Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78
OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σαν τι περίμενες δηλαδή να δηλώνει ο Τατσόπουλος; Boυλευτής είναι. Ψαρεύει ψήφους τού αδελφάτου.Με δυό-τρείς "προοδευτικές δηλώσεις",
άρπαξε τα ψηφαλάκια κι όλα οκ.

Όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο, δεν με ενδιαφέρει η άποψη του Τατσόπουλου...απλά είναι ένα θέμα που έχει ζουμί και είπα να το ανοίξω...τώρα, αν ένας βουλευτής το εκμεταλλεύεται για ψήφους, καλά κάνει...δικαίωμά του και πρόβλημά του ταυτόχρονα....

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο, δεν με ενδιαφέρει η άποψη του Τατσόπουλου...απλά είναι ένα θέμα που έχει ζουμί και είπα να το ανοίξω...τώρα, αν ένας βουλευτής το εκμεταλλεύεται για ψήφους, καλά κάνει...δικαίωμά του και πρόβλημά του ταυτόχρονα....

Παπάρια ζουμί έχει.3000 άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει τον τελευταίο χρόνο κι οι πούστηδες στην αρρωστημένη κοσμάρα τους.
Συζήτησέ το με τον Βαλλιανάτο καλύτερα.

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Παπάρια ζουμί έχει.3000 άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει τον τελευταίο χρόνο κι οι πούστηδες στην αρρωστημένη κοσμάρα τους.
Συζήτησέ το με τον Βαλλιανάτο καλύτερα.

Άποψή σου...η ανταπόκριση που είχε το θέμα άλλα λέει όμως, ακόμα και από άτομα που είναι κατά...δεν νομίζω οτι για τους 3000 που αυτοκτόνησαν φταίνε οι ομοφυλόφιλοι...κρίμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει...αν δεν έχεις κάτι να πεις, απλά μην σχολιάζεις...και το που θα συζητάω κάτι που με προβλημάτισε αφορά μόνο εμένα...όπως έχουν ανοίξει τόσα κοινωνικά θέματα, έτσι είπα να ανοίξω και εγώ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.081
Πόντοι
26.141
kaντο ψηφοφορια  ενδιαφερον θα ηταν

Επισκέπτης
Ρε πουσταρες τι νομιζετε οτι θα νευριασω με τις μαλακιες σας?

Ρε ξαεφτυλισμενες που τρωτε κρεας στο κωλαρακι σας εμενα θα μου τη πειτε? Ρομπες , λουγκρες ΚΙΝΑΙΔΟΙ!!!

Εγω ειμαι αρρωστος ρε κουνιστρουλες?

Δε θα πω τιποτα αλλο... ο σοφος λαος μας εχει σαφη αποψη για το τι ειστε και τι κανετε με το χαρατηρισμο ΠΟΥΣΤΗΣ και ΠΟΥΣΤΙΑ(ο τροπος που σκεφτεστε ζειτε και ενεργειτε) που χρησιμοποιει καθημερινα σας εχει καταταξει στη κοινωνια λιγο πανω απο τα σκουλικια και τα σκατα...

Στο ΚΑΙΑΔΑ ρε αρρωστοι!

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε πουσταρες τι νομιζετε οτι θα νευριασω με τις μαλακιες σας?

Ρε ξαεφτυλισμενες που τρωτε κρεας στο κωλαρακι σας εμενα θα μου τη πειτε? Ρομπες , λουγκρες ΚΙΝΑΙΔΟΙ!!!

Εγω ειμαι αρρωστος ρε κουνιστρουλες?

Δε θα πω τιποτα αλλο... ο σοφος λαος μας εχει σαφη αποψη για το τι ειστε και τι κανετε με το χαρατηρισμο ΠΟΥΣΤΗΣ και ΠΟΥΣΤΙΑ(ο τροπος που σκεφτεστε ζειτε και ενεργειτε) που χρησιμοποιει καθημερινα σας εχει καταταξει στη κοινωνια λιγο πανω απο τα σκουλικια και τα σκατα...

Στο ΚΑΙΑΔΑ ρε αρρωστοι!

Τα χάπια σου να παίρνεις...να κάθεσαι ακίνητος και μην προσπαθήσεις να κάνεις κακό στον εαυτό σου με τίποτα αιχμηρά αντικείμενα...και όλα θα πάνε καλά!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.081
Πόντοι
26.141
Δεν έχει νόημα, αρνητική θα είναι η απάντηση να είσαι σίγουρος :cheesy:
δεν νομιζω φιλε!!11βαζεις και στοιχημα οτι θα βγει θετικο!στοιχημα ενα κερασμα σε ντανα!
συνηθως ατομα μπυρδελιαρηδες ειναι open minds

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν νομιζω φιλε!!11βαζεις και στοιχημα οτι θα βγει θετικο!στοιχημα ενα κερασμα σε ντανα!
συνηθως ατομα μπυρδελιαρηδες ειναι open minds

Έβαλα ψηφοφορία αλλά δυστυχώς το κέρασμα είναι κάπως δύσκολο :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Σήμερα έβλεπα δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου στις οποίες δήλωνε οτι θα έπρεπε να επιτρέπεται η υιοθεσία παιδιών απο ομοφυλόφιλα ζευγάρια...

Προσωπικά είμαι υπέρ...πιστεύω οτι η προτεραιότητα σε μια υιοθεσία δεν είναι το είδος του ζευγαριού, αλλά η αγάπη, η άνετη ζωή και το ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον που μπορούν να προσφέρουν σε ένα παιδί...

Ακούω απόψεις!

ίσως το σκεπτικό του Τατσόπουλου να πηγάζει πως είναι και ο ίδιος υιοθετημένος και ξέρει από πρώτο χέρι αυτές τις καταστάσεις. με την λογική να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα ίσως να είναι καλύτερα να μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον όσο πιο κοντά σε ένα τυπικό οικογενειακό περιβάλλον...
είναι δύσκολο θέμα και σαφώς υπάρχουν απόψεις υπέρ και κατά... φαίνεται όμως πως οι σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών δεν επηρεάζουν άμεσα αυτές του παιδιού που μεγαλώνουν αρκεί να υπάρχει αξιοπρέπεια στην συμπεριφορά τους (άλλο μεγάλο θέμα προς συζήτηση...)

ΥΓ. έγραψε και βιβλίο για την ιστορία του...

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Σήμερα έβλεπα δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου στις οποίες δήλωνε οτι θα έπρεπε να επιτρέπεται η υιοθεσία παιδιών απο ομοφυλόφιλα ζευγάρια...

Προσωπικά είμαι υπέρ...πιστεύω οτι η προτεραιότητα σε μια υιοθεσία δεν είναι το είδος του ζευγαριού, αλλά η αγάπη, η άνετη ζωή και το ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον που μπορούν να προσφέρουν σε ένα παιδί...

Ακούω απόψεις!

Σκατα στον εγκεφαλο ......... αυτη και μονο η εκφραση αξιζει σε αυτες τις γαμημενες αποψεις

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ίσως το σκεπτικό του Τατσόπουλου να πηγάζει πως είναι και ο ίδιος υιοθετημένος και ξέρει από πρώτο χέρι αυτές τις καταστάσεις. με την λογική να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα ίσως να είναι καλύτερα να μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον όσο πιο κοντά σε ένα τυπικό οικογενειακό περιβάλλον...
είναι δύσκολο θέμα και σαφώς υπάρχουν απόψεις υπέρ και κατά... φαίνεται όμως πως οι σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών δεν επηρεάζουν άμεσα αυτές του παιδιού που μεγαλώνουν αρκεί να υπάρχει αξιοπρέπεια στην συμπεριφορά τους (άλλο μεγάλο θέμα προς συζήτηση...)

ΥΓ. έγραψε και βιβλίο για την ιστορία του...

Ναι, αυτό πιστεύω και εγώ...αν η συμπεριφορά των γονιών είναι σωστή και μεγαλώνουν σωστά και με αγάπη ένα παιδί και αφού η σεξουαλικότητα ενός παιδιού είναι γενετική οπότε οι γονείς δεν μπορούν να το επηρεάσουν ως προς αυτόν τον τομέα, τότε δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα...δηλαδή όλοι όσοι μεγαλώσαν σε "φυσιολογικό" οικογενειακό περιβάλλον βγήκαν καλύτεροι?(Δες διάφορα προσβλητικά σχόλια προς εμένα από κάποιους που νομίζουν οτι είμαι γκέυ επειδή άνοιξα αυτό το θέμα ή ομοφοβικά σχόλια προς ομοφυλόφιλους)

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σκατα στον εγκεφαλο ......... αυτη και μονο η εκφραση αξιζει σε αυτες τις γαμημενες αποψεις

Υπάρχουν άνθρωποι που συζητούν αυτό το θέμα με αξιοπρέπεια και ηρεμία και εσύ πιστεύεις οτι με αυτό που είπες θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά?Διάβασε όλα όσα έχουν ειπωθεί και αν διαφωνείς, εξέφρασέ το με επιχειρήματα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.081
Πόντοι
26.141
Ναι, αυτό πιστεύω και εγώ...αν η συμπεριφορά των γονιών είναι σωστή και μεγαλώνουν σωστά και με αγάπη ένα παιδί και αφού η σεξουαλικότητα ενός παιδιού είναι γενετική οπότε οι γονείς δεν μπορούν να το επηρεάσουν ως προς αυτόν τον τομέα, τότε δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα...δηλαδή όλοι όσοι μεγαλώσαν σε "φυσιολογικό" οικογενειακό περιβάλλον βγήκαν καλύτεροι?(Δες διάφορα προσβλητικά σχόλια προς εμένα από κάποιους που νομίζουν οτι είμαι γκέυ επειδή άνοιξα αυτό το θέμα ή ομοφοβικά σχόλια προς ομοφυλόφιλους)
ΚΑΝΟΝΙΑ επρεπε και ο θεος να κανει ψυχολογικα τεστ σε ολους μας αν ειμαστε ικανοι να μεγαλωσουμε παιδια!!!!!!!!!διστυχως πολυ εχουμε σπερμα και ωαρια και ειμαστε ακαταλληλοι για γονεις και αλοι απλως εχουν αλλες σεξουαλικες επιθυμιες και μπορει να ειναι οι καλυτεροι γονεις!!!!!!!αλλα ακομη η κοινωνια δεν ειναι ετοιμοι να το δει καταματα
ο σεξουαλιξκος προσδιορισμος καθε τεκνου ειναι γενετισιος και δεν θα αλλαξγ αν ενα ετεροφθυλο παιδι εχει ομοφθλοφιλους γονεις απλα θα ειναι δυσκολα να μεγαλωνει στο σχολειο απο τον κοινωνικο αποκλεισμο!!!
εγω προσωπικα παω τους ομοφιλοφυλους αλλα οχι τις λουμπινιες που τρεμπονται για αυτο που ειναι δλδ ομοφυλοφιλοι

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Υπάρχουν άνθρωποι που συζητούν αυτό το θέμα με αξιοπρέπεια και ηρεμία και εσύ πιστεύεις οτι με αυτό που είπες θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά?Διάβασε όλα όσα έχουν ειπωθεί και αν διαφωνείς, εξέφρασέ το με επιχειρήματα...

Αξιοπρεπεια και επιχειρήματα με "σοβαροτητα" σε ενα τετοιο ανυπαρκτο θεμα δεν υπαρχει.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16

Η οργή δεν είναι κατ' ανάγκη ίδιον αναξιοπρεπούς ανθρώπου.
Η πιθανή ανάληψη γονικής μέριμνας ενός παιδιού από δύο πούστηδες θα ήταν παρα φύση αφ' ενός και αντιαισθητική αφ' ετέρου.Δεν είναι σωστή η λέξη υιοθεσία.
Υιοθετώ σημαίνει υποκαθιστώ τούς γονείς.Οι γονείς έχουν δύο φύλα.

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11

Ακούω απόψεις!
κατα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Κατα......
Και αυτο γιατι ....το μικρο παιδι,χωριs να το ρωτησουμε το αναγκαζουμε να δεχθει ενα "παραξενο" προτυπο οικογενειαs,που δεν θα το συναντησει στα συνομηλικα του παιδια......α)"Εμενα ο μπαμπαs μου και η μαμα μου""........β)""Εμενα ο μπαμπαs μου και ο μπαμπαs μου""
Αν ηταν ενηλικο, με αποψη και θεση για τη ζωη και τα πεπραγμενα , τοτε ισωs και να το δεχομουν....Ομωs τωρα οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom