Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
ποια παράγκα κ μαλακίες....σφαγή σαν του καλόπουλου με τον πλαινό κ πρόσφατα μάλιστα στο μπάσκετ δεν έχει υπάρξει τέτοιο πράγμα
ελπίζω σε μια τελευταία μεγάλη παράσταση για να ξαναζωντανέψει η ανάμνηση του ντέγιαν να φιλάει το τριφύλλι μεσα στο εξοχικό :rockon: :rockon: :rockon:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
αρα ενω επρεπε να γινει το 2-1 υπερ μου  εγινε το 2-1 υπερ σου
αρα πως δεν εκρινε η διαιτησια;;
γιατι και παλι θα εχασε στο επομενο ματς και σου λεω πως δικαιουσε ενα πρωταθλημα αλλα μονο ενα το 2010
στην μπαλα για πεσ μου ποσα δικαιουντε αλλες ομαδες και ποια απο αυτα που εχεις παρει

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τώρα θα μας πουν οι γαύροι για την παράγκα;

Επισκέπτης
έτσι όπως το πάτε θα γράφετε μέχρι αύριο το πρωί και νόημα δεν θα βγει.η ουσία είναι οτι διαχρονικά στο μπασκετ ειναι η καλύτερη ομάδα και ο γαύρος στο ποδόσφαιρο έχει την τελευταία 15 ετια την καλύτερη ομάδα..και λεω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.ολα τα αλλα είναι κουβέντα να κάνουμε ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στο μπασκετ 9 στις 10 αν εισαι καλύτερος κερδίζεις..αντίθετα στο ποδόσφαιρο αυτό δεν ισχυει τυπε ;)παραδείγματα άπειρα  ας πούμε στο ματς με το βαζελο ήσουν συντριπτικά καλύτερος είχες 5 κλασικές ευκαιρίες και όμως ήρθε 1-1.οταν έχασες το πρωτάθλημα στο οακα ήσουν τραγικός και ομως κέρδισες με μια ευκαιρία..και τέλος φέτος στο τσουλου η τσελσι με ένα κόρνερ στα 120 λεπτά πήρε το κύπελλο.στο μπασκετ θυμάσαι πολλά παραδείγματα που ο καλύτερος να μην κερδίζει ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τετοια θελω ρε μαλακα...φτιαξε με...

Συνημμένα

• ολιβερκαν.jpg
    ολιβερκαν.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στο μπασκετ 9 στις 10 αν εισαι καλύτερος κερδίζεις..αντίθετα στο ποδόσφαιρο αυτό δεν ισχυει τυπε ;)παραδείγματα άπειρα  ας πούμε στο ματς με το βαζελο ήσουν συντριπτικά καλύτερος είχες 5 κλασικές ευκαιρίες και όμως ήρθε 1-1.οταν έχασες το πρωτάθλημα στο οακα ήσουν τραγικός και ομως κέρδισες με μια ευκαιρία..και τέλος φέτος στο τσουλου η τσελσι με ένα κόρνερ στα 120 λεπτά πήρε το κύπελλο.στο μπασκετ θυμάσαι πολλά παραδείγματα που ο καλύτερος να μην κερδίζει ;)
φετος στο μπασκετ ειμαι καλυτερος;;

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τετοια θελω ρε μαλακα...φτιαξε με...
εσυ μαλάκα σου είπα θες να σου λένε αυτο που θες να ακούσεις :2funny:εγω δεν σου κάνω τη χάρη και τη  μπάλα τη πάω όπου γουστάρω εγώ και οχι όπου θες εσύ;και αφού μιλάς για δουρο δε μου λες ρε τύπε  ολυμπιακός πριν την αποβολή του τζιοβανι με πόσους παίχτες έπρεπε να παίζει; :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
είσαι...με το συγχωρεμένο είμουν?
ασε με ρε μαλακα να μιλησω με τον αλλο...οχι δεν ησουνα για μενα...μαλακιες ειναι αυτα των δημοσιογραφων πηγες στην πατρα και αν κερδαγες το επαιρνες ...και δεν κερδισες

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
ασε με ρε μαλακα να μιλησω με τον αλλο...οχι δεν ησουνα για μενα...μαλακιες ειναι αυτα των δημοσιογραφων πηγες στην πατρα και αν κερδαγες το επαιρνες ...και δεν κερδισες
σόρρυ για την ενόχληση..συνεχίστε...σας διαβάζουμε με αγωνία!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλάκα ναρκωτικά παίρνεις η  γράφεις μόνο για να μου την πεις;σήμερα πόσες φορές έχω πει ότι είσαι η καλύτερη ομάδα;
:2funny: :2funny:
ρε μαλακα με μενα μιλας....παμε τωρα...

στο μπασκετ 9 στις 10 αν εισαι καλύτερος κερδίζεις..αντίθετα στο ποδόσφαιρο αυτό δεν ισχυει τυπε

φετος στο μπασκετ ειμαι καλυτερος;;

ρε μαλάκα ναρκωτικά παίρνεις η  γράφεις μόνο για να μου την πεις;σήμερα πόσες φορές έχω πει ότι είσαι η καλύτερη ομάδα;

συμπερασμα...αφου κατα 90% στο μπασκετ ο καλυτερος κερδιζει και αφου κατα δικη σου ομολογια ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα γιατι μεχρι στιγμης σε 7 παιχνιδια εχει 4 ηττες η τρεις νικες αν προτιμας;;δηλαδη περιπου 40 %
και γιατι πιο συγκεκριμενα στο πρωταθλημα εχει 50%;;
οταν ειναι για μενα αλλαζουν οι θεωριες;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε για υπνο ρε μαλακα λεμε...
σεβασου τον χρηστιδαρο
θες να γινεις κιαλλο ρομπα;; :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σόρρυ για την ενόχληση..συνεχίστε...σας διαβάζουμε με αγωνία!!!
μην παρεξηγιεσαι ρε...δεν σας προλαβαινω ολους...σου απαντησα ετσι και αλλοιως
θελω να γαμησω τον αλλο και με μπερδευεις  :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
θα ξαναδώ το ματς σε βίντεο για να έχω πιο ψύχραιμη γνώμη
η πρώτη μου αίσθηση είναι πως ο ΠΑΟ έπαιξε πιο δυνατή άμυνα από τα προηγούμενα ματς (σχεδόν όσο δυνατά παίζει και ο ΟΣΦΠ), αλλιώς δεν θα είχε ελπίδα. έκανε πολλά λάθη στην επίθεση στο 1ο ημίχρονο και έχασε καλάθια που δεν χάνονται από ένα μη αγχωμένο ΠΑΟ.
η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα συνολικά, έκανε λάθη και προς τις 2 ομάδες. πραγματικά αναρωτιέμαι τι είδους διαιτησία θα μπορούσε να θεωρηθεί καλή και από τις 2 ομάδες σε ένα κλειστό παιχνίδι.

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
μην παρεξηγιεσαι ρε...δεν σας προλαβαινω ολους...σου απαντησα ετσι και αλλοιως
θελω να γαμησω τον αλλο και με μπερδευεις  :2funny: :2funny:
προχώρα...αν και γαύρος είσαι τύπος...συνέχισε,γράφε

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:
ρε μαλακα με μενα μιλας....παμε τωρα...

συμπερασμα...αφου κατα 90% στο μπασκετ ο καλυτερος κερδιζει και αφου κατα δικη σου ομολογια ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα γιατι μεχρι στιγμης σε 7 παιχνιδια εχει 4 ηττες η τρεις νικες αν προτιμας;;δηλαδη περιπου 40 %
και γιατι πιο συγκεκριμενα στο πρωταθλημα εχει 50%;;
οταν ειναι για μενα αλλαζουν οι θεωριες;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε για υπνο ρε μαλακα λεμε...
σεβασου τον χρηστιδαρο
θες να γινεις κιαλλο ρομπα;; :2funny: :2funny: :2funny:
καλα μιλαμε ήξερα οτι είσαι μαλάκας αλλα τόσο μαλάκας δεν το περίμενα.πέρσι ειχες παραπάνω νίκες και ομως πρωτάθλημα και ευρωλικα πήρε ο βαζελος.φέτος μαλάκα με λιγότερες νίκες μπορεί να πάρεις έχεις πάρει και ευρωλιγκα και πρωτάθλημα.αρα ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ η ουσία ποια είναι; και πας να συγκρίσεις ανόμοια πράγματα εγω δεν είπα ότι δεν εισαι καλύτερος δεν είπα ομως οτι εισαι συντριπτικα καλύτερος από το βαζελο απλά φέτος έχεις μια διάρκεια,τα παραδείγματα που ανέφερα και ποσταρες δηθεν για να μου την πεις είναι εξόφθαλμα εσυ είσαι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ Τ ΒΑΖΕΛΟ Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.άρα λοιπόν πάλι μου εκλασες τα αρχίδια οπως κάνεις πάντα.και αν πάρεις και το πρωτάθλημα θα μου τα έχεις κλάσει επι 2 :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα ξαναδώ το ματς σε βίντεο για να έχω πιο ψύχραιμη γνώμη
η πρώτη μου αίσθηση είναι πως ο ΠΑΟ έπαιξε πιο δυνατή άμυνα από τα προηγούμενα ματς (σχεδόν όσο δυνατά παίζει και ο ΟΣΦΠ), αλλιώς δεν θα είχε ελπίδα. έκανε πολλά λάθη στην επίθεση στο 1ο ημίχρονο και έχασε καλάθια που δεν χάνονται από ένα μη αγχωμένο ΠΑΟ.
η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα συνολικά, έκανε λάθη και προς τις 2 ομάδες. πραγματικά αναρωτιέμαι τι είδους διαιτησία θα μπορούσε να θεωρηθεί καλή και από τις 2 ομάδες σε ένα κλειστό παιχνίδι.
ρε ντιμη θες να σου πω αληθεια την αποψη μου;;;το ματς δεν μου το πηρε η διαιτησια σημερα...εκανε λαθη περισσοτερα κατα την γνωμη μου υπερ σου και πιο χονδροειδη αλλα οταν το φτανω στον ποντο 1.5 πριν την ληξη τα υπολοιπα εχουν διαγραφει και το παιχνιδι παιζει απο την αρχη
και εκει το χανω στα ισα χωρις διαιτησια
μην κοιτας που θελω να γαμησω τον αλλο τον διχασμενο και λεω συνεχεια για τις αρκουδες
οταν το ματς παει στον ποντο δεν εχει σημασια αν πριν ειχες παραπονα...μετα το χανεις ισια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα μιλαμε ήξερα οτι είσαι μαλάκας αλλα τόσο μαλάκας δεν το περίμενα.πέρσι ειχες παραπάνω νίκες και ομως πρωτάθλημα και ευρωλικα πήρε ο βαζελος.φέτος μαλάκα με λιγότερες νίκες μπορεί να πάρεις έχεις πάρει και ευρωλιγκα και πρωτάθλημα.αρα ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ η ουσία ποια είναι; και πας να συγκρίσεις ανόμοια πράγματα εγω δεν είπα ότι δεν εισαι καλύτερος δεν είπα ομως οτι εισαι συντριπτικα καλύτερος από το βαζελο απλά φέτος έχεις μια διάρκεια,τα παραδείγματα που ανέφερα και ποσταρες δηθεν για να μου την πεις είναι εξόφθαλμα εσυ είσαι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ Τ ΒΑΖΕΛΟ Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.άρα λοιπόν πάλι μου εκλασες τα αρχίδια οπως κάνεις πάντα.και αν πάρεις και το πρωτάθλημα θα μου τα έχεις κλάσει επι 2 :2funny:
παμεεεεε

Συνημμένα

• ολιβερκαν.jpg
    ολιβερκαν.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
9 στις δεκα λεει...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
κλαιω ρε μαλακα...δεν παω για υπνο λεμε ....

Επισκέπτης
9 στις δεκα λεει...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
κλαιω ρε μαλακα...δεν παω για υπνο λεμε ....
ρε μαλακα τι δεν καταλαβαίνεις;στο μπασκετ η διάφορα σας δεν είναι μεγάλη.φέτος εφόσον είσαι η καλύτερη ομάδα και πάρεις πρωτάθλημα αυτο  τι λεει;δηλαδή εσυ τι θες να κερδίσεις 8 ματς :uglystupid:πάντα τι πας οπυ θες τι κουβενατα οσο για κωλοτουμπα ασε εισαι πρωταθλητης στην παραποίηση αυτών που γραφω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom