Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κοιτα σε αυτα, να μη κλεινει παιχνιδια με διαφορα καλυτερη ειναι η 365.
δεν εχεις πετυχει αγωνα χωρις λογο να το κλεινουν 1-2 λεπτα?
παρα πολλους εχω πετυχει.
Εχει η 365 στο λαιβ γκολ στα δεκαλεπτα;Εγω μεχρι στιγμης μονο στοιχιμαν βρισκω αυτο το
μπετ.Οχι δεν μου εχει τυχει,μονο αμα πεφτει καμια κοκκινη το κλεινουν για να αλλαξουν τα ποσοστα,
και μετα ανοιγει σχετικα γρηγορα.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Εχει η 365 στο λαιβ γκολ στα δεκαλεπτα;Εγω μεχρι στιγμης μονο στοιχιμαν βρισκω αυτο το
μπετ.Οχι δεν μου εχει τυχει,μονο αμα πεφτει καμια κοκκινη το κλεινουν για να αλλαξουν τα ποσοστα,
και μετα ανοιγει σχετικα γρηγορα.
στους και καλα μεγαλους αγωνες το εχει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτο ειναι κολπο "ποσταρω συνεχως απο το πρωι" αλλα εχω αμνησια απο τις 6 μεχρι τις 10
μαλακα αληθεια εισαι μεγαλος καραγκιοζης...εχεις μυαλο παιδιου...το παιζεις και μαγκια...μιλαμε γελαω με παρτη σου...θες κατι να πεις και λες του κοσμου τις μαλακιες...ασχετες βλακειες....ειναι υποχρεωμενος ο αλλος να ειναι ολη μερα στο μπου για να αποδειεξει  σε σενα τον μαλακα τι; :jerking:
αιντε νουμερο μαλακα ...εφαγες πουτσα μεχρι τις αμυγδαλες και κανεις τον μαγκα τωρα ...δεν εχεις να πεις τιποτα μη μιλας γελοιε...ο τυπος ειναι παλληκαρι ειναι παντα εδω δεν κρυβεται ποτε οπως κανεις εσυ μωρη πουτανα ....
και που σαι παλιοκαριολα....

[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επειδή(ς) μας έχετε ζαλίσει τα παπάρ(γ)ια...πάμε λοιπόν...
Δεν συμφωνώ με δηλώσεις Αλαφούσκα...κανονικά πρέπει να το βουλώσει,να βάλει το χέρι στην τΖέπη και να φέρει 2-3 παίχτες 11άδας τον Γενάρη...

Έχω μιλήσει με πολύ κόσμο και τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου,ότι χάσαμε από την διαιτησία... :jerking:
Φιλαράκος μου είπε ότι αν εξέφραζα αυτές τις απόψεις στον σύνδεσμο...θα με παίρνανε με τις πέτρες... :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν συμφωνώ με δηλώσεις Αλαφούσκα...κανονικά πρέπει να το βουλώσει,να βάλει το χέρι στην τΖέπη και να φέρει 2-3 παίχτες 11άδας τον Γενάρη...

Έχω μιλήσει με πολύ κόσμο και τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου,ότι χάσαμε από την διαιτησία... :jerking:
Φιλαράκος μου είπε ότι αν εξέφραζα αυτές τις απόψεις στον σύνδεσμο...θα με παίρνανε με τις πέτρες... :2funny:
Αμα βαλει το χερι στην τσεπη,θα πιασει λεφτα νομιζεις  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοιτα σε αυτα, να μη κλεινει παιχνιδια με διαφορα καλυτερη ειναι η 365.
δεν εχεις πετυχει αγωνα χωρις λογο να το κλεινουν 1-2 λεπτα?
παρα πολλους εχω πετυχει.

στην 365 συχνο φαινομενο

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

αυτος ο ΠΑΟ κανεναν δεν εκφραζει, θελω ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μεγαλο ... αν οι οργανωμένοι δεν τα επαιρναν απο τον Αλαφουζο δεν θα υπήρχε ο αλαφουζος τωρα!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτος ο ΠΑΟ κανεναν δεν εκφραζει, θελω ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μεγαλο ... αν οι οργανωμένοι δεν τα επαιρναν απο τον Αλαφουζο δεν θα υπήρχε ο αλαφουζος τωρα!!
Μην λες κουταμαρες και εσυ...Αν δεν υπηρχε ο αλαφουζος θα ησουν με τον Αρη τωρα.Ηταν ο μονος που ενδιαφερθηκε να σας βοηθησει..Εστω και με αυτα τα λιγα που εχει.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μην λες κουταμαρες και εσυ...Αν δεν υπηρχε ο αλαφουζος θα ησουν με τον Αρη τωρα.Ηταν ο μονος που ενδιαφερθηκε να σας βοηθησει..Εστω και με αυτα τα λιγα που εχει.

αλλο ΠΑΟ, αλλο ΑΡΗΣ ... δεν ειναι το ιδιο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αλλο ΠΑΟ, αλλο ΑΡΗΣ ... δεν ειναι το ιδιο
την στιγμη που δεν θα υπηρχε καποιος να βαζει λεφτα και να τρεχει την ομαδα σας ποιος θα την στηριζε;
τα 5-6 χιλιαρικα που πατε στο γηπεδο;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
ο τουιτι λεει οτι θα κανει μεταγραφες σε ολες τις γραμμες...στο δευτερο γυρω θα τριβουμε τα ματια μας  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο τουιτι λεει οτι θα κανει μεταγραφες σε ολες τις γραμμες...στο δευτερο γυρω θα τριβουμε τα ματια μας  :grin:
Με τα λεφτα που του εδωσε ο Τρακης θα κανει μεταγραφες  :grin:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
την στιγμη που δεν θα υπηρχε καποιος να βαζει λεφτα και να τρεχει την ομαδα σας ποιος θα την στηριζε;
τα 5-6 χιλιαρικα που πατε στο γηπεδο;

γιατι χωράει και αλλους??

οταν εχεις ποσα εκατομμύρια κοσμο στην ελλαδα και εχεις γηπεδο που χωράει 15000 τι να πεις από εκει και περα ... δεν ειναι επαγγελματικα πραγματα αυτα, αν θες να λεγεσαι σοβαρο μαγαζι

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
Με τα λεφτα που του εδωσε ο Τρακης θα κανει μεταγραφες  :grin:
εχει ενταθει η γκρινια και η μουρμουρα απο υγειεις σκεπτομενους παναθηναικους (και οχι προβατα) και σου πεταει περι μεταγραφων μπας και τα τρεναρει λιγακι τα πραγματα...η ελπιδα καλμαρει οσο να ναι...
στο επομενο διαστημα ο παναθηναικος εχει κρισιμα παιχνιδια με παοκ, αιτχοβεν, και σε περιπτωση ηττας, "χαιρεταει" νωρις νωρις (για αλλη μια φορα) και τους δυο θεσμους ;)...

Επισκέπτης
οταν εχεις ποσα εκατομμύρια κοσμο στην ελλαδα και εχεις γηπεδο που χωράει 15000 τι να πεις από εκει και περα ... δεν ειναι επαγγελματικα πραγματα αυτα, αν θες να λεγεσαι σοβαρο μαγαζι

Να στηρίξετε την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Αν αντί για 8.000 μέλη ήμασταν 80.000 μέλη τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom