Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ούτε γκρίνια ούτε τίποτα...ο ζέλικο πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να βρεί(και ξέρει τον τρόπο) κ άλλους παίκτες να μπουν στο ματς

εξαιρετικά δύσκολο πλέον
όταν πολλοί παικτες δεν έχουν παίξει όλη τη χρονιά δεν ξέρω τι μπορεί να τους κάνει να αλλάξουν τώρα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο ΠΑΟ ήταν πολύ κακός και ταυτόχρονα ο ΟΣΦΠ ξεκίνησε πολύ δυνατά και με εξωπραγματική ευστοχία από παίκτες που δεν το περίμενες (Κέσελι). βέβαια αυτό είναι και ένα πλεονέκτημά του αυτή τη χρονική στιγμή...
το μπάσκετ είναι άθλημα που σπάνια κερδίζεις σειρά αγώνων με 6-7 παίκτες να παίζουν πολύ και 3-4 να παίζουν όσο καλά μπορούν όταν ο αντίπαλος βγάζει 10άδα που σχεδόν όλοι είναι θετικοί...
δεν ξέρω αν είμαι επηρεασμένος από την ήττα και την κακή εμφάνιση αλλά εκτός από τα τελευταία 7-8 λεπτά που ο Ζοτς απέσυρε τον ΔΔ, σε όλο το ματς υπάηρχε μια διαφορά στην λογική των σφυριγμάτων στις άμυνες. φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως ο ΠΑΟ θα κέρδιζε, απλά θα ήθελα τα σχόλιά σας...
το εξωπραγματικο ηταν η μεχρι τωρα αστοχια του κεσελ..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
αυξηση μπορει να ζητησει ενας παιχτης που ειχε βελτιωση την χρονια που περασε τυπε
ο καλαθης απτο 7 περισι παιζει για 4 φετος
τι αυξηση να θελει
500.000 και πολλα του ειναι
το ιδιο και σατο
μειωση 50% λενε οι πληροφοριες
εγώ τον καλάθη το θυμάμαι στο αμέρικα μέγα τριποντάκια!! τι έγινε το κωλόχερό του? για να βάλει τρίοποντο σταυροκοπιέμαι 10 φορές... :priest: :priest:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο ΠΑΟ ήταν πολύ κακός και ταυτόχρονα ο ΟΣΦΠ ξεκίνησε πολύ δυνατά και με εξωπραγματική ευστοχία από παίκτες που δεν το περίμενες (Κέσελι). βέβαια αυτό είναι και ένα πλεονέκτημά του αυτή τη χρονική στιγμή...
το μπάσκετ είναι άθλημα που σπάνια κερδίζεις σειρά αγώνων με 6-7 παίκτες να παίζουν πολύ και 3-4 να παίζουν όσο καλά μπορούν όταν ο αντίπαλος βγάζει 10άδα που σχεδόν όλοι είναι θετικοί...
δεν ξέρω αν είμαι επηρεασμένος από την ήττα και την κακή εμφάνιση αλλά εκτός από τα τελευταία 7-8 λεπτά που ο Ζοτς απέσυρε τον ΔΔ, σε όλο το ματς υπάηρχε μια διαφορά στην λογική των σφυριγμάτων στις άμυνες. φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως ο ΠΑΟ θα κέρδιζε, απλά θα ήθελα τα σχόλιά σας...
μάλλον είσαι επηρεασμένος
εγώ αυτό που είδα ήταν πως μόνο όταν ο Ολυμπιακος χαλάρωσε και έπαιζε παιδική χαρά άρχισε να μειώνει ο ΠΑΟ.

δεν νομίζω πως στο συγκεκριμένο ματς έκρινε η διαιτησία τίποτα.
Στο προηγούμενο για μένα ήταν καθοριστικό σφύριγμα το πάτημα της γραμμής του ελιά
τώρα για μένα ήταν καθοριστικό το φάουλ που δεν σφυρίχτηκε στον ελιά στο τρίποντο. Μπορεί να γύριζε το ματς εκεί. Αλλά δεν ήταν σίγουρο αυτό. Μπορεί απλά να σοβαρευόταν ο ΟΣΦΠ μετά.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν όταν στο διάλλειμμα έδειχνε φάσεις από τα μαρκαρίσματα με παίκτες να πιάνονται χειροπόδαρα και να μην έχει σφυριχτεί κανένα φάουλ....

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Οπως και να εχει αυτη η ομαδα μας εδωσε απιστευτες χαρες την τελευταια 15ετια  :rockon:
13 πρωταθληματα-8 κυπελλα-6 ευρωπαικα . . .
Οποτε δεν αξιζουν ουτε γκρινια ουτε δακρυα για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του ευρωπαικου μπασκετ.
Ολα τα ωραια στη ζωη καποτε τελειωνουν και νομιζω οτι ο κυκλος κλεινει αυτο το καλοκαιρι με την αποχωρηση -εκτος απροοπτου-του μεγαλου Ζελικο και του βασικου κορμου της ομαδας . . .

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Οπως και να εχει αυτη η ομαδα μας εδωσε απιστευτες χαρες την τελευταια 15ετια  :rockon:
13 πρωταθληματα-8 κυπελλα-6 ευρωπαικα . . .
Οποτε δεν αξιζουν ουτε γκρινια ουτε δακρυα για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του ευρωπαικου μπασκετ.
Ολα τα ωραια στη ζωη καποτε τελειωνουν και νομιζω οτι ο κυκλος κλεινει αυτο το καλοκαιρι με την αποχωριση -εκτος απροοπτου-του μεγαλου Ζελικο και του βασικου κορμου της ομαδας . . .
αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι το τι έπεται...πως θα είναι η ομάδα? θα γίνουμε ολυμπιακός της περασμένης 15ετίας?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εξαιρετικά δύσκολο πλέον
όταν πολλοί παικτες δεν έχουν παίξει όλη τη χρονιά δεν ξέρω τι μπορεί να τους κάνει να αλλάξουν τώρα
το δύσκολο δεν είναι αυτό (για μένα)
το δύσκολο είναι να τους βάλεις να παίξουνε σε δύο παιχνίδια.

αν έμενε ένα παιχνίδι, όλα γίνονταν. Τώρα πρέπει να κάνουνε 2 τελικούς. Δυσκολο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι το τι έπεται...πως θα είναι η ομάδα? θα γίνουμε ολυμπιακός της περασμένης 15ετίας?
μωρέ ΟΣΦΠ ας γίνεις.
Άρης να μη γίνεις ή ΠΑΟΚ.

γιατί προσωπικά φοβάμαι πως του χρόνου ο αθλητισμός θα είναι όπως ακριβώς και η υπόλοιπη χώρα:
να τον κλαίνε οι ρέγγες

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μωρέ ΟΣΦΠ ας γίνεις.
Άρης να μη γίνεις ή ΠΑΟΚ.

γιατί προσωπικά φοβάμαι πως του χρόνου ο αθλητισμός θα είναι όπως ακριβώς και η υπόλοιπη χώρα:
να τον κλαίνε οι ρέγγες
γιατι μεχρι φετος ο αθλητισμος γνωριζει ανθηση;;;;;;;

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Δυστυχως δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Νεος επενδυτης μεσα σ'αυτη την κριση  δεν φαινεται να υπαρχει.
Τα αδερφια μεγαλωσαν,δεν εχουν πλεον το κουραγιο. . .
Πιθανον να μεινουν αλλα το μπατζετ θα μειωθει πολυ.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
εγώ αυτό που είδα ήταν πως μόνο όταν ο Ολυμπιακος χαλάρωσε και έπαιζε παιδική χαρά άρχισε να μειώνει ο ΠΑΟ.

Στο προηγούμενο για μένα ήταν καθοριστικό σφύριγμα το πάτημα της γραμμής του ελιά
τώρα για μένα ήταν καθοριστικό το φάουλ που δεν σφυρίχτηκε στον ελιά στο τρίποντο. Μπορεί να γύριζε το ματς εκεί. Αλλά δεν ήταν σίγουρο αυτό. Μπορεί απλά να σοβαρευόταν ο ΟΣΦΠ μετά.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν όταν στο διάλλειμμα έδειχνε φάσεις από τα μαρκαρίσματα με παίκτες να πιάνονται χειροπόδαρα και να μην έχει σφυριχτεί κανένα φάουλ....

το να βρίσκω δικαιολογία στη διαιτησία για αυτό το ματς θα ήταν τουλάχιστον χαζομάρα... πιστεύω πάντως πως υπήρχε διαφορετικό σκεπτικό στις 2 μεριές του γηπέδου
για το φάουλ στον ΔΔ συμφωνώ πως ήταν πολύ κρίσιμο, θα μπορούσε να πάει η διαφορά στους 5 αν θυμάμαι καλά... βέβαια είχε πολύ χρόνο ακόμα και για το come back και για την αύξηση της διαφοράς

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Νομιζω η διαφορα ηταν αρκετα ψηλα, στους 13 ή στους 11 ποντους οταν εγινε το φαουλ για 3 βολες. Ασε που ειχε αρκετο χρονο ακομα,επομενως μια σοβαρη ομαδα μπορει να μπει στο ματς ξανα..Κατι αντιστοιχο του "δε μας εδωσε φαουλ εξω απ την περιοχη του αντιπαλου στο 15ο λεπτο" στο ποδοσφαιρο!

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Νομιζω η διαφορα ηταν αρκετα ψηλα, στους 13 ή στους 11 ποντους οταν εγινε το φαουλ για 3 βολες. Ασε που ειχε αρκετο χρονο ακομα,επομενως μια σοβαρη ομαδα μπορει να μπει στο ματς ξανα..Κατι αντιστοιχο του "δε μας εδωσε φαουλ εξω απ την περιοχη του αντιπαλου στο 15ο λεπτο" στο ποδοσφαιρο!
εγινε οντως φαουλ στο Διαμαντιδη...ηταν 3 βολες,αλλα για να φτασουμε σε αυτο το σημειο μην ξεχναμε οτι δεν πηγε να γυρισει το ματς ο Παναθηναικος....ο Ολυμπιακος πηγε να τον βαλει μεσα καθως ειχε τραγικα ποσοστα στις βολες σε 3 σερι επιθεσεις με φαουλ... 0/6,καθως και 2 πανευκολα χαμενα λει απο τον Ντορσευ...εκει μειωθηκε στους 8 η διαφορα...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Aδέλφια "ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο χρόνος"   ;)

Η ομάδα φέτος (Η ΟΜΑΔΑΡΑ) δίνει την τελευταία παράσταση.  :sunglasses:

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!     :sunglasses:

Από τη θέληση των Αφων , του Ζοτς και ΟΣΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ μείνουν εξαρτάται το μέλλον της ΝΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!  ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ!   :rockon: :rockon: :rockon:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ x 1.000.000  :dancing: :dancing: :dancing:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

η φάση του διαμαντίδη δεν επηρέασε. η διαφορά ήταν πάνω από 10 πόντοι. κι αυτό που δικαιώνει τους γαύρους που θα υποστηρίξουν αυτό που λέω, είναι αυτό που έγινε μετά: από τους 8 η διαφορά πήγε στους 17 μέσα σε 1,5 λεπτό (ίσως και λιγότερο). θα σου πει ο άλλος "ρε μαλάκα, τι διαμαρτύρεσαι για ένα φάουλ; θα πήγαινε η διαφορά στους 10 και κάτι τρέχει στα γύφτικα. εδώ πήγε στους 8 και δεν κάνατε τίποτα".

αυτό που σου έκανε εντύπωση με τα μαρκαρίσματα στα οποία οι παίχτες πιάνονται χειροπόδαρα, αν παρατήρησες συνέβαινε στη ρακέτα του ΠΑΟ, όπου οι παίχτες του ΟΣΦΠ μπαίνουν σπρώχνοντας για να πάρουν το επιθετικό ριμπάουντ. οι διαιτητές από ό,τι φαίνεται το ανέχονται αυτό

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
γιατι μεχρι φετος ο αθλητισμος γνωριζει ανθηση;;;;;;;

σε μια χώρα που είναι στο γκρεμό, έχεις ομάδα μπάσκετ που πήρε ευρωπαϊκό, η γυναικεία εθνική πόλο πήρε παγκόσμιο, μετάλλια σε κολύμβηση και γυμναστική, η εθνική ποδοσφαίρου παίζει σε ένα ακόμη γιούρο. εντάξει, άνθηση μπορεί να μην είναι, αλλά δεν είναι και πολύ χάλια

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Aδέλφια "ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο χρόνος"   ;)

Η ομάδα φέτος (Η ΟΜΑΔΑΡΑ) δίνει την τελευταία παράσταση.  :sunglasses:

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!     :sunglasses:

Από τη θέληση των Αφων , του Ζοτς και ΟΣΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ μείνουν εξαρτάται το μέλλον της ΝΕΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!  ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ!   :rockon: :rockon: :rockon:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ x 1.000.000   :dancing: :dancing: :dancing:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
η φάση του διαμαντίδη δεν επηρέασε. η διαφορά ήταν πάνω από 10 πόντοι. κι αυτό που δικαιώνει τους γαύρους που θα υποστηρίξουν αυτό που λέω, είναι αυτό που έγινε μετά: από τους 8 η διαφορά πήγε στους 17 μέσα σε 1,5 λεπτό (ίσως και λιγότερο). θα σου πει ο άλλος "ρε μαλάκα, τι διαμαρτύρεσαι για ένα φάουλ; θα πήγαινε η διαφορά στους 10 και κάτι τρέχει στα γύφτικα. εδώ πήγε στους 8 και δεν κάνατε τίποτα".

αυτό που σου έκανε εντύπωση με τα μαρκαρίσματα στα οποία οι παίχτες πιάνονται χειροπόδαρα, αν παρατήρησες συνέβαινε στη ρακέτα του ΠΑΟ, όπου οι παίχτες του ΟΣΦΠ μπαίνουν σπρώχνοντας για να πάρουν το επιθετικό ριμπάουντ. οι διαιτητές από ό,τι φαίνεται το ανέχονται αυτό
δηλαδη ο μπατιστ ειναι σε θεση να σπρωξει τον ντορσει η  ο βουγιουκας τον χαινς, η μηπως οι περπερογλου τσαρτσαρης τους παπανικολαου και πριντεζη;; τον αντιτς;; τοσα χρονια που ανεχοταν οι διαιτητες το ξυλο του βαζελου δεν σας χαλαγε ε;;; η διαφορα με τα αλλα χρονια ειναι οτι ο ολυμπιακος εχει παιχτες νεους και ταλαντουχους  που και ξυλο θα παιξουν και θα τρεξουν και κυριως εχει πολλους παιχτες που σκοραρουν απο το τριποντο, ολα τα γκαρντ ανεξαιρετως και ο ο αντιτς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom