Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μου φαίνεται ότι οι 2 μας Νίκο κρατάμε την σημαία της Πανάθας ψηλά ενόψει του ντέρμπι.Οι υπόλοιποι λούφαξαν.Ρε καλά σας φωνάζουν λαγούς μου φαίνεται.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

[move]ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ[/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μου φαίνεται ότι οι 2 μας Νίκο κρατάμε την σημαία της Πανάθας ψηλά ενόψει του ντέρμπι.Οι υπόλοιποι λούφαξαν.Ρε καλά σας φωνάζουν λαγούς μου φαίνεται.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

εμενα μου φαινεται οτι κραταμε πολλα ακομα στο σαιτ.....

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλο εε?????

ΒΑΖΕΛΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

μας δουλευουνε και τα χανουμια

Συνημμένα

• erxomaste.jpg
    erxomaste.jpg
    84,7 KB · Εμφανίσεις: 17

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Συνημμένα

• GREEN HELL PAO-GAUROS.JPG
    GREEN HELL PAO-GAUROS.JPG
    96,7 KB · Εμφανίσεις: 16

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

:thefinge: :thefinge:

Συνημμένα

• Panathinaikos wallpaper.jpg
    Panathinaikos wallpaper.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • PAOCREST1.JPG
    PAOCREST1.JPG
    91,5 KB · Εμφανίσεις: 17
  • wallpaper10.jpg
    wallpaper10.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 16

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
α ρε dark αναβεις φωτιες!!!!!!!!

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε αυτά τα είχατε βγάλει πριν την ριζούπολη καλά τα πάτε μια χαρά
:2funny: :2funny: :2funny:

και αυτά ακολόυθησαν καθίστε καλά

Συνημμένα

• rizoupol.jpg
    rizoupol.jpg
    41,9 KB · Εμφανίσεις: 13

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μου φαίνεται ότι ξεκίνησα τον Γ' Παγκόσμιο πόλεμο για τα καλά.Ρε βαζέλια θυμάστε που σας κυνηγούσαν στα βουνά;
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ;

Εγώ λέω να την κάνω από το σάιτ.

:badair:
:badair: :badair:
:badair: :badair: :badair:
:badair: :badair: :badair: :badair:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε αυτά τα είχατε βγάλει πριν την ριζούπολη καλά τα πάτε μια χαρά
:2funny: :2funny: :2funny:

και αυτά ακολόυθησαν καθίστε καλά

εξαλου οπως ειπε και ο μεγιστος αμαντιδης ΤΙΠΟΤΑ δεν εγινε στην ριζουπολη !!!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Επειδή δεν είναι μέρες για να εκτιθέμεθα, εγώ κάνω υπομονή ως την Κυριακή που θα αρχίσει η Αθλητική Κυριακή. Ως τότε, άκρα του τάφου σιωπή. Προτιμώ να ακούω τις απειλές των κάφρων, ώστε αν γίνει το θαύμα, να είμαι σε θέση ισχύος. Μεγαλοστομίες δεν χρειάζονται, ειδικά από πράσινους οπαδούς. Μην γίνεστε σαν αυτούς.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Επειδή δεν είναι μέρες για να εκτιθέμεθα, εγώ κάνω υπομονή ως την Κυριακή που θα αρχίσει η Αθλητική Κυριακή. Ως τότε, άκρα του τάφου σιωπή. Προτιμώ να ακούω τις απειλές των κάφρων, ώστε αν γίνει το θαύμα, να είμαι σε θέση ισχύος. Μεγαλοστομίες δεν χρειάζονται, ειδικά από πράσινους οπαδούς. Μην γίνεστε σαν αυτούς.

ε οχι και θαυμα!!!!να μου πεις αμα σφυριζει ο μπριακος......

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θαύμα είναι ρε Νικ! Εδώ δεν μιλάμε για Ριζούπολη απλά, μιλάμε για πολλά περισσότερα! Μας πετάνε στην αρένα με τα αρπακτικά και 30.000 από γύρω με το ένα πόδι στο γήπεδο. Εκεί πας, παίρνεις το διπλό και φεύγεις τρέχοντας(όπως στο μπάσκετ-τους αφήνεις κάγκελο και φεύγεις πριν συνέλθουν). Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θαύμα είναι ρε Νικ! Εδώ δεν μιλάμε για Ριζούπολη απλά, μιλάμε για πολλά περισσότερα! Μας πετάνε στην αρένα με τα αρπακτικά και 30.000 από γύρω με το ένα πόδι στο γήπεδο. Εκεί πας, παίρνεις το διπλό και φεύγεις τρέχοντας(όπως στο μπάσκετ-τους αφήνεις κάγκελο και φεύγεις πριν συνέλθουν). Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου.
δεν νομιζω οτι εχεις δικιο!!!εμεις φετος που πηγαμε εκει μια χαρα περασαμε!!!ο σορεντινο εκανε ζεσταμα ανετα ,στο πρωτο ημιχρονο πεταγανε τις μπαλες δυο δυο , στο δευτερο δεν υπηρχαν μπαλες στα κορνερ του οσφπ πεταγανε στον σορε χαρτοταινιες στα δικα μας κορνερ γεματα αντικιμενα ο μουντιαλικος ρεφερι το ματσ  το ειχε 50-50 βαλαμε γκολ το ακυρωσε καναμε επιθεσεις μας σταματουσε με ανυπαρκτα οφσαιντ.......
ολα καλα ειναι δεν καταλαβαινω γιατι εχεις παραπονο?τι περιμενεις δηλαδη να γινει?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κατά τα άλλα ο Κόκκαλης κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να μείνει μέσα στο πολιτισμένα του πλαίσια.Για να σας ακούσω να γελάτε όλοι μαζί.ΑΚΟΥΩ......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κατά τα άλλα ο Κόκκαλης κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να μείνει μέσα στο πολιτισμένα του πλαίσια.Για να σας ακούσω να γελάτε όλοι μαζί.ΑΚΟΥΩ......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι ρε dark τοση ειρωνια?ο σωκρατης ειπε σε πολιτισμενα πλαισια!!απλως αυτοι εχουν διαφορετικο πολιτισμο απο τον δικο μας!!!που ειναι το κακο?αυτοι μας δειξανε τον πολιτισμο τους στο μεταξυ μας ματς!!και θα το ξανακανουν με τον παο!!πρωτη φορα ειναι η τελευταια?
ντροπη σου παντως!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σαφείς αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στο περιθώριο της συνάντησης της Σούπερ Λίγκας με την ΕΠΟ. «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι κι να μην είναι πρωταγωνιστής αυτός που είναι κάθε Κυριακή», δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ κληθείς να σχολιάσει τα βέλη του Σωκράτη Κόκκαλη κατά της ομάδας του σε εκδήλωση της ΠΕΦΟ, είπε: «Νομίζω πως ο ίδιος ο κ.Κόκκαλης εξήγησε πως ήταν λίγο ατυχής η δήλωσή του».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Πέτρος Κόκκαλης αναφερόμενος στο ντέρμπι «αιωνίων» της προσεχούς Κυριακής τόνισε «εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. Για μας είναι το σημαντικότερο ποδοσφαιρικό απόγευμα».

Στη συνάντηση που είχε προηγηθεί, η επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κατέθεσε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, πρόταση για τη διαιτησία, η οποία περιλαμβάνει τον ορισμό ενός προέδρου κοινής αποδοχής στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, καθώς επίσης και την παρουσία ενός εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος θα έχει ενεργό ρόλο στον καταρτισμό τον πινάκων της διαιτησίας. Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας απάντησε πως δεν μπορεί να αποφασίσει ο ίδιος, αλλά θα πρέπει να βγει μια απόφαση μέσα από τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Αυτό που συμφωνήθηκε είναι να δημιουργηθεί από Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ μια κοινή επιτροπή για να εξετάσει το ζήτημα. Πάντως ο Βασίλης Γκαγκάτσης ξεκαθάρισε πως «η διαιτησία δεν παραχωρείται από την ΕΠΟ».
απο το
νομιζω οτι τους εκανε τα μουτρα κρεας..........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συγνώμη.Κ χίλια συγνώμη απο τον υγειή κόσμο του Ολυμπιακού που με το ήθος κ τις πράξεις του τόσα χρόνια κρατά ψηλά την σημαία του αθλητικού πνεύματος κ της ευγενούς άμιλλας.Είμαι ένας τιποτένοις,που δεν αναγνωρίζω τέτοιες διαχρονικές αξίες. :-

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Συγνώμη.Κ χίλια συγνώμη απο τον υγειή κόσμο του Ολυμπιακού που με το ήθος κ τις πράξεις του τόσα χρόνια κρατά ψηλά την σημαία του αθλητικού πνεύματος κ της ευγενούς άμιλλας.Είμαι ένας τιποτένοις,που δεν αναγνωρίζω τέτοιες διαχρονικές αξίες. :-
σοβαρα τωρα το κακο ειναι οτι ολοι αυτοι εχουν διωξει τους καλους φιλους του οσφπ(ναι υπαρχουν και τετοιοι) απο τα γηπεδα!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σίγουρα υπάρχουν κ ξέρω πολλούς από αυτούς που ακούν Κόκκαλη,Καραϊσκάκη κ θύρα 7 κ βγάζουν σπυριά.ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ελα ρε....σοβαρεψου λιγο....ωριμασε.....ολο χολη βγαζεις!ασχολησου και με τιποτα αλλο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom