Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ωραιο γκολακι ο Γκοβου. Το'χει το τοπι.
Αυτος ο μπουμσονγκ δεν μου γεμιζει το ματι. Σε κανα δυο φασεις ο καμαρα τον εκανε αλογο.
Η μεγάλη μαγκιά του Γκοβού  στο γκολ είναι το ότι το βάζει με ευθύβολο και καλά σημαδεμένο αριστερό, που αν προσέξεις το κάνει σχεδόν εκτός ισορροπίας. Είναι δεξιοπόδαρος να υπενθυμίσω.
Αυτό από Σαλπιγγίδη δε θα τό βλεπες ΠΟΤΕ.
Πριν φτάσει να περάσει το Μπουμπουμ, ο Καμαρά είχε πιάσειδύο φορές στον ύπνο (η  στην αλλαγή λαδιών δεν πρόσεξα) τον Γιούρκα.
Αριστερά, η έλλειψη Σπυρόπουλου φάνηκε, μαζί του ο Λέτο οργιάζει πολύ περισσότερο, ενώ ο Καντέ δε το' χει το επιθετικό παιχνίδι στην πτέρυγα.
Πάνω απ όλα, έλειπε ο Νίνης.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχαχαχαχααχ...ελειπε ποιοοοοος;; :2funny: :2funny: :2funny:ο νινης;;;;απο ποτε παικτης μεταξυ παγκου εξεδρας και ενδεκαδας μπορει να θεωρηθει απωλεια;;;;
μας ειχαν ζαλισει μια εβδομαδα για το ''τραινο'' τον ασταματητο παναθηναικο ,προβληματιζοντουσαν πως μια ομαδα μπορει τετοια εποχη να ειναι σε τετοια φορμα κλπ κλπ....
για αλλη μια φορα αποδειχτηκε ανθρακας ο θησαυρος....οσο και να αβανταρουν τα παπαγαλακια και για καποια φιλικα σε ματαμοσονυκτιες ωρες με τα δυτεροτριτα της ιντερ μιλανε για κραμα μπαρτσα γιουναιτεντ και ρεαλ η αληθεια δυστυχως για αυτους παει παντα μπροστα...

χαχαχαχαχαχα...κυριε πουσταρα - βασιλαρα ενταξει τωρα;;;;τωρα που ειδαμε ενα μπουρδελο που φοραγε πρασινα εισαι ενταξει επειδη ειχες αγχωθει πως γινεται να ειναι τραινο;;;
τωρα που σου εκανε πλακα το ατρομητακι μετα τις εποποιειες του καναδα ηρεμησες;;;;
α ρε νουμερο.....
και θελω να δω τωρα ολοι αυτοι οι ''αντικειμενικοι'' που μας ειχαν ζαλισει τα αρχιδια με το ακυρωθεν γκολ με την μιλαν θα κανουν και τωρα το ιδιο με το μη δοθεν πεναλτι στο 8 που κρατησε το αορατο τειχος πεντακαθαρα απο το χερι τον πιτσιρικα του ατρομητου και το κορακι εδειξε παιζετε;;;;

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχααχ...ελειπε ποιοοοοος;; :2funny: :2funny: :2funny:ο νινης;;;;απο ποτε παικτης μεταξυ παγκου εξεδρας και ενδεκαδας μπορει να θεωρηθει απωλεια;;;;
μας ειχαν ζαλισει μια εβδομαδα για το ''τραινο'' τον ασταματητο παναθηναικο ,προβληματιζοντουσαν πως μια ομαδα μπορει τετοια εποχη να ειναι σε τετοια φορμα κλπ κλπ....
για αλλη μια φορα αποδειχτηκε ανθρακας ο θησαυρος....οσο και να αβανταρουν τα παπαγαλακια και για καποια φιλικα σε ματαμοσονυκτιες ωρες με τα δυτεροτριτα της ιντερ μιλανε για κραμα μπαρτσα γιουναιτεντ και ρεαλ η αληθεια δυστυχως για αυτους παει παντα μπροστα...

χαχαχαχαχαχα...κυριε πουσταρα - βασιλαρα ενταξει τωρα;;;;τωρα που ειδαμε ενα μπουρδελο που φοραγε πρασινα εισαι ενταξει επειδη ειχες αγχωθει πως γινεται να ειναι τραινο;;;
τωρα που σου εκανε πλακα το ατρομητακι μετα τις εποποιειες του καναδα ηρεμησες;;;;
α ρε νουμερο.....
και θελω να δω τωρα ολοι αυτοι οι ''αντικειμενικοι'' που μας ειχαν ζαλισει τα αρχιδια με το ακυρωθεν γκολ με την μιλαν θα κανουν και τωρα το ιδιο με το μη δοθεν πεναλτι στο 8 που κρατησε το αορατο τειχος πεντακαθαρα απο το χερι τον πιτσιρικα του ατρομητου και το κορακι εδειξε παιζετε;;;;
Hristidis7 βλεπω προβαρες τον καναπε σημερα ετσι?εκατσες και ειδες βαζελο ;)
καλα εκανες ρε μαγκα ψαξε απο τωρα που ειναι αυγουστος ποια θεση σε βολευει γιατι μεχρι την ανοιξη.........ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΜΠΑΛΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Hristidis7 βλεπω προβαρες τον καναπε σημερα ετσι?εκατσες και ειδες βαζελο ;)
καλα εκανες ρε μαγκα ψαξε απο τωρα που ειναι αυγουστος ποια θεση σε βολευει γιατι μεχρι την ανοιξη.........ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΜΠΑΛΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!
αντί να λέτε πάλι καλά που φτιάξατε ομάδα
το παίζετε και dream team.
σηκώθηκαν τα πόδια να  βαρέσουν το κεφάλι

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
αντί να λέτε πάλι καλά που φτιάξατε ομάδα
το παίζετε και dream team.
σηκώθηκαν τα πόδια να  βαρέσουν το κεφάλι
εμεις dream team  σιγουρα δεν ειμαστε,αλλα εσεις ειστε σιγουρα CREAM TEAM  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
εμείς τουλάχιστον έχουμε προπονητή που έχει προπονητεύσει και αλλού εκτός από το χωριό του
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Idas79

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εμεις dream team  σιγουρα δεν ειμαστε,αλλα εσεις ειστε σιγουρα CREAM TEAM  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα ιδια λεγατε και περυσι και με Δαλουκα σεντερ φορ μεσα στο ΟΑΚΑ φαγατε φλοκο στα μουτρα!Για το Καραισκακη αστο καλυτερα....
Γελαγαν και οι πετρες!

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Τα ιδια λεγατε και περυσι και με Δαλουκα σεντερ φορ μεσα στο ΟΑΚΑ φαγατε φλοκο στα μουτρα!Για το Καραισκακη αστο καλυτερα....
Γελαγαν και οι πετρες!
υπηρχε καποιος λογος να φορτσαρουμε να κερδισουμε τους 5ους της Σουπερλιγκας????

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλά τα έλεγε ο γεωργίου

ότι το φετινό(περσινό) πρωτάθλημα είναι σαν να πας να γαμήσεις και στο τέλος να βαράς μαλακία

χα0χα0χα0χα0χαχαχαχαχαχα

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
καλά τα έλεγε ο γεωργίου

ότι το φετινό(περσινό) πρωτάθλημα είναι σαν να πας να γαμήσεις και στο τέλος να βαράς μαλακία

χα0χα0χα0χα0χαχαχαχαχαχα
που να δεις το φετινο που ξεκινας για να γαμησεις και απο τις 6 αυγουστου εχεις ενα πατο ταλαρο :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Idas79

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
υπηρχε καποιος λογος να φορτσαρουμε να κερδισουμε τους 5ους της Σουπερλιγκας????
Αν υπηρχε λεει?Αν δεν πηγες στο περσινο ντερμπι ρωτα κανεναν που να πηγε πως ηταν ολοι οι βαζελοι στο τελος του αγωνα!
Οσοι γνωστοι μου ειναι Παναθηναικοι ακομα και τωρα λενε οτι το πρωταθλημα ηταν μιση χαρα για εσας επειδη δεν μας κερδισατε παλι!
Ειδικα τον αγωνα του ΟΑΚΑ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
που να δεις το φετινο που ξεκινας για να γαμησεις και απο τις 6 αυγουστου εχεις ενα πατο ταλαρο :pipa3: :pipa3: :pipa3:
να υποθέσω ότι και φέτος δεν χρειάζεται να νικήσετε τον τον 5ο του περσινού πρωταθλήματος ε;

ευτυχώς που τα λες τέτοια ώρα ξημερώματα και δεν θα σε πάρουν εύκολα χαμπάρι οι ομόσταβλοί σου

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Αν υπηρχε λεει?Αν δεν πηγες στο περσινο ντερμπι ρωτα κανεναν που να πηγε πως ηταν ολοι οι βαζελοι στο τελος του αγωνα!
Οσοι γνωστοι μου ειναι Παναθηναικοι ακομα και τωρα λενε οτι το πρωταθλημα ηταν μιση χαρα για εσας επειδη δεν μας κερδισατε παλι!
Ειδικα τον αγωνα του ΟΑΚΑ.
φιλε μου δικιο εχεις,δε γινεται να μη σας κερδιζω εγω και να σας ΓΑΜΑΝΕ οι Εβραιοι :pipa3: :2funny: :2funny: :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
να υποθέσω ότι και φέτος δεν χρειάζεται να νικήσετε τον τον 5ο του περσινού πρωταθλήματος ε;

ευτυχώς που τα λες τέτοια ώρα ξημερώματα και δεν θα σε πάρουν εύκολα χαμπάρι οι ομόσταβλοί σου
ρε μαγκα εσυ για πες μου 2 χρονια δηλαδη αυτο που θα σου μεινει ειναι οτι ας με γαμανε ολοι ο Βαζελος δε με γαμησε?????
εισαι παιχταρας ρε τυπε εσυ,εχεις κατι να πεις :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εμένα με γαμάνε λόγω δυσμενών καταστάσεων,
εσύ από το '96 ομάδα φτιάχνεις και πάλι έφαγες 1 τεμάχιο σε κάθε αγώνα πέρυσι με αυτές τις συνθήκες.
πιο εύκολο είναι να μάθεις προπονητική μια κατσίκα παρά να εξηγήσεις σε βάζελο ότι τον ήπιε πέρυσι από τον χειρότερο ολυμπιακό που μπορούσε να συναντήσει.

κάτσε και παίξε τώρα με τα emot-icons μπας και σου φύγει η κάψα

Idas79

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου δικιο εχεις,δε γινεται να μη σας κερδιζω εγω και να σας ΓΑΜΑΝΕ οι Εβραιοι :pipa3: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε εσυ μπορεις με τα δικα σου παπαρια?ΟΧΙ!ΠΟΤΕ!Γιατι σας τα εχουμε κοψει ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ρε κακομοιρηδες!
Μου πηρατε και Κωνσταντοπουλο για προεδρο και γελασε το παρδαλο κατσικι ρε "φιλαθλοι του συνασπισμου"! :2funny: :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
εμένα με γαμάνε λόγω δυσμενών καταστάσεων,
εσύ από το '96 ομάδα φτιάχνεις και πάλι έφαγες 1 τεμάχιο σε κάθε αγώνα πέρυσι με αυτές τις συνθήκες.
πιο εύκολο είναι να μάθεις προπονητική μια κατσίκα παρά να εξηγήσεις σε βάζελο ότι τον ήπιε πέρυσι από τον χειρότερο ολυμπιακό που μπορούσε να συναντήσει.

κάτσε και παίξε τώρα με τα emot-icons μπας και σου φύγει η κάψα
ο περσινος χειροτερος Ολυμπιακος ε? ναι φιλε μου μπορα(για την ιστορια σου) ηταν και περασε.Αληθεια διαρκειας πηρες για φετος??τα διαφημιζε και ο Σκαι μετα τη πουτσα που εφαγες τη προηγουμενη βδομαδα.θυμασαι το σλογκαν?ο Θρυλος εισαι εσυ,σαν να σου λενε ασε μας εμας ειμαστε για το πουτσο :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom