Νέα

«Πράσινο Φως - Signals & Systems»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θεμα: Πρασινο Φως - Signals & Systems.

κ.κ. Συναδελφοι,

Πολλοι θα εχουμε δεινοπαθησει απο γυναικες και αρκετοι απο μας θα εχουν προβληματιστει απο αυτες, που ειτε εχουμε βρεθει μαζι τους ειτε απο αυτες που πολυ θα θελαμε,  αλλα δεν...
Ολοκληρος ο κυκλος μιας σχεσης (πρωτη ματια - γνωριμια - πρωτες κουβεντες - ραντεβου κλπ.) παρουσιαζει ενδιαφερον απο την αρχη μεχρι το τελος
του.
Αυτη τη στιγμη με προβληματιζει περισσοτερο η φαση στην οποια η κοπελλα δινει το 'πρασινο φως' για περισσοτερα και εμεις
δρουμε αναλογα. Η παρομοιωση 'πρασινο φως' ειναι καπως ατυχης μιας και η ολη κατασταση σπανια ειναι τοσο προφανης και συνηθως τα
πραγματα ειναι πολυ-πολυ θολα και αμφιβολα.
Εγω πολλες φορες ΔΕΝ ερμηνευσα σωστα την κατασταση-συμπεριφορα και ειτε εγινα περιπου ρεζιλι (κοκινο) ειτε εχασα εκπληκτικες
ευκαιριες για καλες σχεσεις (πρασινο) μονον και μονον επειδη δεν μπορουσα την καταλληλη στιγμη να αποκρυπτογραφησω τα 'σινιαλα'.
Το θεμα ειναι πολυπλοκο, εχουν γραφτει πολλα & διαφορα και ο καθενας μας εχει την αποψη του.

Εδω θελω την βοηθεια σας. Μιας και το site εχει τοσα μελη, θα μπορουσαμε να συγκεντρωσουμε τις εμπειριες μας αν ο καθενας μας
απαντουσε στα εξης ερωτηματα σχετικα με την ερμηνεια της γυναικειας συμεριφορας που δινει το Ο.Κ. ('πρασινο φως') για συναψη σχεσης κλπ.

I. ΥΠΑΡΧΕΙ κατα την γνωμη σας τετοιο σημαδι (η σημαδια) στην συμπεριφορα που μπορει να θεωρηθει σαν 'προχωρα' ?
  II. ΠΟΣΑ ειναι? ενα, δυο, περισσοτερα?
ΙΙΙ. ΠΟΙΑ ειναι αυτα κατα την γνωμη σας? (χειρονομια? λογια? τιποτα?)

Αν και με ενδιαφερουν οι ενηλικες γυναικες (απο 25-30+) και περιμενω τις αποψεις ωριμοτερων συναδελφων, ο καθενας ας γραψει την
αποψη του ασχετα με την ηλικια. ΑΝ υπαρξουν αρκετες απαντησεις και ενδιαφερον στο thread ΚΑΙ ΑΝ στο τελος μπορει να βγει καποιο
συμπερασμα θα συνοψισουμε τα ποστ για να το εχουμε σαν βοηθημα-κωδικα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φίλε πολύ ωραίο θέμα...εγώ κάποτε έβγαινα με κάποια...συνέχεια...καφέ,ποτά,φαγητά,σινεμά...όταν ήρθε η ώρα να της πώ πως την γουστάρω μου είπες το καταπληκτικό:Σε βλέπω σαν αδερφό μου....και τα έπαιξα...μετά αναρωτιόμουν....πότε πρόλαβε?Δεν έβγαινε μαζί μου γιατί δεν είχε παρέες ούτε γιατί δεν είχε χρήματα...ανεξήγητο...απλά από την μέχρι στιγμή εμπειρία μου πιστεύω πως όταν οι γυναίκες λένε ''ναί'' εννοούν ''όχι'' και το αντίθετο....κάποτε είχα φάει χυλόπιτα από κάποια και μετά από 3 ημέρες μου τα έριξε αυτή....άβυσσος...............

Επισκέπτης
....κάποτε είχα φάει χυλόπιτα από κάποια και μετά από 3 ημέρες μου τα έριξε αυτή....άβυσσος...............
Κατι τετοιο εχει συμβει και σε μενα, περισσοτερες απο μια φορες.
Σε μια περιπτωση εμαθα τι πραγματικα ειχε συμβει καμποσους μηνες μετα και μαλιστα απο γυναικα.
Η κυρια εκεινη την εποχη ηθελε δημοσιογραφο, (η κατι τετοιο) οποτε εφαγα εγω χυλοπιτα, με το γαντι ειναι αληθεια.
Οταν ομως ο δημοσιογραφος την εφτυσε τοτε ηρθε σε μενα και μου τα έριχνε αυτή. Οχι και τοσο αβυσσος παντως.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
@βιτσιομπου :cheesy:

της 1ης μαλλον της αρεσες σαν φιλος κ οχι σαν γκομενος... οποτε στο εφερε με τον πιο ηπιο τροπο που μπορουσε να σκεφτει για να μη σε πληγωσει... :rolleyes:
υπαρχουν κ παραλλαγες αυτου.. σε βλεπω σαν φιλο/εισαι πολυ καλος πολυ γλυκος κ σε συμπαθω αλλα δεν ειμαι σε φαση... :cheesy:

αυτο με τα οχι κ τα ναι... δεν ισχυει παντα... μονο σε ορισμενες περιπτωσεις.. δεν θα τις αντιληφθειτε οποτε μην το ψαχνετε χαχαχαχα

την 2η δεν την καταλαβαινω ουτε εγω η αληθεια ειναι... :think: εκτος κ αν μετα που σου εριξε χυλοπιτα την εφτυσες οποτε ενοχληθηκε ο εγωισμος της...

αυτα τα ολιγα :crazy:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ενδιαφέρον θέμα. Απο καθαρά θεωρητική άποψη.

Θα το έδινα σα διδακτορικό σε φοιτητή με πολιτικό βύσμα τον οποίο θέλω να ταλαιπωρήσω μιας και δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει συμπέρασμα. Το διδακτορικό του τελικα θα το έπαιρνε μετά απο 5 χρόνια, αφού πρώτα είχε βάψει το σπίτι μου (Γιάννη δε μπορώ να σε δω σήμερα, ήταν να έρθει ο μπογιατζής αλλα μου είπε ότι είναι έγκυος η μαϊμού του και δεν ήρθε και τώρα πως θα βάψω εγω το σπίτι..και αν δεν το βάψω ξέρεις...δε μπορώ να σε δω να συζητήσουμε), είχε κάνει τον οδηγό στην κόρη μου(Γιάννη, μήπως μπορείς σε παρακαλώ να φέρεις τη Μουσίτσα σπίτι; Είναι σε ενα σινεμά κοντά στο σπίτι σου και φοβάμαι με τόσα που γίνονται..καταλαβαίνεις), και μου είχε φτιάξει τουλάχιστον 34 φορές τον υπολογιστή (Γιάννη, θα ήθελα πολύ να δω την εργασία που μου έστειλες αλλα μπήκε η μουσίτσα στο ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡ μου και κάτι πείραξε και τώρα όταν το ανοίγω ρίχνει 2 βηξιές, κάνει 2 ζειμπεκιές και αρνείται να δουλέψει. Δεν έρχεσαι να του ρίξεις μια ματια να κάνεις και εσυ τη δουλειά σου;)

Τεσπα.

Δε μπορείς να αναλύσεις και άρα να κατανοήσεις κάτι που μεταβάλλεται τόσο γρήγορα και τόσο απρόβλεπτα. Γιατί και οι ίδιες οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν. Το πρωί θέλουν κάποιον να τους φτιάξει την πορτοκαλάδα τους, το μεσημέρι κάποιον να ακούσει τα παράπονά τους στο τηλέφωνο, να τους δώσει την πιστωτική του κάρτα. Κάποιον να είναι τρυφερός και βίαιος, ψηλός και κοντός, γυμνασμένος και αγύμναστος, φτωχός και πλούσιος, τίμιος και καθήκι, σοβαρός και νούμερο και πάει λέγοντας.

Καλή τύχη λοιπόν στο εγχείρημά σου. Θα το παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον. Και αν μπορώ με τη γρήγορη σκέψη μου να βοηθήσω κάπου, πολύ ευχαρίστως.

Επισκέπτης
Enforcer, οσο ο πολεμος μαινεται στο αλλο thread,  τοσο εδω συμφωνουμε.
" ... Δε μπορείς να αναλύσεις και άρα να κατανοήσεις κάτι που μεταβάλλεται τόσο γρήγορα και τόσο απρόβλεπτα. ..."
Ενταξει δεν μπορεις.
" ... Γιατί και οι ίδιες οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν.  ... "
Τι θελουν? Ολα, αν και the world is not enough. Τωρα το τι μπορουν να παρουν, το κουβεντιαζουμε. Εγω παντως clues and hints ζηταγα, και οχι σωστες απαντησεις - που μπορει και να μην υπαρχουν.
BTW, δεν ειναι δα και ασχημα να παρεις διδακτορικο σε 5 χρονια, οι συνθηκες ειναι καλες.

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
[flash=200,200][/flash]μαθετε να παιζετε σωστα!!!πισω απο μια φαινομενικα αθωα συζητηση,η εμπειρη γυναικα εχει βγαλει τα συμπερασματα της..σας εχει ''ρωτησει'' αν γουσταρετε,αν ξενογαματε,αν..αν..και ολα αυτα με τους ''μυστικους κωδικους''.Τωρα αν δεν εχετε παρει χαμπαρι :think:,δυσκολα τα πραγματα :headbang:μαλλον δεν θα μαθετε ποτε!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
tyfeas μιας και είσαι γνώστης και καταλαβαίνεις τα μυστικά σήματα, μήπως σε ενδιαφέρει ένα διδακτορικό, όπως αυτό περιγράφεται σε ένα ιστορικό μου ποστάρισμα (σε πανευρωπαική πρεμιέρα μάλιστα) λίγο πιο πάνω;

Μήπως τυγχάνει να έχεις τους μυστικούς κωδικούς κάπου καταχωρημένους, έστω και σε κωδικοποιημένη μορφή;

Απο καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον...καταλαβαίνεις

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Θεμα: Πρασινο Φως - Signals & Systems.

κ.κ. Συναδελφοι,

Πολλοι θα εχουμε δεινοπαθησει απο γυναικες και αρκετοι απο μας θα εχουν προβληματιστει απο αυτες, που ειτε εχουμε βρεθει μαζι τους ειτε απο αυτες που πολυ θα θελαμε,  αλλα δεν...
Ολοκληρος ο κυκλος μιας σχεσης (πρωτη ματια - γνωριμια - πρωτες κουβεντες - ραντεβου κλπ.) παρουσιαζει ενδιαφερον απο την αρχη μεχρι το τελος
του.
Αυτη τη στιγμη με προβληματιζει περισσοτερο η φαση στην οποια η κοπελλα δινει το 'πρασινο φως' για περισσοτερα και εμεις
δρουμε αναλογα. Η παρομοιωση 'πρασινο φως' ειναι καπως ατυχης μιας και η ολη κατασταση σπανια ειναι τοσο προφανης και συνηθως τα
πραγματα ειναι πολυ-πολυ θολα και αμφιβολα.
Εγω πολλες φορες ΔΕΝ ερμηνευσα σωστα την κατασταση-συμπεριφορα και ειτε εγινα περιπου ρεζιλι (κοκινο) ειτε εχασα εκπληκτικες
ευκαιριες για καλες σχεσεις (πρασινο) μονον και μονον επειδη δεν μπορουσα την καταλληλη στιγμη να αποκρυπτογραφησω τα 'σινιαλα'.
Το θεμα ειναι πολυπλοκο, εχουν γραφτει πολλα & διαφορα και ο καθενας μας εχει την αποψη του.

Εδω θελω την βοηθεια σας. Μιας και το site εχει τοσα μελη, θα μπορουσαμε να συγκεντρωσουμε τις εμπειριες μας αν ο καθενας μας
απαντουσε στα εξης ερωτηματα σχετικα με την ερμηνεια της γυναικειας συμεριφορας που δινει το Ο.Κ. ('πρασινο φως') για συναψη σχεσης κλπ.

I. ΥΠΑΡΧΕΙ κατα την γνωμη σας τετοιο σημαδι (η σημαδια) στην συμπεριφορα που μπορει να θεωρηθει σαν 'προχωρα' ?
  II. ΠΟΣΑ ειναι? ενα, δυο, περισσοτερα?
ΙΙΙ. ΠΟΙΑ ειναι αυτα κατα την γνωμη σας? (χειρονομια? λογια? τιποτα?)

Αν και με ενδιαφερουν οι ενηλικες γυναικες (απο 25-30+) και περιμενω τις αποψεις ωριμοτερων συναδελφων, ο καθενας ας γραψει την
αποψη του ασχετα με την ηλικια. ΑΝ υπαρξουν αρκετες απαντησεις και ενδιαφερον στο thread ΚΑΙ ΑΝ στο τελος μπορει να βγει καποιο
συμπερασμα θα συνοψισουμε τα ποστ για να το εχουμε σαν βοηθημα-κωδικα.

Μύλος η δουλειά uiop, και παρόμοια φάση περνάω κι εγώ τώρα...για την ακρίβεια πάντα τέτοια φάση περνούσα...υπήρξαν περιπτώσεις που όλα έλεγαν "όρμα" και όταν όρμαγα έτρωγα ζεστό χυλό σερβιρισμένο σε μπωλάκι...υπήρχαν περιπτώσεις που γκόμενα (συνήθως μ@@@άρα), μετά από γνωριμία μας δε μου έριχνε ούτε ματιά όταν με συναντούσε σε παρέα και κοιτούσε πάντα τον ουρανό (εσείς τί θα κάνατε ρε παιδιά;) και μετά από λίγο καιρό μάθαινα ότι έπαιρνε λέει τηλέφωνο την αδερφή της τα βράδια και τη ζάλιζε για πάρτη μου  :rockon: (είναι τρελές οι γυναίκες τελικά  :dancing: ), τί να πεις; Υπήρχαν  β έβαια και περιπτώσεις όπου γκόμενες εκδηλώνανε στα ίσα το ενδιαφόρον τους ( τρομάρα μου  :2funny: ) και το γκολ έμπαινε με πέναλτυ...

Το συμπέρασμα που έβγαλα:
στην πρώτη ομάδα περιπτώσεων το μαλάκιζα εγώ προσωπικά, γιατί καθυστερούσα περιμένοντας να λάβω και άλλα μηνύματα ενδιαφέροντος (ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ) με αποτέλεσμα η γκόμενα να ξενερώνει (είναι αυτό που λέμε "στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες")

Στη δεύτερη ομάδα περιπτώσεων, τα γκομενίδια γούσταραν μεν  :idiot: (σιγά, το Sean Connery)  αλλά ο εγωισμός (ο οποίος πρέπει να υπάρχει, για να εξηγούμαστε, αρκεί να μην είναι υπέρμετρος, όπως με έκαναν να νομίζω), δεν τις άφηνε να αφήσουν κάποια ένδειξη...υποθέτω, επειδή ήταν ωραίες γκόμενες θεωρούσαν τον εαυτό τους ως "λάφρυρο", οπότε σε βάζουν σε διαδικασία να παλέψεις...

τέλος πάντων, έχω την αίσθηση ότι μας γουστάρουν περισσότερες γυναίκες από όσες ναμίζουμε, αλλά είμαστε και λίγο στραβάδια...

PS:  Signals & Systems ;  Uiop, μήπως έχεις σχέση με σχολές Πληροφορικής ή τίποτα ΕΜΠ;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
tyfeas μιας και είσαι γνώστης και καταλαβαίνεις τα μυστικά σήματα, μήπως σε ενδιαφέρει ένα διδακτορικό, όπως αυτό περιγράφεται σε ένα ιστορικό μου ποστάρισμα (σε πανευρωπαική πρεμιέρα μάλιστα) λίγο πιο πάνω;

Μήπως τυγχάνει να έχεις τους μυστικούς κωδικούς κάπου καταχωρημένους, έστω και σε κωδικοποιημένη μορφή;

Αυτοί οι "μυστικοί κωδικοί", σε Γραμμική Β' είναι ρε πούστη μου;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πράγματι, κατάλαβες αμέσως το επιστημονικό ενδιαφέρον πίσω από μια τέτοια πιθανή ανακάλυψη. Αν και νομιζω ότι πάει πολύ πιο πίσω από τη Μυκηναϊκή περίοδο. Εξαρτάται αν έχει διατηρήσει τους διατήρηση των χειλοϋπερωικούς φθόγγους ή οχι.

Και πάνω που έγραφα ότι αφού ποστάρισε σοβαρό κείμενο ο φλες, τότε δεν έχω αλλη επιλογή παρα να ποστάρω και εγώ κατι ώστε να μοιραστώ μαζί σας μέρος της τεράστιας εμπειρίας μου.

Κάτι που θα γίνει σύντομα αλλα όχι τώρα. Με τον uiop έχουμε ανοικτό ένα θέμα και δε θα ήθελα να ποστάρω εδώ πληροφορία που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει εκεί.

Τωρα κατάλαβα uiop το λόγο που άνοιξες το thread αυτό.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος γράφονται ένα σωρό βιβλία με τέτοια θέματα τα οποία οι συγγραφείς τους τα παρουσιάζουν στην Όπρα, ΄βγάζουν μια περιουσία και ένα σωρο μπακουρια προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η κλίση του καρπού της γκόμενας ήταν πάνω ή κάτω από 45 μοίρες και το βλέμμα εντός εκτός και εναλλάξ για να της την πέσουν...

ʼσε που το όλο θέμα μου θυμίζει γυμνασιακούς urban legends  του τύπου "αν η γυναίκα σου φυσήξει τον καπνό από το τσιγάρο στο δεξί μάτι και μετά βάλει τον αναπτήρα κάθετα στο πακέτο θέλει να πηδηχτεί σαν τρελή! Το είπε ο μεγάλος αδελφός του Μάκη που ξέρει από γκόμενος- έχει πηδήξει και δυο φορές- σε μπουρδέλο!"

Προσωπικά μου έχουν τύχει αρκετά τρελά- κυρίως προς την κατέυθυνση που εκεί που αναρωτιόμουν τί χρώμα καπότα να βάλω ή αν προτιμήσω στον 10 γύρο ιεραποστολικό ή πισωκολλητό έτρωγα και χυλόπιττα και σπανακόπιττα και τυρόπιττα και πίττα με γύρο...Σπανίως στην ανάποδη (που εκεί που αναρωτιέσαι υπό τις εικόνες ποιας τσόντας θα δώσεις ένα special treatment  στον εαυτό σου βρίσκεσαι με τη γλώσσα της στο φάρυγγα - γι' αρχή...)...

Η δική μου άποψη πλέον είναι ότι πιο εύκολα θα αποκωδικοποηθεί η γραμμική Α'και οι πινακίδες των Ινκας παρά τα γυναικεία "σημάδια"...

Γι' αυτό κάντε το παιχνίδι σας amyway και να θυμάστε ότι ο τολμών νικά ή έστω δε νιώθεί ότι άφησε να του ξεγλιστρήσει μια καλή ευκαιρία διότι εξάντλησε όλα τα περιθώρια....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γι' αυτό κάντε το παιχνίδι σας amyway και να θυμάστε ότι ο τολμών νικά ή έστω δε νιώθεί ότι άφησε να του ξεγλιστρήσει μια καλή ευκαιρία διότι εξάντλησε όλα τα περιθώρια....

Ίσως μόνο αυτό να σώζει ( δε θέλει και πολύ σκέψη και λιβάνισμα το πράγμα, παιδιά), και ίσως αυτή να είναι και η απάντηση στο thread "μουνάρες με μαλάκες γκόμενους"...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω παντως νομιζω οτι ειμαστε πολυ ξεκαθαρες κ λογικες οι γυναικες..
δεν μπορω να εξηγησω γιατι δεν μας κατανοειτε... :rolleyes:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ξεκάθαρες και λογικές????

:headbang:  :headbang:  :headbang:

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
uiop είχα σχηματίσει την εντύπωση από τα γραφόμενά σου ότι ξέρεις το κόλπο και δεν έχεις ανάγκη από άλλες θεωρίες.

Τέλος πάντων, επειδή αισθάνομαι πονόψυχος σήμερα θα σου απαντήσω στον προβληματισμό σου. Για τις γυναίκες δεν ισχύει ο συσχετισμός μεταξύ αυτού που λένε και αυτού που δείχνουν και αυτού που κάνουν. Πρόκειται για γνωστή δυσλειτουργία του εγκεφάλου τους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξεκάθαρες και λογικές????

:headbang:  :headbang:  :headbang:

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι με αυτά τα... άχρηστα πράγματα γύρω από το αιδοίο, άμα γουστάρει η γκόμενα να δεις πώς κάθεται το σκηνικό χωρίς εσύ να το καταλάβεις...Και σε αφήνει με την εντύπωση ότι εσύ την έριξες...

Το πρόβλημα είναι όταν δεν έχουν πάρει ακόμη την απόφαση...Εκεί άκρη δεν βγάζει ούτε ο Τζακ Μπάουερ..
ʼπαξ και την πάρουν είναι θέμα χρόνου...

Επισκέπτης
fleshforfantasy wrote:

" ... υπήρξαν περιπτώσεις που όλα έλεγαν "όρμα" και όταν όρμαγα έτρωγα ζεστό χυλό σερβιρισμένο σε μπωλάκι... "
Ναι, ωραια, ταχουν περασει και αλλοι αυτα. Τι ηταν αυτο (κινηση? φραση?) ομως, που σε εκανε να ορμησεις.

" ... γιατί καθυστερούσα περιμένοντας να λάβω και άλλα μηνύματα ενδιαφέροντος (ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ) με αποτέλεσμα η γκόμενα να ξενερώνει (είναι αυτό που λέμε "στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες")  ... "
Το ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ ειναι κατοπιν εορτης. Τι μηνύματα ενδιαφέροντος περιμενες ομως? π.χ. να ανοιγοκλεισει τα ματια, να σου τριφτει?

"...τέλος πάντων, έχω την αίσθηση ότι μας γουστάρουν περισσότερες γυναίκες από όσες ναμίζουμε, αλλά είμαστε και λίγο στραβάδια... ..."
Πως θα το καταλαβουμε οτι μας γουσταρουν εκεινες που μας γουσταρουν. Εδω σας θελω.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Οταν λεμε οτι ο ανδρας ειναι πολυγαμικος και κυνηγος ευλογουμε τα γενια μας. Και ετσι ειναι. Ομως ο κυνηγος ειναι και θα πρεπει να ειναι παντα κυνηγος. Τι περιμενετε να ερθει η γκομενα μολις σας δει και να σας πει οτι θελει να γαμηθει μαζι σας επειδη της κανατε κλικ??? Αν δεν βρεξεις κωλο ψαρακι δεν τρως.Η γυναικα θα σου δειξει οτι γουσταρει αλλα θελει και το φλερτακι της θελει και τα γλυκολογα και στο τελος θελει και τα μπατσακια της.Βεβαια εξαιρω το one night  γιατι εκει μπορει να σου κατσει επειδη εχει γινει τυφλα στο μεθυσι η απο διαφορους αλλους ηλιθιους λογους.Και εγω πολλες φορες γουσταρω να φλερταρω και μετα τιποτα.Απλα με εξιταρει το παιχνιδι.Αυταααα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom