Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο τουιτι λεει οτι θα κανει μεταγραφες σε ολες τις γραμμες...στο δευτερο γυρω θα τριβουμε τα ματια μας  :grin:

θα παρει και τον Λιουι και τον Ντιουι και τον θειο Ντοναλντ να κανουν παρεα στον Χιουι?  :think:

Επισκέπτης

50 ευρώ είναι η ετήσια συνδρομή και έχεις ένα κάρο εκπτώσεις. Πού είναι όλα αυτά τα εκατομμύρια Παναθηναϊκοί που θέλουν το καλό της ομάδας? Αν είχαμε 100.000 μέλη στη Συμμαχία δεν θα μας πείραζε καθόλου να παίζουμε στη Λεωφόρο και να πηγαίνουν όσοι χωράει το γήπεδο. Η ομάδα θα έβγαζε τα λεφτά από τα μέλη της Συμμαχίας.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
Παιδια τα χυσια του χρηστιδη σε πια σελιδα ειναι ?

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
50 ευρώ είναι η ετήσια συνδρομή και έχεις ένα κάρο εκπτώσεις. Πού είναι όλα αυτά τα εκατομμύρια Παναθηναϊκοί που θέλουν το καλό της ομάδας? Αν είχαμε 100.000 μέλη στη Συμμαχία δεν θα μας πείραζε καθόλου να παίζουμε στη Λεωφόρο και να πηγαίνουν όσοι χωράει το γήπεδο. Η ομάδα θα έβγαζε τα λεφτά από τα μέλη της Συμμαχίας.

Τύπε εδώ δεν τσούλησε η ανάλογη προσπάθεια που είχε κάνει ο γαύρος τις καλές εποχές και με έναν Τσουκαλά να σου τα κάνει τσουρέκια να γίνεις μέλος,
θα προχωρήσει του παναθηναϊκού σήμερα??? :-

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τύπε εδώ δεν τσούλησε η ανάλογη προσπάθεια που είχε κάνει ο γαύρος τις καλές εποχές και με έναν Τσουκαλά να σου τα κάνει τσουρέκια να γίνεις μέλος,
θα προχωρήσει του παναθηναϊκού σήμερα??? :-

που λεφτα και τρελα υπήρχαν !!

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αυτος ο ΠΑΟ κανεναν δεν εκφραζει, θελω ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μεγαλο ... αν οι οργανωμένοι δεν τα επαιρναν απο τον Αλαφουζο δεν θα υπήρχε ο αλαφουζος τωρα!!

Και ο Παναθηναϊκός θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση στη Γ Εθνική.
Θα έτρεχε από Πρωτοδικείο σε Πρωτοδικείο, με ότι συνεπάγεται αυτό (μη μεταγραφές, αποκλεισμός από Ευρώπη και άλλα).
(Να μην ακούσω μαλακίες του τύπου γιατί τι μεταγραφές κάνει τώρα ή και που παίζει στην Ευρώπη τι κάνει, γιατί άλλο το ένα και άλλο το άλλο).
Και ωραία να φύγει ο Αλαφούζος (που τα χώνει στους οργανωμένους, λες και οι προηγούμενοι ή άλλοι ιδιοκτήτες δεν τα χώνουν σε τέτοιους) και να έρθει ποιος;
Είδαμε κάποιον να μπαίνει μπροστά όταν το καράβι άρχισε να βουλιάζει;
Αυτός (με όλα τα καλά του και τα κακά του) πήρε την ευθύνη και έβγαλε την ομάδα από το τέλμα.
Αν περιμένουμε θαύματα άμεσα είμαστε γελασμένοι.
Και προφανώς δεν έχετε καταλάβει τι πόλεμο δέχεται η ομάδα.
Ακόμα και εσωτερικό.
Μάγκες υπομονή, στήριξη (όσο γίνεται) και πάλι θα τον βρει το δρόμο ο Πανάθας.
Αν αρχίζει να παίζει λίγο μπαλίτσα, επιστρέψει ο Μπεργκ και ενισχυθεί κάπως το Γενάρη, θα δείτε πως θα φτιάξουν τα πράγματα.
Και υπενθυμίζω ΔΕΝ είμαι σουβλατζής (ουδέποτε ήμουν).

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και ο Παναθηναϊκός θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση στη Γ Εθνική.

Τι σημερα τι αυριο τι τωρα...Απο την στιγμη που στα ταμεια του συλλογου δεν μπαινουνε χρηματα ουτε απο εισιτηρια ουτε απο διαρκειας ουτε απο προκρισεις στην ευρωπη τοτε η τρυπα των χρεων θα μεγαλωνει συνεχως,το ισοζυγιο εσοδων/εξοδων θα κατρακυλα μεχρι να επελθει το μοιραιο σε λιγα χρονια απο τωρα....

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Εγώ ξέρω ότι όποιος αγαπάει μια ομάδα την αγαπάει ΚΥΡΙΩΣ στα δύσκολα!
Στις χαρές και στα πανηγύρια, στις φιέστες με τα αγορασμένα πρωταθλήματα όπως γίνεται στον gayρο όλοι πρώτοι είναι.
Κρίμα που οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι οι περισσότεροι βολεψάκηδες καναπεδάτοι και τα θέλουν όλα έτοιμα από λεφτάδες μεσσίες.
Έπρεπε η Λεωφόρος σε κάθε ματς να είναι τίγκα, όπως οι ΑΕΚτζήδες που γεμίζουν το ΟΑΚΑ στη Γ και στη Β .

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Στις χαρές και στα πανηγύρια, στις φιέστες με τα αγορασμένα πρωταθλήματα όπως γίνεται στον gayρο όλοι πρώτοι είναι.
Κρίμα που οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι οι περισσότεροι βολεψάκηδες καναπεδάτοι και τα θέλουν όλα έτοιμα από λεφτάδες μεσσίες.
Έπρεπε η Λεωφόρος σε κάθε ματς να είναι τίγκα, όπως οι ΑΕΚτζήδες που γεμίζουν το ΟΑΚΑ στη Γ και στη Β .

Καλα αυτοι αμα μεινουν πισω απο τον Ιβαν Μπουγατσα δεν θα ξαναπατησουν στο γηπεδο...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Τι σημερα τι αυριο τι τωρα...Απο την στιγμη που στα ταμεια του συλλογου δεν μπαινουνε χρηματα ουτε απο εισιτηρια ουτε απο διαρκειας ουτε απο προκρισεις στην ευρωπη τοτε η τρυπα των χρεων θα μεγαλωνει συνεχως,το ισοζυγιο εσοδων/εξοδων θα κατρακυλα μεχρι να επελθει το μοιραιο σε λιγα χρονια απο τωρα....

αυτο λεω κι εγω .. εκτος κι η κατασταση αυτη βολευει την διοικηση ... και διαφημιση κανει ο αλαφ και λεφτα δεν βαζει

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

οι αεκτζηδες καλως ή κακως εχουν οραμα ... με τον τιγρη αλλιως αν δεν υπηρχε θα σου ελεγα εγω

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οι ΑΕΚτζήδες,έχουν όραμα...οι δικοί μου έχουν ξενερώσει επειδή πιστεύουν πως δεν θα ξεχρεώσουμε ποτέ...
Άσε που άλλο ΟΆΚΑ και άλλο Λεωφόρος,με μια έξυπνη τακτική στα εισιτήρια...θα έκοβε πιο πολλά στο ΟΆΚΑ η ομάδα... :)  

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Όραμα πρέπει να είναι η ομάδα, αυτό λέω . κι όχι ο χ,ψ μαφιόζος πρόεδρος.
και πιστεύω ότι οι αεκτζήδες το έχουν πιο πολύ να είναι κοντά στην ομάδα ακόμα και τίγρης να μην υπήρχε.
όσο και να μας πονάει είναι η αλήθεια , είμαστε πίσω σ αυτό σε σχέση με αεκτζήδες και παοκτζήδες.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτο λεω κι εγω .. εκτος κι η κατασταση αυτη βολευει την διοικηση ... και διαφημιση κανει ο αλαφ και λεφτα δεν βαζει

ρε ειναι απλα τα πραγματα οι ΠΑΕ ειναι εταιρειες και οταν οι εταιρειες δεν ειναι κερδοφορες και μπαινουνε ειτε κλεινουνε ειτε κανουνε restart....Εκτος αν θελετε να καταντησετε ΑΕΚ του 2004-2013 που μπηκε στο 44 γεμισε μπουρμπους κρασαδες μαλμπασα και τον αδερφο του Ιβιτς, μας γαμησε τα ματια με την αμπαλοσυνη, δεν επαιρνε πρωταθλημα ουτε χαρισμα ξαναγεμισε χρεη και στο τελος επεσε ηρωικα....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
και πιστεύω ότι οι αεκτζήδες το έχουν πιο πολύ να είναι κοντά στην ομάδα ακόμα και τίγρης να μην υπήρχε.
όσο και να μας πονάει είναι η αλήθεια , είμαστε πίσω σ αυτό σε σχέση με αεκτζήδες και παοκτζήδες.

Δεν ισχύει αυτό που λες...όλοι πονάμε την ομάδα...αλλά είναι δύσκολες οι εποχές... :)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Οι ΑΕΚτζήδες,έχουν όραμα...οι δικοί μου έχουν ξενερώσει επειδή πιστεύουν πως δεν θα ξεχρεώσουμε ποτέ...
Άσε που άλλο ΟΆΚΑ και άλλο Λεωφόρος,με μια έξυπνη τακτική στα εισιτήρια...θα έκοβε πιο πολλά στο ΟΆΚΑ η ομάδα... :)  

ετσι ειναι

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Δεν ισχύει αυτό που λες...όλοι πονάμε την ομάδα...αλλά είναι δύσκολες οι εποχές... :)
έβλεπα και στις εύκολες εποχές που το ΟΑΚΑ μάζευε 5.000 με το ζόρι. ντροπή για Παναθηναϊκό.
Δηλαδή με χρήμα και σισέ πάμε γήπεδο,αλλά στα δύσκολα μόνο μουρμούρα;
γαύροι είμαστε να θέλουμε μόνο νικάμε με κάθε κόστος;

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

το οραμα του αλαφουζου και των οπαδων του ειναι πως θα κανουμε ομαδα με τους καρελιδες και τους κουτρουμπιδες και θα κανουμε μερεμέτια στο γηπεδο ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom