Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
Αστον ρε vaso τον κακομοιρογλου που αντι να παει να βρισει τον Ντεμη,τους Χατζηχρηστους και ολα τα αλλα τα λαμογια που τον εχουν κανει μικρη ομαδα καθετε και πιστευει το προβατο οτι για ολα του φταει ο Κοκκαλης.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μα γιατί με κοροϊδεύετε κ με ειρωνεύεστε φιλαράκια μου καλά;;;;;; :'( :'( :'(
Πάντα έλεγα ότι η Θρυλάρα με τον αυθεντικό της κ πολιτισμένο λαό συνέβαλε τα μέγιστα στην εξύψωση του ποδοσφαίρου μας...ειδικά στην Ευρώπη ,όπου ήρθαν κάτι κωλοευρωπαίοι φιλότουρκοι κ τιμώρησαν τον Ολυμπιακό μας, με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς.Μα καλά που ακούστηκε ότι πετάχτηκαν αντικείμενα στο Καραισκάκη;Πάντα οι γνήσιοι οπαδοί του Ολυμπιακού μας όποτε έβγαιναν οι αντίπαλοι παίχτες κ κατά την διάρκεια του ματς ,τους έραιναν με λουλούδια.Μα καλά στραβοί είναι οι Ευρωπαίοι.ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΙΣΧΟΣ.Κ είμαστε κ στην Ε.Ε.

Επισκέπτης
Μα γιατί με κοροϊδεύετε κ με ειρωνεύεστε φιλαράκια μου καλά;;;;;; :'( :'( :'(
Πάντα έλεγα ότι η Θρυλάρα με τον αυθεντικό της κ πολιτισμένο λαό συνέβαλε τα μέγιστα στην εξύψωση του ποδοσφαίρου μας...ειδικά στην Ευρώπη ,όπου ήρθαν κάτι κωλοευρωπαίοι φιλότουρκοι κ τιμώρησαν τον Ολυμπιακό μας, με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς.Μα καλά που ακούστηκε ότι πετάχτηκαν αντικείμενα στο Καραισκάκη;Πάντα οι γνήσιοι οπαδοί του Ολυμπιακού μας όποτε έβγαιναν οι αντίπαλοι παίχτες κ κατά την διάρκεια του ματς ,τους έραιναν με λουλούδια.Μα καλά στραβοί είναι οι Ευρωπαίοι.ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΑΙΣΧΟΣ.Κ είμαστε κ στην Ε.Ε.

Ετσι ετσι.... :jerking: :jerking:ΒΕΝΤΟΥΖΑ ρε σε εχω κανει τα τελευταια 10 χρονια.ΒΕΝΤΟΥΖΑ και ΤΡΟΜΠΑΝΙ :knockinb:.Μονος σου ξεφτυλιζεσαι ρε που σε κραζουμε ποσα ατομα οτι ασχολεισαι με τον Θρυλο και οχι με την ομαδα σου και εσυ συνεχιζεις στο ιδιο μοτιβο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλαρακο αυτα που λεει ο dark για μας τους γαυρους σωστα ειναι απλα ειναι κουραστικος και νομιζω οτι εχει μπει σε λαθος σαιτ....εχει κανει τοσα ποστς απο τα οποια νομιζω κανενα για τον κυριως λογο που βρισκομαστε εδω.."το πληρωμενο σεξ" ή εστω οποιαδηποτε μορφη σεξ....και του το λεω ευθεως....γιατι δεν γραφεσαι και σε κανα οπαδικο σαιτ(δεν ξερω αν υπαρχουν τετοια σαιτ) να λες τις αποψεις σου και να μοιραζεσαι με καποιους οπαδους γνωμες,γνωσεις κλπ.....?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
φιλαρακο αυτα που λεει ο dark για μας τους γαυρους σωστα ειναι απλα ειναι κουραστικος και νομιζω οτι εχει μπει σε λαθος σαιτ....εχει κανει τοσα ποστς απο τα οποια νομιζω κανενα για τον κυριως λογο που βρισκομαστε εδω.."το πληρωμενο σεξ" ή εστω οποιαδηποτε μορφη σεξ....και του το λεω ευθεως....γιατι δεν γραφεσαι και σε κανα οπαδικο σαιτ(δεν ξερω αν υπαρχουν τετοια σαιτ) να λες τις αποψεις σου και να μοιραζεσαι με καποιους οπαδους γνωμες,γνωσεις κλπ.....?

Για το ''πληρωμένο έρωτα'' που λες ,έχεις δίκιο.Έχω γράψει επανελλειμένως ότι δεν ήμουν κ δεν είμαι του σπορ.Ψάξε κ θα το δεις.Μπήκα από περιέργεια εδώ μέσα,πριν κανά χρόνο κ κόλλησα.Μάλιστα σε μπουρδέλο δεν έχω μπει ποτέ κ έχω την περιέργεια να μπω να δω πως είναι(σαν χώρος κ μόνο κ η ατμόσφαιρα).Τα οπαδικά θρεντ ,αν εξαιρέσεις της ΑΕΚ,τα βρήκα όταν μπήκα εδώ κ κόλλησα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

έχω γράψει δεκάδες μηνύματα κ σε μη οπαδικά θρεντ.Μάλιστα κ σε θρεντ περί σεξ.Ψάξε ,κοντεύω τα 2000 post

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Βαζέλιααααααααααααααα,που είστε ρεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
σσσσσσσσσσσ....αυτοσυγκεντρωνόμαστε για βουντού την κυριακή....πέφτουν στάχτες, κόκκαλα,βάτραχοι,φίδια νεκροκεφαλές,ο τζέημς μποντ,πεντάλφες,γαύροι, δαρδέλλες,τσιπούρες,και το τελικό προ'ιόν, αστακομακαρονάδα....άμπρα-κατάμπρα και η συνταγή έτοιμη.....
και μέχρι την κυραική άσε μας ρε dark στον ύπνο μας....... :tickedoff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βαζέλιααααααααααααααα..........
Μούτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

Το τσεκούρι του πολέμου δεν βλέπω.
:hammer:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Βαζέλιααααααααααααααα..........
Μούτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

Το τσεκούρι του πολέμου δεν βλέπω.
:hammer:

Για το ντερμπι απο δευτερα.
Δεν απανταω σε καμια προκληση.
θα μιλησουμε με πραξεις την κυριακη...και οχι με λογια

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Για το ντερμπι απο δευτερα.
Δεν απανταω σε καμια προκληση.
θα μιλησουμε με πραξεις την κυριακη...και οχι με λογια

Ποιές πράξεις ? Με αυτές που μιλάτε τα τελευταία 12 χρόνια ???

Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά ?

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ολυμπιακός και Παναθηναικός είναι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.
Οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα που υποστηρίζονται απο το 80-85% του πληθυσμού.
Κάθε φορά που παίζουν μαζί είναι πραγματικά γιορτή της μπάλας και του χαβαλέ

Πάντως σε αυτά τα ντέρμπυ δεν υπάρχουν προγνωστικά. Οι εικόνες που παρουσιάζουν και οι δύο ομάδες είναι τελείως διαφορετικές απο αυτές στους άλλους αγώνες.

Εγώ πιστεύω οτι μάλλον ισοπαλο θα λήξει το παιχνίδι και θα μείνουμε με τον πούτσο στο χέρι, Ολυμπιακοί και Παναθηναικοί γιατί δεν θα μπορούμε να κάνουμε καζούρα και δούλεμα ο ένας στον άλλον...

Προσωπικά είμαι έτοιμος να ρίξω το δούλεμα μου στους βάζελους φίλους μου και αντίστοιχα να το δεχτώ απο αυτούς. Αυτό που δεν γουστάρω είναι να δώ ξύλο και επεισόδια και αίματα και άλλες τέτοιες μαλακίες, γιατί είπαμε: Πάνω απο όλα ο χαβαλές !

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ώξω ρε ξεφτίλα !
3 τεμάχια θα φάτε ! Μετράτε απο τώρα  :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εχετε εληψεις απο τραυματισμούς, βαθμολογικά δεν σας ενδιαφέρει αν και ειναι ντέρμπυ,
οι παραδόσεις ειναι για να σπάνε, η ομάδα δειχνει καλο πρόσωπο στα τελευταία ματς
ενω το ηθικό και η ψυχολογία μας ειναι τσιτωμένα προς τα πάνω
απο την αλλη ντέρμπυ ειναι και ολα τα σενάρια ειναι ανοιχτά
θα δούμε......
κυριακή κοντή γιορτή.

εγω πιστευω παντως οτι σε αυτο το ματς πρεπει να παιξουν οπωσδηποτε βασικοι οι νινης(στη θεση του ρομερο),ματζιος(στη θεση παπαδοπουλου) και να παιξει με βαθος τον μορρις στην αμυνα.....3-5-2....αν παιξει ετσι εχει κερδισει τουλαχιστον στα χαρτια.....υπαρχουν βεβαια και οι ασταθμητοι παραγοντες.......ειδωμεν...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
μεγάλη και παρα πολύ σωστη κουβέντα.
παντως sperm ετοιμασου για δουλεμα τη δευτερα γιατι εγω το βλέπω 2πλο
παλι καλα που εισαι προετοιμασμένος δηλ
Τότε είναι που θα μας ραίνουν με λουλούδια οι "φίλοι" Ολυμπιακοί... Ε ρε γλέντια... Επειδή το χουν κάνει παράδοση να κερδίζουν, ούτε στο βάθος του μυαλού τους υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο να στραβώσει το ματς. Οπότε και είναι μες στην γλύκα.
Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνει το θαύμα, θα πέσει το γέλιο της δεκαετίας.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
για να θυμουνται οι παλιο και να μαθαινουν οι νεοι
Ο παο είναι η ομάδα που πλαστογραφε ί ακόμα  και την ίδια της την ιστορία.
π.χ. αναφέρει στο έμβλημα της σαν έτος ίδρυσης το 1908,
ενώ η πραγματικότ ητα είναι ότι ιδρύθηκε στις 10/8/1922 και ότι αναγνωρίστη κε επίσημα από την πολιτεία τον Μάιο του 1924.
το μοναδικό αθλητικό σωματείο που και επίσημα αποτελούσε ομάδα του κράτους.
στα διάφορα επίσημα έγγραφα που έστελνε στις ομοσπονδίες
και στις ομάδες τις δεκαετίες 50-60 αναγραφόντο υσαν σε μόνιμη βάση και τα εξής:
(πάνω αριστερά)"επίτιμος πρόεδρος ο βασιλεύς Παύλος" και (πάνω δεξιά)"προστάτης ο διάδοχος Κωνσταντίνο ς".
"το φως ".τριτη 7/11/95.αφ . 9769.sελιδε s 1-6.sυνεντευξη του βαζεχα sτον μενιο σακελλαροπο υλο.
"πραγματικά  νοιώθουμε  πίκρα για  τον κοsμο.
αν ηταν στη θέση  μαs ο ολυμπιακοs,το γήπεδο  θα γέμιζε  και 8α εμενε και κοsμοs εξo από  το Καραϊσκάκη 
όταν κάνει κρύο ,οι φίλαθλοι  του πανα8ηναικο υ κάθονταιι στο σπίτι 
όταν χιονίζει πάνε για σκι ,όταν κάνει ζέστη πάνε για μπάνιο .τι να πούμε?....
"δεν είναι μόνο οι μεταγραφές  ο λόγος  που δεν έρχεται ο κόσμος  στο ο.α.κ.α.
ο λόγος  βρίσκεται κυρίως  στο οτι έχουμε διαφορετικό κόσμο! 
είναι πιο κακομα8ημεν οs,ειναι βέβαια και πιο χορτασμένος 
λόγου χάρη οι οπαδοί του ολυμπιακού είναι πιο κοντά στην ομάδα τουs  απο τη φύση  τουs,
αλλά διψάνε και για  επιτυχίες .....δεν ζηλεύω  τίποτα από τον ολυμπιακό,
αλλά αν μπορούσα  να πάρω  κατι ,θα έπαιρνα την υποστήριξη  του κόσμου του!
αυτή την τρομερή υποστήριξη μέσα και έξω
αν και υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες δηλώσεις εγώ θα διαλέξω να κλείσω αυτό το κεφαλαίο με αυτήν.
"φως" πέμπτη 17/10/1996,σελιδα 9.μιλαει ο πρόεδρος των "athens fans",
ο "ήρωας" όλων των βαζελοχουλιγκανων Δημήτρης καλτσας.λεε ι επί λέξει:
"πραγματικά παραδέχομαι είναι πιο κυριλέ από τον κοσμο του ολυμπιακού και τηs αεκ!
είναι πιο φλώροι !αυτή είναι η αλήθεια, γιατί να την κρύψουμε ;
πάντοτε ο παναθηναϊκό ς σαν μαγαζί πουλούσε το κυριλικι,την αριστοκρατί α ,τον ελιτισμό!..
ο ολυμπιακοs αντίθετα πουλούσε τον τσαμπουκά  την λαϊκότητα και η αεκ την προσφυγιά ,το παράπονο και την κλάψα!.....
ο παναθηναϊκό ς κόσμος αναμφίβολα είναι ο "ρέκορντμαν" στην κατηγόρια των εισιτηρίων.
τα κατά καιρούς ρεκόρ του έχουν αφήσει άφωνους ακόμα και τους αντίπαλους οπαδούς.
καλύτερη απόδειξη για το παραπάνω αποτελεί το γεγονός οτι αυτά που θα ήθελα να σας πω τα γράφω.
η "σπεσιαλιτέ" όμως των πράσινων σε αυτή την κατηγόρια είναι τα εισιτήρια που εχει κόψει στους αγώνες κυπέλλου στο ποδόσφαιρο.
ενδεικτικα παραδειγματ α:(ολα στο ο.α.κ.α.)
1)3/12/97 παο-ορ.ορεστιαδας 164 εισητηρια
2)9/11/95 παο-αεκ (ντερμπυ) 1662 εισητηρια
3)11/12/96 παο-ηρακλης θεσσαλονικη ς 526 εισητηρια
4)17/1/96 παο-δοξα βυρωνα 122 εισητηρια(προημιτελικ α)
5)23/3/95 παο-καβαλα 1781 εισητηρια (ημιτελικα)
γιατί δεν σας φτιάχνει η πολιτεία ενα κινηματοθέα τρο 2000 να παρακολουθε ίτε live τις προσπάθειες της αγαπημένης σας ομάδας ; φοβάται την μαύρη αγορά 'η την αλυσιδωτή αντίδραση των οπαδών του ηρακλη,του μαρκο και του αθηναικου που με το δίκιο τους θα ζητήσουν και αυτοί γήπεδο με τις ίδιες προδιαγραφέ ς ;
τον θρύλο αν δεν αγαπάς, τσάμπα ζεις και περπατάς

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
εγω πιστευω παντως οτι σε αυτο το ματς πρεπει να παιξουν οπωσδηποτε βασικοι οι νινης(στη θεση του ρομερο),ματζιος(στη θεση παπαδοπουλου) και να παιξει με βαθος τον μορρις στην αμυνα.....3-5-2

+1

Kαι χθες με Μάντζιο - Νίνη έπρεπε να παίξει. Ο Παπαδόπουλος κάνει ένα (στην καλύτερη των περιπτώσεων) μέτριο πρωτάθλημα φέτος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το όνομα του 17χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Σωτήρη Νίνη έδωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς στον «μετροπόντικα», που από την Παρασκευή το πρωί ξεκίνησε να λειτουργεί στο σταθμό του μετρό στο Ελληνικό.

«Τον ονομάζω Νίνη, περιμένοντας με μαεστρία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, να βάλει γκολ στον ʼγιο Δημήτριο» είπε ο γνωστός για τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα κ. Σουφλιάς, εγκαινιάζοντας την έναρξη λειτουργίας του μηχανήματος ολομέτωπης διάνοιξης σηράγγων.

Το μηχάνημα θα διανοίξει τη σήραγγα από το Ελληνικό προς τον ʼγιο Δημήτριο, μέσα σε ενάμιση χρόνο. Το τμήμα αυτό αφορά την επέκταση της γραμμής 2 προς το Ελληνικό.

Όπως είπε ο υπουργός, η συνολική κατασκευή της επέκτασης γραμμής 2 προς Ελληνικό προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς και ακολουθείται πιστά το χρονοδιάγραμμα του έργου.

Οι κατασκευαστικές εργασίες εξελίσσονται ταυτόχρονα σε 14 εργοταξιακούς χώρους με 500 εργαζομένους διαφόρων ειδικοτήτων
.

Από το

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα βαζέλια πρέπει να έχουν πεθάνει.Πολύ ήσυχα τα κόβω :-.
Εκτός κ αν έχουν συννενοηθεί όλα μαζί να ''μιλήσουν'' από Δευτέρα. ;)

Πάντως αν είχαμε τον monimo θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Monimo,γραφω εγώ για σένα:''οι γαύροι θα τον πιουν χαλαρά την Κυρίακή.
Θα απολαύσουν την καλύτερη χωρογραφία μας.''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom