Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78
OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ουτε μενα με νοιαζει...Το γενετικο ειναι το θεμα μας και δεν μπορω να δω ορμονικο προβλημα στους απο πανω. Επισης με τις λεσβιες ισχυει το ιδιο? Γιατι και εκει παιζουν γυναικες με πολυ θηλυκοτητα. Το μπάι πως εξηγειται γενετικα?

Προσωπικα "βλεπω" την ομοφυλοφυλια σαν διεξοδο στα οποια προβληματα υπαρχουν στην οικογενεια. Εχω παρατηρησει οτι ολοι οι γκευ που γνωρισα προερχονταν απο δυσλειτουργικες οικογενειες (με τον ενα ή τον αλλον τροπο). Πιστευω στο ορμονικο προβλημα, αλλα δεν πιστευω οτι ειναι ο κανονας

Ενδιαφέρον αυτό που λες αλλά ούτε και γω πιστεύω οτι είναι ο κανόνας...προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον γκέι γιατί δεν έτυχε μέχρι τώρα, επίσης δεν ξέρω τίποτα για τους μπάι..
Εδώ ανοίγει ένα νέο θέμα συζήτησης για το αν γονείς από δυσλειτουργικές οικογένειες θα "βγάζουν" τα προβλήματα που είχαν μικροί στα παιδιά τους ή αν θα τα αναγνωρίσουν ώστε να τα αποφύγουν στην δική τους οικογένεια!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Εδώ ανοίγει ένα νέο θέμα συζήτησης για το αν γονείς από δυσλειτουργικές οικογένειες θα "βγάζουν" τα προβλήματα που είχαν μικροί στα παιδιά τους ή αν θα τα αναγνωρίσουν ώστε να τα αποφύγουν στην δική τους οικογένεια!

Η ψυχολογια λεει οτι αυτο γινεται στανταρ. Γινεται στα στρεητ ζευγαρια, γιατι οχι στα gay?

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Δηλαδή αν εγώ δουλεύω όλη μέρα και έχω παρατήσει τη γυναίκα μου και το παιδί μου στο σπίτι πως ακριβώς θα πάρει το παιδί μου το πρότυπο του πατέρα?Το ότι δεν θεωρείς την ομοφυλοφιλία σαν κάτι φυσιολογικό δεν θα το σχολιάσω γιατί είναι αποψή σου, αλλά τι ακριβώς εννοείς με το καθημερινό τρόπο ζωής? Υπάρχει γκέι του Σαββατοκύριακου?

Ελα τωρα μην κανεις τον χαζο.Ξερω οτι καταλαβαινεις τι εννοω.Ολοι χαμενοι ειμαστε απο την οικογενεια μας.
Υπαρχει ομως ο πατερας του Σαββατοκυρικου εστω.
Συλλογισου λιγο τον τροπο ζωης των gay. Γνωριζω την καθημερινοτητα τους..Εχω φιλους κοντινους κι αξιοπρεπεις.Ομως ....

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Η ψυχολογια λεει οτι αυτο γινεται στανταρ. Γινεται στα στρεητ ζευγαρια, γιατι οχι στα gay?

Άρα δεν έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα των γονιών...Φυσικά, και αυτό έχει τις εξαιρέσεις του...και ξέρω περισσότερες από μία περιπτώσεις γνωστών μου που επειδή είχαν προβλήματα με τους γονείς τους, φρόντισαν να μην κάνουν τα ίδια με τα παιδιά τους...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Άρα είσαι υπέρ την υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους, αρκεί να είναι σωστοί και να προσφέρουν μια καλή ζωή σε ένα παιδί...κριτήριο δηλαδή που πρέπει να λαμβάνεται υπ' όψην για οποιοδήποτε ζευγάρι, ακόμα και "φυσιολογικό" για να αναλάβουν ένα παιδάκι...συμφωνώ απόλυτα!

Προσωπικά αν όντως με έπειθαν για την σοβαρότητά τους δεν θα ήμουν αντίθετος, αρκεί να θεωρούσα πως η κοινωνία έχει επίσης αποδεχθεί κάτι τέτοιο.
Θα μου πεις πως θα ξέρουμε αν το αποδέχεται η κοινωνία, αν πρώτα δεν γίνει πράξη;

Μα το είπα!
Οι ομοφυλόφιλοι μπορούν μέσα από κάποιες διαδικασίες να αποκτούν φυσικά τέκνα (μην τα επαναλαμβάνω!), οπότε την πατρότητά τους αυτή δεν μπορεί κανείς να τους την αρνηθεί. Όταν η κοινωνία δείξει να μην έχει πρόβλημα με αυτά τα παιδιά, τότε θα δεχθώ και την υιοθεσία.
Μέχρι τότε δεν βλέπω γιατί να το "ρισκάρω".

Σε κάθε περίπτωση σύντομα θα μπορούμε να έχουμε άποψη...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.697
Πόντοι
4.125
Εδώ δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο για την δημιουργία ομοφυλόφυλου ζευγαριού, στην υιοθεσία κολλήσαμε? Σαφέστατα οχι, ούτε ομοφυλόφυλο ζευγάρι μπορεί να σταθεί ούτε και υιοθεσία παιδιού πολύ περισσότερο!!! Όσο για το ποιος είναι προχώ και ποιος ζει στην εποχή του 5 άστο να το κρίνει η ιστορία. Μια κοινωνία δεν γίνεται καλύτερη αν υιοθετηθούν αιτήματα ομοφυλόφυλων. Ολα τα άλλα τα λύσαμε και τα αιτήματα των ομοφυλόφυλων μας μείνανε! Και ποιος λέει οτι αν υιοθετήσουν παιδιά ομοφυλόφυλοι τα παιδιά αυτά θα ζήσουν καλύτερα από το να μεγαλώσουν σε ιδρύματα? Προφανώς κανείς!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Άρα δεν έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα των γονιών...Φυσικά, και αυτό έχει τις εξαιρέσεις του...και ξέρω περισσότερες από μία περιπτώσεις γνωστών μου που επειδή είχαν προβλήματα με τους γονείς τους, φρόντισαν να μην κάνουν τα ίδια με τα παιδιά τους...
Το να αναπαραγεις φορ εβερ αυτα που εζησες παιδι, οχι δεν εχει σχεση με την σεξουαλικοτητα ειναι μαλλον κανονας...Απο κει και περα ειναι τι προβληματα κουβαλαει ο καθενας.

Κοιτα λιγο πιο προσεκτικα τους γνωστους σου, ισως δεις οτι πισω απο εναν ενδεχομενως διαφορετικο τροπο κρυβεται η ιδια επιδιωξη που ειχαν οι γονεις τους.

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Προσωπικά αν όντως με έπειθαν για την σοβαρότητά τους δεν θα ήμουν αντίθετος, αρκεί να θεωρούσα πως η κοινωνία έχει επίσης αποδεχθεί κάτι τέτοιο.
Θα μου πεις πως θα ξέρουμε αν το αποδέχεται η κοινωνία, αν πρώτα δεν γίνει πράξη;

Μα το είπα!
Οι ομοφυλόφιλοι μπορούν μέσα από κάποιες διαδικασίες να αποκτούν φυσικά τέκνα (μην τα επαναλαμβάνω!), οπότε την πατρότητά τους αυτή δεν μπορεί κανείς να τους την αρνηθεί. Όταν η κοινωνία δείξει να μην έχει πρόβλημα με αυτά τα παιδιά, τότε θα δεχθώ και την υιοθεσία.
Μέχρι τότε δεν βλέπω γιατί να το "ρισκάρω".

Σε κάθε περίπτωση σύντομα θα μπορούμε να έχουμε άποψη...

Πράγμα χλωμό στο Ελλαδιστάν μια που είμαστε στον μεσαίωνα σε θέματα ελευθερίας....έχω φίλο που σπουδάζει Σουηδία και μου λέει οτι δεν υπάρχει ίχνος ομοφοβίας και οτι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικότατο εδώ και χρόνια!

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το να αναπαραγεις φορ εβερ αυτα που εζησες παιδι, οχι δεν εχει σχεση με την σεξουαλικοτητα ειναι μαλλον κανονας...Απο κει και περα ειναι τι προβληματα κουβαλαει ο καθενας.

Κοιτα λιγο πιο προσεκτικα τους γνωστους σου, ισως δεις οτι πισω απο εναν ενδεχομενως διαφορετικο τροπο κρυβεται η ιδια επιδιωξη που ειχαν οι γονεις τους.

Μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι κακό...οι άνθρωποι είναι αληθινή οικογένεια (βέβαια σε αυτό βοηθάει και η καλή οικονομική κατάσταση) αλλά αν δω κάτι άλλο θα το λάβω υπ' όψην μου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ας μην το κουράζουμε πολύ..

σύμφωνα με τα όσα έγραψε κάποια στιγμή η αλήστου μνήμης συμφορουμίτισσα Αλίντισσα..

"ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει με πατέρα και μάνα.. ο πατέρας πρέπει να έχει τσουτσούνι και η μητέρα μουνάκι.. και ο πατέρας να βάζει το τσουτσούνι στο μουνάκι της μαμάς και όχι η μαμά το δικό της στον κώλο του μπαμπά..."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.697
Πόντοι
4.125
Πράγμα χλωμό στο Ελλαδιστάν μια που είμαστε στον μεσαίωνα σε θέματα ελευθερίας....έχω φίλο που σπουδάζει Σουηδία και μου λέει οτι δεν υπάρχει ίχνος ομοφοβίας και οτι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικότατο εδώ και χρόνια!

Φίλε είναι μεγάλη πολυτέλεια για μια κοινωνία σαν την δική μας να ασχολείται με αιτήματα ομοφυλόφυλων. Είναι σαν να ασχολούμαστε για το αν το μπαστούνι του γκόλφ που παίζει ο Λάτσης είναι από χρύσο ή από πλαστικό. Έλεος πια. Η ομοφυλοφυλία είναι ανωμαλία και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται.

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εδώ δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο για την δημιουργία ομοφυλόφυλου ζευγαριού, στην υιοθεσία κολλήσαμε? Σαφέστατα οχι, ούτε ομοφυλόφυλο ζευγάρι μπορεί να σταθεί ούτε και υιοθεσία παιδιού πολύ περισσότερο!!! Όσο για το ποιος είναι προχώ και ποιος ζει στην εποχή του 5 άστο να το κρίνει η ιστορία. Μια κοινωνία δεν γίνεται καλύτερη αν υιοθετηθούν αιτήματα ομοφυλόφυλων. Ολα τα άλλα τα λύσαμε και τα αιτήματα των ομοφυλόφυλων μας μείνανε! Και ποιος λέει οτι αν υιοθετήσουν παιδιά ομοφυλόφυλοι τα παιδιά αυτά θα ζήσουν καλύτερα από το να μεγαλώσουν σε ιδρύματα? Προφανώς κανείς!

Ναι δεν είναι το μείζον θέμα οι ομοφυλόφιλοι, αλλά είναι μια ομάδα ανθρώπων που δεν πρέπει να στερηθούν τα δικαιώματά τους...επίσης με την λογική σου δεν πρέπει να γίνονται καθόλου υιοθεσίες αφού ποτέ δεν είμαστε σίγουροι για το αν ένα παιδί θα είναι πιο ευτυχισμένο σε ένα οικογενειακό περιβάλλον απ' οτι σε ένα ίδρυμα...

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Παρακαλώ να μην γράφονται προσβλητικά και ομοφοβικά σχόλια περι ανώμαλων...ειδικά αν δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με το θέμα...ας κρατήσουμε ένα επίπεδο στην συζήτηση....

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Φίλε είναι μεγάλη πολυτέλεια για μια κοινωνία σαν την δική μας να ασχολείται με αιτήματα ομοφυλόφυλων. Είναι σαν να ασχολούμαστε για το αν το μπαστούνι του γκόλφ που παίζει ο Λάτσης είναι από χρύσο ή από πλαστικό. Έλεος πια. Η ομοφυλοφυλία είναι ανωμαλία και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Επειδη ειμαστε ταλιμπαν, ε? Θα συμφωνησω.

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ελα τωρα μην κανεις τον χαζο.Ξερω οτι καταλαβαινεις τι εννοω.Ολοι χαμενοι ειμαστε απο την οικογενεια μας.
Υπαρχει ομως ο πατερας του Σαββατοκυρικου εστω.
Συλλογισου λιγο τον τροπο ζωης των gay. Γνωριζω την καθημερινοτητα τους..Εχω φιλους κοντινους κι αξιοπρεπεις.Ομως ....
Eσυ μου φαίνεται κάνεις τον χαζό φίλε μου. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΟΥΤΕ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Για ρώτα κανένα παιδί που έχει μεγαλώσει έτσι και μετά έλα να μου πεις για γονείς του Σαββατοκύριακου. Πόσο αυτά τα παιδιά
υπολογίζουν αυτούς τους γονείς.
Και ποια ακριβώς είναι η καθημερινότητα των γκει? Για πες μας την και εμάς να μάθουμε καθότι είμαστε άντρακλες και δεν νταραβεριζόμαστε υπόκοσμο. Βγάλτε επιτέλους αυτή την στρεβλή καρικατούρα που έχετε στο μυαλό σας για τους γκέι που προβάλουν οι τηλεοράσεις για να γελάει ο κόσμος. Φυσικά και υπάρχουν και τέτοιοι αλλά δεν είναι ο κανόνας.
Όπως υπάρχουν ανεύθυνοι πατεράδες, καριόλες μανάδες(όπως την άλλη τη σιχαμένη απο τη Λέρο που σκατά ήτανε που άφησε το μωρό να πεθάνει απο την πείνα), σωστοί πατεράδες και σωστές μανάδες.

Επισκέπτης
Τι λες μωρη πουσταρα φυσικα και δε ξερουμε πως το τριβεις το πιπερι, για αυτο το λογο θα σου δωσουμε και δικαιωμα να μεγαλωνεις παιδια που μαλιστα δεν ειναι και δικα σου και να τα κανεις σα τα μουτρα σου????

Τραβα ψοφα μωρη!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τι λες μωρη πουσταρα φυσικα και δε ξερουμε πως το τριβεις το πιπερι, για αυτο το λογο θα σου δωσουμε και δικαιωμα να μεγαλωνεις παιδια που μαλιστα δεν ειναι και δικα σου και να τα κανεις σα τα μουτρα σου????

Τραβα ψοφα μωρη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ποιον αναφέρεσαι?Και γιατί εκφράζεσαι με αυτό τον τρόπο?

Επισκέπτης
Αυτος ο τσατσοπουλος ποτε θα θαει μπατσες????? Ρε πουσταραδες ξεφτιλισμένοι, χρυσαυγιτες θα μας κανετε ολους!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom