Αναλυτικά τόνισε: «Αναλαμβάνω την ευθύνη και ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο να πω. Ντρέπομαι για το αποτέλεσμα. Απογοητεύσαμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και να μην έχουμε εγωισμό στην τελική προσπάθεια. Δεν είναι θέμα παικτών και εντεκάδας. Αν κάναμε γκολ των 50% των ευκαιριών, θα σκοράραμε τρεις και τέσσερις φορές. Με αυτήν την κατάσταση, οι αμυντικοί φοβούνται και δεν μπορούν να παίξουν».
«Δεν μπορώ να μπω εγώ μέσα και να κάνω τα γκολ. Αυτό που έκανε ο Μάντζιος όταν δεν του έδωσε την μπάλα ο Σαλπιγγίδης δεν έπρεπε να γίνει. Γι’ αυτόν τον έκανα αλλαγή. Το είχα δείξει και στον πίνακα. Μετά τον αγώνα της Κυριακής, η ομάδα ήταν ευάλωτη. Θέλουμε να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία μας, δεν χρειάζεται να γκρεμίσουμε την παραγωγική. Εγώ δεν θα κοιμηθώ το βράδυ, ελπίζω το ίδιο να κάνουν και οι παίκτες μου».
Από την πλευρά του, ο νικητής της βραδιάς προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου είπε: «Είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα για μας που ήρθε να σκεπάσει μία πολύ δυσάρεστη ήττα. Ξεκολλήσαμε από τους 9 βαθμούς. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα έχουμε πάρει όσους πόντους χρειάζεται για να σωθούμε. Σήμερα πήραμε τρεις πόντους και τίποτα παραπάνω».
απο κοντρα