Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ακουσα λεξη για τα αιτια της ηττας το Σαββατο ουτε κουβεντα αυτοκριτικης για το οτι 40 λεπτα στο παρκε εμοιαζε ανημπορος μπροστα στον Γκερσον. Δεν ειναι δουλεια του να καθοδηγει τους φιλαθλους.

Δεν νομίζω ότι τουλάχιστον ο Ζοτς παραδόθηκε αμαχητί στον εβραίο μπακάλη. Έκανε λάθη ναι, αλλά η προπονητική του ήταν στα ντουζένια της. Ανακάτεψε την τράπουλα, προσπάθησε να κλείσει τον μπουλντόζα με τον κουτσό και τον άμπαλο αλλά δεν έβγαινε, άλλαζε άμυνες, πολλά σουτ μας ήταν ελεύθερα(και τώρα χαίρεται ο χοντρός γιατί λέει επέλεγε τους παίχτες που θα δίνει ελεύθερα σουτ-ναι σαφώς αλλά αν έμπαιναν, τα ίδια θα μας έλεγε? ) και πάντα μα πάντα (ως την ηλίθια διακοπή από τους γνωστούς ηλίθιους-αμάν ρε Παυλάρα, μάζεψε τον Θανάση και διώξτους από το γήπεδο και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου-είναι ντροπή τα μάτριξ του σταδίου να ξεφτιλίζουν τον αντίπαλο-δεν είναι συμπεριφορά μεγάλου συλλόγου αυτή!!!) όσο και να ξέφευγε ο Ολυμπιακός, είχες την σιγουριά ότι θα το γυρίσουμε, όπως και έγινε αλλά εκεί έδρασαν τα φυτά. Είμαι πεπεισμένος ότι αν δεν γινόταν η διακοπή το είχαμε το ματσάκι χαλαρά.
Αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο άλλος έρχεται με πάθος και φρεσκάδα και τον μπουλντόζα και ότι χρειάζεται και άλλη προσπάθεια, οι φάπες οι εύκολες τελείωσαν προς το παρόν, πρέπει να παίξουμε μπασκετάκι όπως μόνο η ομαδάρα αυτή μπορεί και να μην αφήνει να πέφτει τπτ κάτω.
Για μένα η μεγαλύτερη ικανοποίηση παρά την ήττα, είναι το γεγονός ότι οι παίχτες της αντιπάλου ομάδας χάρηκαν τόσο πολύ που πήγαν στα μπουζούκια... όπως θα πήγαινε κάθε μικρή επαρχιώτικη ομάδα που θα κέρδιζε τον ΠΑΟ... αυτό κάτι σημαίνει.

panathas2

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Οι κολόγαβροι να μην ξανασχοληθούν με αυτό το thread.

Ο alexandros19, μπαίνει σε όλα τα tread και κάνει copy το ίδιο μήνυμα. Διότι δεν ξέρει τι άλλο να πει.

Αλλά τι να περιμένεις από τους κολόγαβρους ....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επειδή γράφω τα απολύτως απαραίτητα πια μηνύματα κ θα είμαι φειδωλός σε αυτά που θα γράφω,θέλω να σας πω συγχαρητήρια για χθες κ καλή επιτυχία από την καρδιά μου για σήμερα.Ελπίζω να το γεμίσετε σήμερα κ εύχομαι ολόψυχα να περάσετε. :thumbsup:

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Καλη μέρα όλη μέρα Τριφυλλάρες!!!

Ερ.:Πόσους πόντους έβαλε ο Λάκοβιτς?
Απ.: .....................

100αρα στην Μπαρτσελόνα εμείς, κηδεία η Λίβερπουλ στο σπίτι τους...
Πάλι NBA χθες ΚΑΙ ανανέωσε ο Μητσάρας για άλλα 3 χρόνια. Πολύ καλή βραδιά.

Τι έπαθαν χθες οι Καταλανοί? Τι κηδεία τους έκανε η Λίβερπουλ??? Ίσως η πιο βαριά φανέλα της Ευρώπης. Μέσα στο σπίτι τους και επιτέλους γιατί μας έγιναν και οι Καταλανοί κατεστημένο. Στο ʼνφιλντ έχει να γίνει της....ανωμαλίας. Ο Κύρος έκανε τα δικά του πάλι...

Σήμερα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ελπίζω η τύχη να μην μας αφήσει τόσο σύντομα. Πάμε γερά!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Επειδή γράφω τα απολύτως απαραίτητα πια μηνύματα κ θα είμαι φειδωλός σε αυτά που θα γράφω,θέλω να σας πω συγχαρητήρια για χθες κ καλή επιτυχία από την καρδιά μου για σήμερα.Ελπίζω να το γεμίσετε σήμερα κ εύχομαι ολόψυχα να περάσετε. :thumbsup:

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Thanks χανουμακο!!!

Πες στο Νικο να ξεκολλησει και να γυρισει!!!

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ  :crazy: :crazy:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καλη μέρα όλη μέρα Τριφυλλάρες!!!

Ερ.:Πόσους πόντους έβαλε ο Λάκοβιτς?
Απ.: .....................

100αρα στην Μπαρτσελόνα εμείς, κηδεία η Λίβερπουλ στο σπίτι τους...
Πάλι NBA χθες ΚΑΙ ανανέωσε ο Μητσάρας για άλλα 3 χρόνια. Πολύ καλή βραδιά.

Τι έπαθαν χθες οι Καταλανοί? Τι κηδεία τους έκανε η Λίβερπουλ??? Ίσως η πιο βαριά φανέλα της Ευρώπης. Μέσα στο σπίτι τους και επιτέλους γιατί μας έγιναν και οι Καταλανοί κατεστημένο. Στο ʼνφιλντ έχει να γίνει της....ανωμαλίας. Ο Κύρος έκανε τα δικά του πάλι...

Σήμερα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ελπίζω η τύχη να μην μας αφήσει τόσο σύντομα. Πάμε γερά!

Ε ρε τι κλάμα θα ρίχνουν οι αντίστοιχοι σύντροφοι στο Losbordelos.com, οπαδοί της Μπαρτσελόνας!!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
LaMoya.Com...
Αφού  την έχουνε δει Χόλυγουντ και αυτοί.
Η πλάκα είναι σήμερα με τους trend followers που ακούσανε Μπάρτσα, είναι της μόδας και δηλώνουν φανατικοί Μπλαουγκράνες κιόλας! Τσουπ στη φωλιά τους σήμερα! Είχα βαρεθεί! Μπαρτσελόνα και Μπαρτσελόνα... τσάκω το 2πλο!

arisbek

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
--------------------------------------------------------------------------------
Ο ΕΥΡΩΠΕΟΣ ΠΑΟ !!! και το παραμύθι του (να δούμε περί πουτανιάς στην Ευρώπη)

2003-09-16 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παναθηναϊκό ς 1η Ομιλοι 32 προς 16 Ε' Ομιλος 5 -0
2003-10-22 Στουτγκάρδη - Παναθηναϊκό ς 3η Ομιλοι 32 προς 16 Ε' Ομιλος 2 - 0

2003-11-04 Παναθηναϊκό ς - Στουτγκάρδη 4η Ομιλοι 32 προς 16 Ε' Ομιλος 1 - 3
2004-03-03 Παναθηναϊκό ς - Οσέρ 2η Γ' Γύρος - 0 - 1

2005-09-14 Ουντινέζε - Παναθηναϊκό ς 1η Ομιλοι 32 προς 16 Γ' Ομιλος 3 - 0

2005-11-02 Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκό ς 4η Ομιλοι 32 προς 16 Γ' Ομιλος 5 - 0

2005-12-07 Βέρντερ Βρέμης - Παναθηναϊκό ς 6η Ομιλοι 32 προς 16 Γ' Ομιλος 5 ? 1

2006-12-13 Παρί Σεν Ζερμέν - Παναθηναϊκό ς 5η Ομιλοι 40 προς 32 Ζ' Ομιλος 4 - 0

και λιγο παλιοτερα

1984/85    Κύπελλο Πρωταθλητρι ών    LIVERPOOL    Παναθηναϊκό ς    4-0

1970/71    Κύπελλο Πρωταθλητρι ών    CRVENA ZVEZDA    Παναθηναϊκό ς    4-1

2000/01    Champions League    STOURM GRAZ    Παναθηναϊκό ς    2-0
2000/01    Champions League    Παναθηναϊκό ς    STOURM GRAZ    1-2

1993/94    Κύπελλο Κυπελλούχων    Παναθηναϊκό ς    BAYER LEVERKUSEN    1-4

1991/92    Κύπελλο Πρωταθλητρι ών    Παναθηναϊκό ς    FRΑΜ    0-0

1995/96    Champions League    Παναθηναϊκό ς    AJAX    0-3

1996/97    Champions League    ROSENBORG    Παναθηναϊκό ς    3-0

1987/88    Κύπελλο UEFA    HONVED    Παναθηναϊκό ς    5-2

1989/90    Κύπελλο Κυπελλούχων    DINAMO BUCURESTI    Παναθηναϊκό ς    6-1

1995/96    Champions League    AALBORG    Παναθηναϊκό ς    2-1

Τα παραπάνω στοιχεία είναι από το επίσημο site του ευρωπεου τρωτέ κουτόχορτο λοιπόν και απορείτε γιατί είστε θέλετε δεν θέλετε μικρότερη ομάδα από τον ολυμπιακό
βλεπω οτι μερικοι θυμουνται μονο τις ηττες αλλα δεν θυμουνται την ταφοπλακα που εχει βαλει η παναθα και ειναι γραμμενο κιολας πανω μαζι με τις λιγες ομαδες που καταφεραν να κερδισουν στο αμστερνταμ[ΑΓΙΑΞ για οσους δεν εχουν παιξει ποτε]ασχετα αν αποκλειστηκαμε.εσεις ποσες νικες εχετε εκτος εδρας;λοιπον κοιταχτε την παρτη σας και αφηστε τους αλλους.τουλαχιστον εμεις παιζουμε στην ευρωπη εσεις που παιζετε;

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μην αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια, αυτό θέλουνε.

Όλοι ξέρουμε και έχουμε ζήσει όμορφες στιγμές εξαιτίας αυτής της ομάδας, όσο και αν κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να τις ξεχάσουμε.
Το συναίσθημα του γαμώτο, του να είσαι τόσο κοντά στο όνειρο, της γλυκιάς όσο και πικρής αποτυχίας, στο ματς με την Μπάρτσα έξω, στο ματς με την Πόρτο μέσα, η ουτοπική προσμονή πρόκρισης απέναντι σε εκείνον τον ʼγιαξ, είναι συναισθήματα που τα έχουμε μέσα μας καλά φυλαγμένα, όσοι οδοστρωτήρες και αν περάσουν. Για αυτό αισθάνομαι τυχερός που ο πατέρας μου με έκανε Παναθηναϊκό, για αυτές τις μικρές όσο και σύντομες χαρές.

arisbek

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μην αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια, αυτό θέλουνε.

Όλοι ξέρουμε και έχουμε ζήσει όμορφες στιγμές εξαιτίας αυτής της ομάδας, όσο και αν κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να τις ξεχάσουμε.
Το συναίσθημα του γαμώτο, του να είσαι τόσο κοντά στο όνειρο, της γλυκιάς όσο και πικρής αποτυχίας, στο ματς με την Μπάρτσα έξω, στο ματς με την Πόρτο μέσα, η ουτοπική προσμονή πρόκρισης απέναντι σε εκείνον τον ʼγιαξ, είναι συναισθήματα που τα έχουμε μέσα μας καλά φυλαγμένα, όσοι οδοστρωτήρες και αν περάσουν. Για αυτό αισθάνομαι τυχερός που ο πατέρας μου με έκανε Παναθηναϊκό, για αυτές τις μικρές όσο και σύντομες χαρές.
peloponisie εχεις δικιο η καρδια δεν αλλαζει και παντα παναθα θα φωναζει.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Για αυτό αισθάνομαι τυχερός που ο πατέρας μου με έκανε Παναθηναϊκό, για αυτές τις μικρές όσο και σύντομες χαρές.

Πάνω σε αυτό που λες. Φίλος μου έκανε Παναθηναικούς τα ανήψια του. Μεγάλα πιά σε ευρωπαϊκό αγώνα στο ΟΑΚΑ, δεν έχει πάει ο θείος. Τον παίρνουν τηλέφωνο από μέσα από το γήπεδο και του λένε σχεδόν κλαίγοντας: θειούλη σε ευχαριστούμε που μας έκανες παναθηναικούς και ζούμε τις συγκινήσεις που ζούμε!!!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μία από τις καλλίτερες μου στιγμές αναψυχής είναι μετά από ένα καλό τραπέζωμα στον πατέρά μου με κρασάκι της προκοπής, να τον ακούω να μου λέει την πορεία προς τον τελικό του Γουέμπλεϋ και πως την έζησε στιγμή προς στιγμή(και τυχερός στην ατυχία του εκείνη την εποχή έτυχε να βρίσκεται Μεγ.Βρετανία και να δει live και από μέσα τον τελικό).
Είναι απολαυστικός αλλά σε πιάνει και μια μελαγχολία διαπιστώνοντας την διαφορά αντίληψης του τότε(κοσμοπολίτικη) με το σήμερα(καφρίλα).
Η πλάκα είναι ότι δεν πάει μία τον Δομάζο, το κακό είναι ότι διαπίστωσα ότι έχει δίκιο.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μία από τις καλλίτερες μου στιγμές αναψυχής είναι μετά από ένα καλό τραπέζωμα στον πατέρά μου με κρασάκι της προκοπής, να τον ακούω να μου λέει την πορεία προς τον τελικό του Γουέμπλεϋ και πως την έζησε στιγμή προς στιγμή(και τυχερός στην ατυχία του εκείνη την εποχή έτυχε να βρίσκεται Μεγ.Βρετανία και να δει live και από μέσα τον τελικό).
Είναι απολαυστικός αλλά σε πιάνει και μια μελαγχολία διαπιστώνοντας την διαφορά αντίληψης του τότε(κοσμοπολίτικη) με το σήμερα(καφρίλα).
Η πλάκα είναι ότι δεν πάει μία τον Δομάζο, το κακό είναι ότι διαπίστωσα ότι έχει δίκιο.

Έχεις δει ποτέ τον Δομάζο τυχαία στον δρόμο. Εγώ τον συνάντησα μια μέρα πριν χρόνια τυχαία στην Παιωνίου, απέναντι από το τωρινό στούντιο. τότε δεν υπήρχε στούντιο. Μου κοπήκανε τα πόδια από την συγκίνηση. Θέλω να πω ότι στον αθλητισμό και μόνο στον αθλητισμό, για μένα υπάρχουν κάποια σύμβολα/μύθοι. Δεν με νοιάζει αν είναι μαλάκες ή έξυπνοι, καλοί ή κακοί. Συμβολίζουν κάποια πράγματα, δεν είναι ο εαυτός τους πιά. Πιθανόν αν καθόμουνα να μιλήσω με τον Δομάζο να έλεγα ρε τι μαλάκας είναι αυτός. Στ' αρχίδια μου!!! Εγώ τον θυμάμαι όταν ήμουν παιδί να μπαίνει στην Αλεξάνδρας μπροστά από την ομάδα και να λέει με τον τρόπο του εγώ θα σας σηκώσω όλους στους ώμους μου. Κι αν δεν μπορείτε τον γαμάω και μόνος μου τον αντίπαλο.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
^Για αυτό λέω "κακώς"...

Ήταν άσχημοι καιροί τότε που είδα το δισδιάστατο, τρισδιάστατο.

Τον γνώρισα υπό κακές συνθήκες από μέρους του.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

εχει δικιο ο πατερας σου που στο ειπε αυτο για τον δομαζο.....ειναι πολυ εγωιστης,υπεροπτης και αλαζων!και για αυτους που λενε οτι οι ομαδες πρεπει να πλαισιωνονται απο παλαιμαχους ποδοσφαιριστες τους να ξερουν οτι λενε παπαριες.....οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι αδαεις,αστοιχειωτοι και δεν εχουν ουδεμια σχεση με διαχειριση τεχνικων-οικονομικων καταστασεων οπως και αντιμετωπιση ψυχολογικη των νυν ποδοσφαιριστων...(αποστολακη με λενε!)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
εχει δικιο ο πατερας σου που στο ειπε αυτο για τον δομαζο.....ειναι πολυ εγωιστης,υπεροπτης και αλαζων!και για αυτους που λενε οτι οι ομαδες πρεπει να πλαισιωνονται απο παλαιμαχους ποδοσφαιριστες τους να ξερουν οτι λενε παπαριες.....οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι αδαεις,αστοιχειωτοι και δεν εχουν ουδεμια σχεση με διαχειριση τεχνικων-οικονομικων καταστασεων οπως και αντιμετωπιση ψυχολογικη των νυν ποδοσφαιριστων...(αποστολακη με λενε!)

Η κακή μου εντύπωση δεν σχηματίστηκε από θέματα ποδοσφαιρικού περιεχομένου αν και έχεις δίκιο για αρκετούς παλαίμαχους(όχι ευτυχώς όλους).

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
thanks DARK δια τας ευχάς αι οποίαι είναι ανταποδιδόμεναι...και εσείς μεγάλε κάντε το θαύμα και ξεσκίστε τους σήμερα....... :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom