πραγματικά ειναι όλα τα λεφτά αυτά που λέει μηπως και αυτος ειναι εμπαθης σαν και μενα η εχει αδικο; ΥΓ. Βλέποντας απόψε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ένιωσα την ανάγκη να στείλω μία ανοιχτή επιστολή μέσω αυτής εδώ της στήλης, στον φορ των πρασίνων Κουίνσι!
Πρόκειται για την παρακάτω:
"Αγαπητέ κύριε Κουίνσι, παίρνω το θάρρος να σας αναφέρω ότι την ώρα που ο προπονητής της ομάδας σας, σας έκανε αλλαγή για να περάσει στην θέση σας τον χασογκόλη τον Τοτσέ, αναρωτήθηκα αν αυτή η κίνηση θα μπορούσε να καταγγελθεί στην ΟΥΕΦΑ! Ρώτησα έναν φίλο μου δικηγόρο και με διαβεβαίωσε ότι αν κάνετε καταγγελία θα κερδίσετε οπωσδήποτε την υπόθεση και ότι ο κύριος Αλαφούζος θα αναγκαστεί να σας αποζημιώσει και να σας χρυσώσει! Θα χ….είτε στο τάλιρο μου ανέφερε επί λέξει ο εκλεκτός νομικός και για αυτό το λόγο θα σας προέτρεπα με την σειρά μου να προβείτε άμεσα σε αυτήν την καταγγελία προκειμένου να λύσετε το οικονομικό σας πρόβλημα! Μην το σκέφτεστε!"
Μετά τιμής
Ξενοφώντας Τσούνης…
Και επειδή υποθέτω ότι ο κύριος Κουίνσι μπορεί να μην γνωρίζει καλά την Ελληνική, κάνω και μετάφραση ευθύς αμέσως!
Dear Mr. Quinsy, I take the liberty to mention you that the moment that Mr. Fereira changed you with goal looser Mr. Totse, I wondered if this movement could be terminate in UEFA!
I asked immediately one of my friends who is an exceptional lawyer and he assured me that if you make a complaint in UEFA, you will win certainly the case and Mr. Alafouzos will compensate you with gold! You will shit in taliro!!! (this is a greek expression)
So I advise you to make this complaint in UEFA and you will be rich! Do not think for a long time!
Sincerely
Xenofon Tsounis…