Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,1%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Επισκέπτης
Περίμενε τύπε να μπουν κάτι καζαμπουμπούνες που δεν τους νοιάζει πόσα θα τρώει η ομάδα να κάνουν δηλώσεις στήριξης του παππού!!! :headbang: :headbang:
τύπε λίγα με τον παππού  :grin:  μιλαμε για τον κορυφαίο ξένο τεχνικό όλων των εποχών που έχει έρθει στην Ελλάδα.τάδε εφη περσονας  :2funny:τώρα δεν χρειάζεται να πω η να σχολιάσω τιποτα οι τυφλοί είδαν και οι κουφοί άκουσαν.τώρα στο δεύτερο ημίχρονο αν γίνουν τα πάνω κάτω τι να πω; δεν το βλεπω όμως.ίδωμεν και περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να δω τι θα που πουν οι ειδικοί.  :grin: μπορεί και να δούμε και τον γιουρκα αλλαγή..παλ ειναι πιθανά.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Περίμενε τύπε να μπουν κάτι καζαμπουμπούνες που δεν τους νοιάζει πόσα θα τρώει η ομάδα να κάνουν δηλώσεις στήριξης του παππού!!! :headbang: :headbang:

Κριστιανουλη εσυ που....βλεπεις γηπεδο :2funny: δεν μας χεζεις?
Αν δεν σου αρεσουν οι αποψεις αλλων μην τις ακους.

Επισκέπτης
Ο Φερέιρα θα πρέπει να κάνει μια επανάληψη την σχολή προπονητών. :grin: Ξέχασε και τα βασικά: :headbang:
Η ομάδα που θα βάλει γκολ κερδίζει τον αγώνα!!!
Για να βάλεις γκολ οι παίκτες σου πρέπει να πατούν στην περιοχή του αντιπάλου!  :grin:
Αλλιώς είσαι προπονητής ράγκμπι!!! :jerking:
νομίζω ότι είσαι λιγο εμπαθής με τον παππού..είσαι χειρότερος και από μένα  :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
εχω να δω τοσο χαλια την ομαδα πολλα χρονια
αντε γαμηθητε φετοσ εχει ξυλο

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
μα είναι δυνατόν ρε μεγάλε ακόμα και ένας τυφλός το βλέπει πως θα βάλει gool χωρίς επιθετικό ρε ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου  μετά από το μαλακα το δικό μας που είδε όνειρο με τον Μανωλά τώρα αυτό

Έχει παράδοση τύπε να κατεβάζει ομάδες χωρίς φορ! Κοίτα τις ομοιότητες με την ομάδα που έφερε ντόρτια πέρυσι με τους δανούς!
Τζόρβας
Σπυρόπουλος
Σαριέγκι
Μπουμσόνγκ
Βύντρα
Σιμάο
Κατσουράνης
Νίνης
Λέτο
Μαρίνος
Κλέιτον

Υπόψη ότι ο Λέτο έπαιζε ακόμα ακραίος. Για πρώτη φορά τον έβαλε κορυφή επίθεσης στον αγώνα με το Ατρόμητο όταν αποβλήθηκε ο Καρνέζης και είχε μείνει με 10. Κατά λάθος δηλαδή διέγνωσε ότι ο αργεντινός μπορούσε να καλύψει την θέση, και τον καθιέρωσε σε όλο τον πρώτο γύρο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Κι εγω την γουσταρω ρε man και την εχω σκεφτει αλλα θα μας πρηξουν παλι οτι βαζουμε σιλικονατες γκομενες και δεν αντεχω την γκρινια...μπορει να τους γραψω στ αρχιδια μου βεβαια και να της φτιαξω thread. Αν γινει, θα στο αφιερωσω  :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ο έλληνας είναι φυσικό ταλέντο στην προπονητική, μιλάμε για πολλά καντάρια μπάλα ο καθένας, αλλά όταν γίνεται επαγγελματίας προπονητής ξαφνικά καταρρέουν όλα τα αυτονόητα, περίεργα πράματα

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ο έλληνας είναι φυσικό ταλέντο στην προπονητική, μιλάμε για πολλά καντάρια μπάλα ο καθένας, αλλά όταν γίνεται επαγγελματίας προπονητής ξαφνικά καταρρέουν όλα τα αυτονόητα, περίεργα πράματα
αγαπη ρε μουνια  :birdman: :birdman:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Ενα γκολ θα το βάλει? 4 δίνει η ισοπαλία τώρα..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
βαλτο ρε να γελασουμε

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Κι εγω την γουσταρω ρε man και την εχω σκεφτει αλλα θα μας πρηξουν παλι οτι βαζουμε σιλικονατες γκομενες και δεν αντεχω την γκρινια...μπορει να τους γραψω στ αρχιδια μου βεβαια και να της φτιαξω thread. Αν γινει, θα στο αφιερωσω  :2funny:

Έλα... ακόμα κάθεσαι;
Τράβα άνοιξε το ρε να ανοίξει το μάτι μας :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom