μην πεφτεις στη φακα των γαβρων..
οταν παιρναν το πρωταθλημα λεγανε δε μετρανε τα μεταξυ μας,μονο ο τιτλος..
τωρα που πηραν τα παπαρια μου,λενε δε με κερδισες..
κανε και του χρονου 28 νικες,σηκωσε το παλι και ας τους να αναπολουν τη νικη στο πρωταθλημα......
Φίλε μου καλημέρα.
Απλά λέω αυτό που νοιώθω. Παρα λίγο να μην πάρω διαρκείας φέτος λόγω αυτού του θέματος. Το ματς με το γαύρο ήταν το τελευταίο εντός (εάν εξαιρέσεις αυτό με Ηρακλή). Είχα ευκαιρία να τελειώσω εκείνη τη νύχτα το πρωτάθλημα αλλά... Εάν παρατηρήσουμε τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει μικρύνει. Έχει φθάσει ο Ολυμπιακός να έχει όσες νίκες έχουμε εμείς ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ (που λέει και ο Τσουκαλάς)
Ένας ακόμη λόγος είναι ότι ενώ είχα την ευκαιρία να κλείσω καλούς παίκτες νωρίς τρωγόμαστε μεταξύ μας με μαλακίες τύπου φύσαρούφατράβατόνεπούλατονεαγόρασ'τόνε... και φθάσαμε να προσπαθούμε αρχή Αυγούστου να αγοράσουμε παίκτη και να παίρνουμε... τον Μπουμσονγκ. Και όσο για επιθετικό, θα δούμε. Εάν πάθει (ή κάνει) τίποτε ο Σισσέ τότε θα βάλουν εμένα να παίξω. Κι εγώ τρεχαλατζής είμαι και killer...
Και να ήταν μόνο αυτό; σε σοβαρό παιγνίδι δεν νίκησα εντός έδρας πέρυσι. Μόνο με εσένα και τη Ρόμα. Τί να θυμηθώ; Τριάρες από Ατλέτικο, Τούρκους και Σταντάρ...
Εντάξει, μετράει το πρωτάθλημα αλλά μετράνε και τα μεταξύ μας με πρώτο φυσικά το πρωτάθλημα... είναι θέμα γοήτρου και φανέλας πια όμως. Παρατράβηξε το σχοινί...
Έλα καλημέρες