Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ελα γραψτονα στα αρχιδια σου οπως θα κανω και εγω...ματια εχουμε και βλεπουμε το κομματι του κανειΓια το ληξιπρόθεσμο του Καϊμακόγλου δεν λες κάτι.
ελα γραψτονα στα αρχιδια σου οπως θα κανω και εγω...ματια εχουμε και βλεπουμε το κομματι του κανειΓια το ληξιπρόθεσμο του Καϊμακόγλου δεν λες κάτι.
Για το ληξιπρόθεσμο του Καϊμακόγλου δεν λες κάτι.
ρε μαλάκα είσαι πολύ άρρωστος.όταν κάποιος εχει άλλη άποψη απο τη δικιά σου αμέσως αρχίζεις επίθεση και διάφορες μαλακίες.σάλτα γαμήσου τώρα γιατί από μπασκετ είσαι τελείως άσχετος.και εχω δειξει αν ειμαι τσάτσος η όχι μαλάκα αδικη μηπως η τεχνικη ποινη μαλακα;ελα γραψτονα στα αρχιδια σου οπως θα κανω και εγω...ματια εχουμε και βλεπουμε το κομματι του κανει
τωρα θα σου κανω αναλυση ολου του ματς;;στη φαση που παιρνει το ριμπαουντ ο ντορσευ και τον σπρωχνει ο περπε χανει την μπαλλα και την πεταει πανω στον περπε δεν ειναι φαουλ;;καλά είσαι μεγάλος μαλάκας και ασχετος.αλλο ματς βλεπεις ..που ρε μαλάκα σε σφάξανε;
ασε ρε μαλάκα ο χρηστιδης το είδε εμπρόθεσμο.ακόμα όμως περιμένω να μου πει μια φάση που δεν του έδωσε..και του πριντεζη θα μας πει οτι ηταν κανονικόωραία φάση βρήκες να παραπονεθείς. το ριπλέι έδειξε ότι ήταν εμπρόθεσμο
εισαι κολλημενος...την εχει δει δικηγορος του βαζελου ντε και καλα...καλα ξηγιεσαι...ρε μαλάκα είσαι πολύ άρρωστος.όταν κάποιος εχει άλλη άποψη απο τη δικιά σου αμέσως αρχίζεις επίθεση και διάφορες μαλακίες.σάλτα γαμήσου τώρα γιατί από μπασκετ είσαι τελείως άσχετος.και εχω δειξει αν ειμαι τσάτσος η όχι μαλάκα αδικη μηπως η τεχνικη ποινη μαλακα;
ασε ρε μαλάκα ο χρηστιδης το είδε εμπρόθεσμο.ακόμα όμως περιμένω να μου πει μια φάση που δεν του έδωσε..και του πριντεζη θα μας πει οτι ηταν κανονικό
θες να σου πω πόσες φορές έσπρωξε ο ντορεσει το μπατιστ και δεν έδωσε τίποτα.να πούμε ποσά φάουλ έχουν γίνει στο διαμαντιδη την ωρα που μπαίνει για μπάσιμο ειδικά του μαντζαρη στο πρώτο δεκάλεπτο;τέτοια σφαγή εννοείς; μιλαμε δεν παλεύεσαι η διαιτησία σήμερα σε παίζει για εκτός έδρας σχεδόν τελεία.ακόμα και η τεχνική ποινή ηταν σωστή αφου φάνηκε ότι το φάουλ που διαμαρτύρεται ο γέρος ηταν πριν βγει η μπάλα έξω.σε προκαλώ λοιπόν να μου πεςι για ποια σφαγή μιλάς;τωρα θα σου κανω αναλυση ολου του ματς;;στη φαση που παιρνει το ριμπαουντ ο ντορσευ και τον σπρωχνει ο περπε χανει την μπαλλα και την πεταει πανω στον περπε δεν ειναι φαουλ;;
στον αντιτς σε δυο διεκδικησεις ριμπαουντ καθαρα φαουλ δεν δοθηκαν
το καλαθι το ''μεταξυ 1 και 0 '' που ειπε ο χατζηπαπαρας δεν ειναι εκπροθεσμο;;
ο βουγιουκας δεν εκανε επιθετικο περβνωντας το χερι πισω απο την πλατη του χαινζ;;
και αλλα ...
εν πασει περιπτωσει συζητηθηκε τιποτα απο τους μαλακες;;
ενω μαζι σου εχει;δεν βλέπεις ότι δεν έχει νόημα να κουβεντιάζεις μαζί του; εγώ το έχω κόψει από καιρό
για να καταλάβεις τι λες είπα για τρεις φάσεις και στις τρεις είπες ότι έχω δίκιο...όμως εγώ ειμαι ο άρρωστος απο εκει και περα τι να πω.και σου εξηγω γιατι εισαι αρρωστος
γιατι τα βλεπεις πιο πρασινα και απο αυτον ακομα τον χατζηπαπαρα που ειναι οπαδος
ενω εσυ δεν εισαι
αρα θες γιατρο
εχουμε ματια και βλεπουμε
και ναι σου ειπα ειναι φαουλ αυτο που δεν εδωσε στον παπ
και ναι ειναι σωστη η τ.ποινη
αλλα απο εκει και περα;;ολα καλα ;;
αντε σε γιατρο να του πεις τι σου συμβαινει και γιατι εχεις διχασμενη προσωπικοτητα
δεν ειναι κακο...περναμε δυσκολες μερες ...ολοι...βιδα ειναι...πολυ θελει να λασκαρει;;
ευτυχώς που υπάρχει ο σαρας γιατί διαφορετικά πασα δεν θα έβγαινε ούτε μια.το καλό για εσάς είναι οτι έχετε πάρει ριμπάουντ αμυντικα γιατι διαφορετικα σας έβλεπα πάλι μια από τα ίδια ;)έχω την εντύπωση ότι ο ΠΑΟ στο τρανζίσιον παίρνει μηδέν. ούτε ένας αιφνιδιασμός. πολύ κουλός αυτός ο καλάθης ρε πούστη μου
τι σχεση εχει αν η τ.ποινη ειναι σωστη με το αν η μπαλλα βγηκε πριν η μεταθες να σου πω πόσες φορές έσπρωξε ο ντορεσει το μπατιστ και δεν έδωσε τίποτα.να πούμε ποσά φάουλ έχουν γίνει στο διαμαντιδη την ωρα που μπαίνει για μπάσιμο ειδικά του μαντζαρη στο πρώτο δεκάλεπτο;τέτοια σφαγή εννοείς; μιλαμε δεν παλεύεσαι η διαιτησία σήμερα σε παίζει για εκτός έδρας σχεδόν τελεία.ακόμα και η τεχνική ποινή ηταν σωστή αφου φάνηκε ότι το φάουλ που διαμαρτύρεται ο γέρος ηταν πριν βγει η μπάλα έξω.σε προκαλώ λοιπόν να μου πεςι για ποια σφαγή μιλάς;
Τι έκανε το 1 μέτρο και ένα Μίλκο πάλι;Καλά, πάλι ντου το κοντοπούτανο το θανασάκι;
Έλα να τα κάνεις στο "εξοχικό" σου αυτά, ρε μπινέ, που μόλις σε πιάσουν μόνο οι γαύροι κλαψουρίζεις σαν πουτανάκι.
αντε κοπελλα μου...μολογα χωρις ξυλο[size=20pt]ευτυχώς [/size]που υπάρχει ο σαρας γιατί διαφορετικά πασα δεν θα έβγαινε ούτε μια.το καλό για εσάς είναι οτι έχετε πάρει ριμπάουντ αμυντικα γιατι διαφορετικα σας έβλεπα πάλι μια από τα ίδια ;)