You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο βυντρα φταιει τυπεΜας έκατσε βαριά η τριάρα από το νιόνιο.
Να πω την αλήθεια, δε θυμάμαι ποτέ να έχουμε φάει τρία γκολ από δαύτους.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ο βυντρα φταιει για την εφταρα απο την μπαρτσαο βυντρα φταιει τυπε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
ο βυντρα φταιει τυπε
Ο Βυντρα παιζει να φταει και για ολα !!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ο Βυντρα παιζει να φταει και για ολα !!!!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
Γεια σου Αλαφουζε προεδράρα!!!
Τι ειναι ολοι αυτοι οι καινουργιοι πιτσιρικαδες ? αν επαιρνε κοσμο απο το ΣΚΑΙ σημερα θα επαιζε καλυτερα ..
Τι ειναι ολοι αυτοι οι καινουργιοι πιτσιρικαδες ? αν επαιρνε κοσμο απο το ΣΚΑΙ σημερα θα επαιζε καλυτερα ..
Από το ΣΚΑΙ ήρθανε
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.143
- Πόντοι
- 46.232
η γειτονιά έριξε 3 στον τουιτεριακό....αυτοί νόμιζαν επειδή κέρδισαν τον Παναιτωλικό την προηγούμενη εβδομάδα , που
κατέβηκε χωρίς 9 παίχτες(οι 7 βασικοί)ότι και σήμερα(όπως έλεγαν)ότι θα κερδίσουν....
η πραγματικοτητα διαφορετική....ενώ ευτυχώς που ο Καπίνο έπιασε και 3 πολύ καλά....
κατέβηκε χωρίς 9 παίχτες(οι 7 βασικοί)ότι και σήμερα(όπως έλεγαν)ότι θα κερδίσουν....
η πραγματικοτητα διαφορετική....ενώ ευτυχώς που ο Καπίνο έπιασε και 3 πολύ καλά....
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Εδώ κυκλοφορείς και δεν αφήνεις τα παιδιά να κλάψουν?η γειτονιά έριξε 3 στον τουιτεριακό....αυτοί νόμιζαν επειδή κέρδισαν τον Παναιτωλικό την προηγούμενη εβδομάδα , που
Καλά που δεν φέρανε φιλάθλους,να δούνε τα χάλια τους!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Η πράσινη οικογένεια έχει την αμέριστη συμπαράστασή μου,θα ξαναεπανέλθω και να δώσετε χαιρετίσματα στον διακοσμητικό προπονητή σας και στον υπέροχο πρόεδρο που σίγουρα θα κάνει καμία δηλωσούλα στο τουίτερ που συνηθίζει αφού θα του φταίει για 100ή φορά η διατησία σίγουρα!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ο αμυντικός που έβαλε το αυτογκόλ είναι ανηψιός του γνωστού μήπως?
Ύποπτος μου φαίνεται!
Βέβαια δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια από τον "θείο" Μαρινάκη όπως πάντα,όποτε κόβουμε βαθμούς και ο Κολοβός σας χαιρετάει επίσης,από κάτω φόραγε κόκκινη φανέλα ο άτιμος!
Ύποπτος μου φαίνεται!
Βέβαια δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια από τον "θείο" Μαρινάκη όπως πάντα,όποτε κόβουμε βαθμούς και ο Κολοβός σας χαιρετάει επίσης,από κάτω φόραγε κόκκινη φανέλα ο άτιμος!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Σωστά,φίλοι του Σατανά του Ιεχωβά και της παράγκας!
Εδώ είναι είναι νόμιμοι και καλοί άνθρωποι,των καλυτέρων οικογενειών,χτυπημένοι από την μοίρα (Μαρινάκης)
Εδώ είναι είναι νόμιμοι και καλοί άνθρωποι,των καλυτέρων οικογενειών,χτυπημένοι από την μοίρα (Μαρινάκης)
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Συνεχίζοντας ο Αλαφουζέος είναι ένας σωτήρας,λίγο καβούριας που αγαπάει τον Παναθηναικό αλλά χωρίς να βάζει λεφτά(έτσι τον αγαπάω και εγώ),
με εθελοντές φιλάθλους που φτιάξαν το γήπεδο,δωρεάν φυσικά,
φιλάθλους κατατρεγμένους από την παράγκα και με παίκτες που αντί να έρχονται,αυτοί φεύγουν..................
Α και ο προπονητής ξεκινάει την καριέρα του μόλις τώρα,ένα στυλ Ελευθερόπουλου,δηλαδή και αυτός τσάμπα!
Ο Παναθηναικός είναι ένα δείγμα"δώσε και σε εμένα μάνα",σαν την διαφήμηση.αλλά προς θεού χωρίς να πληρώνει,
ο κοντοπούτανος που έχει τα περισσότερα μετρητά στην Ελλάδα από ότι ξέρω αλλά δεν βάζει τίποτα!!!
με εθελοντές φιλάθλους που φτιάξαν το γήπεδο,δωρεάν φυσικά,
φιλάθλους κατατρεγμένους από την παράγκα και με παίκτες που αντί να έρχονται,αυτοί φεύγουν..................
Α και ο προπονητής ξεκινάει την καριέρα του μόλις τώρα,ένα στυλ Ελευθερόπουλου,δηλαδή και αυτός τσάμπα!
Ο Παναθηναικός είναι ένα δείγμα"δώσε και σε εμένα μάνα",σαν την διαφήμηση.αλλά προς θεού χωρίς να πληρώνει,
ο κοντοπούτανος που έχει τα περισσότερα μετρητά στην Ελλάδα από ότι ξέρω αλλά δεν βάζει τίποτα!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K