Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Αυτό είναι θέμα παιδείας των γονιών των υπολοίπων παιδιών, άρα και της ανατροφής που τους έχουν δώσει και μετά ευθύνη του σχολείου για τον τρόπο με τον οποίο προστατεύει τους μαθητές του...

Υπάρχει "κοινωνική ζωή" και εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οχι γατι πολυ απλα το συγκεκρμενο παιδι στο σχολειο απο τους συμμαθητες του θα περασει πολυ ασχημα..
Οπως περναει και το παιδι χωρισμενων γονιων,η ενα παιδακι χοντρο,η καποιο που εχει χασει εναν απο τους 2 γονεις,αυτο που λες δεν ειναι επιχειρημα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Η κοινή λογική δεν είναι πάντα και σωστή...η επιστήμη έχει αποδείξει οτι εκ γενετής είναι κάποιος ομοφυλόφιλος οπότε είναι και φυσιολογικό και ηθικό...εδώ στην φύση και στα περισσότερα ζώα συναντάμε ομοφυλοφιλικές τάσεις, πόσο μάλλον στον άνθρωπο που είναι ένα ακόμη ζώο.
πρώτον η επιστήμη δεν έχει βρει κάτι εκ γενετεις, μάλιστα ένας επιστήμονας κατάφερε να "ισιώσει" ένα ομοφυλόφυλο άνδρα και να κρατήσει αυτό φυσικός, ο λόγος είναι ψυχολόγικός, άμα θέλετε, ψάχτε το, σε πιο βαθιές αναλύσεις τις κρατάω μακρία γιατί θα γίνει περιθωεριοποίηση εις βάρος μου, γιατί τα αίτια γίνονται χοντρά.
δεύτρερον, ο άνθρωπος είναι πολιτισμένο ών, δεν είναι ζώο, εδώ και δέκα χιλιάδες χρόνια έχει σίγουρα ξεπεράσει αυτό το στάδιο, και άρα το ότι το κάνει ένα ζώο δεν σημαίνει πως μπορείς να το κάνεις και εσύ, στο κάτω κάτω άνθρωποι γίνονται ομοφυλοφιλοι γιατί δεν μπορούν να βρούν πρόσβαση σε σύντροφο. άμα είναι για τους λόγους μπορώ να γράψ σεντόνια. αλλά ένα πράμα είναι αλήθεια δεν είναι λογικό να επικρατείς ένα φυσικά προκειπτόμενο ελάτωμα, είτε είναι εκ γενετές, είτε είναι αποκτώμενο, στη λογική βασίστηκε η ηθική και η λογική βρίσκεται στον τοίχο γιατί περιορίζει τον άνθρωπο και πλέον δεν θέλουμε περιορισμούς.
ταπεινή άποψη μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Πάλι παίζει ρόλο η παιδεία του καθενός...σε χώρες όπως η Σουηδία γιατί δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα?

Νομίζω ότι σας έχω ήδη απαντήσει με σαφήνεια.

Σε μια χώρα που τα παιδιά των διαζευγμένων ή των μονογονεϊκών  οικογενειών, τυγχάνουν (δυστυχώς ακόμα) αντικείμενο χλευασμού από τα υπόλοιπα παιδιά, είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για τέτοιου είδους εφαρμογές.  

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Βρε μαζί σου, να παει να γαμηθεί ο Τατσόπουλος...ποιος νοιάζεται γι΄αυτόν στην τελική...απλά το θέμα με προβλημάτισε και είπα να το συζητήσουμε...

Ο Τατσόπουλος έχει ομολογήσει on camera, πως ο ΙΔΙΟΣ ένοιωσε άσχημα όταν έμαθε πως είναι υιοθετημένος από τους θετούς του γονείς, που ήταν ένα μέσο ετερόφυλο ζευγάρι, ελαφρώς ηλικιωμένων.

Να υποθέσω πως δεν τον ενοχλεί αν κάποια παιδιά μεγαλώνοντας νοιώσουν περισσότερο άσχημα από αυτόν επειδή θα έχουν δυο πατεράδες κι όχι πατέρα και μάνα;
Ή (το πολύ χειρότερο) πως ενδόμυχα ΘΕΛΕΙ κάποιοι να το νοιώσουν;!!

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
πρώτον η επιστήμη δεν έχει βρει κάτι εκ γενετεις, μάλιστα ένας επιστήμονας κατάφερε να "ισιώσει" ένα ομοφυλόφυλο άνδρα και να κρατήσει αυτό φυσικός, ο λόγος είναι ψυχολόγικός, άμα θέλετε, ψάχτε το, σε πιο βαθιές αναλύσεις τις κρατάω μακρία γιατί θα γίνει περιθωεριοποίηση εις βάρος μου, γιατί τα αίτια γίνονται χοντρά.
δεύτρερον, ο άνθρωπος είναι πολιτισμένο ών, δεν είναι ζώο, εδώ και δέκα χιλιάδες χρόνια έχει σίγουρα ξεπεράσει αυτό το στάδιο, και άρα το ότι το κάνει ένα ζώο δεν σημαίνει πως μπορείς να το κάνεις και εσύ, στο κάτω κάτω άνθρωποι γίνονται ομοφυλοφιλοι γιατί δεν μπορούν να βρούν πρόσβαση σε σύντροφο. άμα είναι για τους λόγους μπορώ να γράψ σεντόνια. αλλά ένα πράμα είναι αλήθεια δεν είναι λογικό να επικρατείς ένα φυσικά προκειπτόμενο ελάτωμα, είτε είναι εκ γενετές, είτε είναι αποκτώμενο, στη λογική βασίστηκε η ηθική και η λογική βρίσκεται στον τοίχο γιατί περιορίζει τον άνθρωπο και πλέον δεν θέλουμε περιορισμούς.
ταπεινή άποψη μου.

Έχω διαβάσει σε περισσότερες από μία πηγές οτι η ομοφυλοφιλία είναι μία γενετική διαφοροποίηση...τώρα αν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που να το κάνουν για να βρουν σύντροφο ή από μόδα λυπάμαι για την ανασφάλειά τους...τώρα για το αν ο άνθρωπος είναι πολιτισμένος και κατά πόσο έχει ξεπεράσει 100% το στάδιο του ζώου, άσε με να έχω επιφυλάξεις...είμαστε ακόμη βίαιοι, δεν έχουμε μάθει να νοιαζόμαστε για κανέναν άλλον πέρα απ' τον εαυτό μας και λύνουμε τις διαφορές μας με όπλα...δεν θα μας αποκαλούσα ακριβώς πολιτισμένους...αυτό που κυρίως εξελιχθηκε είναι η τεχνολογία και τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να εκφράσουμε τα ένστικτά μας...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Οπως περναει και το παιδι χωρισμενων γονιων,η ενα παιδακι χοντρο,η καποιο που εχει χασει εναν απο τους 2 γονεις,αυτο που λες δεν ειναι επιχειρημα.
δεν νομζω να περασει το ιδιο ασχημα ενα χοντρο παιδι στο δημοτικο με ενα παιδι που θα εχει δυο πατεραδες για παραδειγμα.

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο Τατσόπουλος έχει ομολογήσει on camera, πως ο ΙΔΙΟΣ ένοιωσε άσχημα όταν έμαθε πως είναι υιοθετημένος από τους θετούς του γονείς, που ήταν ένα μέσο ετερόφυλο ζευγάρι, ελαφρώς ηλικιωμένων.

Να υποθέσω πως δεν τον ενοχλεί αν κάποια παιδιά μεγαλώνοντας νοιώσουν περισσότερο άσχημα από αυτόν επειδή θα έχουν δυο πατεράδες κι όχι πατέρα και μάνα;
Ή (το πολύ χειρότερο) πως ενδόμυχα ΘΕΛΕΙ κάποιοι να το νοιώσουν;!!

Σε αυτό μπορεί να έχεις δίκιο...δεν ξέρω ούτε ενδιαφέρομαι να μάθω τα ψυχολογικά του Τατσόπουλου...όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν νομζω να περασει το ιδιο ασχημα ενα χοντρο παιδι στο δημοτικο με ενα παιδι που θα εχει δυο πατεραδες για παραδειγμα.
Χειροτερα θα περασει.Γιατι ενα παιδι που το μεγαλωνουν αδελφες μπορει να το κρυβει,ενα χοντρο παιδι ομως οχι.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
στην φύση και στα περισσότερα ζώα συναντάμε ομοφυλοφιλικές τάσεις, πόσο μάλλον στον άνθρωπο που είναι ένα ακόμη ζώο.

Στα άλλα ζώα λοιπόν που υπάρχει όντως ομοφυλοφιλία όπως και στους ανθρώπους, υπάρχουν άραγε gay "οικογένειες";

Μήπως αυτοαναιρείσαι με το επιχείρημά σου;
Το ερώτημα, σου θυμίζω, δεν είναι ελευθερία στην επιλογή της σεξουαλικής ζωής και επιλογών (αυτό το έχουμε λύσει υποθέτω), αλλά υιοθεσία παιδιών, τα οποία δεν έχουν επιλογές την στιγμή εκείνη και κάποιος άλλος οφείλει να τις πάρει.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Έχω διαβάσει σε περισσότερες από μία πηγές οτι η ομοφυλοφιλία είναι μία γενετική διαφοροποίηση...
Σκεφτομαι τωρα, πως ακριβως επηρεαζει εναν ανθρωπο αυτη η γενετικη διαφοροποιηση? Του γαργαλιεται η κωλοτρυπιδα?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Χειροτερα θα περασει.Γιατι ενα παιδι που το μεγαλωνουν αδελφες μπορει να το κρυβει,ενα χοντρο παιδι ομως οχι.
τι να σου πω σε αυτα τα 2 διαφωνω.Πρωτον πραγματικα αμφιβαλω αν αυτο μπορει να κρυφτει.Ακομα και σε σχολειο της αθηνας κατι τετοιο θα μαθευτει να εισαι σιγουρος.
Τωρα για το αν περασει χειροτερα σηκωνει πολυ συζητηση.
Παντως η αληθεια ειναι οτι τα μικρα παιδια μπορουν να γινουν-αθελα τους βεβαια-πολυ σκληρα.

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Στα άλλα ζώα λοιπόν που υπάρχει όντως ομοφυλοφιλία όπως και στους ανθρώπους, υπάρχουν άραγε gay "οικογένειες";

Μήπως αυτοαναιρείσαι με το επιχείρημά σου;
Το ερώτημα, σου θυμίζω, δεν είναι ελευθερία στην επιλογή της σεξουαλικής ζωής και επιλογών (αυτό το έχουμε λύσει υποθέτω), αλλά υιοθεσία παιδιών, τα οποία δεν έχουν επιλογές την στιγμή εκείνη και κάποιος άλλος οφείλει να τις πάρει.

Αν αποδειχτεί οτι το παιδί δεν επηρεάζεται σε τίποτα από το φύλο των γονιών του?

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
οταν θα μεγαλωσει και τα αλλα παιδια θα λενε απο εδω ο μπαμπας μου και η μαμα μου
αυτο τι θα λεει? απο εδω ο μπαμπας και απο εδω ο μπαμπας που κανει την μαμα? :jerking:

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σκεφτομαι τωρα, πως ακριβως επηρεαζει εναν ανθρωπο αυτη η γενετικη διαφοροποιηση? Του γαργαλιεται η κωλοτρυπιδα?

Όπως εσένα και εμένα μας "τραβάνε" οι γυναίκες ως στρέιτ, έτσι και έναν ομοφυλόφιλο τον "τραβάνε" τα άτομα του ίδιου φύλου....τώρα αν είναι να συνεχίσεις τα ομοφοβικά σχόλια, άστο.Υπάρχει ένα επίπεδο στην συζήτηση, μην το ποδοπατήσουμε.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Όπως εσένα και εμένα μας "τραβάνε" οι γυναίκες ως στρέιτ, έτσι και έναν ομοφυλόφιλο τον "τραβάνε" τα άτομα του ίδιου φύλου....τώρα αν είναι να συνεχίσεις τα ομοφοβικά σχόλια, άστο.Υπάρχει ένα επίπεδο στην συζήτηση, μην το ποδοπατήσουμε.
Δεν ηταν ομοφοβικο το σχολιο, ισως δεν ηταν politically correct. Aυτο που λες εσυ λεω και εγω, πως γινεται αυτο? Τι παει να πει γενετικα ακριβως, επηρεαζει τις ορμονες πχ?

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Άσχετο, με την "κοινωνική κριτική" που θα δεχθεί.

Αυτό είναι όντως ένα θέμα αλλά η κοινωνική κριτική είναι αποτέλεσμα ομοφοβίας...όταν ένας προσβάλει κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικός, ακόμα και αν η διαφορετικότητά του άλλου δεν επηρεάζει σε τίποτα την ζωή του τότε είναι θέμα παιδείας και ανατροφής...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Αν αποδειχτεί οτι το παιδί δεν επηρεάζεται σε τίποτα από το φύλο των γονιών του?

Για να αποδείξεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να "πειραματισθείς". Και το πειραματόζωο θα είναι το παιδί! Αυτή ακριβως είναι η ένστασή μου.

Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι άκληροι μεσήλικες, ούτε οι gay με ανυσηχίες πατρότητος. Τα παιδιά ΜΟΝΟΝ με ενδιαφέρουν!
Κι από την στιγμή που τα προς υιοθεσίαν παιδιά δεν υπερεπαρκούν, για να μην έχουμε τί να τα κάνουμε, θα προτιμήσω να δίδονται σε άκληρους ετερόφυλους μεσήλικες.
Και κατά το δυνατόν και εύπορους!! Κι αυτό ακούγεται "κάπως" για τους έχοντες μικρότερη οικονομική "επιφάνεια", αλλά το παιδί μόνον πρέπει να σκεφτόμαστε, επαναλαμβάνω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom