοστομε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
αρπαχτικών του γυναικείου κορμιού...

Καλα μιλαμε Πανο εισαι μεγαλος γλωσσοπλαστης :dancing: :dancing: :dancing: / πρωτη φορα ακουω τετοια φραση - εγραψες / οποτε ψηφιζουμε Gold για κωλαδικα  :- :- :-?????? / σε ρωταω γιατι αν και Υπουργος εχω ακομα πολλα να μαθω  :'( :'( :'( :'(

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πρώτη φορά στο μαγαζί αυτό χθες το βράδυ. Είχα περάσει απ' έξω πριν χρόνια αλλά γινόταν ένας καυγάς και δεν μπήκα. Έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο το είχα αποκλείσει. Λοιπόν το μαγαζί δεν είναι για τους κάτω από τα 20. Οι γκόμενες καλές αλλά τίποτα το εξαιρετικό σε σύγκριση με Γκολντ πχ. Πολύ σκοτάδι στο μαγαζί, σου πέρνει κανά μισάωρο να συνηθίσεις.

Ποτά: μπόμπες (απορώ με αυτόν που είπε πεντακάθαρα, τι πίνει συνήθως πετρέλαιο;)
Μουσική: καλή
Σόου: Μέτριο
Σέρβις: Αξιοπρεπές και διακριτικό.
Γυναίκες: Όπως προείπα με εξαίρεση 1-3 τίποτα το εξαιρετικό, αλλά όχι άσχημες έτσι. Πάνω από το μέτριο.
Χοροί: Από τα λίγα full strip πια. 35? το πριβέ και τα αξίζει. Δεν παίζει εξωτερική φράπα αλλά τον παίζουν πάνω από το παντελόνι και με δυσκολία δεν χύνεις.

By far η καλύτερη είναι η Σάντρα όπως έχει προαναφερθεί.  :dancing: :dancing: Πολύ καλοσυνάτη με ωραίο χαμόγελο, μελαχροινή με ίσιο μαλλί και τέλειο κορμί (μικρό βυζί) και τον καλύτερο χορό κατά την γνώμη μου στο λεκανοπέδιο. Επείδή οι απόψεις εδώ διίστανται για το από που είναι πληροφορώ ότι είναι από την Τασκένδη (πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν). Ούτε Μολδαβία ούτε ξέρω γω τι άλλο. Σας δίνετε η ευκαιρία να μάθετε και γεωγραφία και ορισμένοι τούβλα πάτε τούβλα γυρνάτε.  :headbang: :headbang:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πρώτη φορά στο μαγαζί αυτό χθες το βράδυ. Είχα περάσει απ' έξω πριν χρόνια αλλά γινόταν ένας καυγάς και δεν μπήκα. Έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο το είχα αποκλείσει. Λοιπόν το μαγαζί δεν είναι για τους κάτω από τα 20. Οι γκόμενες καλές αλλά τίποτα το εξαιρετικό σε σύγκριση με Γκολντ πχ. Πολύ σκοτάδι στο μαγαζί, σου πέρνει κανά μισάωρο να συνηθίσεις.

Ποτά: μπόμπες (απορώ με αυτόν που είπε πεντακάθαρα, τι πίνει συνήθως πετρέλαιο;)
Μουσική: καλή
Σόου: Μέτριο
Σέρβις: Αξιοπρεπές και διακριτικό.
Γυναίκες: Όπως προείπα με εξαίρεση 1-3 τίποτα το εξαιρετικό, αλλά όχι άσχημες έτσι. Πάνω από το μέτριο.
Χοροί: Από τα λίγα full strip πια. 35? το πριβέ και τα αξίζει. Δεν παίζει εξωτερική φράπα αλλά τον παίζουν πάνω από το παντελόνι και με δυσκολία δεν χύνεις.

By far η καλύτερη είναι η Σάντρα όπως έχει προαναφερθεί.  :dancing: :dancing: Πολύ καλοσυνάτη με ωραίο χαμόγελο, μελαχροινή με ίσιο μαλλί και τέλειο κορμί (μικρό βυζί) και τον καλύτερο χορό κατά την γνώμη μου στο λεκανοπέδιο. Επείδή οι απόψεις εδώ διίστανται για το από που είναι πληροφορώ ότι είναι από την Τασκένδη (πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν). Ούτε Μολδαβία ούτε ξέρω γω τι άλλο. Σας δίνετε η ευκαιρία να μάθετε και γεωγραφία και ορισμένοι τούβλα πάτε τούβλα γυρνάτε.  :headbang: :headbang:

ακου συμπτωση!!!!!!!και εγω την πρωτη φορα που πηγα με εναν κολλητο μου ξαφνικα...........αρχισαν να τις μαζευουν μια μια σε ενα βανακι της αστυνομιας.....και υποψιν ηταν παρασκευη βραδυ!!!!!!!!!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
να ρωτησω κατι?ποιες κοπελες ειναι στο μαγαζι πανω απο 2 χρονια?γιατι ειχα παρει μια απιστευτη γλυκια μελαχροινη κοπελα που εκανε φανταστικο χορο(εννοειται χωρις εσπρεσσο) και με τελειωσε στον εναμιση χορο..........μπορει και να ειναι αυτη που αναφερει ο studian!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αυτή είναι. Δουλεύει τρία χρόνια εκεί με διακοπές. Όλοι εδώ αυτήν αναφέρουνν με διαφορετικά ονόματα και εθνικότητες. Οπότε δύο τινά συμβαίνουν. Είτε είναι η γυναίκα με τα χίλια πρόσωπα, ή από την καύλα δεν συγκρατούν λεπτομέρειες. Μάλλον το δεύτερο!!

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Είναι όπως τα λέει ο συναγωνιστής, ίσως ο καλύτερος χορός στην Αθήνα...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Επιτελους πηγα σε κωλομπαρο μετα απο 1 μηνα και βαλε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Λοιπον το Princess ειναι οπως το αφησαμε / πολλες κοπελες :dancing: :dancing: / μερικες απο αυτες καλα εως πολυ καλα κομματια  :o :o :o/ υπηρχαν και μερικες ψιλοσαβουρες εως πολυ σαβουρες :headbang: :headbang: :headbang:

Απαριθμω οσο ονοματα θυμαμαι :

Αλισα : το απολυτο καλευτο / βυζομπαλα τρελα  :boobies: :boobies: :boobies: αλλα σιλικονουχα / ηταν πολυ σκληρα στην αφη αλλα πολυ βυζι η κυρια / τρελο μουνι η Αλισα / ξανθια, σκυλισιο προσωπο , κορμαρα / δουλευε για ενα διαστημα και στις Μουσες / το καλυτερο = με αφηνε να της πιανω το μουνι κανονικοτατα / βεβαιως μερικες φορες μου το εβγαζε το χερι αλλα γενικα αφηνε να της βαλεις δαχτυλακι / σε καποια στιγμη μου πεταει στα μουτρα την κωλαθρα της και μου μαζευει το στρινγκακι ετσι ωστε να πεταχτουν τα μουνοχειλα εξω / τι να πω ο χριστιανος / και μονο να πιανεις το μουνι αυτης της καυλομουνας αξιζει / με αυτην πηρα 3 χορους απλους και μου εκανε πολυ καλους χορους / αργους και αισθησιακους / στον τριτο χορο με ξαπεταξε το μαλακισμενο / την Αλισα τη συνιστω για χορο ανεπιφυλακτα

Κορινα : μελαχροινη, ωραιο  μουνακι / με αυτη πηρα 1 χορο και ηταν ωραιος / απο εκει και περα τιποτα το ιδιαιτερο με αυτην / και να μην τη παρει κανεις δε χανει αλλα ειναι καλη κοπελιτσα

Λιντα : με αυτην πηρα 1 χορο και της βαζω  4/10 -  δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε / αν ξαναπηγαινα δεν θα την επαιρνα για χορο

Τωρα απο εκει και περα ειχε την Αλεξια που ειναι ΤΟ ΜΟΥΝΙ / χορο δεν πηρα με την εν λογω κυρια αλλα το κορμι της ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ

Αλλα ονοματα παιδια δεν θυμαμαι / παντως περα απο την Αλεξια και την Αλισια που κανουν κρα απο μακρια με την καυλα τους ειχε και αλλα 5 με 7 πολυ καλα μωρακια / γενικα το Princess το συνιστω για καποιον που θελει να ξεφυγει απο τη μονοτονια των κωλαδικων της Συγγρου

Βεβαιως το καλυτερο της βραδιας ηταν το show που ειχε γαμησι κανονικο με αυτο το εξαρτημα που φορανε οι γυναικες για να εχουν πουτσο και ο χορος της Αλεξιας στην πιστα που η κοπελα ειναι σκετη καυλα ( στο τελος εβγαλε και το μουνακι της φορα παρτιδα στο κοινο )

Τωρα σχετικα με φραπεδες : παιζει πολυς φραπες στο Princess / τι εννοω  : οταν γυρισα σπιτι μου τραβηξα μια γερη που παραλιγω να παθω ζημια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και εις αυριον τα νεοτερα / αναμεινετε νεα αναφορα του Υπουργου 

Υ.Γ : η μια απο τις barwoman ( γιατι η μια ειναι χοντρουλα ) ειναι για πολυ  :knockinb: :knockinb: :knockinb: / τι την κρατανε μεσα / βγαλτην εξω να παει  ο χορος συννεφο 

Επισκέπτης
Επιτελους πηγα σε κωλομπαρο μετα απο 1 μηνα και βαλε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ελα υπουργαρα μου......και ξανα προς την δοξα τραβα(μια μαλακια ακομη)!!!!!!!!!!!!!!!!!ξςχασες να πεις για την αντα την πολωνεζα....πολυ ωραιο ξανθο μουνι.......πρωην athens number one,ola la μπουρναζι,rasputin!!!!!!!!!και οσο για τις μπαργουμαν εχεις δικιο......μες στην καυλα ειναι ......ιδιως η βικη η γεματουλα.........τρελο μωρο.....και η αδυνατη ειναι τρομερο μουνι......απλα ειναι απο την αλλη οχθη του ποταμου..........

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ξςχασες να πεις για την αντα την πολωνεζα....πολυ ωραιο ξανθο μουνι.......πρωην athens number one,ola la μπουρναζι,rasputin!!!!!!!!!και

Σωστος :dancing: :dancing: :dancing: / η Αντα ειναι πολυ καλο κοριτσακι και συμπαθητικο :smitten: :smitten: :smitten: / καθησε λιγακι μαζι μου και συζηταγαμε διοτι τυχαινει να ξερω λιγακι τον ιδιοκτητη του Number One  :dancing: :dancing: :dancing:και τα λεγαμε / πολυ ευγενικη κοπελιτσα και διακριτικη / οταν της ειπα οτι δεν θα παρω χορο μαζι της μου ειπε ενταξει δεν πειραζει και μου εδωσε ενα φιλακι στο μαγουλο οπως εφευγε  :-* :-* :-*/ απο χορο δεν ξερω τι σκαμπαζει αλλα το κορμι της ειναι φιδισιο φσσσσσσσσσσσσσσσ :o :o :o / με χαλαγε λιγο η φατσα της :- :- :-

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Aαααα παιδια ξεχασα να σας πω οτι εχτες που πηρα χορο με την Αλισα μου επιανε τον κωλο οπως εφευγα απο τους καναπεδες :dancing: :dancing: :dancing: / η κοπελα ειναι γατουλα που τριβεται αργα και βασανιστικα στο κορμι σας ...... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: / γουσταρει που ειναι κωλομαπρου  :boobies: :boobies: :boobies: / παρτε τη και θα με θυμηθειτε ......  ;) ;) ;) / θα περασετε καλα και θα σας αδειασει ολο το πορτοφολι μην ανησυχειτε καθολου .....  :cussing: :cussing: :cussing: :hammer: :hammer: :hammer: / οποιος παει και την αναγνωρισει και τον πλησιασει και δεν εχετε χρηματα για χορο διωξτε τη γρηγορα ή φυγετε απο το μαγαζι διοτι δεν θα την παλεψετε .....  :crazy: :crazy: :crazy:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ρε παιδιά ήταν τίποτα αλεπουδιάρηδες την Παρασκευή στο εν λόγω αναψυκτήριο? Είδα ένα τσούρμο και μου φάνηκε ότι ακουσα νικς... Τεσπά, όλα καλά και όλα ωραία αλλά πολύ μπόμπα ρε παιδί μου. Τι σερβίρουν πανάθεμα τους... (και κάτι πρέπει να κάνω με τις μαύρες---δεν προλαβαίνω να κάτσω τσουπ στα γόνατα και είναι και ασήκωτες...)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
20 μέρες έλειψα λόγω λογοκρισίας και ξεσαλώσατε κ. Υπουργέ! Τώρα όμως επαναπατρίστηκα και τέρμα η Μέση Ανατολή! Μόνο "Ανατολή" (και λοιπά ιδρύματα)!!!

Επισκέπτης
20 μέρες έλειψα λόγω λογοκρισίας και ξεσαλώσατε κ. Υπουργέ! Τώρα όμως επαναπατρίστηκα και τέρμα η Μέση Ανατολή! Μόνο "Ανατολή" (και λοιπά ιδρύματα)!!!
καλωςορισες....μεγα-διδασκαλε....του κλασσικου χορου εεεε....:):):):):)!!!!!

Επισκέπτης

καλως σε ορισαμε "αρχοντα της ανατολης και μεσης γης"

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Καλώς σας βρήκα... από ότι διαβάζω πρέπει να ανασκουμπωθώ γιατί έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Που εισαι αρχηγε μου (cptn_mac:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: / ε δεν μπορουσα να σε περιμενω αλλο και πηγα στο Princess να ξεσαλωσω  :boobies: :boobies: :boobies: / εχτες ειχα με το panompos την κουβεντα σου και λεγαμε που να βρισκεσαι  :- :- :- :- / με το που θα πατησεις το ποδι σου στην Ελλαδα ντουγρου για Princess και Συγγρου να πουμε ενα γεια στα κοριτσια μας  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Παντως το Princess καλα κρατει / εχει δυνατα κομματια  :dancing: :dancing: :dancing: αλλα και καποιες ψιλοσαβουριτσες  :headbang: :headbang: :headbang: / ελα Καπτεν σε περιμενουμε .......

Επισκέπτης
υπουργε με ξεχασες!!κανονιζετε εξοδο στις γειτονιες μου και δεν λες τιποτα ε?κααααλα!!!!

Επισκέπτης
και θελω να δω κατι γειτονησες μου που δουλευουν στο πρινσες!!να θυμηθουμε τα παλια!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom