doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σουηδε πραγματικα δεν με ενδιαφερει καθολου ο παο και τα διοικητικα του αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος να υπαρχει παλαιμαχοςΤι με ρωτας τωρε ρε χρηστιδη??Χαιρω πολυ,ο μεγαλομετοχος εχει το πανω χερι..Αλλα σε λειτουργικα θεματα ολα εχουν αλλαξει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΑΝΑΙΚΟΣ..Δεν ξερω σε ποια θεματα κατηγορουσαν τον σοφερ οι αλλοι Παναθηναικοι..Οποτε θα σου πω την προσωπικη μου αποψη...
Εγω τον κατηγορουσα για τα εξης:Ανθρωποι σε καιρια ποστα της παε που δεν εχουν ιδεα απο την λεξη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
Ποδοσφαιρικη λογικη μηδεν σε ολες τις βαθμιδες.
Μονιμα χαμενος στο επικοινωνιακο παιχνιδι.Χαμηλοι τονοι δεν αρμοζουν σε ενα συλλογο οπως ο Παναθηναικος..
Λιγοτερα λεφτα για οτιδηποτε αποσο θα επρεπε.
Και παμε να δουμε τι εγινε τωρα...
Στο προηγουμενο ''σχημα'' δεν υπηρχε μισος παλαιμαχος..Τωρα εχουμε και λεμε..Αντωνιαδης,Σαραβακος,Αντωνιου σε καιρια ποστα..
Τεχνικο διευθυντη ειχα τον μεταφραστη του Σαντος(Βελιτς) και εχω Αντωνιου.
Αντιπροεδρο ειχα τον δηλωμενο χανουμο Στρατο.Πηρε πουλους.Εχω τον ''ψηλο''.
Μπηκε μεσα στο διοικητικο συμβουλιο ο ''μικρος''.
Κουμαντο στον κοσμο του Παναθηναικου εκανε ενας λιπασματας,ασχετος με το αντικειμενο(Αθανασοπουλος).Αυτος πλεον δεν υπαρχει στον χαρτη.Υπευθυνος για τους συνδεσμους ειναι ο ψηλος πλεον.
Πηραμε εναν προπονητη που αν μη τι αλλο ειναι γνωστος και μπορει να βοηθησει την ομαδα.
Λεφτα μπηκαν στην ομαδα.Απο το μπατζετ δεν ειναι κανεις παραπονεμενος.
Επιτελους η παε διοικειται απο ατομα που γνωριζουν απο πρωτο χερι τι σημαινει Παναθηναικος.Απο ατομα που ειναι κοινωνοι αυτης της ιδεας.Το οτι ο σοφερ παραμενει μεγαλομετοχος,απο την στιγμη που αποδεδειγμενα στα ποδοσφαιρικα πραγματα κανουν αλλοι κουμαντο,με αφηνει παγερα αδιαφορο.
ΥΓ:Δεν ξερω αν μπορεις να καταλαβεις αυτα που λεω επειδη δεν εχεις σχεση με την ομαδα.
αντωνιου μεχρι στιγμης ειναι γτπ
ο σαραβακος ειναι γλαστρα και ο αντωνιαδης και στον πσαπ που ηταν παλι σαν μελος του παο λειτουργουσε οποτε.......?