Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
εδω οχι.τετοιο κραξιμο που θα φαει το παιδι κριμα ειναι.

σκεφτειτε να ναι στο σχολειο και καθε μερα να του πετανε μαλακιες ''ο γιος του πουστη'' κτλ  :2funny:

δεν ειναι για μας αυτα ρε.σε χωρες του εξωτερικου οι γκει,οι λεσβιες τα τραβεστι και γενικως ολοι αυτοι οι ανωμαλοι  :2funny: ειναι οργανωμενοι και δεν ενοχλουν κανεναν ουτε και τους ενοχλουν.ολοκληρα φεστιβαλ γινονται στη γερμανια ,στην αυστρια και την ολλανδια και τιποτα δε γινεται.

τωρα το παιδι εγω πιστευω πρεπει να χει σωστα προτυπα για να μεγαλωσει και σωστο προτυπο δε σημαινει αντρας-πατερας μανα-γυναικα  :jerking: δηλαδη αν η μανα η ο πατερας ειναι αντιστοιχα λεσβια η αδερφη δε μπορει να δωσουν αρχες στο παιδι? αυτα ειναι μαλακιες για αμορφωτους αλλα εδω δεν αλλαζουν αυτα.κι ας εχει η ελλαδα απο τα μεγαλυτερα ποσοστα γκει  :2funny:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι κακό...οι άνθρωποι είναι αληθινή οικογένεια (βέβαια σε αυτό βοηθάει και η καλή οικονομική κατάσταση) αλλά αν δω κάτι άλλο θα το λάβω υπ' όψην μου...

Να δωσω ενα παραδειγμα...Ενας γονιος καταπιεζει το παιδι του γιατι θελει να εχει τον ελεγχο. Το παιδι οταν μεγαλωσει και κανει οικογενεια μπορει να φερθει ως εξης

α) Αν δουλεψε η καταπιεση μεσα του, την αποδεχτηκε δηλαδη, θα κανει ακριβως το ιδιο στα παιδια του για να εχει τον ελεγχο

β) Αν αντεδρασε σε αυτο, θα υιοθετησει ελευθεριαζουσα τακτικη απεναντι στο παιδι, γιατι ξερει οτι ο πατερας του απετυχε να τον κουμανταρει

Και στις δυο περιπτωσεις η επιδιωξη θα ειναι η ιδια, η επιβολη και η αποκτηση του control. Oτι επεδιωκε ο μπαμπας του δηλαδη. Ακομα και τις δυο περιπτωσεις να εξετασεις διαφορετικα μπορεις να δεις κοινα σημεια. Πχ αν ο πατερας συνηθιζε να υποτιμαει φανερα το παιδι (εισαι αχρηστος) στην α περιπτωση, στην β αυτο θα το κανει στο μπακραουντ βαζοντας το να κανει ενα σωρο φροντιστηρια απο το δημοτικο κιολας

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σε ποιον αναφέρεσαι?Και γιατί εκφράζεσαι με αυτό τον τρόπο?
Αυτην την ανατροφη πηρε απο τους ετεροφιλοφυλους γονεις του ο χλεχλεκιας, γι'αυτο εκφραζεται ετσι. Αν και με τοσο μισος για τους πουστηδες δεν ειναι και απιθανο να ειχε τιποτα στενες επαφες με κανα θειο και να του μεινε το κουσουρι... Μεγαλη επιτυχια στην διαπεδαγωγηση ο μπαμπας και η μαμα φιλε χλεχλεκια, τα συγχαρητηρια μου να τους μεταφερεις.

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Βρε αντε ψόφα σε μια γωνιά που θες και παιδια στα βρωμοχερα σου!!!!!!!!!! ΟΥΣΤ!!!!!!!

Δεν μιλάς λίγο καλύτερα?Ούτε γκέι είμαι, ούτε ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω παιδί ειδικά από την στιγμή που δεν μπορώ καλά καλά να συντηρήσω ούτε τον εαυτό μου.Αλλά και εσένα που σε μεγάλωσε στρέιτ οικογένεια, έγινες καλύτερος?Δεν νομίζω αν κρίνω απ΄τον τρόπο που μιλάς...

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Να δωσω ενα παραδειγμα...Ενας γονιος καταπιεζει το παιδι του γιατι θελει να εχει τον ελεγχο. Το παιδι οταν μεγαλωσει και κανει οικογενεια μπορει να φερθει ως εξης

α) Αν δουλεψε η καταπιεση μεσα του, την αποδεχτηκε δηλαδη, θα κανει ακριβως το ιδιο στα παιδια του για να εχει τον ελεγχο

β) Αν αντεδρασε σε αυτο, θα υιοθετησει ελευθεριαζουσα τακτικη απεναντι στο παιδι, γιατι ξερει οτι ο πατερας του απετυχε να τον κουμανταρει

Και στις δυο περιπτωσεις η επιδιωξη θα ειναι η ιδια, η επιβολη και η αποκτηση του control. Oτι επεδιωκε ο μπαμπας του δηλαδη. Ακομα και τις δυο περιπτωσεις να εξετασεις διαφορετικα μπορεις να δεις κοινα σημεια. Πχ αν ο πατερας συνηθιζε να υποτιμαει φανερα το παιδι (εισαι αχρηστος) στην α περιπτωση, στην β αυτο θα το κανει στο μπακραουντ βαζοντας το να κανει ενα σωρο φροντιστηρια απο το δημοτικο κιολας

Αυτό που είπες μου έδωσε τροφή για σκέψη....σε ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα που είχαμε...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγώ δεν είμαι ούτε εθνικιστής ούτε τίποτα τέτοια και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις σκατόπουστες... :2funny:
στον κόλο μου μπαίνει άλλωστε ?
αλλά το θέμα είναι ότι, οι πούστηδες δεν είναι σε θέση να διαχιριστούν την κοινωνική κατακραυγή ούτε καν οι ίδιοι που είναι ενήλικοι, και θέλουν να φορτώσουν το ρατσισμό και την ηλιθιότητα της κοινωνίας σε ένα μικρό παιδί ?
φαντάζεστε πως θα αντιμετοπίζει ο μέσος κολόβλαχος  αυτό το παιδάκι με τους πούστηδες γονείς ?
ε καφρίλα.....

Επισκέπτης
Αυτην την ανατροφη πηρε απο τους ετεροφιλοφυλους γονεις του ο χλεχλεκιας, γι'αυτο εκφραζεται ετσι. Αν και με τοσο μισος για τους πουστηδες δεν ειναι και απιθανο να ειχε τιποτα στενες επαφες με κανα θειο και να του μεινε το κουσουρι... Μεγαλη επιτυχια στην διαπεδαγωγηση ο μπαμπας και η μαμα φιλε χλεχλεκια, τα συγχαρητηρια μου να τους μεταφερεις.

Με αυτα που λες θα θελες τιποτα χαστοθκακια στα κωλομερια και ενα δυνατο κωλογαμισι να σου ριξω αλλα δε σου κανω τη χαρη ! ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΟΜΕΡΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ!

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Με αυτα που λες θα θελες τιποτα χαστοθκακια στα κωλομερια και ενα δυνατο κωλογαμισι να σου ριξω αλλα δε σου κανω τη χαρη ! ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΟΜΕΡΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ!

Καλά μην προσπαθείς τόσο να πείσεις οτι είσαι στρέιτ, σε πιστεύουμε...ελπίζω να ξέρεις τι λέει η ψυχολογία για τους φανατισμένους ομοφοβικούς....

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πρωτον θα ηθελα να σε δω να προσπαθεις να με πλησιασεις. Και δευτερον γουσταρεις να φαντασιωνεσαι να γαμας αντρες, ε? Ετσι εξηγουνται ολα... Δε βοηθησαν οι στρειτ γονεις να μη γινεις κρυφοπουσταρα τελικα. Δοκιμασε κανα τραβελι μπας και στανιαρεις γιατι σε βλεπω πολυ καταπιεσμενο που εισαι στη ντουλαπα.  ;)

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πρωτον θα ηθελα να σε δω να προσπαθεις να με πλησιασεις. Και δευτερον γουσταρεις να φαντασιωνεσαι να γαμας αντρες, ε? Ετσι εξηγουνται ολα... Δε βοηθησαν οι στρειτ γονεις να μη γινεις κρυφοπουσταρα τελικα. Δοκιμασε κανα τραβελι μπας και στανιαρεις γιατι σε βλεπω πολυ καταπιεσμενο που εισαι στη ντουλαπα.  ;)

Μην του δίνεις σημασία, το βλέπεις το παιδί οτι έχει προβλήματα...άστον να τον χαίρονται οι δικοί τους για τους τρόπους και το επίπεδό του....

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
τελικά πως γίνεται σε κάθε τόπικ να τρωγώμαστε και να μπινελικονόμαστε κάθε φορά ??

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πρέπει ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν με λάθος πρότυπα.Ένα ετεροφυλόφιλο παιδί που μεγαλώνει σε μια οικογένεια ομοφυλόφιλων βλέποντας τους "γονείς" του μπορεί να αναγκαστεί να ακολουθήσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών του, γεγονός το οποίο μπορεί να του προκαλέσει σεξουαλικά και ψυχολογικά προβλήματα.

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν πρέπει ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν με λάθος πρότυπα.Ένα ετεροφυλόφιλο παιδί που μεγαλώνει σε μια οικογένεια ομοφυλόφιλων βλέποντας τους "γονείς" του μπορεί να αναγκαστεί να ακολουθήσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών του, γεγονός το οποίο μπορεί να του προκαλέσει σεξουαλικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Αν το παιδί γεννηθεί γκέυ και οι στρέιτ γονείς του το καταπιέζουν για να ακολουθήσει τις σεξουαλικές "προτιμήσεις" τους, το ίδιο ακριβώς δεν θα συμβεί?Επίσης ο όρος "προτιμήσεις" δεν ισχύει, απ' την στιγμή που γεννιέται κάποιος ομοφυλόφιλος..το σωστό είναι "σεξουαλική ταυτότητα"

Επισκέπτης
Δύο γυναίκες μπορούν άνετα να μεγαλώσουν ένα παιδάκι και να γίνει φυσιολογικό,ενώ για δύο άντρες δεν είμαι σίγουρος γιατί το παιδάκι-τουλάχιστον μέχρι τα 3,4- χρειάζεται οπωσδήποτε μια μάνα για να γίνει φυσιολογικό.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Σήμερα έβλεπα δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου στις οποίες δήλωνε οτι θα έπρεπε να επιτρέπεται η υιοθεσία παιδιών απο ομοφυλόφιλα ζευγάρια...

Προσωπικά είμαι υπέρ...πιστεύω οτι η προτεραιότητα σε μια υιοθεσία δεν είναι το είδος του ζευγαριού, αλλά η αγάπη, η άνετη ζωή και το ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον που μπορούν να προσφέρουν σε ένα παιδί...

Ακούω απόψεις!

Σαν τι περίμενες δηλαδή να δηλώνει ο Τατσόπουλος; Boυλευτής είναι. Ψαρεύει ψήφους τού αδελφάτου.Με δυό-τρείς "προοδευτικές δηλώσεις",
άρπαξε τα ψηφαλάκια κι όλα οκ.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σήμερα έβλεπα δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου στις οποίες δήλωνε οτι θα έπρεπε να επιτρέπεται η υιοθεσία παιδιών απο ομοφυλόφιλα ζευγάρια...

Προσωπικά είμαι υπέρ...πιστεύω οτι η προτεραιότητα σε μια υιοθεσία δεν είναι το είδος του ζευγαριού, αλλά η αγάπη, η άνετη ζωή και το ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον που μπορούν να προσφέρουν σε ένα παιδί...

Ακούω απόψεις!

Κατα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom