Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τι με ρωτας τωρε ρε χρηστιδη??Χαιρω πολυ,ο μεγαλομετοχος εχει το πανω χερι..Αλλα σε λειτουργικα θεματα ολα εχουν αλλαξει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΑΝΑΙΚΟΣ..Δεν ξερω σε ποια θεματα κατηγορουσαν τον σοφερ οι αλλοι Παναθηναικοι..Οποτε θα σου πω την προσωπικη μου αποψη...
Εγω τον κατηγορουσα για τα εξης:Ανθρωποι σε καιρια ποστα της παε που δεν εχουν ιδεα απο την λεξη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
Ποδοσφαιρικη λογικη μηδεν σε ολες τις βαθμιδες.
Μονιμα χαμενος στο επικοινωνιακο παιχνιδι.Χαμηλοι τονοι δεν αρμοζουν σε ενα συλλογο οπως ο Παναθηναικος..
Λιγοτερα λεφτα για οτιδηποτε αποσο θα επρεπε.

Και παμε να δουμε τι εγινε τωρα...

Στο προηγουμενο ''σχημα'' δεν υπηρχε μισος παλαιμαχος..Τωρα εχουμε και λεμε..Αντωνιαδης,Σαραβακος,Αντωνιου σε καιρια ποστα..
Τεχνικο διευθυντη ειχα τον μεταφραστη του Σαντος(Βελιτς) και εχω Αντωνιου.
Αντιπροεδρο ειχα τον δηλωμενο χανουμο Στρατο.Πηρε πουλους.Εχω τον ''ψηλο''.
Μπηκε μεσα στο διοικητικο συμβουλιο ο ''μικρος''.
Κουμαντο στον κοσμο του Παναθηναικου εκανε ενας λιπασματας,ασχετος με το αντικειμενο(Αθανασοπουλος).Αυτος πλεον δεν υπαρχει στον χαρτη.Υπευθυνος για τους συνδεσμους ειναι ο ψηλος πλεον.
Πηραμε εναν προπονητη που αν μη τι αλλο ειναι γνωστος και μπορει να βοηθησει την ομαδα.
Λεφτα μπηκαν στην ομαδα.Απο το μπατζετ δεν ειναι κανεις παραπονεμενος.

Επιτελους η παε διοικειται απο ατομα που γνωριζουν απο πρωτο χερι τι σημαινει Παναθηναικος.Απο ατομα που ειναι κοινωνοι αυτης της ιδεας.Το οτι ο σοφερ παραμενει μεγαλομετοχος,απο την στιγμη που αποδεδειγμενα στα ποδοσφαιρικα πραγματα κανουν αλλοι κουμαντο,με αφηνει παγερα αδιαφορο.

ΥΓ:Δεν ξερω αν μπορεις να καταλαβεις αυτα που λεω επειδη δεν εχεις σχεση με την ομαδα.
σουηδε πραγματικα δεν με ενδιαφερει καθολου ο παο και τα διοικητικα του αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος να υπαρχει παλαιμαχος
αντωνιου μεχρι στιγμης ειναι γτπ
ο σαραβακος ειναι γλαστρα και ο αντωνιαδης και στον πσαπ που ηταν παλι σαν μελος του παο λειτουργουσε οποτε.......?

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εισαι σιγουρος;;;;;
γιατι εμενα δεν μου βγαινουν τα κουκια....
ειχε το 100%  με 80.000.000.
εκανε αυξηση 80.000.000. οπου πηρε νομιζω τα μισα....
εισαι σιγουρος οτι ειναι 50%;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ναι ε....
και ο λιβαθηνος με τον ζαετς τι ητανε;;;;
παλαιμαχοι του θρυλου;;;;;
ο λουης ο χριστοδουλου;;;;;;
Ρε φιλε μου βαζεις στο ιδιο καζανι Ζαετς-Λιβαθηνο με αυτους που σου ανεφερα???Μιλαμε για ατομα που εχουν γραψει ιστορια με την φανελα του Παναθηναικου.Στην τελικη εγω σου απαντησα τι επαιζε προ σοφερ και τι παιζει τωρα.Αντιπαναθηναικη πολιτικη ακολουθουσε οσο εκανε κουμαντο αυτος.Τωρα καμια σχεση.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
σουηδε πραγματικα δεν με ενδιαφερει καθολου ο παο και τα διοικητικα του αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος να υπαρχει παλαιμαχος
αντωνιου μεχρι στιγμης ειναι γτπ
ο σαραβακος ειναι γλαστρα και ο αντωνιαδης και στον πσαπ που ηταν παλι σαν μελος του παο λειτουργουσε οποτε.......?
Δεν σου λεω οτι ειναι αυτοσκοπος να ειναι παλαιμαχοι μεσα στην παε.Θέλω να σου τονισω τι επαιζε πριν.Προτιμω να εχω ανθρωπους που ξερουν τι σημαινει Παναθηναικος παρα να εχω τον μεταφραστη του Σαντος να κανει κουμαντο στα ποδοσφαιρικα και να εχω αντιπροεδρο ανθρωπο που εχει ιδρυσει συνδεσμο της φλοριτζιναλ. :headbang: :headbang: :headbang:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε φιλε μου βαζεις στο ιδιο καζανι Ζαετς-Λιβαθηνο με αυτους που σου ανεφερα???Μιλαμε για ατομα που εχουν γραψει ιστορια με την φανελα του Παναθηναικου.Στην τελικη εγω σου απαντησα τι επαιζε προ σοφερ και τι παιζει τωρα.Αντιπαναθηναικη πολιτικη ακολουθουσε οσο εκανε κουμαντο αυτος.Τωρα καμια σχεση.
τωρα η μιλαμε η δουλευομαστε.....
μιλησες για παλαιμαχους και σου ανεφερα παλαιμαχους.....
τωρα αν εσυ απαξιωνεις τον ζαετς τον λιβαθηνο και τον λουη αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι παλαιμαχοι του παο....
ΕΛΕΟΣ..... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τωρα η μιλαμε η δουλευομαστε.....
μιλησες για παλαιμαχους και σου ανεφερα παλαιμαχους.....
τωρα αν εσυ απαξιωνεις τον ζαετς τον λιβαθηνο και τον λουη αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι παλαιμαχοι του παο....
ΕΛΕΟΣ..... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Δεν μπορεις να καταλαβεις την λογικη μου Χρηστιδη.Δεν εχει νοημα να συνεχισω την κουβεντα για το συγκεκριμενο ζητημα.Για τον λογο οτι δεν μπορεις να ''νιωσεις'' αυτα που λεω εφοσον εισαι εξω απ'ολο αυτο.
ΥΓ:Λιβαθηνος και Ζαετς υπηρχαν πιο πριν...Τα 3 τελευταια χρονια δεν ηταν πουθενα.Μονο ο Λιβαθηνος μας ''φορτωσε'' κατι παλτα και πηρε πουλους επειδη απλα απετυχε..

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Λησμονώντας τον «Πατριάρχη»

Σαν σήμερα, στις 15 Οκτωβρίου του 1980 και σε ηλικία 84 ετών, έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Νικολαϊδης, ο οποίος υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον Παναθηναϊκό και γενικότερα τον αθλητισμό. Ο «Πατριάρχης», του οποίου το όνομα πήρε, μετά το θάνατό του, το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πέρασε από τους «πράσινους» ως αθλητής, πρόεδρος, αντιπρόεδρος και μέλος του συμβουλίου, για περίπου έξι δεκαετίες.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αλλά και: προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, πρόεδρος της ΕΠΟ την περίοδο 1926-27 και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από την κατοχή των Γερμανών, μένοντας σε αυτό το πόστο για 20 χρόνια. Πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξελέγη το 1974. Ο Απόστολος Νικολαϊδης ήταν στην κυριολεξία ένας «πολυαθλητής» και πολυάσχολος άνθρωπος. Το 1920 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αμβρέσας, ως αθλητής του στίβου και του ποδοσφαίρου.

Επίσης, ήταν αθλητής του δεκάθλου, του μπάσκετ, του βόλεϊ. Ακόμη διακρίθηκε και σε κούρσες αγώνων, κερδίζοντας πολλές από αυτές.

Να μην ξεχναμε τους ανθρωπους που εκαναν γιγαντα τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ασχετο. Αν ακουσετε κανα καλο παιδι να θελει να πουλησει διαρκειας, εστω και μετα την Βερντερ, Pm me

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Να μην ξεχναμε τους ανθρωπους που εκαναν γιγαντα τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι εκαναν τον παναθηναικο;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα.......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα.......
εσυ θα γινεις βαζελος στο τελος ολο εδω τριγυρνας
ξεπερασες και τον περσονα

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει χρηστιδη,ετσι ειναι.. ;) ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γαύροι κουφάλες....την κυριακή στο ντέρμπυ θα σας ξεκωλίασουμε....καριόλιααααααα................ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τον παοκ εννοουσες μωρη κωλογρια ταλε?
απο ποτε ειναι ομαδα μας αυτοι? :headbang: :headbang:
εμεις δεν κανουμε παρεα με τουρκογυφτους(δεν λεω το αλλο απο Β γιατι συγχιζοντε οι νυφιτσες του βορρα)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και είσαι και γαύρος πρωταθλητής παντού...............στο ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....................θα πεθάνετεεεεεε................ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχετε ομαδα και εκει?
καλα που μου το ειπες να παμε να πριονισουμε το τραπεζι απο την μερια σας και να αλλοιωσουμε τις ρακετες σας
εχει να πεσει πολυ ξυλο λεμε :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εχετε ομαδα και εκει?
καλα που μου το ειπες να παμε να πριονισουμε το τραπεζι απο την μερια σας και να αλλοιωσουμε τις ρακετες σας
εχει να πεσει πολυ ξυλο λεμε :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τίνγκα θάναι η λεωφόρος.....μιλάμε για 2η παιανία........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom