τύπε λίγα με τον παππού μιλαμε για τον κορυφαίο ξένο τεχνικό όλων των εποχών που έχει έρθει στην Ελλάδα.τάδε εφη περσονας τώρα δεν χρειάζεται να πω η να σχολιάσω τιποτα οι τυφλοί είδαν και οι κουφοί άκουσαν.τώρα στο δεύτερο ημίχρονο αν γίνουν τα πάνω κάτω τι να πω; δεν το βλεπω όμως.ίδωμεν και περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να δω τι θα που πουν οι ειδικοί. μπορεί και να δούμε και τον γιουρκα αλλαγή..παλ ειναι πιθανά.
Ο Φερέιρα θα πρέπει να κάνει μια επανάληψη την σχολή προπονητών. Ξέχασε και τα βασικά:
Η ομάδα που θα βάλει γκολ κερδίζει τον αγώνα!!!
Για να βάλεις γκολ οι παίκτες σου πρέπει να πατούν στην περιοχή του αντιπάλου!
Αλλιώς είσαι προπονητής ράγκμπι!!!
μα είναι δυνατόν ρε μεγάλε ακόμα και ένας τυφλός το βλέπει πως θα βάλει gool χωρίς επιθετικό ρε ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου μετά από το μαλακα το δικό μας που είδε όνειρο με τον Μανωλά τώρα αυτό
Έχει παράδοση τύπε να κατεβάζει ομάδες χωρίς φορ! Κοίτα τις ομοιότητες με την ομάδα που έφερε ντόρτια πέρυσι με τους δανούς!
Τζόρβας
Σπυρόπουλος
Σαριέγκι
Μπουμσόνγκ
Βύντρα
Σιμάο
Κατσουράνης
Νίνης
Λέτο
Μαρίνος
Κλέιτον
Υπόψη ότι ο Λέτο έπαιζε ακόμα ακραίος. Για πρώτη φορά τον έβαλε κορυφή επίθεσης στον αγώνα με το Ατρόμητο όταν αποβλήθηκε ο Καρνέζης και είχε μείνει με 10. Κατά λάθος δηλαδή διέγνωσε ότι ο αργεντινός μπορούσε να καλύψει την θέση, και τον καθιέρωσε σε όλο τον πρώτο γύρο.
Κι εγω την γουσταρω ρε man και την εχω σκεφτει αλλα θα μας πρηξουν παλι οτι βαζουμε σιλικονατες γκομενες και δεν αντεχω την γκρινια...μπορει να τους γραψω στ αρχιδια μου βεβαια και να της φτιαξω thread. Αν γινει, θα στο αφιερωσω
ο έλληνας είναι φυσικό ταλέντο στην προπονητική, μιλάμε για πολλά καντάρια μπάλα ο καθένας, αλλά όταν γίνεται επαγγελματίας προπονητής ξαφνικά καταρρέουν όλα τα αυτονόητα, περίεργα πράματα
ο έλληνας είναι φυσικό ταλέντο στην προπονητική, μιλάμε για πολλά καντάρια μπάλα ο καθένας, αλλά όταν γίνεται επαγγελματίας προπονητής ξαφνικά καταρρέουν όλα τα αυτονόητα, περίεργα πράματα
Κι εγω την γουσταρω ρε man και την εχω σκεφτει αλλα θα μας πρηξουν παλι οτι βαζουμε σιλικονατες γκομενες και δεν αντεχω την γκρινια...μπορει να τους γραψω στ αρχιδια μου βεβαια και να της φτιαξω thread. Αν γινει, θα στο αφιερωσω