georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
καλά μωρέ, δεν βαρέθηκες τις ιστορίες με τους πρίγκηπες;
χρηστίδη αλλα ουάκμπαρ θα λέτε απο του χρόνου μαλάκες.
Πάει στην ΕΕΑ ο Φεϊζάλ
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε τη δικηγόρο του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου να παραστεί στη συνεδρίαση της Τρίτης (28/05). Στο Al Arabiya φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος επενδυτής.
Τελ. ανανέωση : Μάϊος 28 2012 15:09
Από την πλευρά της η δικηγόρος του Πρίγκιπα εκφράζει την αισιοδοξία ότι θα εξεταστεί ο φάκελος που έχει καταθέσει για λογαριασμό του Φεϊζάλ και θα εγκριθεί. Πάντως, η κλήση της δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα κοινοποιηθεί απόφαση και δεν αποκλείεται η έγκριση ή η απόρριψη να παραπεμφθεί για την επόμενη συνεδρίαση.
Φυσικά, ακόμα και αν πάρει το πράσινο φως από την ΕΕΑ, ο υποψήφιος επενδυτής οφείλει να παρουσιάσει τα χρήματα που υποστηρίζει πως θα διαθέσει για τον Παναθηναϊκό και να έρθει σε συνεννόηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Γιάννη Αλαφούζο.
Στο μεταξύ, ανεξάρτητα με την κατάληξη της υπόθεσης, ο Φεϊζάλ έχει φροντίσει να διαφημίσει στην πατρίδα του το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό. Μετά τη συνέντευξη του στο MBC, φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή "Στο τέρμα" του μεγάλου αραβικού καναλιού Al Arabiya.
Ο Πρίγκιπας τόνισε πως άρχισαν οι τελικές διαδικασίες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη , με αρχική αξία τους να αποτιμάται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ότι έχουν συμφωνηθεί όλες οι πτυχές της συμφωνίας και το μόνο που απομένει είναι η έγκριση από την ΕΕΑ. Επίσης, Απάντησε σε μία από τις ερωτήσεις λέγοντας ότι μετά την ολοκλήρωση του "deal", θα μπουν περισσότερα χρήματα στον ελληνικό σύλλογο.
Στην ερώτηση για τον λόγο που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και όχι στην χώρα του, απάντησε λέγοντας ότι και άλλοι Σαουδάραβες επιχειρηματίες και επενδυτές, όπως και ο ίδιος, περιμένουν τη στιγμή που θα μπορούν να αγοράζουν μετοχές και να επενδύουν σε ομάδες και συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. Μέχρι στιγμής αυτό δεν επιτρέπεται λόγω της απαγόρευσης των ιδιωτικοποιήσεων.
Επίσης ο Πρίγκιπας αποκάλυψε ότι κινείται αυτοβούλως και δεν τον υποστηρίζει κάποιος όμιλος επενδυτών, συμπληρώνοντας πως ο πατέρας του είναι ο μόνος που τον συνδράμει στο εγχείρημα του.
Της συνέντευξης προηγήθηκε ρεπορτάζ για το φαινόμενο απόκτησης ευρωπαϊκών συλλόγων από Άραβες, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάλαγα.
1+ χρόνο σας δουλεύει ψιλό γαζί ο Τσάκας και ακόμα να μάθετε;
φιλε επισης ,μπορει να ειναι παρεξηγημενο το αθλημα αλλα ειναι πολυ ενδιαφερον.
μιλαω για το handball.
ο διομηδης αργους σημερα παιζει επαναληπτικο τελικο ευρωπης με τη βακερ τουν.στο challenγe cup.oxi sto τσου -λου του handball.
τεραστια επιτυχια.
αν το παρει η πρωτη επαρχιακη ομαδα που παιρνει ευρωπαικο.
πρωτος αγωνας 26-23 υπερ διομηδη.νοβασπορτ 4 στις εξι.
παιζει ενα φιλαρακος εκει και παρακολουθω στενα.
σόρρυ που απαντάω με καθυστέρηση αλλά τώρα το βλέπωη φάση του διαμαντίδη δεν επηρέασε. η διαφορά ήταν πάνω από 10 πόντοι. κι αυτό που δικαιώνει τους γαύρους που θα υποστηρίξουν αυτό που λέω, είναι αυτό που έγινε μετά: από τους 8 η διαφορά πήγε στους 17 μέσα σε 1,5 λεπτό (ίσως και λιγότερο). θα σου πει ο άλλος "ρε μαλάκα, τι διαμαρτύρεσαι για ένα φάουλ; θα πήγαινε η διαφορά στους 10 και κάτι τρέχει στα γύφτικα. εδώ πήγε στους 8 και δεν κάνατε τίποτα".
αυτό που σου έκανε εντύπωση με τα μαρκαρίσματα στα οποία οι παίχτες πιάνονται χειροπόδαρα, αν παρατήρησες συνέβαινε στη ρακέτα του ΠΑΟ, όπου οι παίχτες του ΟΣΦΠ μπαίνουν σπρώχνοντας για να πάρουν το επιθετικό ριμπάουντ. οι διαιτητές από ό,τι φαίνεται το ανέχονται αυτό
ναι φιλε. εχασε 22-20 αλλα ειχε κερδισει με 3.το πήρε ο διομήδης ρε;
αυτός δεν είναι ου Τσάκα, οπότε είναι σοβαρός.1+ χρόνο σας δουλεύει ψιλό γαζί ο Τσάκας και ακόμα να μάθετε;
ευκαιρία για το φίλο σου να πάει να φύγει έξω μπας και δει άσπρη μέραναι φιλε. εχασε 22-20 αλλα ειχε κερδισει με 3.
ακριβως,δε μπορεις να φανταστεις για τι μισθους μιλαμε εδω.ευκαιρία για το φίλο σου να πάει να φύγει έξω μπας και δει άσπρη μέρα
σόρρυ που απαντάω με καθυστέρηση αλλά τώρα το βλέπω
διαφωνούμε
είναι όντως στη ρακέτα του ΠΑΟ αλλά έβλεπα να έχουνε τον Άντιτς πιασμένο και από τα δύο χέρια.
αν εσύ το μεταφράζεις αυτό σε μπούκα του άλλου, οκ.
εγώ το μεταφράζω σε λάθος μπλοκ άουτ των παικτών του ΠΑΟ και χρησιμοποίηση χεριών αντικανονικά.
επειδή γίνονται αρκετά τέτοια μέσα στο ματς, δεν τα πολυσφυρίζουνε αλλά είναι όλα φάουλ.
ο δε σπήκερ γελοίος επιεικώς. Αυτά είναι μάχες στο καλάθι κατά τη γνώμη του.
Ναιτο πήρε ο διομήδης ρε;
τύπε πιστεύω πως αν επιβεβαιωθούν και οι φήμες περί παραμονής του ζελικο ψυχολογικά και μόνο θα γίνει το 2-2.από εκεί και πέρα άποψη μου είναι οτι φέτος ο ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και αξίζει να πάρει και το πρωτάθλημα.βεβαια αν γίνει 2-2 το τελευταίο ματς σίγουρα ψυχολογικά πάει σε αυτόν που δεν έχει να χάσει τίποτα.μόνο που φέτος όπως έχω δει τα ματς ο ολυμπιακός εκτός από την ενεργεία που βγάζει φαίνεται ότι ο ιβκοβιτς τελικά διαθέτει ποιοτικότερες και περισσότερες λύσεις από ότι ο ζελικο.ο παο αυτή τη στιγμή στηρίζεται σε 7 παίχτες από εκεί και πέρα το χάος.ο ιβκοβιτς έχει καταφέρει να εχει ολα μις ματς υπέρ του οπότε καθαρά από θέμα τακτικής ο ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για τον τίτλο.για σήμερα αν ο παναθηναϊκός θέλει να διατηρηθεί στη διεκδίκηση δεν θα πρέπει να επαναλάβει τα προηγούμενα ματς αφού αν ξαναφύγει ο ολυμπιακός με 9-10 πόντους δεν πιστεύω ότι θα μπορούμε να ξαναδούμε κάποιο 16-0 ;)πάντως αυτή τη στιγμή το άγχος το έχει ο παναθηναϊκός.πως το βλεπετε το ματσακι σημερα?
πιστευω θα γινει το 2-2 σημερα και μετα ολα για ολα.
καπως ετσι τα βλεπω και εγω.τύπε πιστεύω πως αν επιβεβαιωθούν και οι φήμες περί παραμονής του ζελικο ψυχολογικά και μόνο θα γίνει το 2-2.από εκεί και πέρα άποψη μου είναι οτι φέτος ο ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και αξίζει να πάρει και το πρωτάθλημα.βεβαια αν γίνει 2-2 το τελευταίο ματς σίγουρα ψυχολογικά πάει σε αυτόν που δεν έχει να χάσει τίποτα.μόνο που φέτος όπως έχω δει τα ματς ο ολυμπιακός εκτός από την ενεργεία που βγάζει φαίνεται ότι ο ιβκοβιτς τελικά διαθέτει ποιοτικότερες και περισσότερες λύσεις από ότι ο ζελικο.ο παο αυτή τη στιγμή στηρίζεται σε 7 παίχτες από εκεί και πέρα το χάος.ο ιβκοβιτς έχει καταφέρει να εχει ολα μις ματς υπέρ του οπότε καθαρά από θέμα τακτικής ο ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για τον τίτλο.για σήμερα αν ο παναθηναϊκός θέλει να διατηρηθεί στη διεκδίκηση δεν θα πρέπει να επαναλάβει τα προηγούμενα ματς αφού αν ξαναφύγει ο ολυμπιακός με 9-10 πόντους δεν πιστεύω ότι θα μπορούμε να ξαναδούμε κάποιο 16-0 ;)πάντως αυτή τη στιγμή το άγχος το έχει ο παναθηναϊκός.
η διαιτησία φέτος είναι σχετικά καλή..δεν νομίζω ότι επηρέασε κανένα παιχνίδι. ίσως φέτος σφυρίζουν λίγο πιο πολύ ολυμπιακό αλλα όπως είπα χωρίς να επηρεάσουν τίποτα.θα σου κάτι και από εκεί και πέρα ότι κατάλαβες κατάλαβες ;) στο προηγούμενο ματς και στο 4 δεκάλεπτο ο ολυμπιακός προηγείται 18 πόντους την μπάλα έχει απο έξω ο παναθηναϊκός..και εκεί σφυρίζετε κάτι που εγώ δεν θυμάμαι να έχει σφυριχτή ειδικά σε τελικούς αλλα ειδικά όταν η διαφορά είναι τέτοια .τη σφύριξαν;5 δευτερόλεπτακαπως ετσι τα βλεπω και εγω.
παντως εαν γινει το 2-2 ο παναθηναικος σιγουρα στο σεφ δε θα παρουσιαστει οπως στα 2 προηγουμενα παιχνιδια εκει.
εαν μιλουσαμε για μια οπιαδηποτε αλλη ομαδα θα σου ελεγα οτι θα τελειωνε στα σιγουρα σημερα.
αλλα λογω οτι ειναι ο παναθηναικος και ξερουμε τους λογους γιατι ολα μαλλον παιζονται.
σημερα θα καταλαβω πολλα για τη διαιτησια (για εφετος μιλαω).
σφυριζει ο γνωστος για τα παναθηναικα του αισθηματα σχοινας.
ειμαι περιεργος να δω πως θα σφυριξει,
λαθοι θα κανουν και ειδικα σε αγωνες μπασκετ με χιλιαδες επαφεςη διαιτησία φέτος είναι σχετικά καλή..δεν νομίζω ότι επηρέασε κανένα παιχνίδι. ίσως φέτος σφυρίζουν λίγο πιο πολύ ολυμπιακό αλλα όπως είπα χωρίς να επηρεάσουν τίποτα.θα σου κάτι και από εκεί και πέρα ότι κατάλαβες κατάλαβες ;) στο προηγούμενο ματς και στο 4 δεκάλεπτο ο ολυμπιακός προηγείται 18 πόντους την μπάλα έχει απο έξω ο παναθηναϊκός..και εκεί σφυρίζετε κάτι που εγώ δεν θυμάμαι να έχει σφυριχτή ειδικά σε τελικούς αλλα ειδικά όταν η διαφορά είναι τέτοια .τη σφύριξαν;5 δευτερόλεπτα
η διαιτησία φέτος είναι σχετικά καλή..δεν νομίζω ότι επηρέασε κανένα παιχνίδι. ίσως φέτος σφυρίζουν λίγο πιο πολύ ολυμπιακό αλλα όπως είπα χωρίς να επηρεάσουν τίποτα.θα σου κάτι και από εκεί και πέρα ότι κατάλαβες κατάλαβες ;) στο προηγούμενο ματς και στο 4 δεκάλεπτο ο ολυμπιακός προηγείται 18 πόντους την μπάλα έχει απο έξω ο παναθηναϊκός..και εκεί σφυρίζετε κάτι που εγώ δεν θυμάμαι να έχει σφυριχτή ειδικά σε τελικούς αλλα ειδικά όταν η διαφορά είναι τέτοια .τη σφύριξαν;5 δευτερόλεπτα