Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Σήμερα πραγματικά έγιναν πράγματα που συγκίνησαν κόσμο! Τι ματσάρα ήταν αυτή! Τι συγκλονιστικές στιγμές ζήσαμε ρε γαμώτο! Οι παίχτες και των δυο ομάδων αγκαλιάστηκαν στο τέλος, οι Αγγελόπουλοι ζήταγαν από τον Διαμαντίδη να παίζει μέχρι τα 40 του. Ο Διαμαντίδης λέει μακάρι να το έχανε ο Βασίλης να παίζαμε ακόμα έναν παιχνίδι. Ποσο υγεία και πολιτισμό έβγαλε απόψε το μπάσκετ μας!

Όσο για τους γαύρους που βρίζουν, είναι το καρκίνωμα του αθλητισμού, η σαπίλα της κοινωνίας που δεν αφήνει τίποτα να πάει μπροστά, ο κλασικός αμόρφωτος Έλληνας!  :jerking:
σωστος

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ!

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2005
Ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ 2006
Πρώτος στις ασσίστ στο Ευρωμπάσκετ 2005
Καλύτερη πεντάδα στο Ευρωμπάσκετ 2005

ΕΛΛΑΔΑ
9 Πρωταθλήματα
10 Κύπελλα
11 φορές στο All-Star (2002-2011, 2013)
10 φορές στην καλύτερη 5άδα (2004-2008, 2010-2014)
6 φορές Πολυτιμότερος Παίκτης Τελικών (2004, 2006, 2007,2008, 2011, 2014)
6 φορές Πολυτιμότερος παίκτης κανονικής περιόδου
2 φορές Πρώτος στις ασίστ (2007, 2010)
Πρώτος στις ασίστ στην Α1
Πρώτος στα κλεψίματα στην Α1

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
3 τρόπαια
1ος Index Rating(3557)
Πόντοι: 6ος / 2495
1ος σε ασίστ (1151)
1ος σε κλεψίματα (416)
2ος συμμετοχές (253)
Πολυτιμότερος Παίκτης (2011)
6 φορές Καλύτερος Αμυντικός (2005-2009, 2011)
4 φορές στην καλύτερη Πεντάδα (2007, 2011, 2012, 2013)
2 φορές Πολυτιμότερος Παίκτης Final Four (2007, 2011)
Καλύτερα δεκάδα της δεκαετίας 2001-2010

Καλύτερος Ευρωπαίος Παίκτης (2007)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Φίλε μεγάλος αγώνας σήμερα!  :thumbsup:
Κακος αγωνας ηταν. Απο την αποψη πως εγιναν τοσα λαθη, τοσα τουβλα. Τρομερα αστοχοι.
Αλλα το παθος, η εναλλαγη σκορ και τα buzzer beater στους εξτρα χρονους. του εδωσαν δικαιωματικα τον ορο μεγαλος αγωνας.
Ο Παππας κρατησε για μενα τον Παναθηναικο στο παιχνιδι, οχι μονο με το σκοραρισμα του, αλλα με το παθος του, και τα κρισιμα ριμπαουντ και κλεψιματα που πηρε.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Να κι ο κλασικος γαυρος καθυστερημενος οπαδος προβατο-αμορφωτος-σιχαμενος και πουτανας γιος.

:vomit:
μην τους βριζεις...ασε αυτους να νομιζουν πως ειναι κατι βριζοντας μεσα σε ενα site.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
μην τους βριζεις...ασε αυτους να νομιζουν πως ειναι κατι βριζοντας μεσα σε ενα site.

Ε μα τωρα μαγκιες απ το πληκτρολογιο να πουμε.. κι απο κοντα στο τρεξιμο μια ζωη

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ!

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2005
Ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ 2006
Πρώτος στις ασσίστ στο Ευρωμπάσκετ 2005
Καλύτερη πεντάδα στο Ευρωμπάσκετ 2005

ΕΛΛΑΔΑ
9 Πρωταθλήματα
10 Κύπελλα
11 φορές στο All-Star (2002-2011, 2013)
10 φορές στην καλύτερη 5άδα (2004-2008, 2010-2014)
6 φορές Πολυτιμότερος Παίκτης Τελικών (2004, 2006, 2007,2008, 2011, 2014)
6 φορές Πολυτιμότερος παίκτης κανονικής περιόδου
2 φορές Πρώτος στις ασίστ (2007, 2010)
Πρώτος στις ασίστ στην Α1
Πρώτος στα κλεψίματα στην Α1

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
3 τρόπαια
1ος Index Rating(3557)
Πόντοι: 6ος / 2495
1ος σε ασίστ (1151)
1ος σε κλεψίματα (416)
2ος συμμετοχές (253)
Πολυτιμότερος Παίκτης (2011)
6 φορές Καλύτερος Αμυντικός (2005-2009, 2011)
4 φορές στην καλύτερη Πεντάδα (2007, 2011, 2012, 2013)
2 φορές Πολυτιμότερος Παίκτης Final Four (2007, 2011)
Καλύτερα δεκάδα της δεκαετίας 2001-2010

Καλύτερος Ευρωπαίος Παίκτης (2007)
Βαλε και στο βιογραφικο του και την πουτσα που εφαγε απο τον Σπανουλη χθες.Θα μετρησει!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Βαλε και στο βιογραφικο του και την πουτσα που εφαγε απο τον Σπανουλη χθες.Θα μετρησει!
Όπως εχω ξαναγραψει ο Τεράστιος Διαμαντίδης ηταν ένα ατομο σχετικα χαμηλων τονων, κατι σαν τον Τζωρτζεβιτς τον δικο μας. Την κοντρα για το ποιος είναι καλυτερος αυτος η ο Σπανούλης μονο αυτος δεν την καλιεργουσε. Το Χθεσινο όμως τελειωμα της πλουσιας καριερας του, ηταν όχι πουτσα, αλλα ψωλια 25ποντη στα κωλαρακια αυτων που καλιεργουσαν την κοντρα. Με τις υγειες σας....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ο καλυτερος  πλει μεικερ στην Ευρωπη με διαφορα την τελευταια δεκαετια

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την προσπαθεια των παικτων μας(πλην εων αφαντων Ραντουλιτσα-Γουιλιαμς).
Εκει που ολοι προεβλεπαν περιπατο του γαυρου οχι απλα παλεψαμε ολα τα παιχνιδια αλλα σαν γενικη εικονα ισως να ειμασταν καλυτεροι !!
Ο Αρτζι κερδισε νομιζω την παραμονη του στον παγκο και την επομενη χρονια,οπου δεν χρειαζονται παρα πολλες αλλαγες στο ροστερ
αλλα πρεπει να γινουν 3-4 καλες προσθηκες ξενων στον καλο Ελληνικο κορμο που ηδη υπαρχει(Καλαθης-Παππας-Γιανκοβιτς-Χαραλαμποπουλος-Παπαγιαννης-Φωτσης-Μποχωριδης),ενω λογικα παραμενουν και οι Φελντειν-Γκιστ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την προσπαθεια των παικτων μας(πλην εων αφαντων Ραντουλιτσα-Γουιλιαμς).
Εκει που ολοι προεβλεπαν περιπατο του γαυρου οχι απλα παλεψαμε ολα τα παιχνιδια αλλα σαν γενικη εικονα ισως να ειμασταν καλυτεροι !!
Ο Αρτζι κερδισε νομιζω την παραμονη του στον παγκο και την επομενη χρονια,οπου δεν χρειαζονται παρα πολλες αλλαγες στο ροστερ
αλλα πρεπει να γινουν 3-4 καλες προσθηκες ξενων στον καλο Ελληνικο κορμο που ηδη υπαρχει(Καλαθης-Παππας-Γιανκοβιτς-Χαραλαμποπουλος-Παπαγιαννης-Φωτσης-Μποχωριδης),ενω λογικα παραμενουν και οι Φελντειν-Γκιστ.

αν δε μπει το χερι στη τσεπη προκοπη με ψεμματα δεν γινεται, ουτε ο καλαθης πρεπει να μεινει ουτε ο αρτζι ουτε ο ραντουλιτσα ουτε ο γιανκοβιτς ... με επιφύλλαξη για το γιανκοβιτς που προσπαθω να δω σημαδια βελτιωσης εδω και 2 χρονια κ βλεπω τ αρχιδια μου!!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

και φυσικα αντικαταστατης του διαμαντιδη ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει, ο επομενος ηγετης θα ειναι ο παππας αφου ο καλαθης δεν κανει ουτε για ηγετης στο εφηβικο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.084
Πόντοι
22.266
αν δε μπει το χερι στη τσεπη προκοπη με ψεμματα δεν γινεται, ουτε ο καλαθης πρεπει να μεινει ουτε ο αρτζι ουτε ο ραντουλιτσα ουτε ο γιανκοβιτς ... με επιφύλλαξη για το γιανκοβιτς που προσπαθω να δω σημαδια βελτιωσης εδω και 2 χρονια κ βλεπω τ αρχιδια μου!!
o απο εχει σοβαρο προβλημα αφου για μενα καλαθης δεν ειναι ηγετης οταν καιει η μπαλα αλλα πρεπει να μεινει καθως και φωτσης παππας παπαγιαννης χαραλαμποπουλος  γιανκοβιτς σαν ο ελληνικος κορμος απο εκει και περα ο γκιστ σαν δευτερος  σεντερ και ισως να δωσετε ευκαιρια στον γουιλλιαμς  διοτι το εχει το σουτ
αλλα ραντουλιτσα παβλοβιτς κουζμιτς χεινς φελντειν χαντερ στα τσακιδια
οποτε θελεις ενα παιχτη να ειναι ηγετης και αλλο ενα 3-4 καλο και ενα σεντερ με γρηγορα ποδια που να παιζει με καλαθη το πικ εν ρολ αλλα και να ειναι καπως ψηλος στα 208 εκατοστα για να παιζει και αντιπαλους ψηλους σεντερ!!!δηλαδη ο παο θελει σιγουρα επιπλεον 5 εκατομυρια και 3 πολυ ποιοτικου παιχης για να παει φαιναλ φορ αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν πολυ τετοιοι πιχτες στην ευρωπη----το ειπα και στο θρεντ του γαυρου οτι οι καλοι ελευθεροι παιχτες ειναι ο μαυρος της μπαμπεργκ οι δυο αμερικανου της ταουγκρες ο ωτιλεινι και ισως ο ντανστον αν αποτυχει η γαλατασαραι και φυσκικα ο μπορουσης
εκτος αν βγαλεις λαγο που πλεον πολυ δυσκολα απο κολεγιακο πρωταθλημα τσιμπας αμερικανακια καλα παρα μονο κανεναν νεο που δεν εγινε ντραφτ και εχει ορξη σαν νεος για μπασκετ οποτε μαλλον μιλαμε για καλο σκαουτινγκ και τυχβ να βρεις τετοιο παιχτη

για να μην πολυλογουμε ο παο θελει +6 εκατομυρια τουλαχιστον δλδ σε ενα μπατζετ 12-14 εκατομυρια κι οχι των 8 που ειναι τωρα οπως κι ο γαυρος θελει =2-3 εκατομυρια και αυτος για να ελπιζουν για τελικους γιουρολιγκα

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Για το Γιανκοβιτς συμφωνω απολυτα !!
Ο Καλαθης οκ,δεν ειναι ηγετης,παιρνει υπερβολικα λεφτα και ειχε σκαμπανευασματα φετος αλλα νομιζω πως ειναι ο καλυτερος Ελληνας πλει μεικερ.
Απο το να παμε σε πειραματισμους τυπου Γκερσον θεωρω οτι ο Αρτζι αν και εχει καποια κολληματα παρουσιασε αξιομαχη ομαδα στους τελικους κι αξιζει αλλη μια ευκαιρια.
Ο Μπλατ ισως ειναι η μοναδικη top class επιλογη (θα ερχοταν βεβαια μονο αν ανεβαινε αρκετα και το μπατζετ).

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Μαγκες εγω γαυρος ειμαι αλλα εχω μαθει να βλεπω τα πραματα αντικειμενικα...εχθες ο παο το εχασε το ματς οχι μια αλλα 5-6 φορες...απιστευτα λαθη κοντρα σε εναν ολυμπιακο χωρις βασικο παουερ σεντερ χωρις πριντεζη χωρις λοτζεσκι απο το 18' και μετα με εναν πεδουλακη που τραβαει κι αυτος τα ζορια του...ο οποιος πεδουλακης κανει το αντιθετο απο τον τζορτζεβιτς...καθολου συμετοχη στον ραντουλιτσα..δε λεω οτι πρεπει να παιζει 40 λεπτα αλλα ρε πουστη μου ειναι ο βασικος παουερ της εθνικης σερβιας και συ τον εχεις εξω σε ολον τον αγωνα???? ουτε λεπτο???? παμε στο παππα τωρα...το παιδι ειναι παικτης εξεδρας και προεδρου αλλα οχι για ομαδα που εχει στοχο καθε χρονο το ευρωπαικο...κανει του κεφαλιου του πωρωνεται και χαλαει την ομαδα...ειναι ενας μικρος τεοντοσιτς...εδω στην περιπτωση του παππα ειχε δικιο ο τζορτζεβιτς...ο φωτσης επαιξε 40 λεπτα στο προηγουμενο ματς και 44 χθες και 36 χρονων ποσο να αντεξει πια...κρεμασε...παμε στον σπανουλη τωρα...δικαιολογειται να παιζει 12 λεπτα με τεσσερα φαουλ και να του παρει κανενας το πεμπτο??? γι αυτο ειναι οι βοηθοι στον παγκο γι αυτο εχουν το πλανο μπροστα τους...και το πιο σημαντικο που το καταλαβαινουν και οι πιο ασχετοι...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ????στο εχει κανει τοσες φορες μαλακα πεδουλακη και ξερεις οτι αυτος θα παρει την τελευταια επιθεση!!! εδωσαν πολλα δικαιωματα λοιπον και απλα το πληρωσαν

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Για το Γιανκοβιτς συμφωνω απολυτα !!
Ο Καλαθης οκ,δεν ειναι ηγετης,παιρνει υπερβολικα λεφτα και ειχε σκαμπανευασματα φετος αλλα νομιζω πως ειναι ο καλυτερος Ελληνας πλει μεικερ.
Απο το να παμε σε πειραματισμους τυπου Γκερσον θεωρω οτι ο Αρτζι αν και εχει καποια κολληματα παρουσιασε αξιομαχη ομαδα στους τελικους.
Ο Μπλατ ισως ειναι η μοναδικη top class επιλογη (θα ερχοταν βεβαια μονο αν ανεβαινε αρκετα και το μπατζετ).

αν μαθει τι ειναι το ροτεησον ο πεδουλακης .....
δροοοοομοοο ρεεεεε!!! οοοοοοοοοοοοοοξωωωω ρεεεεε

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Μαγκες εγω γαυρος ειμαι αλλα εχω μαθει να βλεπω τα πραματα αντικειμενικα...εχθες ο παο το εχασε το ματς οχι μια αλλα 5-6 φορες...απιστευτα λαθη κοντρα σε εναν ολυμπιακο χωρις βασικο παουερ σεντερ χωρις πριντεζη χωρις λοτζεσκι απο το 18' και μετα με εναν πεδουλακη που τραβαει κι αυτος τα ζορια του...ο οποιος πεδουλακης κανει το αντιθετο απο τον τζορτζεβιτς...καθολου συμετοχη στον ραντουλιτσα..δε λεω οτι πρεπει να παιζει 40 λεπτα αλλα ρε πουστη μου ειναι ο βασικος παουερ της εθνικης σερβιας και συ τον εχεις εξω σε ολον τον αγωνα???? ουτε λεπτο???? παμε στο παππα τωρα...το παιδι ειναι παικτης εξεδρας και προεδρου αλλα οχι για ομαδα που εχει στοχο καθε χρονο το ευρωπαικο...κανει του κεφαλιου του πωρωνεται και χαλαει την ομαδα...ειναι ενας μικρος τεοντοσιτς...εδω στην περιπτωση του παππα ειχε δικιο ο τζορτζεβιτς...ο φωτσης επαιξε 40 λεπτα στο προηγουμενο ματς και 44 χθες και 36 χρονων ποσο να αντεξει πια...κρεμασε...παμε στον σπανουλη τωρα...δικαιολογειται να παιζει 12 λεπτα με τεσσερα φαουλ και να του παρει κανενας το πεμπτο??? γι αυτο ειναι οι βοηθοι στον παγκο γι αυτο εχουν το πλανο μπροστα τους...και το πιο σημαντικο που το καταλαβαινουν και οι πιο ασχετοι...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ????στο εχει κανει τοσες φορες μαλακα πεδουλακη και ξερεις οτι αυτος θα παρει την τελευταια επιθεση!!! εδωσαν πολλα δικαιωματα λοιπον και απλα το πληρωσαν

ελα μου ντε!!!!!!!!

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Ο Ραντουλιτσα ηταν ξενο σωμα,το ΣΚ στα μπαρακια το περασε  :grin:
Για τον Παππα διαφωνω,ειναι οτι κοντινοτερο υπαρχει στο Σπανουλη και μπορει να γινει ο νεος ηγετης του ΠΑΟ.
Ο Φωτσης,αλλα και ο Γκιστ ηταν φανερα εξουθενωμενοι και εχουν δικιο καποιοι φιλοι που φωναζουν για το ροτεισον,επρεπε να χρησιμοποιηθει και ο Χαντερ για καποια λεπτα.
Το 5ο φαουλ του Σπανουλη ηταν το κλειδι της νικης-συμφωνω οτι οι βοηθοι κοιμηθηκαν.
Στην τελευταια επιθεση δεν εγινε φαουλ απο επιλογη γιατι δεν υπηρχαν δυναμεις στην ομαδα για νεα παραταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom