apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
επειδή βαριέμαι να διαβάσω τα ποστς, αυτός που γουστάρει το Βύντρα, έγραψε τίποτα;
τον ρωτησα εγω κανα 3-4 σελιδες πιο πισω
ελεγε κατι ασχετα και δεν ασχοληθηκα
επειδή βαριέμαι να διαβάσω τα ποστς, αυτός που γουστάρει το Βύντρα, έγραψε τίποτα;
οτι ηταν απαραδεκτοςεπειδή βαριέμαι να διαβάσω τα ποστς, αυτός που γουστάρει το Βύντρα, έγραψε τίποτα;
Αμα σας πιάκω με τ'ν γκλίτσα θα σας πώ εγώ...παλιοχαρακτήρεςέριξες κανένα μπινελίκι στον μπρουντζόβλαχο?......
[move][size=40pt]Στα @@ μας[/size] [/move][move][size=40pt]ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ[/size][/move]
ρε φίλε......
άμα θες να πάρεις πρωτάθλημα γίνε ολυμπιακός...
εγώ θέλω να δω πρώτα μπάλλα.
και το 2004 εβλεπα κακοποίηση και κάτι πούτσες από Μαντζεστερ στο 40 με 5-0
Η ξεφτίλα του βάζελου στην ευρώπη ξεκίνησε από τον προπονηταρά τον οβραίο. Από τότε κατέρρευσε και όλη η ποιότητα του βάζελου......
αστο έχουμε άλλη αντίληψη για το ποδόσφαιρο.
ο σουμ έφυγς και με το εργο που άφησε παίρνεις έκτοτε τ αρχίδια του γαύρου...
ο βάτραχος έφυγε και με το έργο που άφησε ο γαύρος έπαιρνε πρωταθλήματα στο οτοπάιλοτ.......
μάθετε πρώτα μπάλλα και μετά το συζητάμε ξανά.
για τα εσωψυχα σου το εγραψες ρε δαιμονισμενε...για σένα το γραψα ρε παπάρα.......
τραβα στο ευακι να δεις και την μπροστα οψη απο τα καπουλιαΑμα σας πιάκω με τ'ν γκλίτσα θα σας πώ εγώ...παλιοχαρακτήρες
[move] [size=18pt]ΒLUE VAYEROS-FENTAGIN [/size] [/move]
Γεμισε γαυρους το θρεντ.Αμα σας πιάκω με τ'ν γκλίτσα θα σας πώ εγώ...παλιοχαρακτήρες
[move] [size=18pt]ΒLUE VAYEROS-FENTAGIN [/size] [/move]
Αρχηγε μου....μη βιαζεσαι...γαιτι μετα ξερεις τα λογια δε μαζευονται !!!
Το ξερω και το βλεπω οτι εχουμε τα χαλια μας...αλλα περιμενε να τελειωσει ο 1ος γυρος...και μετα αν εχεις δικιο θα τους βριζω μαζι σου....αλλα μεχρι τοτε....μαζεψε το καλυτερα !!!
Οσον αφορα τα 5 που λες απο τη Μαντσεστερ...ειναι αληθεια...τοσο οσο ειναι και τα 7 απο τη Γιουβε (μη ξεχνιομαστε ε...παντα καλοπροαιρετα μιλαμε!!!)
[move][size=40pt]Στα @@ μας[/size] [/move]
μέχρι τη σουμ εποχή είχες τουλάχιστον την ευρώπη....
μετά έχεις τα αρχίδια σου τα δυό........
καλά...εσυ μην βγάζεις γλώσσα γιατί θα σου κόψουμε την χορηγία και μετα θα κλαίς.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Πωλείτε Contreras, πωλείτε σε τιμή ευκαιρίας 5 εκατομμύρια + δανικούς Καραγκούνη και ελεύθερη μεταγραφή τον Μόρις (εμείς τσάμπα τον πήραμε )..... Ζαγόρ γερά πάρτους τα λεφτά ...Επίσης σε δημοπρασία βρίσκετε ο Μπάγεβιτς...Καλεσμένοι στην δημοπρασία είναι ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΗΡΑ...
καλά ρε, συζητάτε για Σουμ και λοιπά περίεργα όντα; όταν αγοράζεις προπονητή μόνο και μόνο επειδή κέρδισε τον Ολυμπιακό, τότε είσαι λίαν επιεικώς για τον πούτσο
[move][size=40pt]ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ[/size][/move]