Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν ισχύει αυτό που λες...όλοι πονάμε την ομάδα...αλλά είναι δύσκολες οι εποχές... :)

Απο τον Δομαζο τον Σαραβακο και τον Βαζεχα να παρακαλας ποτε να γινει καλα καποιος Μπεργκ ειναι λιγο καταντια  :(

Επισκέπτης
Οι ΑΕΚτζήδες,έχουν όραμα...οι δικοί μου έχουν ξενερώσει επειδή πιστεύουν πως δεν θα ξεχρεώσουμε ποτέ...
Άσε που άλλο ΟΆΚΑ και άλλο Λεωφόρος,με μια έξυπνη τακτική στα εισιτήρια...θα έκοβε πιο πολλά στο ΟΆΚΑ η ομάδα... :)  

Ποτέ ξανά στο ΟΑΚΑ. Η έδρα του ΠΑΟ είναι στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Αλαφούζος είπε ότι σε 3 χρόνια η ομάδα θα έχει ξεχρεώσει. Αυτό θα μπορούσε να γίνει πολύ νωρίτερα αν υπήρχε μαζική συμμετοχή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
Ποτέ ξανά στο ΟΑΚΑ. Η έδρα του ΠΑΟ είναι στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Αλαφούζος είπε ότι σε 3 χρόνια η ομάδα θα έχει ξεχρεώσει. Αυτό θα μπορούσε να γίνει πολύ νωρίτερα αν υπήρχε μαζική συμμετοχή στην Παναθηναϊκή Συμμαχία!

ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
το οραμα του αλαφουζου και των οπαδων του ειναι πως θα κανουμε ομαδα με τους καρελιδες και τους κουτρουμπιδες και θα κανουμε μερεμέτια στο γηπεδο ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑ
Με Ζουτάουτας και Βόουτερ που τον έμαθες ήταν καλύτερος; Πόσους τίτλους πήρε;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
έβλεπα και στις εύκολες εποχές που το ΟΑΚΑ μάζευε 5.000 με το ζόρι. ντροπή για Παναθηναϊκό.
Δηλαδή με χρήμα και σισέ πάμε γήπεδο,αλλά στα δύσκολα μόνο μουρμούρα;
γαύροι είμαστε να θέλουμε μόνο νικάμε με κάθε κόστος;

Φίλε μην τα λες σε εμένα αυτά...πήγαινα σε όλα τα μας...
Τώρα άλλαξαν τα πράγματα...δεν υπάρχουν €,όπως παλιά  :) :)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
Κότες δηλαδή που μας ρεζίλεψαν τόσες φορές. Πότε πόνεσαν οι χέστες αυτοί και μάτωσαν για τη φανέλα;

για ευρωπη μιλαω .. εκει τον εμαθα τον PANATHINAIKOS .. ΖΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Φίλε μην τα λες σε εμένα αυτά...πήγαινα σε όλα τα μας...
Τώρα άλλαξαν τα πράγματα...δεν υπάρχουν €,όπως παλιά  :) :)

Δεν τα λέω προσωπικά σε σένα φυσικά.  :) Κουβέντα κάνουμε για τη νοοτροπία του πράσινου οπαδού. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες βέβαια,αλλά η πλειοψηφία είναι γκρίνια μόνο και στήριξη στα εύκολα.

Επισκέπτης
ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ?

Ας γίνει τώρα η επέκταση της Λεωφόρου στις 20.000 θέσεις και ύστερα βλέπουμε. Με Λεωφόρο 20.000 θέσεων και έσοδα από Παναθηναϊκή Συμμαχία για όσους δεν χωράνε θα ήταν μια χαρά η ομάδα. Το καλύτερο θα ήταν γήπεδο στο Βοτανικό ή μεταφορά των σχολείων στα προσφυγικά και πλήρης ανακατασκευή της Λεωφόρου. Το χειρότερο θα ήταν επιστροφή στο ΟΑΚΑ. Αρκετά χρόνια παίξαμε στου διαόλου τη μάνα. Η έδρα του ΠΑΟ πρέπει να είναι στο κέντρο της Αθήνας!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
για ευρωπη μιλαω .. εκει τον εμαθα τον PANATHINAIKOS .. ΖΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ

Εγώ ξέρω ότι το 0-3 στο λυόμενο έγραψε με Κουτρουμπήδες και με Καραφλούζο πρόεδρο.
Δεν έγραψε ούτε με γκουμομπασινάδες και πρόεδρο κομμωτή ούτε με λετο σισέδες και πρόεδρο πατέρα.
Αυτοί μου δώσαν καύλα και πούτσα στο gayρο.

Επισκέπτης
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ??

για εμενα ειναι ιδανικο να γινει αυτο

Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να φύγουν τα σχολεία και να πάνε εκεί που είναι τώρα τα προσφυγικά. Τα προσφυγικά όμως έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα με απόφαση του τότε υπουργού πολιτισμού και γνωστού γαύρου Αντώνη Σαμαρά.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
το οραμα του αλαφουζου και των οπαδων του ειναι πως θα κανουμε ομαδα με τους καρελιδες και τους κουτρουμπιδες και θα κανουμε μερεμέτια στο γηπεδο ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑ

Τα μπερδεύεις κολλητέ.
Δεν είναι αυτό το όραμα.
Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε στη παρούσα φάση προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας.
Με την προοπτική να έρθουν καλύτερες μέρες (οικονομικά κυρίως) και μετά θα έρθουν ξανά παικταράδες στην ομάδα.
Ολοι μας αλλιώς τον είχαμε μάθει τον Παναθηναϊκό, αλλά ας όψονται κάποιοι που τον έφεραν εδώ που τον έφεραν.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγώ ξέρω ότι όποιος αγαπάει μια ομάδα την αγαπάει ΚΥΡΙΩΣ στα δύσκολα!
Στις χαρές και στα πανηγύρια, στις φιέστες με τα αγορασμένα πρωταθλήματα όπως γίνεται στον gayρο όλοι πρώτοι είναι.
Κάποιοι γίναμε Ολυμπιακοί όταν η ομάδα δεν ήξερε τι της ξημερώνει.Τοτε που δεν υπήρχε προέδρος,τοτε που πηγαν στο δικαστηριο να οριστεί διοίκηση,τοτε που ολοι απο τις αλλες ομαδες γελαγαν με τα τεκτενόμενα στην ομαδα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κάποιοι γίναμε Ολυμπιακοί όταν η ομάδα δεν ήξερε τι της ξημερώνει.Τοτε που δεν υπήρχε προέδρος,τοτε που πηγαν στο δικαστηριο να οριστεί διοίκηση,τοτε που ολοι απο τις αλλες ομαδες γελαγαν με τα τεκτενόμενα στην ομαδα.

οι οπαδοι στα δυσκολα ειναι μειοψηφια παντου  ;)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
οι οπαδοι στα δυσκολα ειναι μειοψηφια παντου  ;)
Δυστυχως.
Μου θυμιζουν τα παιδια στο δημοτικο σχολειο που καθε Δευτερα ήταν και αλλη ομαδα ,παντα με αυτην που κερδιζε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom