Επιτελους πηγα σε κωλομπαρο μετα απο 1 μηνα και βαλε
Λοιπον το Princess ειναι οπως το αφησαμε / πολλες κοπελες
/ μερικες απο αυτες καλα εως πολυ καλα κομματια :o :o :o/ υπηρχαν και μερικες ψιλοσαβουρες εως πολυ σαβουρες
Απαριθμω οσο ονοματα θυμαμαι :
Αλισα : το απολυτο καλευτο / βυζομπαλα τρελα
αλλα σιλικονουχα / ηταν πολυ σκληρα στην αφη αλλα πολυ βυζι η κυρια / τρελο μουνι η Αλισα / ξανθια, σκυλισιο προσωπο , κορμαρα / δουλευε για ενα διαστημα και στις Μουσες / το καλυτερο = με αφηνε να της πιανω το μουνι κανονικοτατα / βεβαιως μερικες φορες μου το εβγαζε το χερι αλλα γενικα αφηνε να της βαλεις δαχτυλακι / σε καποια στιγμη μου πεταει στα μουτρα την κωλαθρα της και μου μαζευει το στρινγκακι ετσι ωστε να πεταχτουν τα μουνοχειλα εξω / τι να πω ο χριστιανος / και μονο να πιανεις το μουνι αυτης της καυλομουνας αξιζει / με αυτην πηρα 3 χορους απλους και μου εκανε πολυ καλους χορους / αργους και αισθησιακους / στον τριτο χορο με ξαπεταξε το μαλακισμενο / την Αλισα τη συνιστω για χορο ανεπιφυλακτα
Κορινα : μελαχροινη, ωραιο μουνακι / με αυτη πηρα 1 χορο και ηταν ωραιος / απο εκει και περα τιποτα το ιδιαιτερο με αυτην / και να μην τη παρει κανεις δε χανει αλλα ειναι καλη κοπελιτσα
Λιντα : με αυτην πηρα 1 χορο και της βαζω 4/10 - δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε / αν ξαναπηγαινα δεν θα την επαιρνα για χορο
Τωρα απο εκει και περα ειχε την
Αλεξια που ειναι
ΤΟ ΜΟΥΝΙ / χορο δεν πηρα με την εν λογω κυρια αλλα το κορμι της ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ
Αλλα ονοματα παιδια δεν θυμαμαι / παντως περα απο την Αλεξια και την Αλισια που κανουν κρα απο μακρια με την καυλα τους ειχε και αλλα 5 με 7
πολυ καλα μωρακια / γενικα το Princess το συνιστω για καποιον που θελει να ξεφυγει απο τη
μονοτονια των κωλαδικων της Συγγρου
Βεβαιως το καλυτερο της βραδιας ηταν το show που ειχε γαμησι κανονικο με αυτο το εξαρτημα που φορανε οι γυναικες για να εχουν πουτσο και ο χορος της Αλεξιας στην πιστα που η κοπελα ειναι σκετη καυλα ( στο τελος εβγαλε και το μουνακι της φορα παρτιδα στο κοινο )
Τωρα σχετικα με φραπεδες : παιζει πολυς φραπες στο Princess / τι εννοω : οταν γυρισα σπιτι μου τραβηξα μια γερη που παραλιγω να παθω ζημια
Και εις αυριον τα νεοτερα / αναμεινετε νεα αναφορα του Υπουργου
Υ.Γ : η μια απο τις
barwoman ( γιατι η μια ειναι χοντρουλα ) ειναι για πολυ
/ τι την κρατανε μεσα / βγαλτην εξω να παει ο χορος συννεφο