Νέα

Πρέπει να μπορούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ η κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια?Με την προϋπόθεση οτι μπορούν να πα

• Υπέρ

Ψήφοι: 22 28,2%
  • Κατά

Ψήφοι: 56 71,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    78

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
ΚΑΤΑ!
Βαλ' τε στη θέση του παιδιού τον εαυτός σας θα σας άρεσε να είχατε για μπαμπά λεσβία;

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ειμαι καταφορα εναντιον στο να υιοθετουν παιδι ομοφυλοφιλλα ζευγαρια γιατι ξεχορα απο τα λανθασμενα προτυπα που δινουν στα παιδια του δημιουργουν ενα επιπλεον προβλημα στο σχολειο κανοντας το να νιωθει μειωνεκτικα αφου τα υπολοιπα παιδια θα εχουν δυο φυσιολογικους γονεις (εναν απο το καθε φυλλο) ενο αυτο δυο απο το ιδιο,κανοντας το περιγελλο στα υπολοιπα παιδια και μαλιστα για μια επιλογη για την οποια το ιδιο δεν ευθυνεται.....το να εχεις μητερα λεσβια και πατερα ντι-ντι εφοσον αυτοι σε φερον στο κοσμο δεν μπορει να κανεις κατι διαφορετικο,το να δοσουμε ομως ενα φυσιολογικο αγορι ή κοριτσι εκ των υστερων σε ενα ζευγαρι με εσφαλμενο γενετησιο σεξουαλικο προσανατολισμο το θεωρω μεγιστο ατοπημα απο την ιδια την κοινωνια       >:(  

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.109
Πόντοι
3.715
φυσικά και όχι.

Τι κι αν το αγαπούν όσο δεν το αγάπησε η μάνα του...
δεν παύουν να αποτελούν την αφύσικη πλευρά της εκδήλωσης της ζωής.
Αν δεν μπορείς με το ομόφυλο να δημιουργήσεις ζωή, δε δικαιούσαι να την έχεις υπό την σκέπη σου εκτός περιστάσεων όπου η μαυρίλα καθιστά ως απαίτηση την απόδραση από τη μιζέρια για μια ψυχή.

Επισκέπτης
φυσικά και όχι.

Τι κι αν το αγαπούν όσο δεν το αγάπησε η μάνα του...
δεν παύουν να αποτελούν την αφύσικη πλευρά της εκδήλωσης της ζωής.
Αν δεν μπορείς με το ομόφυλο να δημιουργήσεις ζωή, δε δικαιούσαι να την έχεις υπό την σκέπη σου εκτός περιστάσεων όπου η μαυρίλα καθιστά ως απαίτηση την απόδραση από τη μιζέρια για μια ψυχή.
Τι εννοείτε αφύσικη πλευρά της ζωής ? Για εξηγήστε το καλύτερα αυτό !

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.109
Πόντοι
3.715
το αφύσικο αναφέρεται μόνο στο μηχανισμό εκσπερμάτωσης/ σύλληψης

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ειμαι καταφορα εναντιον στο να υιοθετουν παιδι ομοφυλοφιλλα ζευγαρια γιατι ξεχορα απο τα λανθασμενα προτυπα που δινουν στα παιδια του δημιουργουν ενα επιπλεον προβλημα στο σχολειο κανοντας το να νιωθει μειωνεκτικα αφου τα υπολοιπα παιδια θα εχουν δυο φυσιολογικους γονεις (εναν απο το καθε φυλλο) ενο αυτο δυο απο το ιδιο,κανοντας το περιγελλο στα υπολοιπα παιδια και μαλιστα για μια επιλογη για την οποια το ιδιο δεν ευθυνεται.....το να εχεις μητερα λεσβια και πατερα ντι-ντι εφοσον αυτοι σε φερον στο κοσμο δεν μπορει να κανεις κατι διαφορετικο,το να δοσουμε ομως ενα φυσιολογικο αγορι ή κοριτσι εκ των υστερων σε ενα ζευγαρι με εσφαλμενο γενετησιο σεξουαλικο προσανατολισμο το θεωρω μεγιστο ατοπημα απο την ιδια την κοινωνια       >:(  
Καποιοι απο τους φυσιολογικους γονεις που λες εσυ,χτυπανε,βιαζουν,σκοτωνουν τα παιδια τους.Και εγω τωρα αναρωτιεμαι,τι ειναι καλυτερο για ενα παιδι,να μεγαλωνει με τετοιους γονεις η να μεγαλωνει με 2 αξιοπρεπεις ομοφυλοφιλους.

Επισκέπτης
το αφύσικο αναφέρεται μόνο στο μηχανισμό εκσπερμάτωσης/ σύλληψης
Κόβω κάθε συζήτηση μαζί σου γιατί πριν λίγο διαπίστωσα ότι δεν είσαι και κανένας σοβαρός άνθρωπος για να ανοίξω διάλογο μαζί του....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καποιοι απο τους φυσιολογικους γονεις που λες εσυ,χτυπανε,βιαζουν,σκοτωνουν τα παιδια τους.Και εγω τωρα αναρωτιεμαι,τι ειναι καλυτερο για ενα παιδι,να μεγαλωνει με τετοιους γονεις η να μεγαλωνει με 2 αξιοπρεπεις ομοφυλοφιλους.
Με αυτο συνεπαγεται οτι ολοι οι φυσιολογικοι γονειs ειναι κτηνη,  η οτι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ειναι καλοι και αγιοι??Ειναι δεδομενο??

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Με αυτο συνεπαγεται οτι ολοι οι φυσιολογικοι γονειs ειναι κτηνη,  η οτι ολοι οι ομοφυλοφιλοι ειναι καλοι και αγιοι??Ειναι δεδομενο??
Επειδη τιποτα δεν ειναι δεδομενο για αυτο δεν πρεπει να κρινουμε μονο απο την σεξουαλικη ταυτοτητα του καθενος και να υπαρχουν και αλλα κριτηρια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ειπα καποιοι ρε φιλε,οχι οτι ειναι ολοι ετσι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μαστερ περιεργες ανησυχιες εχεις τωρα τελευταια.... δεν πιστευω να μας βγείς κουκλιτσα  :P

μην απελπιζεσαι επειδη ο δημητρακης  ριχνεις γυναικες ... θα μάθεις σιγα σιγα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ειπα καποιοι ρε φιλε,οχι οτι ειναι ολοι ετσι.
Με την ιδια λογικη κι εγω λεω οτι και καποιοι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι ενταξει...Πρεπει να τουs δινουμε παιδια???
Αρα να μην παιρνουμε απ τα ακραια παραδειγματα
Αν δεν μπορει ενα παιδι να μεγαλωσει σωστα σε μια συνηθισμενη οικογενεια δεν το πεταμε σε μια ασυνηθιστη για λογουs δημοκρατιαs ρατσισμου η και ισονομιαs.....Το δινουμε σε μια αλλη φυσιολογικη οικογενεια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μαστερ περιεργες ανησυχιες εχεις τωρα τελευταια.... δεν πιστευω να μας βγείς κουκλιτσα  :P

μην απελπιζεσαι επειδη ο δημητρακης  ριχνεις γυναικες ... θα μάθεις σιγα σιγα
οσο ριχνεις εσυ αλλο τοσο ριχνει και ο δημητρακης. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οσο ριχνεις εσυ αλλο τοσο ριχνει και ο δημητρακης. :grin:

Εμενα ασε με... ο δημητρακης εχει δειξει τι ριχνει... απο την αλλη εσυ και η παρεα σου
ειστε μονο σάλια και φιγουρα. Αρα δεν δικαιουσαι να μιλας φιλε διοτι εκτιθεσαι... ο δημητρακης εστω και πουτανες εχει δειξει εσυ απο την αλλη δεν δειχνεις κατι και καταπιανεσαι και με ομοφυλοφιλικα ζητηματα... υποπτα πραγματα οπως καταλαβαινεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εμενα ασε με... ο δημητρακης εχει δειξει τι ριχνει... απο την αλλη εσυ και η παρεα σου
ειστε μονο σάλια και φιγουρα. Αρα δεν δικαιουσαι να μιλας φιλε διοτι εκτιθεσαι... ο δημητρακης εστω και πουτανες εχει δειξει εσυ απο την αλλη δεν δειχνεις κατι και καταπιανεσαι και με ομοφυλοφιλικα ζητηματα... υποπτα πραγματα οπως καταλαβαινεις
Μετα απορεις δικε μου πως πηρες τον θρονο απο τον πορνοπαπιο  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μετα απορεις δικε μου πως πηρες τον θρονο απο τον πορνοπαπιο  :grin:

Μαστερ κοιτα μην πάρεις εσυ τον θρονο σε καμια ομοφυλοφιλικη ψηφοφορια και ψάχνεσαι απο πισω σου μετα  :P

σε βλεπω ψαχνεσαι παντως....... αντι να βρεις καμια γυναικα που εχεις καμποσα χρονακια.... δεν ξερω βεβαια αν εισαι και τελειως παρθενος. Καθεσαι και ασχολεισαι με τους γκευ....

οποτε σκεψου γκομενικη αποχη + θεματα με γκευ... μηπως θες να μας πεις κατι ????? με ολα αυτα???

ε δικε μου?????? πες το ειμαστε φιλαρακια σου μην μας ντρεπεσαι !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μαστερ κοιτα μην πάρεις εσυ τον θρονο σε καμια ομοφυλοφιλικη ψηφοφορια και ψάχνεσαι απο πισω σου μετα  :P

σε βλεπω ψαχνεσαι παντως....... αντι να βρεις καμια γυναικα που εχεις καμποσα χρονακια.... δεν ξερω βεβαια αν εισαι και τελειως παρθενος. Καθεσαι και ασχολεισαι με τους γκευ....

οποτε σκεψου γκομενικη αποχη + θεματα με γκευ... μηπως θες να μας πεις κατι ????? με ολα αυτα???

ε δικε μου?????? πες το ειμαστε φιλαρακια σου μην μας ντρεπεσαι !
Τυπε εχεις δικιο,ολοι οσοι μιλουν σε θεματα γκευ,ειναι απαραιτητα γκευ,οσοι δεν ποσταρουν φωτο με γκομενες,δεν γαμουν,πες μας και αλλα φιλοσοφικα.Δειξε μας το επιπεδο IQ σου.  :tooth:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε εχεις δικιο,ολοι οσοι μιλουν σε θεματα γκευ,ειναι απαραιτητα γκευ,οσοι δεν ποσταρουν φωτο με γκομενες,δεν γαμουν,πες μας και αλλα φιλοσοφικα.Δειξε μας το επιπεδο IQ σου.  :tooth:

Δεν ειπα οτι ειναι απαραιτητα γκευ .... οποιος απανταει σε τετοια θεματα...
αλλα αμα το συνδυασεις με το οτι εσυ δεν έχεις χρονια τωρα γκομενα και αρχιζεις να ανησυχεις
και να σε απασχολουν τετοια θεματα και να μπαινεις να κανεις συζητησεις.... δεν ξερω

εγω μια χαρα σιγουρος ειμαι για το IQ μου εσενα βλεπω να απολογεισαι και αμφιβαλλω  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom