Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σε μια χώρα που είναι στο γκρεμό, έχεις ομάδα μπάσκετ που πήρε ευρωπαϊκό, η γυναικεία εθνική πόλο πήρε παγκόσμιο, μετάλλια σε κολύμβηση και γυμναστική, η εθνική ποδοσφαίρου παίζει σε ένα ακόμη γιούρο. εντάξει, άνθηση μπορεί να μην είναι, αλλά δεν είναι και πολύ χάλια
φιλε επισης ,μπορει να ειναι παρεξηγημενο το αθλημα αλλα ειναι πολυ ενδιαφερον.
μιλαω για το handball.
ο διομηδης  αργους σημερα παιζει επαναληπτικο τελικο ευρωπης με τη βακερ τουν.στο challenγe cup.oxi sto τσου -λου του handball.
τεραστια επιτυχια.
αν το παρει η πρωτη επαρχιακη ομαδα που παιρνει ευρωπαικο.
πρωτος αγωνας 26-23 υπερ διομηδη.νοβασπορτ 4 στις εξι.
παιζει ενα φιλαρακος εκει και παρακολουθω στενα. :rockon:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μιλαω για το handball.
ο διομηδης  αργους σημερα παιζει επαναληπτικο τελικο ευρωπης με τη βακερ τουν.στο challenγe cup.oxi sto τσου -λου του handball.
τεραστια επιτυχια.
:thumbsup: :thumbsup:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μιλαω για το handball.
τεραστια επιτυχια.

μπράβο στο διομήδη, αλλά προσωπικά αυτό το σπορ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. προτιμώ να δω κάρλιγκ ή κέρλιγκ, πώς στον πούτσο λέγεται αυτή μαλακία που γυαλίζουν τον πάγο για να γλιστράει ο δίσκος, παρά να δω χαντμπολ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θα γουσταρα πολυ να δω Ραγμπι στην Ελλαδα και γιατι οχι και στην ευρωπη

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
μπράβο στο διομήδη, αλλά προσωπικά αυτό το σπορ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. προτιμώ να δω κάρλιγκ ή κέρλιγκ, πώς στον πούτσο λέγεται αυτή μαλακία που γυαλίζουν τον πάγο για να γλιστράει ο δίσκος, παρά να δω χαντμπολ

βασικα εχει πολυ για τον πουτσο κανονες

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πιστευω ειναι αρκετα αδικημενο ,ειναι επισης απο το αθληματα που εχει διαφορα να το βλεπεις απο τηλεοραση ή να εισαι στο γηπεδο.
να που πεις ποση διαφορα εχει?και ομως πολυ,πιστευω.
απο τα γνωστα αθληματα, μετα το πολο, ειναι το αθλημα που πεφτει το πιο πολυ ξυλικι.
δεκτο παντως να μην αρεσει σε πολλους. :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μιλαω για το [size=20pt]handball.[/size]

μπράβο στο διομήδη, αλλά προσωπικά αυτό το σπορ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. προτιμώ να δω [size=20pt]κάρλιγκ ή κέρλιγκ,[/size] πώς στον πούτσο λέγεται αυτή μαλακία που γυαλίζουν τον πάγο για να γλιστράει ο δίσκος, παρά να δω χαντμπολ

Θα γουσταρα πολυ να δω[size=20pt] Ραγμπι[/size] στην Ελλαδα και γιατι οχι και στην ευρωπη

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...ρε μαλακες χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
και κλαιω μαζι....
οι βαζελοι αφου ειδαν και αποειδαν αρχισαν να το ριχνουν σε χαντμπολ κερλινγκ και ραγκμπυ....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακες μην τα λετε δημοσια αυτα γιατι θα κανω και εκει ομαδα και θα σας ξεκολιαζω και μετα θα το ριξετε στο ψαρεμα...
με πιμι αυτα να μην τα βλεπω  :2funny: :2funny:

Υ.Γ.κιρονα ξερεις οτι σε αγαπαω  :-* :-*
δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πιστευω ειναι αρκετα αδικημενο ,ειναι επισης απο το αθληματα που εχει διαφορα να το βλεπεις απο τηλεοραση ή να εισαι στο γηπεδο.
να που πεις ποση διαφορα εχει?και ομως πολυ,πιστευω.
απο τα γνωστα αθληματα, μετα το πολο, ειναι το αθλημα που πεφτει το πιο πολυ ξυλικι.
δεκτο παντως να μην αρεσει σε πολλους. :rockon:
κιρονααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Θα γουσταρα πολυ να δω [size=20pt]Ραγμπι [/size]στην Ελλαδα και γιατι οχι και στην ευρωπη

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...ρε μαλακες χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
και κλαιω μαζι....
οι βαζελοι αφου ειδαν και αποειδαν αρχισαν να το ριχνουν σε χαντμπολ κερλινγκ και ραγκμπυ....
ρε μαλακες μην τα λετε δημοσια αυτα γιατι θα κανω και εκει ομαδα και θα σας ξεκολιαζω και μετα θα το ριξετε στο ψαρεμα...
με πιμι αυτα να μην τα βλεπω  :2funny: :2funny:

Υ.Γ.κιρονα ξερεις οτι σε αγαπαω  :-* :-*
δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες  :grin:
οχι ρε.μια χαρα.
απλως παιζει ενας κολλητος στην ομαδα και γουσταρω τρελα να το σηκωσουν σημερα.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατι εχεις παρει τα μαστιγια? :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γιατι εχεις παρει τα μαστιγια? :grin:
γιατι συνεχιζεις με τα χαντμπολλ και δεν με αφηνεις να αγιασω...
θα πω καμμια χοντραδα και θα παρεξηγηθεις..
και δεν το θελω  :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιατι συνεχιζεις με τα χαντμπολλ και δεν με αφηνεις να αγιασω...
θα πω καμμια χοντραδα και θα παρεξηγηθεις..
και δεν το θελω  :grin:
το μπασκετ το εχω εξαντλησει.εχω πει τη γνωμη μου απο το πρωτο αγωνα.
περηφανος για αυτη την ομαδα,αλλα φετος πρωταθλημα εσεις.
για πολλους λογους.τους εχουμε πει.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πεσμενο σε βρισκω παντως.2-1 στις νικες γραντ φαβορι εσεις αλλα σε βλεπω λιγο μαζεμενο ακομη.
περιμενω ξεσπασμα εαν γινει το 1-3 ή το 3-2 τη κυριακη :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε Χριστιδη γιατι τοσο κομπλεξ βρε αγορι μου ?

Ειπαμε οτι ο παναθηναικος εχει κανει τον κυκλο του τοσα χρονια στο μπασκετ και ειπα οτι τελειωσε πλεον το μπασκετ για μας
Στο ποδοσφαιρο οπως εχει διαμορφωθει πλεον η κατασταση πολυ δυσκολα πλεον θα ανακαμψει η ομαδα .... ισως την επομενη δεκαετεια πλεον δουμε εναν παναθηναικο οπως πρεπει....

Το ραγμπυ ειναι ενα αθλημα που εχω δει σε ταινιες αμερικανικες και το βρισκω πολυ δυναμικο
Θα μου αρεσε να υπαρχει και στην ευρωπη καθως κι εδω να το απολαμβανουμε

Στο γηπεδο δεν εχω πατησει ποτε μου οπως εχω δηλωσει και δεν ειμαι τοσο κολλημενος οσο μερικοι μερικοι ........
Πολλες φορες δεν εχω καν παρακολουθησει αγωνα την στιγμη που το φιλαρακι μου και αλλοι γνωστοι δεν βγαινουν για να δουν τον αγωνα

Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι αυτη η ειρωνια και το κομπλεξ την στιγμη που εχετε σαρωσει τα ελληνικα πρωταθληματα σε πολο βολει ποδοσφαιρο και μπασκετ παλαιοτερα

Εμενα προσωπικα...... @@ μου ποιος θα παρει και ποιος οχι το οτιδηποτε γιατι εγω προσωπικα δεν κερδιζω κατι απο αυτο
Αν κερδιζεις εσυ κατι παω πασο

Υγ. Την τεταρτη στο οακα ο παναθηναικος θα ΧΑΣΕΙ ......
Απλα η ομαδα δεν τραβαει πλεον και οποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλει

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε Χρηστίδη έλεος. Τι άλλο τους έμεινε δηλαδή ?
Ποδόσφαιρο, τα ξέρουμε.
Μπάσκετ πάλι καλά που πήραν το κύπελλο. Τέλος εποχής.
Βόλλευ μετά βίας σώθηκαν.
Πόλο, πνίγονται.
Παλαιά είχαν και τις γυναίκες να λένε ότι κάτι τσίμπησαν από τίτλους. Τώρα πήραν και εκεί τον πούλο.
Ας τους λοιπόν να ασχολούνται με το χαντμπωλ (που ευτυχώς γι΄αυτούς και για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ δεν έχουμε ομάδα) να λένε ότι κάτι κάνουν οι "παντοτινοί πρωταθλητες σ΄όλα τα σπορ"  :2funny:.
- Κίρωνα πέρα από την πλάκα είναι πράγματι τεράστια η επιτυχία του Διομήδη. Για όσους ενδιαφέρονται το δείχνει το ΝΟΒΑ4 στις 18.00.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε Χρηστίδη έλεος. Τι άλλο τους έμεινε δηλαδή ?
Ποδόσφαιρο, τα ξέρουμε.
Μπάσκετ πάλι καλά που πήραν το κύπελλο. Τέλος εποχής.
Βόλλευ μετά βίας σώθηκαν.
Πόλο, πνίγονται.
Παλαιά είχαν και τις γυναίκες να λένε ότι κάτι τσίμπησαν από τίτλους. Τώρα πήραν και εκεί τον πούλο.
Ας τους λοιπόν να ασχολούνται με το χαντμπωλ (που ευτυχώς γι΄αυτούς και για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ δεν έχουμε ομάδα) να λένε ότι κάτι κάνουν οι "παντοτινοί πρωταθλητες σ΄όλα τα σπορ"  :2funny:.
- Κίρωνα πέρα από την πλάκα είναι πράγματι τεράστια η επιτυχία του Διομήδη. Για όσους ενδιαφέρονται το δείχνει το ΝΟΒΑ4 στις 18.00.
ναι φιλε το εγραψα και εγω πριν.νοβα 4 στις εξι.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Το ραγμπυ ειναι ενα αθλημα που εχω δει σε ταινιες αμερικανικες και το βρισκω πολυ δυναμικο
Θα μου αρεσε να υπαρχει και στην ευρωπη καθως κι εδω να το απολαμβανουμε
Σύντροφε μάλλον μπλέκεις το ράγκμπυ (που είναι ένα υπέροχο, δυναμικό και  ΚΑΘΑΡΑ ευρωπαϊκό άθλημα με απλούς κανόνες) με το αμερικάνικο Φούτμπωλλ που είναι μιά μαλακία και μισή με άπειρες καθυστερήσεις, αντικαταστάσεις και κανονισμούς, όπως άλλωστε όλα τα αμερικάνικα σπορ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χρηστίδη αλλα ουάκμπαρ θα λέτε απο του χρόνου μαλάκες.
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

Πάει στην ΕΕΑ ο Φεϊζάλ
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε τη δικηγόρο του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου να παραστεί στη συνεδρίαση της Τρίτης (28/05). Στο Al Arabiya φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος επενδυτής.
  email
Τελ. ανανέωση : Μάϊος 28 2012 15:09

Από την πλευρά της η δικηγόρος του Πρίγκιπα εκφράζει την αισιοδοξία ότι θα εξεταστεί ο φάκελος που έχει καταθέσει για λογαριασμό του Φεϊζάλ και θα εγκριθεί. Πάντως, η κλήση της δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα κοινοποιηθεί απόφαση και δεν αποκλείεται η έγκριση ή η απόρριψη να παραπεμφθεί για την επόμενη συνεδρίαση.

Φυσικά, ακόμα και αν πάρει το πράσινο φως από την ΕΕΑ, ο υποψήφιος επενδυτής οφείλει να παρουσιάσει τα χρήματα που υποστηρίζει πως θα διαθέσει για τον Παναθηναϊκό και να έρθει σε συνεννόηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στο μεταξύ, ανεξάρτητα με την κατάληξη της υπόθεσης, ο Φεϊζάλ έχει φροντίσει να διαφημίσει στην πατρίδα του το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό. Μετά τη συνέντευξη του στο MBC, φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή "Στο τέρμα" του μεγάλου αραβικού καναλιού Al Arabiya.

Ο Πρίγκιπας τόνισε πως άρχισαν οι τελικές διαδικασίες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη , με αρχική αξία τους να αποτιμάται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ότι έχουν συμφωνηθεί όλες οι πτυχές της συμφωνίας  και το μόνο που απομένει είναι η έγκριση από την ΕΕΑ. Επίσης,  Απάντησε σε μία από τις ερωτήσεις λέγοντας ότι μετά την ολοκλήρωση του "deal", θα μπουν περισσότερα χρήματα στον ελληνικό σύλλογο.

Στην ερώτηση για τον λόγο που θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και όχι στην χώρα του, απάντησε λέγοντας ότι και άλλοι Σαουδάραβες επιχειρηματίες και επενδυτές, όπως και ο ίδιος, περιμένουν τη στιγμή που θα μπορούν να αγοράζουν μετοχές και να επενδύουν σε ομάδες και συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. Μέχρι στιγμής αυτό δεν επιτρέπεται λόγω της απαγόρευσης των ιδιωτικοποιήσεων.

Επίσης ο Πρίγκιπας αποκάλυψε ότι κινείται αυτοβούλως και δεν τον υποστηρίζει κάποιος όμιλος επενδυτών, συμπληρώνοντας πως ο πατέρας του είναι ο μόνος που τον συνδράμει στο εγχείρημα του.

Της συνέντευξης προηγήθηκε ρεπορτάζ για το φαινόμενο απόκτησης ευρωπαϊκών συλλόγων από Άραβες, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάλαγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom