ολαδικο μοντελο εανταςΚαι κατι τελευταιο ..........οταν ο νικολογιαννης φωναζε να μη γινει το ματς στη ν.σμυρνη
ισως να ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΙ η να ΕΙΧΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ........πουτανα διοργανωτρια αρχη .......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να στο πω αλλιως , αν δεν ηταν αυτη τη στιγμη ο Βαγγελας ο Ολυμπιακος θα ηταν
σε χειροτερη κατασταση απο τον παο.......γιατι ο ΘΕΙΟΣ αν δεν πουλαγε, τωρα κουμαντο
θα εκανε ο πετρακης.........οποτε καταλαβαινεις ....ασπρη πετρα ξεξασπρη .....και τα
λοιπα.......ο παο ειναι θυμα των ιδιων των οπαδων του που ξεσηκωθηκαν κατα της
οικογενειας.........σωστο η λαθος δεν με ενδιαφερει ΑΛΛΑ ειδες οτι μετα την οικογενεια
ΤΟ ΧΑΟΣ........Τσακας .....εμιρης....και τελος τουιτη.......αν αυτο αξιζει στην ομαδα σας
τοτε παω πασο............
αφού το αθλητικό μας μοντέλο χρειάζεται έναν "πατερούλη" που να δίνει χρήματα...
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εαντασ λεμε θα γινι ι παναθα τισ ολαδιασ
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
εαντασ λεμε θα γινι ι παναθα τισ ολαδιασ
φιλε μου μι μιλασ γι λιγο μεχρι να ιρεμισι ο μοντ ιδε τι επαθε ο φιλοσ μασ ο βοθρο καλο παιδι κριμα
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
δε πιραζι φτει το ολαδικο μοντελοφιλε μου μι μιλασ γι λιγο μεχρι να ιρεμισι ο μοντ ιδε τι επαθε ο φιλοσ μασ ο βοθρο καλο παιδι κριμα
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
σκαραβεο μαγαζαραδε πιραζι φτει το ολαδικο μοντελο
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
δανισε τι παναθα κανα λεφτο ολαδικο μοντελοσκαραβεο μαγαζαρα
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εγω ? :oδανισε τι παναθα κανα λεφτο ολαδικο μοντελο
Που να τα βρω τυπε ?
Συνημμένα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μητσο εσυ εισαι ο αραβας που λενε οτι θα παρει την παε ; τι αποκαλυψεις εκανε ο κοτομπιφτεκος;Εγω ? :o
Που να τα βρω τυπε ?
kingdragon88
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
1oν Δεν ειμαστε βαζελοι... ειμαστε Παναθηναικοι. βαζελος σημαινει αλλο πραγμα... 2ον εσυ μπορεις να μου πεις ποσους τιτλους ειχε ο Παναθηναικος πριν απο το 1979 που τον πηρε η οικογενεια, και ποσους εχει σημερα..?Χωρις πλακα για μενα που δεν ειμαι βαζελος .......... ειναι η μονη λυση η οικογενεια
και αυτα που ποσταρουν για μεγα χορηγους καποιοι , να μας πουν αυτος ο παναθηναικος ποτε
θα ξαναπαιξει ευρωπη................η ποτε θα μπορεσει να διεκδικησει καποιο τιτλο στην
Ελλαδα...............με το μαλακα που το παιζει αφεντικο και αδικημενος............
1oν Δεν ειμαστε βαζελοι... ειμαστε Παναθηναικοι. βαζελος σημαινει αλλο πραγμα... 2ον εσυ μπορεις να μου πεις ποσους τιτλους ειχε ο Παναθηναικος πριν απο το 1979 που τον πηρε η οικογενεια, και ποσους εχει σημερα..?
+1,000
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
μη σας στερήσουμε τον Σφαλιαρέλη!!!
Ειναι ελευθερος να παει οπου τον καλεσουν...........
Για σκεψου το ..........εχεις κανεναν καλυτερο ;
Επιμενω απο το μαλακα τον αφραγκο που εχετε 1000 φορες καλυτερος............
ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K