Πράγματι, κατάλαβες αμέσως το επιστημονικό ενδιαφέρον πίσω από μια τέτοια πιθανή ανακάλυψη. Αν και νομιζω ότι πάει πολύ πιο πίσω από τη Μυκηναϊκή περίοδο. Εξαρτάται αν έχει διατηρήσει τους διατήρηση των χειλοϋπερωικούς φθόγγους ή οχι.
Και πάνω που έγραφα ότι αφού ποστάρισε σοβαρό κείμενο ο φλες, τότε δεν έχω αλλη επιλογή παρα να ποστάρω και εγώ κατι ώστε να μοιραστώ μαζί σας μέρος της τεράστιας εμπειρίας μου.
Κάτι που θα γίνει σύντομα αλλα όχι τώρα. Με τον uiop έχουμε ανοικτό ένα θέμα και δε θα ήθελα να ποστάρω εδώ πληροφορία που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει εκεί.
Τωρα κατάλαβα uiop το λόγο που άνοιξες το thread αυτό.
Εγώ επειδή το διδακτορικό μου το έχω τελειώσει, μάλλον θα πάω για post-doc!!!
Αυτό με τα σημάδια παιδιά είναι λίγο άβυσσος...
Εγώ θα έλεγα συν τοις άλλοις να κοιτάξει κάποιος και το λεγόμενο body-language.
Αν π.χ. σας κοιτάει στα μάτια και χαμογελάει, ενώ ταυτόχρονα γέρνει λίγο προς τα εσάς και δείχνει και τον λαιμό της, τότε σίγουρα υπάρχει μια καλή επαφή.
Ένα καλό κολπάκι που εφαρμόζω είναι να την αγγίζω με τα χέρια μου στο εσωτερικό των χεριών της και από την εσωτερική πλευρά λίγο πάνω από την παλάμη της...Ξέρετε τυχαία, για να της δείξετε κάτι, ή κατι τέτοιο. Δεν έννοώ βέβαια να αρχίσετε να την χαιδευτετε. Ενα απλό άγγιγμα με τα δάχτυλά σας ή με την παλάμη σας για λίγα δεύτερα...
Θεωρητικά πάντα, αν ΔΕΝ τραβηχτεί και αφήσει το άγγιγμα σας και το δεχτεί, τότε σίγουρα ΔΕΝ της είστε αδιάφορος. Αν από την άλλη μεριά τραβηχτεί απότομα, (ενστιτκτωδώς), ή πάρει αμυντική στάση, τότε θέλετε δουλειά ακόμη.
Αν πάλι καπνίζει προσέξτε κατά που φυσάει τον καπνό. Αν τον ρίχνει στα μούτρα σας λίγο ως πολύ σας καλεί ερωτικά...