Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,2%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    362

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
130
Πόντοι
1
Μα μόνο και μόνο η ερώτηση σου προκαλεί κλαυσίγελο. "Ποιος είναι ο λιγότερο αποτυχημένος" Υπάρχει τέτοιο πράγμα?
ʼσε που είναι και κάπως άτοπη γιατί άλλοι αρχίσανε τις χαρές και τα πανηγύρια που αποκλείστηκε ο ΠΑΟ και ορμήσανε με τα μούτρα να βγάλουν την χολή τους.

Εδώ κάνεις λάθος. ʼλλοι βγάλανε γλώσσα που έχασε η ΑΕΚ και όχι οι Παναθηναϊκοί, τουλάχιστον σε αυτό το forum.

αστους ρε να λενε αυτο ειναι το επιπεδο τους τι περιμενεις ?

Ασε ρε φιλε bako με τα ..κοντομανικα σας!!!Πολυ που τα φορεσατε , γαμω την ομαδα σας...
Βγαλανε γλωσσα και τα βαζελακια που ριξανε 4 στην πεθαμενη ΑΕΚ και τωρα κανουν ονειρα και για το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!! Που πατε ρε αμπαλοι, ξεβρακωτοι στ αγγουρια;;;;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

φιλε μου προσωπικα δεν εβγαλα γλωσσα ποτε σ' αυτην την ζωη ποτε δεν ασχοληθηκα με το μπουρδελο σας και ποτε μα ποτε δεν κοιμηθηκα
το ποιον σας σαν οπαδοι  ειναι γνωστο χρονια και αν διαβασεις τα post μου (και σιγα μην ασχοληθεις απλα κρατας και διαβαζεις οτι σε συμφερει) θα διαπιστωσεις οτι πρωτη φορα ασχοληθηκα περα του χαβαλε σοβαρα μαζι σας ή με την αεκ και αυτο εγινε γιατι αποφασισα να κατεβω στο επιπεδο σας με ολα αυτα που γραφετε απο εχτες

ευρωλιγουρια

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Μην ασχολείστε, θα γράψουν, θα γράψουν, θα ξαναγράψουν ε και? Μόνοι τους τα γράφουνε...
Εγώ δεν απογοητεύτηκα ΚΑΘΟΛΟΥ χθες. Παίξαμε πολύ καλά, φάνηκαν κάποιες χτυπητές αδυναμίες σε παίχτες και όχι σε νοοτροπία ή τακτική(έργο Μουνιόθ), ούτε σε φυσική κατάσταση(έργο ΝτεΛαΦουέντε) αλλά πιέσαμε, είμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας, κάναμε φάσεις. Ο δε μικρός(1 γκολ πιτσιρικά ξέρεις που... και θα σε βάλουμε αφίσα οι 30αρηδες) είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί στον σύγχρονο ΠΑΟ. Είναι απλά παιχταράς. Ο δικός μας Κριστιάνο Ρονάλντο.
Αυτά που παρατήρησα: Η έλλειψη του Έκι όταν θέλαμε την γρήγορη μπαλιά μπροστά και το αναλάμβανε αυτό το έργο ο Μπόβιο(για αλλαγή και αν-ο Μπίσκαν δεν είναι χειρότερος), ο Λεοντίου ανταποκρίνεται άριστα ως αριστερό μπακ(το μόνο που του λείπει είναι η διάρκεια και αυτό είναι θέμα εκγύμνασης που ήδη γίνεται), ο Νίλσσον βλέποντας ότι δεν θα μείνει και μπας και τον δούνε, παίζει όπως έπρεπε να παίζει πάντα, ο Έμπεντε παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος(και δεν το περίμενα), ο Σάλπι είναι ατμομηχανή, αν πιάσει momentum δεν κόβεται, βγαίνει ο Νίνης και μπαίνει ο Ρομέρο και πέφτει όλη η πλευρά(άρα ο Βίκτορ είναι απαραίτητος έστω και για 30 λεπτά) και αυτά εν ολίγοις.
Θέλουμε ένα μπακ που θα παίζει αριστερά δεξιά, σέντερ μπακ ψηλό μυαλωμένο, τον Έκι υγιή και ένα φορ αλά Μάντζιο αλλά με περισσότερο τσαγανό(παρότι ο ίδιος ξέρει το τόπι φάνηκε ότι σε τέτοια ματς, δεν μπορεί να βοηθήσει).
Τώρα όσοι απογοητεύονται να μην το κάνουν και ας θυμηθούν την Μέταλουρχ και τι τραβήξαμε. Ας θυμηθούν ότι παίζαμε για 30' και τώρα παίζουμε 90' άνετα και άλλα πολλά. Η ομάδα φιτάχνεται εν μέσω αγνωνιστικής περιόδου και το μόνο γαμώτο είναι ότι αν αυτός ο άνθρωπος ήταν από νωρίς στο πόστο του προπονητή, έτσι θα παίζαμε στους ομίλους.

Καλα ρε φιλε χαρηκες που αποκλειστηκες απο αυτη την ομαδουλα, επειδη θεωρεις οτι επαιξες καλα?
Τετοιο πατο πιασατε πια?
Παλια θυμαμαι παιζατε στα ισια με ολα τα μεγαθηρια και τωρα εχετε γινει Ολυμιακος στην Ευρωπη.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Υ.Γ τουλαχιστον καποιοι απο σας προσπαθουν να κρατησουν ενα επιπεδο χωρις υβρεις και οχι σαν καποιους αλλους ΑΡΚΕΤΑ προκλητικους χθες το βραδυ...

Σιγά ρε moutsos13 τι ύβρεις και τέτοια λες, τι έχουμε να χωρήσουμε ρε φίλε? Τον χαβαλέ μας κάνουμε !
Κι εγώ γαύρος είμαι, αλλά πηγαίνω με τους βάζελους φίλους μου στο μπάσκετ του Παναθηναικού, κυρίως όταν παίζει στην Ευρώπη, και αυτοί έχονται μαζί μου στο Καραισκάκη να δούν τον Θρύλο, κάνουμε την πλάκα μας, αλληλοβριζόμαστε μετά τον αγώνα, κερνάει ο χαμένος τα βρώμικα απο την καντίνα και όλα μια χαρά...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Καλα ρε φιλε χαρηκες που αποκλειστηκες απο αυτη την ομαδουλα, επειδη θεωρεις οτι επαιξες καλα?
Τετοιο πατο πιασατε πια?
Παλια θυμαμαι παιζατε στα ισια με ολα τα μεγαθηρια και τωρα εχετε γινει Ολυμιακος στην Ευρωπη.

Kαι 'σένα ποιο είναι το πρόβλημά σου?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σιγά ρε moutsos13 τι ύβρεις και τέτοια λες, τι έχουμε να χωρήσουμε ρε φίλε? Τον χαβαλέ μας κάνουμε !
Κι εγώ γαύρος είμαι, αλλά πηγαίνω με τους βάζελους φίλους μου στο μπάσκετ του Παναθηναικού, κυρίως όταν παίζει στην Ευρώπη, και αυτοί έχονται μαζί μου στο Καραισκάκη να δούν τον Θρύλο, κάνουμε την πλάκα μας, αλληλοβριζόμαστε μετά τον αγώνα, κερνάει ο χαμένος τα βρώμικα απο την καντίνα και όλα μια χαρά...

Το βάλτε στον κώλο σας το avatar που μας έδειξες στο ''ΡΕ ΜΟΝΟ ΗΧΑΝΟΥΜΑ'' δεν είναι ύβρης;Εκτός κ αν δεν το θεωρείς;

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
^Εμένα άλλη ήταν η απορία μου... Τι σόι βάζελοι είναι αυτοί που πάνε και στο Καραϊσκάκη και φεύγουν αλώβητοι... Δεν μας τα λες καλά.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
^Εμένα άλλη ήταν η απορία μου... Τι σόι βάζελοι είναι αυτοί που πάνε και στο Καραϊσκάκη και φεύγουν αλώβητοι... Δεν μας τα λες καλά.

Ρε είσαι τρελός ? Κιχ δεν βγάζουν...  :2funny:
Και εννοείται οτι δεν έχουν πάνω τους βαζελο-σήματα.
Όπως κι εγώ αντίστοιχα όταν πάω στο μπάσκετ. Απλά την ώρα που οι βάζελοι βρίζουν τον Ολυμπιακό εγώ κοιτάω αδιάφορα... :grin:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Οσο για τους Ολυμπιακους. Σοβαρα πιστευετε οτι εχετε καλη ομαδα?
Αλλα στους τυφλους......

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Το βάλτε στον κώλο σας το avatar που μας έδειξες στο ''ΡΕ ΜΟΝΟ ΗΧΑΝΟΥΜΑ'' δεν είναι ύβρης;Εκτός κ αν δεν το θεωρείς;

Καταρχήν εδώ δεν μιλάω για την ΑΕΚ. Μιλάω για τον Παναθηναικό τον οποίο σέβομαι περισσότερο απο την ΑΕΚ.

Και η ύβρις που λες για την περίπτωση της ΑΕΚ ήρθε σαν αποτέλεσμα του σπασίματος των αρχιδιών που μας είχες προκαλέσει με τις κλαψομούνικες ψηφοφορίες και post σου. Μην ξαναλέμε τα ίδια...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Απλως επισημαινω την παρακμη της ομαδας σου. Σε λιγο θα ειστε ευτυχισμενοι αν βγαινετε CL και ας κανετε 6 ηττες.

Σιγά ρε φίλε μην κάτσω και να σκάσω κιόλας.
Έχω γράψει πιο πριν γιατί ακριβώς είμαι χαρούμενος που έγινα Παναθηναϊκός. Έγραψα για μικρές και σύντομες χαρές. Είμαι αισιόδοξος, αλλά δεν είμαι και αχάριστος...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχήν εδώ δεν μιλάω για την ΑΕΚ. Μιλάω για τον Παναθηναικό τον οποίο σέβομαι περισσότερο απο την ΑΕΚ.

Και η ύβρις που λες για την περίπτωση της ΑΕΚ ήρθε σαν αποτέλεσμα του σπασίματος των αρχιδιών που μας είχες προκαλέσει με τις κλαψομούνικες ψηφοφορίες και post σου. Μην ξαναλέμε τα ίδια...

Γαύρος είσαι κ μάλιστα από τους χειρότερους.Δεν περίμενα κατι καλύτερο από σενα.ʼντε στο ενυδρείο σου τώρα μαζί με τα άλλα ψαράκια κ άντε τράβα γράψε για μπουρδέλα που ξέρεις ,γιατί φαίνεται ότι για να γαμ.... πρέπει να πληρώσεις.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΥΡΑΚΟ

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Σιγά ρε φίλε μην κάτσω και να σκάσω κιόλας.
Έχω γράψει πιο πριν γιατί ακριβώς είμαι χαρούμενος που έγινα Παναθηναϊκός. Έγραψα για μικρές και σύντομες χαρές. Είμαι αισιόδοξος, αλλά δεν είμαι και αχάριστος...

Δεν λεω γιατι εγινες. Τοτε ειχες λογους να γινεις. Ανεφερα οτι εχουν πεσει οι προσδοκιες ολων των βαζελων, και μη το παιρνεις προσωπικα. Εδω και πολλα χρονια μονο πικρες προσφερει ο ΠΑΟ στους οπαδους του. Αποχωρω απο το θεμα γιατι βαρεθηκα. Καλημερα σε ολους....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μα μόνο και μόνο η ερώτηση σου προκαλεί κλαυσίγελο. "Ποιος είναι ο λιγότερο αποτυχημένος" Υπάρχει τέτοιο πράγμα?
ʼσε που είναι και κάπως άτοπη γιατί άλλοι αρχίσανε τις χαρές και τα πανηγύρια που αποκλείστηκε ο ΠΑΟ και ορμήσανε με τα μούτρα να βγάλουν την χολή τους.
Προφανώς με δουλεύεις. Ή δεν ήσουνα μέλος του σαιτ μετα τον αγώνα του Ολυμπιακου με τον ΠΑΣ , ή μετα τα ματς του Τσ.Λ.? Στην πρωτη γκελα και νασου τα βαζελακια να αρχιζουν τη χολη ... Μην κοροιδευομαστε
Τεσπα, αφου εισαι ικανοποιημενος με την ομαδα σου σχεση με τον Ολυμπιακο και εγω με τη δικια μου σε σχεση με τον ΠΑΟ, ας μη το συζηταμε. Ας παιρνουμε εμεις τα πρωταθληματα και ας παιζετε εσεις 2 ματς παραπανω στη Ευρωπη με κοντομανικο.
Εμεις θα το βαζουμε στη φιεστα

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Έχεις πάντως ρε συ ντάρκ την συνήθεια να πετάγεσαι σαν την πούτσα και να μιλάς, να μιλάς, να μιλάς, να μιλάς...

Αν οι ΑΕΚτζίδες χρησιμοποιούσατε μόνο το 10% απο την ενέργεια που σπαταλάτε για να λέτε, να λέτε, να λέτε, να λέτε... για να σκέφτεστε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για σας και την ομάδα σας.

Διαλυμένοι είστε, ομάδα δεν έχετε, έχουν περάσει απο την διοίκηση όλοι οι loosers, απατεώνες, κλέφτες, ληστές, άεργοι πρόεδροι και έχουν κάνει την ΠΑΕ πουτάνα, δεν μπορείτε να τα βρείτε οι (λιγοστοί) οπαδοί μεταξύ σας, ζητιανεύετε για να σας χαρίσουν τα χρέη και να μείνετε στην Α' Εθνική, ζητιανεύετε να σας χαρίσουν γήπεδο (αλήθεια γιατί δεν σκέφτεστε να παίζετε στο REX ?? ) KAI EXETE AKOMA ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έχεις πάντως ρε συ ντάρκ την συνήθεια να πετάγεσαι σαν την πούτσα και να μιλάς, να μιλάς, να μιλάς, να μιλάς...

Αν οι ΑΕΚτζίδες χρησιμοποιούσατε μόνο το 10% απο την ενέργεια που σπαταλάτε για να λέτε, να λέτε, να λέτε, να λέτε... για να σκέφτεστε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για σας και την ομάδα σας.

Διαλυμένοι είστε, ομάδα δεν έχετε, έχουν περάσει απο την διοίκηση όλοι οι loosers, απατεώνες, κλέφτες, ληστές, άεργοι πρόεδροι και έχουν κάνει την ΠΑΕ πουτάνα, δεν μπορείτε να τα βρείτε οι (λιγοστοί) οπαδοί μεταξύ σας, ζητιανεύετε για να σας χαρίσουν τα χρέη και να μείνετε στην Α' Εθνική, ζητιανεύετε να σας χαρίσουν γήπεδο (αλήθεια γιατί δεν σκέφτεστε να παίζετε στο REX ?? ) KAI EXETE AKOMA ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.

Σε παραπέμπω στο προηγούμενο μου μην. για το να κάνεις κάτι ,πρέπει πρωτίστως να πληρώσεις.ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.Κ μην στέλνεις μηνύματα πια ,δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου.Μπορεί να είναι ντροπή που είμαι ΑΕΚ,τουλάχιστον είμαι περήφανος γιατί δεν ξεπέφτω στο επίπεδό σου.Κ όσοι ξέρουν κρίνουν.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ.Χάρηκα για την γνωριμία.

Κ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ,ΛΑΜΟΓΙΟ

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Μάλιστα, βρίζω κι όλας ...
Που σε έβρισα στο προηγούμενο μήνυμα ρε καλόπαιδο ?
Το οτι είπα οτι δεν σκέφτεστε είναι βρισιά ?
Ενώ το λαμόγιο που λες εσύ δεν είναι !

Τέλος πάντων, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ, κι εγώ χάρηκα για την γνωριμία.

Κ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ, ΖΗΤΙΑΝΕ

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Προφανώς με δουλεύεις. Ή δεν ήσουνα μέλος του σαιτ μετα τον αγώνα του Ολυμπιακου με τον ΠΑΣ , ή μετα τα ματς του Τσ.Λ.? Στην πρωτη γκελα και νασου τα βαζελακια να αρχιζουν τη χολη ... Μην κοροιδευομαστε
Τεσπα, αφου εισαι ικανοποιημενος με την ομαδα σου σχεση με τον Ολυμπιακο και εγω με τη δικια μου σε σχεση με τον ΠΑΟ, ας μη το συζηταμε. Ας παιρνουμε εμεις τα πρωταθληματα και ας παιζετε εσεις 2 ματς παραπανω στη Ευρωπη με κοντομανικο.
Εμεις θα το βαζουμε στη φιεστα
ʼντε και στο καλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom