Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ΡΕ ΤΥΠΕ  σήμερα το άκουσα και δεν το πίστευα .ο τοτσε που κρατησε ο παππούς αμοιβεται με 550 χιλιαρικα το χρονο  :headbang: :headbang:και λέω εγώ ο άσχετος ο αμπαλος με 550 χιλιαρικα δεν έβρισκες 2 τοτσε;αυτό γιατι λες συνέχεια για το μπάτζετ που έχει ο παππούς.το θέμα ειναι οτι δεν ξέρεις να διαχειριστεί σωστά τα χρήματα που έχει.ακόμα και τα 800 για τον κουινσι ειναι πάρα πολλά.ας πούμε ο γάβρος πήρε το σιοβα με 300 χιλιαρικα και περσι το μανιατη με 400.πληρώνεις 1 μυριο για τον κατσαπλια μπουμσογκ όταν θα μπορουσε με αυτα τα χρηματα να είχες αγοράσει περσι απο τον ατρομητο σκονδρα και τατο και να πάρεις με τα υπόλοιπα η τον ντουγκλαο που παρακάλαγε.αλλα ο παππούς ήθελε να τους κρατήσει.και αυτά στα λεω γιατι μίλαγες για μπάτζετ. και όλους  αυτούς στους πήρε ο γαβρος μόνο και μόνο για να μην τους πάρεις εσύ.
Άμπαλος ο Μπουσόνγκ?

Ο Σιόβας δηλαδή κ ο Μανωλάς είναι οι νέοι Καναβάρο κ Νέστα αντίστοιχα?

Επισκέπτης
Άμπαλος ο Μπουσόνγκ?

Ο Σιόβας δηλαδή κ ο Μανωλάς είναι οι νέοι Καναβάρο κ Νέστα αντίστοιχα?
φυσικά και δεν ειναι νεστα και καναβαρο.αλλα για πες μου κατι 1 εκ το χρόνο για το μπουμσονγκ δεν ειναι πολλά; εγώ δεν είδα να μπορεί να κάνει τι διαφορά σε κανένα παιχνίδι ,αντίθετα περσι είδα πολλά αδύναμα σημεία όπως οτι δεν μπορεί να παίξει βάθος και ότι όταν έχει γρήγορα φορ εχει θέμα.και τέλος διαλέγει παιχνίδια..όπως αυτό στη κομοτηνη που δεν ηθελε να παίξει.αυτός δεν λέγετε επαγγελματίας τύπε.  ;)και στην τελική και οι δυο μαζί δεν κοστίζουν οτε 600 χιλιαρικα οπότε..ναι θα προτιμούσα αυτούς τους δυο από τον ασταθή γαλλο.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βλέπω νέες γιουβε με τον γαύρο.........θ τρώει πιό πολλά και από εμάς....... :tits2: :tits2: :tits2:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
φυσικά και δεν ειναι νεστα και καναβαρο.αλλα για πες μου κατι 1 εκ το χρόνο για το μπουμσονγκ δεν ειναι πολλά; εγώ δεν είδα να μπορεί να κάνει τι διαφορά σε κανένα παιχνίδι ,αντίθετα περσι είδα πολλά αδύναμα σημεία όπως οτι δεν μπορεί να παίξει βάθος και ότι όταν έχει γρήγορα φορ εχει θέμα.και τέλος διαλέγει παιχνίδια..όπως αυτό στη κομοτηνη που δεν ηθελε να παίξει.αυτός δεν λέγετε επαγγελματίας τύπε.  ;)και στην τελική και οι δυο μαζί δεν κοστίζουν οτε 600 χιλιαρικα οπότε..ναι θα προτιμούσα αυτούς τους δυο από τον ασταθή γαλλο.
Από Σαριέγκι και Καντέ φυσικά και είναι καλύτερος ο Μπουμ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο μπουμσονγκ αυτη την στιγμη  δεν ειναι μονο ο καλυτερος στοπερ αλλα και πολυτελεια γι αυτο το πρωταθλημα επιπεδου ''ΨΑΞΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ''

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Οι αριθμοί λένε την αλήθεια...Ο Μπουμσόνγκ είναι ένας καλός παίκτης,αλλά είναι ένας...

Αν του βάλεις ένα έστω κ μέτριο στόπερ,κ όχι άμπαλους τύπου Σαριέγκι κ Καντέ,θα δεις πόσο καλά θα παίζει κ αυτός κ γενικά η άμυνα της ομάδας...

Επισκέπτης
Οι αριθμοί λένε την αλήθεια...Ο Μπουμσόνγκ είναι ένας καλός παίκτης,αλλά είναι ένας...

Αν του βάλεις ένα έστω κ μέτριο στόπερ,κ όχι άμπαλους τύπου Σαριέγκι κ Καντέ,θα δεις πόσο καλά θα παίζει κ αυτός κ γενικά η άμυνα της ομάδας...
εγώ πάλι θυμαμαι τον γαλλο στη γιουβεντους με καλούς στόπερ να κάνει ενέργειες που γέλαγε όλο το γήπεδο,δεν ειναι τυχαίο που σε τόσο μικρή ηλικία δεν βρεθηκε ομαδα να τον εμπιστευτεί.φέτος ειδικά που ψάχτηκε πολύ να φύγει δεν βρέθηκε ούτε μια ομαδα να δώσει έστω το 50%  των χρημάτων που παίρνει στον ολυμπιακό,με λίγα λόγια τύπε αν του έδινε 300-400 χιλιαρικα θα ελεγα οτι ειναι ένας παίχτης που βάση χρημάτων ειναι καλός.αλλα τύπε οταν δίνεις 1 εκ θες ενα παίχτη να κανει τι διαφορά και αυτος δεν την κάνει.και στην τελική αν είχε διπλά του καλά στόπερ δεν χρειαζόταν αυτός.δηλαδή ο ντουγκλαο ηταν χειρότερος; και με τα 1/3 των χρημάτων του γαλλου.τύπε όλα ειναι θέμα διαχείρισης χρημάτων όταν έχει π.χ το γαλλο με 1 εκ το πρώην ποδοσφαιριστή γιουρκα με 300 χιλιαρικα τον βυντρα με 700 τον τοτσε με 550 πες μου στο θεο σου με αε αυτ τα χρηματα δεν μπορουσε να βρει παίχτες με όρεξη και τα ταλέντο με πολύ λιγότερα χρήματα;και εχω πει παραδείγματα δεν μπορουσε να δώσει λεφτά όπως πήρε το μαρινο από τον ατρομητο να πάρει τον σκονδρα τον τατο το σιοβα το βλαχοδημο; κοιτα κάποιοι απο αυτούς του έχει ο ολυμπιακός και ειναι εκτός 18αδας.ξέρει γιατί τους πήρε; για να μην τους παρει ο παο.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Το μεγαλο εγκλημα ειναι για μενα που κρατησαν το χριστοδουλοπουλο με τετοιο συμβολαιο και διωξανε κλειτον..
κατι πανθρακικους και γιαννενα ο κλειτον τις ειχε μονος του..
κ ηταν και φτηνος..

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
τεσπα.. αυριο πως το βλεπετε? εγω λεω για χι - δυο

Επισκέπτης
Το μεγαλο εγκλημα ειναι για μενα που κρατησαν το χριστοδουλοπουλο με τετοιο συμβολαιο και διωξανε κλειτον..
κατι πανθρακικους και γιαννενα ο κλειτον τις ειχε μονος του..
κ ηταν και φτηνος..
άντε και τον λαζαρο τον κράτησες αφού κάνει και καμιά διαφήμιση για τη nivea η απόλυτη τρέλα ειναι οτι περσι είχε στη μαύρη λίστα πρώτο το γιουρκα δεύτερο τον κατσουρανη και τρίτο τον καραγκουνη και μετά τον κλειτον.τους δυο τους έφαγε τους άλλους δυο τους έχει κάνει βασικούς και μάλιστα ο κατσουρανης του έχει κάνει τα αποδυτήρια πουτάνα.αποκορύφωμα η απαράδεκτη ενεργεια να αφήσει την ομαδα του με 10 παίχτες  και κανείς δεν έχει τολμήσει να πει κουβέντα παρά μετα απο 3 εβδομάδες λέει τον κάλεσαν σε απολογία.εγώ προσωπικά αν ήμουν οπαδός με διαρκείας που πληρώνω θα έπαιρνα τηλέφωνο στην ΠΑΕ να τον διώξει η τουλάχιστον να του κανουν διακοπή συμβολαίου όσο δεν παίζει.αυτά δείχνουν ότι έχει χαθεί το μέτρο και γινετε της πουτάνας ο μπουμσογκ πλακώνει στις φάπες το λαζαρο και μετά επιλέγει να μην παίξει γιατί έτσι γουστάρει και δεν τρέχει τιποτα ..και μετά ο καραγκούνης δημιουργούσε προβλήματα στα αποδυτήρια

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
εγώ πάλι θυμαμαι τον γαλλο στη γιουβεντους με καλούς στόπερ να κάνει ενέργειες που γέλαγε όλο το γήπεδο,δεν ειναι τυχαίο που σε τόσο μικρή ηλικία δεν βρεθηκε ομαδα να τον εμπιστευτεί.φέτος ειδικά που ψάχτηκε πολύ να φύγει δεν βρέθηκε ούτε μια ομαδα να δώσει έστω το 50%  των χρημάτων που παίρνει στον ολυμπιακό,με λίγα λόγια τύπε αν του έδινε 300-400 χιλιαρικα θα ελεγα οτι ειναι ένας παίχτης που βάση χρημάτων ειναι καλός.αλλα τύπε οταν δίνεις 1 εκ θες ενα παίχτη να κανει τι διαφορά και αυτος δεν την κάνει.και στην τελική αν είχε διπλά του καλά στόπερ δεν χρειαζόταν αυτός.δηλαδή ο ντουγκλαο ηταν χειρότερος; και με τα 1/3 των χρημάτων του γαλλου.τύπε όλα ειναι θέμα διαχείρισης χρημάτων όταν έχει π.χ το γαλλο με 1 εκ το πρώην ποδοσφαιριστή γιουρκα με 300 χιλιαρικα τον βυντρα με 700 τον τοτσε με 550 πες μου στο θεο σου με αε αυτ τα χρηματα δεν μπορουσε να βρει παίχτες με όρεξη και τα ταλέντο με πολύ λιγότερα χρήματα;και εχω πει παραδείγματα δεν μπορουσε να δώσει λεφτά όπως πήρε το μαρινο από τον ατρομητο να πάρει τον σκονδρα τον τατο το σιοβα το βλαχοδημο; κοιτα κάποιοι απο αυτούς του έχει ο ολυμπιακός και ειναι εκτός 18αδας.ξέρει γιατί τους πήρε; για να μην τους παρει ο παο.
Ποιο Γάλλο λες ρε φίλε,με μπέρδεψες...Έπαιξε ποτέ ο Μπουμ στη Γιούβε?

Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο,αλλά ούτε ο Ντουγκλάο μας έχει δείξει σε μεγάλη ομάδα ότι μπορεί να ανταπεξέλθει...

Αυτή τη μαλακία που κάνει ο Ολυμπιακός πρέπει να την κόψει γιατί εκτός από το πρωτάθλημα,χαντακώνει κ την Εθνική Ελλάδος όταν έχει τόσα ταλέντα να κάθονται κ να μην παίζουν...

Επισκέπτης

Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο,αλλά ούτε ο Ντουγκλάο μας έχει δείξει σε μεγάλη ομάδα ότι μπορεί να ανταπεξέλθει...

Αυτή τη μαλακία που κάνει ο Ολυμπιακός πρέπει να την κόψει γιατί εκτός από το πρωτάθλημα,χαντακώνει κ την Εθνική Ελλάδος όταν έχει τόσα ταλέντα να κάθονται κ να μην παίζουν...
Boum01.jpg
Προσωπικά στοιχεία
Γέννηση 14 Οκτωβρίου 1979 (32 ετών)
Ντουάλα, Flag of Cameroon.svg Καμερούν
Ύψος 1,91 μ
Θέση Αμυντικός
Πληροφορίες συλλόγου
Σύλλογος Παναθηναϊκός
Νούμερο φανέλας 4
Προηγούμενοι σύλλογοι
Περίοδος Σύλλογος Εμφ. (Γκ)*
1997–2000
2000–2004
2004–2005
2005–2006
2006–2007
2007–2010
2010– Χάβρη
Οσέρ
Ρέιντζερς
Νιούκαστλ
Ολιμπίκ Λυών
Γιουβέντους
Παναθηναϊκός 42 (1)
131 (3)
18 (2)
47 (0)
33 (2)
59 (2)
60 (6)
Εθνική ομάδα
2004– Εθνική Γαλλίας 27 (1)
*Οι εμφανίσεις και τα γκολ αφορούν μόνο το κύριο πρωτάθλημα.

Ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ-Σομκόνγκ (γεννημένος στις 14 Δεκεμβρίου 1979 στην Ντουάλα του Καμερούν) είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε θέση αμυντικού και αυτό τον καιρό αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.
Εξωτερικοί σύνδεσμοι

προφιλ στο soccerway

Football France.png Αυτό το λήμμα σχετικά με το γαλλικό ποδόσφαιρο χρειάζεται επέκταση. Βοηθήστε τη Βικιπαίδεια επεκτείνοντάς το!.

Επισκέπτης

έτσι ξεκίνησε ομως ο ολυμπιακός και πήρε οτι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά για να φτιάξει την ομαδα που έκανε επι κοκαλη.πήρε γιαννακοπουλο τζορτζεβιτς που επαιζαν μεχρι τοτε β εθνικη νταμπιζα και αλλους.ο παναθηναικος τοτε θυμασαι τι εκανε; θα μπορουσε λοιπόν αν υπήρχε πλάνο και σοβαρός προπονητής να παρει παιχτες που τουλάχιστον θα εκαναν τι διαφορά στην Ελλάδα.δηλαδή ο περονε που παίζει τρία χρόνια δεν τον βλέπει κανείς.ο ιτανζ που όλοι ψάχνουν τερματοφύλακα δεν κάνει σε κανέναν; τι σκατά τους πληρώνουν τους σκαουτερ για να φέρνουν τον τοτσε και τον ζεκα;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
έτσι ξεκίνησε ομως ο ολυμπιακός και πήρε οτι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά για να φτιάξει την ομαδα που έκανε επι κοκαλη.πήρε γιαννακοπουλο τζορτζεβιτς που επαιζαν μεχρι τοτε β εθνικη νταμπιζα και αλλους.ο παναθηναικος τοτε θυμασαι τι εκανε; θα μπορουσε λοιπόν αν υπήρχε πλάνο και σοβαρός προπονητής να παρει παιχτες που τουλάχιστον θα εκαναν τι διαφορά στην Ελλάδα.δηλαδή ο περονε που παίζει τρία χρόνια δεν τον βλέπει κανείς.ο ιτανζ που όλοι ψάχνουν τερματοφύλακα δεν κάνει σε κανέναν; τι σκατά τους πληρώνουν τους σκαουτερ για να φέρνουν τον τοτσε και τον ζεκα;
Πας από το ένα πράγμα στο άλλο χωρίς σημεία στίξης κ δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω...

Με Περόνε κ Ιτάνζ θα κάνεις ομάδα πρωταθλητισμού?

Υ.Γ Ο Ζεκά είναι πολύ καλό παιχτάκι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom