Μην ασχολείστε, θα γράψουν, θα γράψουν, θα ξαναγράψουν ε και? Μόνοι τους τα γράφουνε...
Εγώ δεν απογοητεύτηκα ΚΑΘΟΛΟΥ χθες. Παίξαμε πολύ καλά, φάνηκαν κάποιες χτυπητές αδυναμίες σε παίχτες και όχι σε νοοτροπία ή τακτική(έργο Μουνιόθ), ούτε σε φυσική κατάσταση(έργο ΝτεΛαΦουέντε) αλλά πιέσαμε, είμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας, κάναμε φάσεις. Ο δε μικρός(1 γκολ πιτσιρικά ξέρεις που... και θα σε βάλουμε αφίσα οι 30αρηδες) είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί στον σύγχρονο ΠΑΟ. Είναι απλά παιχταράς. Ο δικός μας Κριστιάνο Ρονάλντο.
Αυτά που παρατήρησα: Η έλλειψη του Έκι όταν θέλαμε την γρήγορη μπαλιά μπροστά και το αναλάμβανε αυτό το έργο ο Μπόβιο(για αλλαγή και αν-ο Μπίσκαν δεν είναι χειρότερος), ο Λεοντίου ανταποκρίνεται άριστα ως αριστερό μπακ(το μόνο που του λείπει είναι η διάρκεια και αυτό είναι θέμα εκγύμνασης που ήδη γίνεται), ο Νίλσσον βλέποντας ότι δεν θα μείνει και μπας και τον δούνε, παίζει όπως έπρεπε να παίζει πάντα, ο Έμπεντε παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος(και δεν το περίμενα), ο Σάλπι είναι ατμομηχανή, αν πιάσει momentum δεν κόβεται, βγαίνει ο Νίνης και μπαίνει ο Ρομέρο και πέφτει όλη η πλευρά(άρα ο Βίκτορ είναι απαραίτητος έστω και για 30 λεπτά) και αυτά εν ολίγοις.
Θέλουμε ένα μπακ που θα παίζει αριστερά δεξιά, σέντερ μπακ ψηλό μυαλωμένο, τον Έκι υγιή και ένα φορ αλά Μάντζιο αλλά με περισσότερο τσαγανό(παρότι ο ίδιος ξέρει το τόπι φάνηκε ότι σε τέτοια ματς, δεν μπορεί να βοηθήσει).
Τώρα όσοι απογοητεύονται να μην το κάνουν και ας θυμηθούν την Μέταλουρχ και τι τραβήξαμε. Ας θυμηθούν ότι παίζαμε για 30' και τώρα παίζουμε 90' άνετα και άλλα πολλά. Η ομάδα φιτάχνεται εν μέσω αγνωνιστικής περιόδου και το μόνο γαμώτο είναι ότι αν αυτός ο άνθρωπος ήταν από νωρίς στο πόστο του προπονητή, έτσι θα παίζαμε στους ομίλους.