Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Επισκέπτης
ελα γραψτονα στα αρχιδια σου οπως θα κανω και εγω...ματια εχουμε και βλεπουμε το κομματι του κανει
ρε μαλάκα είσαι πολύ άρρωστος.όταν κάποιος εχει άλλη άποψη απο τη δικιά σου αμέσως αρχίζεις επίθεση και διάφορες μαλακίες.σάλτα γαμήσου τώρα γιατί από μπασκετ είσαι τελείως άσχετος.και εχω δειξει αν ειμαι τσάτσος η όχι μαλάκα :jerking:αδικη μηπως η τεχνικη ποινη μαλακα; :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλά είσαι μεγάλος μαλάκας και ασχετος.αλλο ματς βλεπεις ..που ρε μαλάκα σε σφάξανε;
τωρα θα σου κανω αναλυση ολου του ματς;;στη φαση που παιρνει το ριμπαουντ ο ντορσευ και τον σπρωχνει ο περπε χανει την μπαλλα και την πεταει πανω στον περπε δεν ειναι φαουλ;;
στον αντιτς σε δυο διεκδικησεις ριμπαουντ καθαρα φαουλ δεν δοθηκαν
το καλαθι το ''μεταξυ 1 και 0 '' που ειπε ο χατζηπαπαρας δεν ειναι εκπροθεσμο;;
ο βουγιουκας δεν εκανε επιθετικο περβνωντας το χερι πισω απο την πλατη του χαινζ;;
και αλλα ...
εν πασει περιπτωσει συζητηθηκε τιποτα απο τους μαλακες;;

giovani_silva

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο "ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ".. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ...
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ?? ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Ε????

Επισκέπτης
ωραία φάση βρήκες να παραπονεθείς. το ριπλέι έδειξε ότι ήταν εμπρόθεσμο
ασε ρε μαλάκα ο χρηστιδης το είδε εμπρόθεσμο.ακόμα όμως περιμένω να μου πει μια φάση που δεν του έδωσε..και του πριντεζη θα μας πει οτι ηταν κανονικό :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
έχω την εντύπωση ότι ο ΠΑΟ στο τρανζίσιον παίρνει μηδέν. ούτε ένας αιφνιδιασμός. πολύ κουλός αυτός ο καλάθης ρε πούστη μου

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλάκα είσαι πολύ άρρωστος.όταν κάποιος εχει άλλη άποψη απο τη δικιά σου αμέσως αρχίζεις επίθεση και διάφορες μαλακίες.σάλτα γαμήσου τώρα γιατί από μπασκετ είσαι τελείως άσχετος.και εχω δειξει αν ειμαι τσάτσος η όχι μαλάκα :jerking:αδικη μηπως η τεχνικη ποινη μαλακα; :jerking:
εισαι κολλημενος...την εχει δει δικηγορος του βαζελου ντε και καλα...καλα ξηγιεσαι...
πες μου τωρα για τα φαουλ που λεω
ο ζοτς δεν επρεπε να φαει τ.π.;
σε ενα κοψιμο στον βουγιουκα;;
οεο;; :jerking: :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ασε ρε μαλάκα ο χρηστιδης το είδε εμπρόθεσμο.ακόμα όμως περιμένω να μου πει μια φάση που δεν του έδωσε..και του πριντεζη θα μας πει οτι ηταν κανονικό :2funny:

δεν βλέπεις ότι δεν έχει νόημα να κουβεντιάζεις μαζί του; εγώ το έχω κόψει από καιρό

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σου ρε Χριστιδη άντρα Μαικ Ταισον! Μερβεγε , σε πάω…

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και σου εξηγω γιατι εισαι αρρωστος
γιατι τα βλεπεις πιο πρασινα και απο αυτον ακομα τον χατζηπαπαρα που ειναι οπαδος
ενω εσυ δεν εισαι
αρα θες γιατρο
εχουμε ματια και βλεπουμε
και ναι σου ειπα ειναι φαουλ αυτο που δεν εδωσε στον παπ
και ναι ειναι σωστη η τ.ποινη
αλλα απο εκει και περα;;ολα καλα ;;  :headbang: :headbang:
αντε σε γιατρο να του πεις τι σου συμβαινει και γιατι εχεις διχασμενη προσωπικοτητα
δεν ειναι κακο...περναμε δυσκολες μερες ...ολοι...βιδα ειναι...πολυ θελει να λασκαρει;;

Επισκέπτης
τωρα θα σου κανω αναλυση ολου του ματς;;στη φαση που παιρνει το ριμπαουντ ο ντορσευ και τον σπρωχνει ο περπε χανει την μπαλλα και την πεταει πανω στον περπε δεν ειναι φαουλ;;
στον αντιτς σε δυο διεκδικησεις ριμπαουντ καθαρα φαουλ δεν δοθηκαν
το καλαθι το ''μεταξυ 1 και 0 '' που ειπε ο χατζηπαπαρας δεν ειναι εκπροθεσμο;;
ο βουγιουκας δεν εκανε επιθετικο περβνωντας το χερι πισω απο την πλατη του χαινζ;;
και αλλα ...
εν πασει περιπτωσει συζητηθηκε τιποτα απο τους μαλακες;;
θες να σου πω πόσες φορές έσπρωξε ο ντορεσει το μπατιστ και δεν έδωσε τίποτα.να πούμε ποσά φάουλ έχουν γίνει στο διαμαντιδη την ωρα που μπαίνει για μπάσιμο ειδικά του μαντζαρη στο πρώτο δεκάλεπτο;τέτοια σφαγή εννοείς; :2funny:μιλαμε δεν παλεύεσαι η διαιτησία σήμερα σε παίζει για εκτός έδρας σχεδόν τελεία.ακόμα και  η τεχνική ποινή ηταν σωστή αφου φάνηκε ότι το φάουλ που διαμαρτύρεται ο γέρος ηταν πριν βγει η μπάλα έξω.σε προκαλώ λοιπόν να μου πεςι για ποια σφαγή μιλάς;

Επισκέπτης
και σου εξηγω γιατι εισαι αρρωστος
γιατι τα βλεπεις πιο πρασινα και απο αυτον ακομα τον χατζηπαπαρα που ειναι οπαδος
ενω εσυ δεν εισαι
αρα θες γιατρο
εχουμε ματια και βλεπουμε
και ναι σου ειπα ειναι φαουλ αυτο που δεν εδωσε στον παπ
και ναι ειναι σωστη η τ.ποινη
αλλα απο εκει και περα;;ολα καλα ;;  :headbang: :headbang:
αντε σε γιατρο να του πεις τι σου συμβαινει και γιατι εχεις διχασμενη προσωπικοτητα
δεν ειναι κακο...περναμε δυσκολες μερες ...ολοι...βιδα ειναι...πολυ θελει να λασκαρει;;
για να καταλάβεις τι λες είπα για τρεις φάσεις και στις τρεις είπες ότι έχω δίκιο...όμως εγώ ειμαι ο άρρωστος :jerking: απο εκει και περα τι να πω.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καλά, πάλι ντου το κοντοπούτανο το θανασάκι;
Έλα να τα κάνεις στο "εξοχικό" σου αυτά, ρε μπινέ, που μόλις σε πιάσουν μόνο οι γαύροι κλαψουρίζεις σαν πουτανάκι.

Επισκέπτης
έχω την εντύπωση ότι ο ΠΑΟ στο τρανζίσιον παίρνει μηδέν. ούτε ένας αιφνιδιασμός. πολύ κουλός αυτός ο καλάθης ρε πούστη μου
ευτυχώς που υπάρχει ο σαρας γιατί διαφορετικά πασα δεν θα έβγαινε ούτε μια.το καλό για εσάς είναι οτι έχετε πάρει ριμπάουντ αμυντικα γιατι διαφορετικα σας έβλεπα πάλι μια από τα ίδια ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θες να σου πω πόσες φορές έσπρωξε ο ντορεσει το μπατιστ και δεν έδωσε τίποτα.να πούμε ποσά φάουλ έχουν γίνει στο διαμαντιδη την ωρα που μπαίνει για μπάσιμο ειδικά του μαντζαρη στο πρώτο δεκάλεπτο;τέτοια σφαγή εννοείς; :2funny:μιλαμε δεν παλεύεσαι η διαιτησία σήμερα σε παίζει για εκτός έδρας σχεδόν τελεία.ακόμα και  η τεχνική ποινή ηταν σωστή αφου φάνηκε ότι το φάουλ που διαμαρτύρεται ο γέρος ηταν πριν βγει η μπάλα έξω.σε προκαλώ λοιπόν να μου πεςι για ποια σφαγή μιλάς;
τι σχεση εχει αν η τ.ποινη ειναι σωστη με το αν η μπαλλα βγηκε πριν η μετα
η τεχ.ποινη ειναι σωστη απλα γιατι ειναι ανεξαρτητα αν ειχε δικιο η αδικο ο σοφος
απο εκει και περα εξακολουθω και θελω να σε βοηθησω
αντε στον γιατρο...μην ντρεπεσαι καντο  ;)
ασε να ξερω εγω αν ειναι τελεια η διατησια που με την λογικη σου με σφαγη του παο οι βολες ειναι 13 - 9
δηλαδη αν δεν εσφαζαν τον παο ποσο θα ηταν;;
σε ενα ματς δεν εχεις περι οτι αδικηθηκε ο θρυλος ..σε ολα μας λες οτι ευνοειται
ενταξει ...και εγω σου λεω να πα να γαμηθεις ... ;) ;)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Καλά, πάλι ντου το κοντοπούτανο το θανασάκι;
Έλα να τα κάνεις στο "εξοχικό" σου αυτά, ρε μπινέ, που μόλις σε πιάσουν μόνο οι γαύροι κλαψουρίζεις σαν πουτανάκι.
Τι έκανε το 1 μέτρο και ένα Μίλκο πάλι;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[size=20pt]ευτυχώς [/size]που υπάρχει ο σαρας γιατί διαφορετικά πασα δεν θα έβγαινε ούτε μια.το καλό για εσάς είναι οτι έχετε πάρει ριμπάουντ αμυντικα γιατι διαφορετικα σας έβλεπα πάλι μια από τα ίδια ;)
αντε κοπελλα μου...μολογα χωρις ξυλο
στον γιατρο λεμεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom