Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλά μωρέ, δεν βαρέθηκες τις ιστορίες με τους πρίγκηπες;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χρηστίδη αλλα ουάκμπαρ θα λέτε απο του χρόνου μαλάκες.
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

Πάει στην ΕΕΑ ο Φεϊζάλ
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε τη δικηγόρο του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου να παραστεί στη συνεδρίαση της Τρίτης (28/05). Στο Al Arabiya φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος επενδυτής.
  email
Τελ. ανανέωση : Μάϊος 28 2012 15:09

Από την πλευρά της η δικηγόρος του Πρίγκιπα εκφράζει την αισιοδοξία ότι θα εξεταστεί ο φάκελος που έχει καταθέσει για λογαριασμό του Φεϊζάλ και θα εγκριθεί. Πάντως, η κλήση της δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα κοινοποιηθεί απόφαση και δεν αποκλείεται η έγκριση ή η απόρριψη να παραπεμφθεί για την επόμενη συνεδρίαση.

Φυσικά, ακόμα και αν πάρει το πράσινο φως από την ΕΕΑ, ο υποψήφιος επενδυτής οφείλει να παρουσιάσει τα χρήματα που υποστηρίζει πως θα διαθέσει για τον Παναθηναϊκό και να έρθει σε συνεννόηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στο μεταξύ, ανεξάρτητα με την κατάληξη της υπόθεσης, ο Φεϊζάλ έχει φροντίσει να διαφημίσει στην πατρίδα του το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό. Μετά τη συνέντευξη του στο MBC, φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή "Στο τέρμα" του μεγάλου αραβικού καναλιού Al Arabiya.

Ο Πρίγκιπας τόνισε πως άρχισαν οι τελικές διαδικασίες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη , με αρχική αξία τους να αποτιμάται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ότι έχουν συμφωνηθεί όλες οι πτυχές της συμφωνίας  και το μόνο που απομένει είναι η έγκριση από την ΕΕΑ. Επίσης,  Απάντησε σε μία από τις ερωτήσεις λέγοντας ότι μετά την ολοκλήρωση του "deal", θα μπουν περισσότερα χρήματα στον ελληνικό σύλλογο.

Στην ερώτηση για τον λόγο που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και όχι στην χώρα του, απάντησε λέγοντας ότι και άλλοι Σαουδάραβες επιχειρηματίες και επενδυτές, όπως και ο ίδιος, περιμένουν τη στιγμή που θα μπορούν να αγοράζουν μετοχές και να επενδύουν σε ομάδες και συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. Μέχρι στιγμής αυτό δεν επιτρέπεται λόγω της απαγόρευσης των ιδιωτικοποιήσεων.

Επίσης ο Πρίγκιπας αποκάλυψε ότι κινείται αυτοβούλως και δεν τον υποστηρίζει κάποιος όμιλος επενδυτών, συμπληρώνοντας πως ο πατέρας του είναι ο μόνος που τον συνδράμει στο εγχείρημα του.

Της συνέντευξης προηγήθηκε ρεπορτάζ για το φαινόμενο απόκτησης ευρωπαϊκών συλλόγων από Άραβες, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάλαγα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
1+ χρόνο σας δουλεύει ψιλό γαζί ο Τσάκας και ακόμα να μάθετε; :jerking:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε επισης ,μπορει να ειναι παρεξηγημενο το αθλημα αλλα ειναι πολυ ενδιαφερον.
μιλαω για το handball.
ο διομηδης  αργους σημερα παιζει επαναληπτικο τελικο ευρωπης με τη βακερ τουν.στο challenγe cup.oxi sto τσου -λου του handball.
τεραστια επιτυχια.
αν το παρει η πρωτη επαρχιακη ομαδα που παιρνει ευρωπαικο.
πρωτος αγωνας 26-23 υπερ διομηδη.νοβασπορτ 4 στις εξι.
παιζει ενα φιλαρακος εκει και παρακολουθω στενα. :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Live το handball είναι γαμάτο.Σκληρό και πολύ θεαματικό.Σε τοπ επίπεδο τα σπάει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η φάση του διαμαντίδη δεν επηρέασε. η διαφορά ήταν πάνω από 10 πόντοι. κι αυτό που δικαιώνει τους γαύρους που θα υποστηρίξουν αυτό που λέω, είναι αυτό που έγινε μετά: από τους 8 η διαφορά πήγε στους 17 μέσα σε 1,5 λεπτό (ίσως και λιγότερο). θα σου πει ο άλλος "ρε μαλάκα, τι διαμαρτύρεσαι για ένα φάουλ; θα πήγαινε η διαφορά στους 10 και κάτι τρέχει στα γύφτικα. εδώ πήγε στους 8 και δεν κάνατε τίποτα".

αυτό που σου έκανε εντύπωση με τα μαρκαρίσματα στα οποία οι παίχτες πιάνονται χειροπόδαρα, αν παρατήρησες συνέβαινε στη ρακέτα του ΠΑΟ, όπου οι παίχτες του ΟΣΦΠ μπαίνουν σπρώχνοντας για να πάρουν το επιθετικό ριμπάουντ. οι διαιτητές από ό,τι φαίνεται το ανέχονται αυτό
σόρρυ που απαντάω με καθυστέρηση αλλά τώρα το βλέπω

διαφωνούμε
είναι όντως στη ρακέτα του ΠΑΟ αλλά έβλεπα να έχουνε τον Άντιτς πιασμένο και από τα δύο χέρια.
αν εσύ το μεταφράζεις αυτό σε μπούκα του άλλου, οκ.

εγώ το μεταφράζω σε λάθος μπλοκ άουτ των παικτών του ΠΑΟ και χρησιμοποίηση χεριών αντικανονικά.

επειδή γίνονται αρκετά τέτοια μέσα στο ματς, δεν τα πολυσφυρίζουνε αλλά είναι όλα φάουλ.
ο δε σπήκερ γελοίος επιεικώς. Αυτά είναι μάχες στο καλάθι κατά τη γνώμη του.

αλλά το φάουλ στο Γιασικεβίτσιους από τον Λόου που δεν υπάρχει καν επαφή είναι καταφανέστατο πάλι σύμφωνα με τον ίδιο.
δεν λέω πως η διαιτησία μας αδίκησε ή πως έπαιξε ρόλο. Σχολιάζω απλά τις μπαρούφες που πετάνε οι σπήκερ που δεν μπορούνε να κρατήσουνε αντικειμενικότητα.

όσο για το φάουλ, η διαφορά θα έπεφτε κατω από τους 10 με 3 εύστοχες βολές. Είναι θέμα μομέντουμ. Του σπας τα αρχίδια του αλλουνού όταν δεν του το δίνεις. Από την άλλη δεν θα έπρεπε να επηρεαστεί ο ΠΑΟ. Θυμάμαι πολύ πρόσφατα πως στον τελικό του ευρωπαϊκού του έκαναν αντίστοιχα του ΟΣΦΠ αλλά δεν μάσησε και το γύρισε τελικά.

τέλος πάντων, ένα ματς ήτανε.
Και πολύ ασχοληθήκαμε.

Υπάρχουνε σοβαρότερα από ένα ματς μπάσκετ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σόρρυ που απαντάω με καθυστέρηση αλλά τώρα το βλέπω

διαφωνούμε
είναι όντως στη ρακέτα του ΠΑΟ αλλά έβλεπα να έχουνε τον Άντιτς πιασμένο και από τα δύο χέρια.
αν εσύ το μεταφράζεις αυτό σε μπούκα του άλλου, οκ.

εγώ το μεταφράζω σε λάθος μπλοκ άουτ των παικτών του ΠΑΟ και χρησιμοποίηση χεριών αντικανονικά.

επειδή γίνονται αρκετά τέτοια μέσα στο ματς, δεν τα πολυσφυρίζουνε αλλά είναι όλα φάουλ.
ο δε σπήκερ γελοίος επιεικώς. Αυτά είναι μάχες στο καλάθι κατά τη γνώμη του.

δεν νομίζω ότι ο μπατιστ δεν ξέρει να κάνει μπλοκ άουτ. απλά η φιλοσοφία των διαιτητών φαίνεται να είναι "σπρωχτείτε κι ο πιο δυνατός ας πάρει το ριμπάουντ". τουτ' έστιν, οι παίχτες του οσφπ πάνε στο επιθετικό ριμπάουντ στα όρια του φάουλ με την ανοχή των διαιτητών. όχι μόνο στην ελλάδα, αλλά και στην ευρώπη. και φαντάζομαι ότι και σε όσες ομάδες στην ευρώπη το κάνουν, το ανέχονται. ίσως να βγάλει πάλι καμιά οδηγία ο ρήγας και να το σταματήσουν. κάτι σαν το κινητό σκριν. τόσα χρόνια κατηγορείτε τον μπατιστ ότι το κάνει, λες και είναι ο μόνος παίχτης στην ευρώπη που του το ανέχονται. ε, βγήκε ο ρήγας στην αρχή της χρονιάς και είπε στους διαιτητές να το σφυρίζουν πιο εύκολα κι ο παπάρας ο αιγέας εδώ μου έλεγε άλλα αντί άλλων. παρά τις οδηγίες του ρήγα, βέβαια, οι διαιτητές συνεχίζουν να ανέχονται αυτά τα σκριν, όπως και το χαντ-τσεκιν, που και γι' αυτό έδωσε οδηγίες ο ρήγας, όπως και τις διαμαρτυρίες που και γι' αυτές είπε ο ρήγας να τις τιμωρούν με τεχνική ποινή. έγιναν κάτι φιλικά στην αρχή της σεζόν στα οποία η τεχνική ποινή πήγε σύννεφο. στη διάρκεια της σεζον όμως χαλάρωσαν τα πράγματα. οπότε, συμφωνώ με αυτό που λες ότι υπάρχουν πολλά φάουλ που δεν τα πολυσφυρίζουν. απλά γιατί έχουν αυτήν τη συγκεκριμένη φιλοσοφία στα σφυρίγματα. κάτι ανάλογο γίνεται και στο ποδόσφαιρο, αν παρατηρήσεις, με την εκτέλεση του αράουτ. πολλά από αυτά τα εκτελούν λάθος πάνω στη βιασύνη τους οι παίχτες και βάσει κανονισμού πρέπει να δοθεί αλλαγή. σπάνια όμως τα δίνουν (φαντάσου πόσο μαλάκας είναι ο σπυρόπουλος του παο που κατάφερε εφέτος να του σφυριχτούν καναδυό αλλαγές στο αράουτ)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πως το βλεπετε το ματσακι σημερα?

πιστευω θα γινει το 2-2 σημερα και μετα ολα για ολα.

Επισκέπτης
πως το βλεπετε το ματσακι σημερα?

πιστευω θα γινει το 2-2 σημερα και μετα ολα για ολα.
τύπε πιστεύω πως αν επιβεβαιωθούν και οι φήμες περί παραμονής του ζελικο ψυχολογικά και μόνο θα γίνει το 2-2.από εκεί και πέρα άποψη μου είναι οτι φέτος ο ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και αξίζει να πάρει και το πρωτάθλημα.βεβαια αν γίνει 2-2 το τελευταίο ματς σίγουρα ψυχολογικά πάει σε αυτόν που δεν έχει να χάσει τίποτα.μόνο που φέτος όπως έχω δει τα ματς ο ολυμπιακός εκτός από την ενεργεία που βγάζει φαίνεται ότι ο ιβκοβιτς τελικά διαθέτει ποιοτικότερες και περισσότερες  λύσεις από ότι ο ζελικο.ο παο αυτή τη στιγμή στηρίζεται σε 7 παίχτες από εκεί και πέρα το χάος.ο ιβκοβιτς έχει καταφέρει να εχει ολα μις ματς υπέρ του οπότε καθαρά από θέμα τακτικής ο ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για τον τίτλο.για σήμερα αν ο παναθηναϊκός θέλει να διατηρηθεί στη διεκδίκηση δεν θα πρέπει να επαναλάβει τα προηγούμενα ματς αφού αν ξαναφύγει ο ολυμπιακός με 9-10 πόντους δεν πιστεύω ότι θα μπορούμε να ξαναδούμε κάποιο 16-0 ;)πάντως αυτή τη στιγμή το άγχος το έχει ο παναθηναϊκός.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τύπε πιστεύω πως αν επιβεβαιωθούν και οι φήμες περί παραμονής του ζελικο ψυχολογικά και μόνο θα γίνει το 2-2.από εκεί και πέρα άποψη μου είναι οτι φέτος ο ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και αξίζει να πάρει και το πρωτάθλημα.βεβαια αν γίνει 2-2 το τελευταίο ματς σίγουρα ψυχολογικά πάει σε αυτόν που δεν έχει να χάσει τίποτα.μόνο που φέτος όπως έχω δει τα ματς ο ολυμπιακός εκτός από την ενεργεία που βγάζει φαίνεται ότι ο ιβκοβιτς τελικά διαθέτει ποιοτικότερες και περισσότερες  λύσεις από ότι ο ζελικο.ο παο αυτή τη στιγμή στηρίζεται σε 7 παίχτες από εκεί και πέρα το χάος.ο ιβκοβιτς έχει καταφέρει να εχει ολα μις ματς υπέρ του οπότε καθαρά από θέμα τακτικής ο ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για τον τίτλο.για σήμερα αν ο παναθηναϊκός θέλει να διατηρηθεί στη διεκδίκηση δεν θα πρέπει να επαναλάβει τα προηγούμενα ματς αφού αν ξαναφύγει ο ολυμπιακός με 9-10 πόντους δεν πιστεύω ότι θα μπορούμε να ξαναδούμε κάποιο 16-0 ;)πάντως αυτή τη στιγμή το άγχος το έχει ο παναθηναϊκός.
καπως ετσι τα βλεπω και εγω.
παντως εαν γινει το 2-2 ο παναθηναικος σιγουρα στο σεφ δε θα παρουσιαστει οπως στα 2 προηγουμενα παιχνιδια εκει.
εαν μιλουσαμε για μια οπιαδηποτε αλλη ομαδα θα σου ελεγα οτι θα τελειωνε στα σιγουρα σημερα.
αλλα λογω οτι ειναι ο παναθηναικος και ξερουμε τους λογους γιατι ολα μαλλον παιζονται.

σημερα θα καταλαβω πολλα για τη διαιτησια (για εφετος μιλαω).
σφυριζει ο γνωστος για τα παναθηναικα του αισθηματα σχοινας.
ειμαι περιεργος να δω πως θα σφυριξει, :grin:

Επισκέπτης
καπως ετσι τα βλεπω και εγω.
παντως εαν γινει το 2-2 ο παναθηναικος σιγουρα στο σεφ δε θα παρουσιαστει οπως στα 2 προηγουμενα παιχνιδια εκει.
εαν μιλουσαμε για μια οπιαδηποτε αλλη ομαδα θα σου ελεγα οτι θα τελειωνε στα σιγουρα σημερα.
αλλα λογω οτι ειναι ο παναθηναικος και ξερουμε τους λογους γιατι ολα μαλλον παιζονται.

σημερα θα καταλαβω πολλα για τη διαιτησια (για εφετος μιλαω).
σφυριζει ο γνωστος για τα παναθηναικα του αισθηματα σχοινας.
ειμαι περιεργος να δω πως θα σφυριξει, :grin:
η διαιτησία φέτος είναι σχετικά καλή..δεν νομίζω ότι επηρέασε κανένα παιχνίδι. ίσως φέτος σφυρίζουν λίγο πιο πολύ ολυμπιακό αλλα όπως είπα χωρίς να επηρεάσουν τίποτα.θα σου κάτι και από εκεί και πέρα ότι κατάλαβες κατάλαβες ;) στο προηγούμενο ματς και στο 4 δεκάλεπτο ο ολυμπιακός προηγείται 18 πόντους την μπάλα έχει απο έξω ο παναθηναϊκός..και εκεί σφυρίζετε κάτι που εγώ δεν θυμάμαι να έχει σφυριχτή ειδικά σε τελικούς αλλα ειδικά όταν η διαφορά είναι τέτοια .τη σφύριξαν;5 δευτερόλεπτα :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η διαιτησία φέτος είναι σχετικά καλή..δεν νομίζω ότι επηρέασε κανένα παιχνίδι. ίσως φέτος σφυρίζουν λίγο πιο πολύ ολυμπιακό αλλα όπως είπα χωρίς να επηρεάσουν τίποτα.θα σου κάτι και από εκεί και πέρα ότι κατάλαβες κατάλαβες ;) στο προηγούμενο ματς και στο 4 δεκάλεπτο ο ολυμπιακός προηγείται 18 πόντους την μπάλα έχει απο έξω ο παναθηναϊκός..και εκεί σφυρίζετε κάτι που εγώ δεν θυμάμαι να έχει σφυριχτή ειδικά σε τελικούς αλλα ειδικά όταν η διαφορά είναι τέτοια .τη σφύριξαν;5 δευτερόλεπτα :grin:
λαθοι θα κανουν και ειδικα σε αγωνες μπασκετ με χιλιαδες επαφες
το θεμα ειναι να μην επηρεαζουν το αποτελεσμα.

και το βασικοτερο να σφυριζουν με τη ιδια λογικη απο το 1 εως το 40.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom