Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και γιατι φοράει ΝΙΚΕ?

γιατι πολυ απλα....
φοραει νικε και καρφωνει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαλλον του τον καρφωνουν αφου τον κανει πουτανα ο καθε αντιπαλος
για σενα το παρακατω,μαζι με τον αλλον που λεει οτι ο βυντρα ειναι παιχταρας :2funny:

Συνημμένα

• 6p0w1x.gif
    6p0w1x.gif
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 30

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
γιατι πολυ απλα....
φοραει νικε και καρφωνει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαλλον του τον καρφωνουν αφου τον κανει πουτανα ο καθε αντιπαλος
για σενα το παρακατω,μαζι με τον αλλον που λεει οτι ο βυντρα ειναι παιχταρας :2funny:
θεός...

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
δίκιο ΄'εχεις ρε φίλε αλλά να μέχρι τότε η κούπα μας έχει αφήσει χρόνους τι κάνουμε?.......υπομονή?......
εξαρτάται από το τι θέλεις
επειδή δε μπορώ να μιλήσω για λογαριασμό σου θα σου πω τι θέλω εγώ
η ομάδα έχει μικρό μεσο όρο ηλικίας αφού λοιπον μπροστά φαίνεται να γίνεται δουλειά ας κοιτάξουμε να δουλέψουμε απ το Γενάρη την άμυνα και έχεις για του χρόνου έτοιμη ομάδα βάζεις σαν πρώτο εφικτό στόχο να βγεις τσου λου για να έχεις στάνταρ εισόδημα
με δεμένη ομάδα λόγω και του μικρου μέσου όρου ηλικίας κυριαρχείς για 3-4 χρονάκια δες τι έγινε στο μπάσκετ
τώρα αν θες ένα πρωτάθλημα φωτοβολίδα κράξε και ζήτα το κεφάλι του παιτέρη μπορεί να σου κάτσει η κούπα αλλά θα κάνεις πολλά χρονια μετά να σηκώσεις το δικό σου το κεφάλι
αμφιβάλλεις ότι η ομάδα της Ριζούπολης την επόμενη χρονιά δε θα έπαιρνε κούπα το μεγαλύτερο εγκλημα στη ιστορία του ΠΑΟ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και μενα ο πατερασ για να μαθο μεστιλε στο οχτρο βοθρατσι απεναντι,και σε διο χρονια ιχε κλισι
τα καστρα πεφτουν απο μεσα
το ιδιο συμβαινει και με τις αποφραξεις..."βουλωνουν" απο μεσα :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
δεν ειδα ματσακι, αλλα μπραβο στον εργοτελη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μαγκες δειτε καθαρα! :idiot:ποιος φταιει για το χαλι του παο?ο τεν κατε?ας γελασω :2funny: :2funny: :2funny:!φταιει ο κοτερας και ο αντονιου που με 25 εκατ ευρω δεν πηραν δυο στοπερ της προκοπης....αμα σου κανει πλακα ο κουτσιανικουλης,αντε παιξε απεναντυ στον πιζαρο!!!!!!!!!να μου πεις κοιτα ποιος μιλαει...με την ηθοποιαρα που εχω για προεδρο δεν δικαιουμαι να κριτικαρω αλλους...απλα μια γνωμη!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:(αν και ο τεντας τα εκανε οχι τεντοπανο,αλλα μουνοπανο αποψε...... :dancing: :dancing:)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εξαρτάται από το τι θέλεις
επειδή δε μπορώ να μιλήσω για λογαριασμό σου θα σου πω τι θέλω εγώ
η ομάδα έχει μικρό μεσο όρο ηλικίας αφού λοιπον μπροστά φαίνεται να γίνεται δουλειά ας κοιτάξουμε να δουλέψουμε απ το Γενάρη την άμυνα και έχεις για του χρόνου έτοιμη ομάδα βάζεις σαν πρώτο εφικτό στόχο να βγεις τσου λου για να έχεις στάνταρ εισόδημα
με δεμένη ομάδα λόγω και του μικρου μέσου όρου ηλικίας κυριαρχείς για 3-4 χρονάκια δες τι έγινε στο μπάσκετ
τώρα αν θες ένα πρωτάθλημα φωτοβολίδα κράξε και ζήτα το κεφάλι του παιτέρη μπορεί να σου κάτσει η κούπα αλλά θα κάνεις πολλά χρονια μετά να σηκώσεις το δικό σου το κεφάλι
αμφιβάλλεις ότι η ομάδα της Ριζούπολης την επόμενη χρονιά δε θα έπαιρνε κούπα το μεγαλύτερο εγκλημα στη ιστορία του ΠΑΟ
φωτοβολίδες δεν θέλω...είχα γράψει στην αρχή τουπρωταθλήματος ότι φέτος θα φτιάξει κορμό και του χρόνου ομάδα...αλλά να τελειώνει η κούπα απο την 6η αγωνιστική....και με κάτω τα χέρια?.....επειδή ο κ. αντωνίου φοβήθηκε μην χ'ασει την θέση του και δεν έκανε δεκτές τις εισηγήσεις του ρότσα...ε όχι ρε γαμώτο.....μα πάει να γαμηθεί το μουνόπανο.....για τον τεντά κάνω υπομονή ακόμα.....αν και σήμερα οι αλλαγές του ήταν καταστροφή....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αναλυτικά τόνισε: «Αναλαμβάνω την ευθύνη και ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο να πω. Ντρέπομαι για το αποτέλεσμα. Απογοητεύσαμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και να μην έχουμε εγωισμό στην τελική προσπάθεια. Δεν είναι θέμα παικτών και εντεκάδας. Αν κάναμε γκολ των 50% των ευκαιριών, θα σκοράραμε τρεις και τέσσερις φορές. Με αυτήν την κατάσταση, οι αμυντικοί φοβούνται και δεν μπορούν να παίξουν».
«Δεν μπορώ να μπω εγώ μέσα και να κάνω τα γκολ. Αυτό που έκανε ο Μάντζιος όταν δεν του έδωσε την μπάλα ο Σαλπιγγίδης δεν έπρεπε να γίνει. Γι’ αυτόν τον έκανα αλλαγή. Το είχα δείξει και στον πίνακα. Μετά τον αγώνα της Κυριακής, η ομάδα ήταν ευάλωτη. Θέλουμε να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία μας, δεν χρειάζεται να γκρεμίσουμε την παραγωγική. Εγώ δεν θα κοιμηθώ το βράδυ, ελπίζω το ίδιο να κάνουν και οι παίκτες μου».

Από την πλευρά του, ο νικητής της βραδιάς προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου είπε: «Είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα για μας που ήρθε να σκεπάσει μία πολύ δυσάρεστη ήττα. Ξεκολλήσαμε από τους 9 βαθμούς. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα έχουμε πάρει όσους πόντους χρειάζεται για να σωθούμε. Σήμερα πήραμε τρεις πόντους και τίποτα παραπάνω».

απο κοντρα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Γκαλη βαζελα βγαλε τη φανελα χαχαχαχαχαχα !!!!

Οτι ναναι παιδια το θρεντ του βαζελου .... / γραψτε οτι σας κατεβαζει η κουτρα σας / πιο μπουρδελο και απο το μπουρδελο.κομ χαχαχαχαχαχα !!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γκαλη βαζελα βγαλε τη φανελα χαχαχαχαχαχα !!!!

Οτι ναναι παιδια το θρεντ του βαζελου .... / γραψτε οτι σας κατεβαζει η κουτρα σας / πιο μπουρδελο και απο το μπουρδελο.κομ χαχαχαχαχαχα !!!!
ινε σα τις αδεκαρασ πια και καλιτερα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
βοθρε ειμαι πολυ μικρος για να βρισω τον Γκαλη / απλα γραφω οτι ναναι μιας και πιασαμε κουβεντα για τα παπουτσια του Βυντρα .....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
βοθρε ειμαι πολυ μικρος για να βρισω τον Γκαλη / απλα γραφω οτι ναναι μιας και πιασαμε κουβεντα για τα παπουτσια του Βυντρα .....
να κανισ μετα κολιτε ο Γκαλαροσ ινε ο ελινασ ΘΕοσ

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Δυο επισημάνσεις θα κάνω:
1.Πρέπει να απομακρυνθεί τάχιστα ο Αντωνίου από τον ΠΑΟ για προφανείς λόγους.
2.Πολύ καλός παίκτης το 19 άξιζε το χειροκρότημα όπως και όλη η ομάδα του Εργοτέλη που χειροκροτήθηκε στο τέλος γιατί οι Παναθηναικοί έχουν παπάρια και το αναγνωρίζουν.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δυο επισημάνσεις θα κάνω:
1.Πρέπει να απομακρυνθεί τάχιστα ο Αντωνίου από τον ΠΑΟ για προφανείς λόγους.
2.Πολύ καλός παίκτης το 19 άξιζε το χειροκρότημα όπως και όλη η ομάδα του Εργοτέλη που χειροκροτήθηκε στο τέλος γιατί οι Παναθηναικοί έχουν παπάρια και το αναγνωρίζουν.
αν ειχατε οντως παπαρια εκει που επρεπε να τα εχετε θα λεγατε τωρα ποσο μαλακες πιαστηκατε τον αυγουστο
δυστυχως ομως εκτος απο ορισμενους παναθηναικους ολοι οι αλλοι βαζελοι εχετε τα παπαρια στον κωλο σας :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom