Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τη δικιά σου πως την είδες σήμερα στο φιλικό δε μας είπες?πετάει ε? ααα γτ με τη Μακάμπι είσασταν λιγάκι χεσμένοι :cheesy:
να σε ρωτησω κατ...εσυ σαν βαζελος εχεις ιδιαιτερη ''ευαισθησια'' με την διαιτησια μιας και εχεις γευτει την αδικια της στο πετσι σου...
στον πρωτο αγωνα με την μακαμπι το πεναλτι ηταν σωστο;;;
στον δευτερο το γκολ του ζαιρι ακυρωθηκε σωστα;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπά πάλι για 5τους σας κόβω και φέτος..

άντε βρε..Ιούλη πάλι ματσάκια θα βλέπεις του χρόνου  :cheesy:
καλα...5οι δυσκολο να βγουμε.. 2οι η  3οι πιο πιθανο...
για 1οι αδυνατο...τωρα που δεσατε πισω με το γαλλικο κλειδι - χαμμερ... :2funny: :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
να σε ρωτησω κατ...εσυ σαν βαζελος εχεις ιδιαιτερη ''ευαισθησια'' με την διαιτησια μιας και εχεις γευτει την αδικια της στο πετσι σου...
στον πρωτο αγωνα με την μακαμπι το πεναλτι ηταν σωστο;;;
στον δευτερο το γκολ του ζαιρι ακυρωθηκε σωστα;;;

θα απαντήσω όπως απαντάγατε εσείς άλλες χρονιές για μας...φτιάξε ομάδα πρώτα και μετά πες για διαιτησίες....

και κατά δεύτερον δε νομίζω πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ (τρίτη πέρισυ στο Ισραηλινό πρωτάθλημα) όσο και διαιτησία να χε έπρεπε να τη περάσεις?Δε συμφωνείς?Εκτός κι αν μίκρυνες τόσο να δυσκολεύσαι με το ΑΕΚΑΚΙ του Ισραήλ.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
για 1οι αδυνατο...τωρα που δεσατε πισω με το γαλλικο κλειδι - χαμμερ... :2funny: :2funny:

μην αγχώνεσαι το βασικό σέντερ μπακ της Γιούβε και της Λυόν δε τον φοβάμαι θα δείξει την αξία του..σ έχουν ψωλιάσει άλλωστε και οι 2..

αν είσαι γαύρος ξέρεις  ;) :cheesy:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα απαντήσω όπως απαντάγατε εσείς άλλες χρονιές για μας...φτιάξε ομάδα πρώτα και μετά πες για διαιτησίες....

και κατά δεύτερον δε νομίζω πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ (τρίτη πέρισυ στο Ισραηλινό πρωτάθλημα) όσο και διαιτησία να χε έπρεπε να τη περάσεις?Δε συμφωνείς?Εκτός κι αν μίκρυνες τόσο να δυσκολεύσαι με το ΑΕΚΑΚΙ του Ισραήλ.
αρα αφου δεν δεχεσαι για δικαιολογια την διαιτησια και λες οτι σωστα αποκλειστηκαμε αυτοματως νομιμοποιεις ΟΛΑ τα πρωταθληματα που εχω παρει...απο την στιγμη που παραδεχεσαι (και ετσι ειναι )οτι αν εχεις ομαδα κερδας και την διαιτησια παραδεχεσαι ευθεως οτι για τα πρωταθληματα που χανατε η μαλλον παιρναμε υπευθυνη ηταν η κακη οναδα που ειχες (η μαλλον η δικια μου που ηταν καλυτερη)
οποτε συμφωνουμε ρε μαγκιτη... ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε πυροκαυλε που πας ρε αγορακι μου....
εισαι νεουδι στο νηπιαγωγειο και εχω εδρα στο χαρβαρντ....
που πας ρε καραμητρο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στρακι
URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στρακι http://[URL unfurl="true"]www.kerdoskopos.com/files/irlandos/champions-league.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ποσο ηρθες με τον ατρομητο ρε τραινο;;;
τα ραμματα απο τις πρωκτοραφες τα εβγαλες;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μην πεφτεις στη φακα των γαβρων..
οταν παιρναν το πρωταθλημα λεγανε δε μετρανε τα μεταξυ μας,μονο ο τιτλος..
τωρα που πηραν τα παπαρια μου,λενε δε με κερδισες..
κανε και του χρονου 28 νικες,σηκωσε το παλι και ας τους να αναπολουν τη νικη στο πρωταθλημα......

Φίλε μου καλημέρα.

Απλά λέω αυτό που νοιώθω. Παρα λίγο να μην πάρω διαρκείας φέτος λόγω αυτού του θέματος. Το ματς με το γαύρο ήταν το τελευταίο εντός (εάν εξαιρέσεις αυτό με Ηρακλή). Είχα ευκαιρία να τελειώσω εκείνη τη νύχτα το πρωτάθλημα αλλά... Εάν παρατηρήσουμε τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει μικρύνει. Έχει φθάσει ο Ολυμπιακός να έχει όσες νίκες έχουμε εμείς ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ (που λέει και ο Τσουκαλάς)

Ένας ακόμη λόγος είναι ότι ενώ είχα την ευκαιρία να κλείσω καλούς παίκτες νωρίς τρωγόμαστε μεταξύ μας με μαλακίες τύπου φύσαρούφατράβατόνεπούλατονεαγόρασ'τόνε... και φθάσαμε να προσπαθούμε αρχή Αυγούστου να αγοράσουμε παίκτη και να παίρνουμε... τον Μπουμσονγκ. Και όσο για επιθετικό, θα δούμε. Εάν πάθει (ή κάνει) τίποτε ο Σισσέ τότε θα βάλουν εμένα να παίξω. Κι εγώ τρεχαλατζής είμαι και killer...

Και να ήταν μόνο αυτό; σε σοβαρό παιγνίδι δεν νίκησα εντός έδρας πέρυσι. Μόνο με εσένα και τη Ρόμα. Τί να θυμηθώ; Τριάρες από Ατλέτικο, Τούρκους και Σταντάρ...

Εντάξει, μετράει το πρωτάθλημα αλλά μετράνε και τα μεταξύ μας με πρώτο φυσικά το πρωτάθλημα... είναι θέμα γοήτρου και φανέλας πια όμως. Παρατράβηξε το σχοινί...

Έλα καλημέρες

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.504
Πόντοι
2.357

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην του τα λες ετσι αποτομα και παθει τιποτα ρε........

Συνημμένα

• 38843_144415125578084_100000287937974_342503_3908458_n.jpg
    38843_144415125578084_100000287937974_342503_3908458_n.jpg
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 10

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε μου καλημέρα.

Απλά λέω αυτό που νοιώθω. Παρα λίγο να μην πάρω διαρκείας φέτος λόγω αυτού του θέματος. Το ματς με το γαύρο ήταν το τελευταίο εντός (εάν εξαιρέσεις αυτό με Ηρακλή). Είχα ευκαιρία να τελειώσω εκείνη τη νύχτα το πρωτάθλημα αλλά... Εάν παρατηρήσουμε τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει μικρύνει. Έχει φθάσει ο Ολυμπιακός να έχει όσες νίκες έχουμε εμείς ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ (που λέει και ο Τσουκαλάς)

Ένας ακόμη λόγος είναι ότι ενώ είχα την ευκαιρία να κλείσω καλούς παίκτες νωρίς τρωγόμαστε μεταξύ μας με μαλακίες τύπου φύσαρούφατράβατόνεπούλατονεαγόρασ'τόνε... και φθάσαμε να προσπαθούμε αρχή Αυγούστου να αγοράσουμε παίκτη και να παίρνουμε... τον Μπουμσονγκ. Και όσο για επιθετικό, θα δούμε. Εάν πάθει (ή κάνει) τίποτε ο Σισσέ τότε θα βάλουν εμένα να παίξω. Κι εγώ τρεχαλατζής είμαι και killer...

Και να ήταν μόνο αυτό; σε σοβαρό παιγνίδι δεν νίκησα εντός έδρας πέρυσι. Μόνο με εσένα και τη Ρόμα. Τί να θυμηθώ; Τριάρες από Ατλέτικο, Τούρκους και Σταντάρ...

Εντάξει, μετράει το πρωτάθλημα αλλά μετράνε και τα μεταξύ μας με πρώτο φυσικά το πρωτάθλημα... είναι θέμα γοήτρου και φανέλας πια όμως. Παρατράβηξε το σχοινί...

Έλα καλημέρες

αμα σου πώ πώς πήρες το πρωτάθλημα θα βάλεις τα γέλια και τα κλάματα.
όχι γιατί ήσουνα κατώτερος αλλά γιατί έκανες ισάξιες ενέργειες με αυτές που κλαψομουνιαζόσουνα τόσα χρόνια ότι έκανε ο Κόκκαλης.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φίλε μου καλημέρα.

Έλα καλημέρες
ναι αλλα αμα λες αληθειες δεν γινεται να εισαι βαζελος...
μηπως να το εψαχνες λιγο;;; :grin:

mirage2000

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Θεωρω οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εχει πολυ καλη ομαδα φετος!Βασικα δεν εφυγε κανενας απο τους κορυφαιους του παιχτες του περσινου πρωταθληματος(σισε,νινης,λετο).Η απωλεια του Σαλπιγγιδη,που εκλεισε τον κυκλο του στην ομαδα,καλυφθηκε απο τον Γκοβου που ειναι πολυ καλος!Ο Μπουμσονγκ ειναι καλος παιχτης και πιστευω οτι θα βοηθησει αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να ειχαμε παρει και εναν ακομα σεντερ μπακ πραγματικο Hummer...Και εννοειται οτι χρειαζεται ακομα εναν επιθετικο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom