You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
όχι τύπε.ρε μαλακα εχεις πιει κατι;;ασε ποιο ειναι το δικο μου προβλημα και απαντησε μου αν πιστευεις οτι καποιο η καποια απο τα 13 το πηρε με διαιτησια ;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε μουνακια θα σας κανει ο χρηστιδαρος η να κλεισετε τον υπολογιστη και να πατε για νανακια η να πειτε αληθεια
αλλη λυση δεν υπαρχει
αλλη λυση δεν υπαρχει
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
στο ποδοσφαιρο εγω εχω παρει κανενα με διαιτησια;;όχι τύπε.
Επισκέπτης
είσαι τεράστιοςρε μουνακια θα σας κανει ο χρηστιδαρος η να κλεισετε τον υπολογιστη και να πατε για νανακια η να πειτε αληθεια
αλλη λυση δεν υπαρχει
Επισκέπτης
απάντησε εσύ πρώτος σε αυτό και θα σου πω και εγώ ;)στο ποδοσφαιρο εγω εχω παρει κανενα με διαιτησια;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
γνωστο ...παρακατω...είσαι τεράστιος
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
οχι ..εχει χασει κιολας με τον δουρο...εσυ τι λες;;απάντησε εσύ πρώτος σε αυτό και θα σου πω και εγώ ;)
Επισκέπτης
έχεις πάρει οχι ομως απο διαιτησία αλλα απο άλλους παράγοντες ;)οχι ..εχει χασει κιολας με τον δουρο...εσυ τι λες;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δηλαδη τι εννοεις;;έχεις πάρει οχι ομως απο διαιτησία αλλα απο άλλους παράγοντες ;)
δεν υπηρχε παραγκα υπερ μου;;;
κομπε το ματς το σαββατο ειναι do or die και για τους δυο αλλα ποιο πολυ για μας
και καλο ειναι να το παΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ ΕΙΣαι μπροστα...
αυτό θα ήθελα να το δω... θα έχει πολύ γέλιο!!!
Επισκέπτης
άκου είναι μεγάλη κουβέντα και θα πάρει πολύ.στο ποδόσφαιρο η έννοια της ''παράγκας'' δεν είναι μόνο η διαιτησία.είναι να έχεις δύναμη σε όλα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου απο επο παλιά επαε διαιτησία ακόμα και τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων που ψηφίζουν για τους προέδρους επο και επαε ;) ένα παράδειγμα θα πω και δεν θα το συνεχίσω..όταν έχεις τι δύναμη να αλλάζεις νόμους μέσα σε μια νύχτα τότε απλά δεν μπορείς να χάσεις πρωτάθλημα.πρόσεξε αυτό δεν σημαίνει οτι διαχρονικά δεν ήσουν η καλύτερη ομάδα..απλά όταν έχεις όλο το πακέτο γίνεσαι ανίκητος.δηλαδη τι εννοεις;;
δεν υπηρχε παραγκα υπερ μου;;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
καταλαβα...κατι τετοι αντιστοιχο ειχε και ο βαζελος στο μπασκετ η εκει ηταν ολα ενταξει ;;άκου είναι μεγάλη κουβέντα και θα πάρει πολύ.στο ποδόσφαιρο η έννοια της ''παράγκας'' δεν είναι μόνο η διαιτησία.είναι να έχεις δύναμη σε όλα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου απο επο παλιά επαε διαιτησία ακόμα και τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων που ψηφίζουν για τους προέδρους επο και επαε ;) ένα παράδειγμα θα πω και δεν θα το συνεχίσω..όταν έχεις τι δύναμη να αλλάζεις νόμους μέσα σε μια νύχτα τότε απλά δεν μπορείς να χάσεις πρωτάθλημα.πρόσεξε αυτό δεν σημαίνει οτι διαχρονικά δεν ήσουν η καλύτερη ομάδα..απλά όταν έχεις όλο το πακέτο γίνεσαι ανίκητος.
o δουρος σε αδικησε??οχι ..εχει χασει κιολας με τον δουρο...εσυ τι λες;;
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
ο δουρος δεν ηταν αυτος που εδωσε γκολ υπερ του ολυμπιακου και η μπαλλα δεν ειχε περασει τη γραμμη?
ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ Η ΙΣΤΟΡΑ..ΜΠΟΧΑ
ΟΕ ΟΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΛΕ
ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ Η ΙΣΤΟΡΑ..ΜΠΟΧΑ
ΟΕ ΟΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΛΕ
απο τα 60 παιχνιδια που εχουμε παιξει μεταξυ μας σε τελικους τα τελευταια 15 χρονια εχω κερδισει 2 ματς με διαιτησια (κανενα δεν εκρινε οριστικα το αποτελεσμα αφου και τα 2 ηταν στο 1-1)
δεν καταλαβα...στις 3 νικες δεν ειναι;;δηλαδη κερδισες ενω επρεπε να κερδισω αλλα δεν το πηρες τελικα με διαιτησια;;τι εννοεις για να καταλαβω....
εσυ στην μπαλα εχεις παρει κανενα με διαιτησια ?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
σημερα ειχαμε πρωτοτυπια...o δουρος σε αδικησε??
μετα την γραμμη που πατησε η πουτανα το ποδι του διαμαντιδαρου εκανε και φαουλ η φανελλα του ντορσευ στον τσρτσαρη
με ζωντανη φανελλα παιζει και ο αλλος ο μαλακας...δεν προσεχει καθολου...
Επισκέπτης
στο μπασκετ 9 στις 10 αν εισαι καλύτερος κερδίζεις..αντίθετα στο ποδόσφαιρο αυτό δεν ισχυει τυπε ;)παραδείγματα άπειρα ας πούμε στο ματς με το βαζελο ήσουν συντριπτικά καλύτερος είχες 5 κλασικές ευκαιρίες και όμως ήρθε 1-1.οταν έχασες το πρωτάθλημα στο οακα ήσουν τραγικός και ομως κέρδισες με μια ευκαιρία..και τέλος φέτος στο τσουλου η τσελσι με ένα κόρνερ στα 120 λεπτά πήρε το κύπελλο.στο μπασκετ θυμάσαι πολλά παραδείγματα που ο καλύτερος να μην κερδίζει ;)καταλαβα...κατι τετοι αντιστοιχο ειχε και ο βαζελος στο μπασκετ η εκει ηταν ολα ενταξει ;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αρα ενω επρεπε να γινει το 2-1 υπερ μου εγινε το 2-1 υπερ σουαπο τα 60 παιχνιδια που εχουμε παιξει μεταξυ μας σε τελικους τα τελευταια 15 χρονια εχω κερδισει 2 ματς με διαιτησια (κανενα δεν εκρινε οριστικα το αποτελεσμα αφου και τα 2 ηταν στο 1-1)
εσυ στην μπαλα εχεις παρει κανενα με διαιτησια ?
αρα πως δεν εκρινε η διαιτησια;;
ετσι οπως το χερι του θεου κανει φαουλ στον διαμαντιδη στο κατεβασμα στο τελος της τριτης περιοδουσημερα ειχαμε πρωτοτυπια...
μετα την γραμμη που πατησε η πουτανα το ποδι του διαμαντιδαρου εκανε και φαουλ η φανελλα του ντορσευ στον τσρτσαρη
με ζωντανη φανελλα παιζει και ο αλλος ο μαλακας...δεν προσεχει καθολου...
ο πουστης ο χουντιδη εσπρωξε τον παπ πανω στον περπε για αυτο δεν εδωσαν φαουλ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K