Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ναι μωρη αδερφη κλασσικη βαζελινη...πρωτα μιλας ΠΟΥΣΤΙΚΑ για μανες και μετα εχεις επιπεδο...
τα αρχιδια μου τα δυο εχεις αδερφαρα...
και αν εχεις αρχιδια δειξτα εξηγωντας τι εννοεις με τα τρουμαν και τα ρεστα...
κλασικο πουστρακι  ;) ;)
κρατα καλα το επιπεδο σου τρυπα  :jerking: :jerking: :jerking:
μποχα βρωμα απο παλια...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μούφα το πέναλτυ, αλλά κι εσύ σταθερός στις πουστιές σου. ενώ έχεις γκουγκλάρει από πριν, προσποιείσαι ότι τάχα ξαφνικά θυμάσαι τι έγινε.
χαχαχαχαχα, σιγά μην το παραδεχτείς βέβαια, αλλά όποιος έχει έστω και μια στάλα νιονιο εύκολα το καταλαβαίνει

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μαλακας δεν ειναι καθολου,αυτος και καποιοι αλλοι αρχηγοι της θυρας 7 ειναι μεσα στην λιστα με τους πιο "τυχερους"ανθρωπους στο στοιχημα,μαζι με την γυναικα του σαλονικη,που δεν εχει παιξει ποτε στοιχημα στην ζωη της.
εγω ειπα οτι ειναι μαλακας... δεν ειπα οτι ειναι χαζος ή τιμιος ή αφελής...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πηρες σφυριγματακια η νορμαλ;;
στο ποντο το τραινο τυπε;;;βλεπω ψιλοδυσκοιλιοτητα η μου φαινεται;;η μαλαγα γενικα τι λεει;;ειναι αξια λογου η καφενειο;;
τυπε εχουν στησει παραγκα οι αγγελο μου φαινεται :S
ολα τα κινητα σκριν του μπατιστ τα σφυριζαν,αποβληθηκε με 5 φαουλ
και εδωσαν και 2 επιθετικα στον αγκωνιδη :S

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
τωρα κι αυτα ωραια πραματα δεν ειναι... 10 χρονια τα κανει και δε σφυρανε τιποτα, και θ αρχισουν τωρα στα γεραματα που δεν κοβεται το χουι ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τωρα κι αυτα ωραια πραματα δεν ειναι... 10 χρονια τα κανει και δε σφυρανε τιποτα, και θ αρχισουν τωρα στα γεραματα που δεν κοβεται το χουι ?
δικε μου μαλλον αλλαξαν τα κοζα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μούφα το πέναλτυ, αλλά κι εσύ σταθερός στις πουστιές σου. ενώ έχεις γκουγκλάρει από πριν, προσποιείσαι ότι τάχα ξαφνικά θυμάσαι τι έγινε.
χαχαχαχαχα, σιγά μην το παραδεχτείς βέβαια, αλλά όποιος έχει έστω και μια στάλα νιονιο εύκολα το καταλαβαίνει
τι πουστια ρε,,,φυσικα μετα το ειδα και το ειπα...τι προσποιηση ονειρευεσαι...τι μαλακιες λες...τι πουστιες και μαλακιες λες...εγω θυμομουνα μετα απο 26 χρονια στο περιπου την φαση...οντως ο δημοπουλος περασε και το τερμα...μετα πατησα για να δω την πουστια που ειπε ο τυπος και θυμηθηκα οντως οτι ηταν πεναλτι...φυσικα δεν το θυμηθηκα απο την αρχη ...θα το ελεγα...τι μαλακιες λες ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δηλαδη τυπε σφαγη αλλα το τραινο κερδισε και του γκρι;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δικε μου μαλλον αλλαξαν τα κοζα

τα κινητά σκριν μόνο στο ΝΒΑ σφυρίζονται με αυστηρότητα. στην ευρώπη, χρόνια τώρα όταν ο ψηλός είναι με πρόσωπο στον αμυντικό δεν το σφυράνε ακόμα κι αν κινηθεί. το σφυράνε μόνο αν γίνει με τον κώλο ή με το πλάι

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
τα κινητά σκριν μόνο στο ΝΒΑ σφυρίζονται με αυστηρότητα. στην ευρώπη, χρόνια τώρα όταν ο ψηλός είναι με πρόσωπο στον αμυντικό δεν το σφυράνε ακόμα κι αν κινηθεί. το σφυράνε μόνο αν γίνει με τον κώλο ή με το πλάι
ε μεταξυ μας... μια ζωη τα κινητα σκριν με τον κωλο τα εκανε μια ζωη ο μπατιστ... και ειναι και χοντροκωλης ....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αυτο που το ειδες;;;;;;;;;;;;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακας δεν ειναι καθολου,αυτος και καποιοι αλλοι αρχηγοι της θυρας 7 ειναι μεσα στην λιστα με τους πιο "τυχερους"ανθρωπους στο στοιχημα,μαζι με την γυναικα του σαλονικη,που δεν εχει παιξει ποτε στοιχημα στην ζωη της.
χαχαχαχαχχα...και εδω μπερδεμενο αυτο το βρωμικο σωματειο που κηνυγαει την φτωχη πλην τιμια αεκουλα οπου σταθει και οπου βρεθει...
μηχανοραφιες συνομωσιες ηγετικα στελεχη της 7 μαζι με διοικητικα με προεδρους απατες βρωμα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τι πουστια ρε,,,φυσικα μετα το ειδα και το ειπα...τι προσποιηση ονειρευεσαι...τι μαλακιες λες...τι πουστιες και μαλακιες λες...εγω θυμομουνα μετα απο 26 χρονια στο περιπου την φαση...οντως ο δημοπουλος περασε και το τερμα...μετα πατησα για να δω την πουστια που ειπε ο τυπος και θυμηθηκα οντως οτι ηταν πεναλτι...φυσικα δεν το θυμηθηκα απο την αρχη ...θα το ελεγα...τι μαλακιες λες ...

ρε ουστ ρε κωλοτούμπα. πήγαινε να δουλέψεις καναν άλλον

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ας ειναι καλα ο αγκωνιδης τυπε :2funny:
αυτος εχει τρελλαθει τωρα επειδη ο δικος μου χωνει 30αρες και προσπαθει να αποδειξει οτι δικαια τον εχουν κανει θεο οι σκουντηδες και οχι επειδη ειναι το χαιδεμενο παιδι της μασονιας

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ποιο από όλα κύριε διαιτητά;
μηπως μπερδευεις το τι σφυριζαν στον παναθηναικο με το τι ισχυει;;; απο την στιγμη που ειναι κινητο σκριν ειναι φαουλ και σφυριζεται, η με τον κωλο η με τον πουτσο το κανεις ειναι φαουλ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom