[move][size=40pt]ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ[/size][/move]
απασαι αι πρωσοπικοτηται εις τον αυτον τοπο συνηγμεναι....
Οξω πουστη απ τη παραγκα...(οχι εσυ Υπουργε)
και το μπαστουνι που ξεχασε ο γερο-ξεφτιλαςμέχρι τη σουμ εποχή είχες τουλάχιστον την ευρώπη....
μετά έχεις τα αρχίδια σου τα δυό........
καλά...εσυ μην βγάζεις γλώσσα γιατί θα σου κόψουμε την χορηγία και μετα θα κλαίς.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
δίκιο ΄'εχεις ρε φίλε αλλά να μέχρι τότε η κούπα μας έχει αφήσει χρόνους τι κάνουμε?.......υπομονή?......Αυτό που άλλαξε ο Παιτέρης είναι η όλη λειτουργία της ομάδας. Απ εκεί που πρώτος στόχος ήταν το μηδέν πίσω και μετά στις 200 γιόμες η μισή θα μπει μέσα νοοτροπία Σουμ και εντευθεν άρχισε να δημιουργεί παιχνίδι και πρώτος στόχος είναι να βάλι πλέον γκολ.Ο-Μ-Ω-Σ για να αποδώσει αυτό πρέπει να έχεις αμυντικούς επιπέδου για να καλύπτουν την ομάδα που κάνει επίθεση και όχι όπως μέχρι σήμερα η ομάδα να καλύπτει τους αμυντικούς.Αμυντικούς που δεν είχαμε μέχρι τώρα αλλά αυτό δε φαινόταν γιατί όλη η ομάδα κάλυπτε τους αμυντικους.ΧΑΙΡΟΜΑΙ που η ομάδα δημιουργεί ΕΛΠΙΖΩ να αυξήσει κατά λίγο την αποτελεσματικότητα της ΠΕΡΙΜΕΝΩ να καλύψει τα αμυντικά κενα τον Γεναρη και κυρίως δεν ΚΡΑΥΓΑΖΩ
Να που επικρατεί και φρόνηση. Συμφωνώ μαζί σου και με τον περσόνα και δεν κραυγάζω.Αυτό που άλλαξε ο Παιτέρης είναι η όλη λειτουργία της ομάδας. Απ εκεί που πρώτος στόχος ήταν το μηδέν πίσω και μετά στις 200 γιόμες η μισή θα μπει μέσα νοοτροπία Σουμ και εντευθεν άρχισε να δημιουργεί παιχνίδι και πρώτος στόχος είναι να βάλι πλέον γκολ.Ο-Μ-Ω-Σ για να αποδώσει αυτό πρέπει να έχεις αμυντικούς επιπέδου για να καλύπτουν την ομάδα που κάνει επίθεση και όχι όπως μέχρι σήμερα η ομάδα να καλύπτει τους αμυντικούς.Αμυντικούς που δεν είχαμε μέχρι τώρα αλλά αυτό δε φαινόταν γιατί όλη η ομάδα κάλυπτε τους αμυντικους.ΧΑΙΡΟΜΑΙ που η ομάδα δημιουργεί ΕΛΠΙΖΩ να αυξήσει κατά λίγο την αποτελεσματικότητα της ΠΕΡΙΜΕΝΩ να καλύψει τα αμυντικά κενα τον Γεναρη και κυρίως δεν ΚΡΑΥΓΑΖΩ
και γιατι φοράει ΝΙΚΕ?μαγκες βρηκα απο εναν τυπο σε ενα σαιτ του παο με κολητο στην παε, γιατι παιζει ο βυντρα
που το συζηταγαμε την αλλη φορα
πρεπει ναναι αξιοπιστη πηγη λογικα
- η γυναικα του ειναι η κορη του Μητσου
- ο πατερας του ειναι διευθυντης της Adidas σε ολη την Ελλαδα..
Ρε παιδες μου τελειωσανε τα υπογλωσσια με την κωλοομαδα.
Τι να κανω... (πουσταρα ΤΕΝ ΤΕΝ σημερα τελειωσες...Αεκ και Παο [size=15pt]χωρις[/size] προπονητη !!!!)
εχουν οικογενειακες διαφορεςκαι γιατι φοράει ΝΙΚΕ?
για να μην φοράει PUMA......και γιατι φοράει ΝΙΚΕ?
εχουν οικογενειακες διαφορες
ετοιμο τον ειχε σημεραΟ Θείος θα κάνει την έκπληξη
μα δε φορα αδιδασ για να κανι κακο στι ναικ