Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο περσινος χειροτερος Ολυμπιακος ε? ναι φιλε μου μπορα(για την ιστορια σου) ηταν και περασε.Αληθεια διαρκειας πηρες για φετος??τα διαφημιζε και ο Σκαι μετα τη πουτσα που εφαγες τη προηγουμενη βδομαδα.θυμασαι το σλογκαν?ο Θρυλος εισαι εσυ,σαν να σου λενε ασε μας εμας ειμαστε για το πουτσο :2funny: :2funny: :2funny:
πάντως δεν έχουμε την κατάντια του παναθηναικού, να τα δίνουμε με το τσουβάλι με κουπόνια εφημερίδας.

θυμάμαι κάτι νοικοκυρές να κάνουν κάτι τέτοιο με τις συνταγές της βέφας στο TVζαπινγκ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν υπηρχε λεει?Αν δεν πηγες στο περσινο ντερμπι ρωτα κανεναν που να πηγε πως ηταν ολοι οι βαζελοι στο τελος του αγωνα!
Οσοι γνωστοι μου ειναι Παναθηναικοι ακομα και τωρα λενε οτι το πρωταθλημα ηταν μιση χαρα για εσας επειδη δεν μας κερδισατε παλι!
Ειδικα τον αγωνα του ΟΑΚΑ.

Ήταν! Υπήρχε τόσος ενθουσιασμός και τόσο πολύς κόσμος που δεν μπορούσαμε να καθίσουμε στις θέσεις μας καλά-καλά. Τόσο κόσμο δεν είχα δει ούτε στο Ελλάς - Ρωσσία 1-0 ούτε μια φορά με γαύρο που είχα πάει εναντίον της Manchester United.

Δεν είχαν δικαίωμα να ξενερώσουν όλον αυτόν τον κόσμο. Μιλάμε για τεράστιο ενθουσιασμό και εκρηκτική ατμόσφαιρα. Αλλά πρώτη φορά είναι που μας ξενέρωσαν; Ή τελευταία;

Τεσπα, η ιστορία έγραψε νταμπλ και ας ελπίσουμε να είναι η αρχή της κατηφόρας για εσάς και η αρχή του θριάμβου για εμάς. Να κάνουμε επι τέλους ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ. Αυτό δηλαδή που μας λείπει...

ΥΓ: Η ιστορία έγραψε και κάτι άλλο. Στην έδρα μου έχουμε τις ίδιες νίκες. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:new_shocked:

Ρε, είδαμε τί έκανε ο Μπουμσόνγκ στο 65 του αγώνα; Τί εγκληματίας είναι αυτός Παναγία μου...

Για όσους δεν το είδαν είναι στο 1:24.

Ω, Θεέ μου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:new_shocked:

Ρε, είδαμε τί έκανε ο Μπουμσόνγκ στο 65 του αγώνα; Τί εγκληματίας είναι αυτός Παναγία μου...

Για όσους δεν το είδαν είναι στο 1:24.

Ω, Θεέ μου
είδεςσ που δεν ξέρεις μπάλα ρε συ;
ο τύπος είναι έτη φωτός μπροστά.
αποφεύγει να τη δώσει στον γκολτζή και τη δίνει στον άμπαλο που δεν μπορεί να τη βάλει στο διχτυωτό.
κι έτσι πετυχαίνει 3 πράγματα ταυτόχρονα.
1. Δεν μπαίνει γκολ
2. ρίχνει την ψυχολογία του Ατρόμητου που δεν μπορεί να βάλει γκολ ΟΥΤΕ έτσι
3. ανεβάζει την ψυχολογία του Τζόρβα που νομίζει πως έσωσε την ομάδα....

σου μιλάω ο τύπος είναι θεός

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
είδεςσ που δεν ξέρεις μπάλα ρε συ;
ο τύπος είναι έτη φωτός μπροστά.
αποφεύγει να τη δώσει στον γκολτζή και τη δίνει στον άμπαλο που δεν μπορεί να τη βάλει στο διχτυωτό.
κι έτσι πετυχαίνει 3 πράγματα ταυτόχρονα.
1. Δεν μπαίνει γκολ
2. ρίχνει την ψυχολογία του Ατρόμητου που δεν μπορεί να βάλει γκολ ΟΥΤΕ έτσι
3. ανεβάζει την ψυχολογία του Τζόρβα που νομίζει πως έσωσε την ομάδα....

σου μιλάω ο τύπος είναι θεός
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ήταν! Υπήρχε τόσος ενθουσιασμός και τόσο πολύς κόσμος που δεν μπορούσαμε να καθίσουμε στις θέσεις μας καλά-καλά. Τόσο κόσμο δεν είχα δει ούτε στο Ελλάς - Ρωσσία 1-0 ούτε μια φορά με γαύρο που είχα πάει εναντίον της Manchester United.

Δεν είχαν δικαίωμα να ξενερώσουν όλον αυτόν τον κόσμο. Μιλάμε για τεράστιο ενθουσιασμό και εκρηκτική ατμόσφαιρα. Αλλά πρώτη φορά είναι που μας ξενέρωσαν; Ή τελευταία;

Τεσπα, η ιστορία έγραψε νταμπλ και ας ελπίσουμε να είναι η αρχή της κατηφόρας για εσάς και η αρχή του θριάμβου για εμάς. Να κάνουμε επι τέλους ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ. Αυτό δηλαδή που μας λείπει...

ΥΓ: Η ιστορία έγραψε και κάτι άλλο. Στην έδρα μου έχουμε τις ίδιες νίκες. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
μην πεφτεις στη φακα των γαβρων..
οταν παιρναν το πρωταθλημα λεγανε δε μετρανε τα μεταξυ μας,μονο ο τιτλος..
τωρα που πηραν τα παπαρια μου,λενε δε με κερδισες..
κανε και του χρονου 28 νικες,σηκωσε το παλι και ας τους να αναπολουν τη νικη στο πρωταθλημα......

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
μην πεφτεις στη φακα των γαβρων..
οταν παιρναν το πρωταθλημα λεγανε δε μετρανε τα μεταξυ μας,μονο ο τιτλος..
τωρα που πηραν τα παπαρια μου,λενε δε με κερδισες..
κανε και του χρονου 28 νικες,σηκωσε το παλι και ας τους να αναπολουν τη νικη στο πρωταθλημα......

σωστός ο παίχτης...

γαύροι κλάψτε..............

φαααααααααααααααααπππππππππ και φέτος ;) :cheesy:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαγκες ...επιδη ειδα χτες την ομαδαρα σας το ''τραινο'' με τον ατρομητο και θαμπωθηκα και τωρα δεν βλεπω πολυ καλα...τι λετε...μου συστησε καποιος αυτο το κολλυριο...να το παρω;;;ξερει κανεις τιποτα;;;κανει δουλεια...
ειδικα με αυτον τον γαμημενο τον γαλλο το χαμμερ τρελλαθηκα...τυφλωθηκα ο ερμος... :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• collyrium.jpg
    collyrium.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 12

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ρε μαγκες ...επιδη ειδα χτες την ομαδαρα σας το ''τραινο'' με τον ατρομητο και θαμπωθηκα και τωρα δεν βλεπω πολυ καλα...τι λετε...μου συστησε καποιος αυτο το κολλυριο...να το παρω;;;ξερει κανεις τιποτα;;;κανει δουλεια...
ειδικα με αυτον τον γαμημενο τον γαλλο το χαμμερ τρελλαθηκα...τυφλωθηκα ο ερμος... :2funny: :2funny:

άντε κανονίστε κανα φιλικό με καμιά ξένη γιατί Ευρώπη επίσημα απο του χρόνου πάλι τετοιο καιρό με καμιά Τζούλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
άντε κανονίστε κανα φιλικό με καμιά ξένη γιατί Ευρώπη επίσημα απο του χρόνου πάλι τετοιο καιρό με καμιά Τζούλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακομα δεν εκανες προσθετικη στη φιφα εσυ;;;
παντως σε παραδεχομαι δεν εχεις κομπλεξ και την κανεις μοστρα...
αλλος στη θεση δεν θα κατουραγε για να μην τον βλεπει...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ακομα δεν εκανες προσθετικη στη φιφα εσυ;;;
παντως σε παραδεχομαι δεν εχεις κομπλεξ και την κανεις μοστρα...
αλλος στη θεση δεν θα κατουραγε για να μην τον βλεπει...

δεν έχεις να πείς κτ να με βουλώσεις περί ομάδων και μιλάς για τη φίφα μου. Μην αγχώνεσαι δεν είναι δική μου η φωτό,είναι ανύπαρκτο αυτό μπροστά στο δικό μου. ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Συνημμένα

• typpastaekkun.jpg
    typpastaekkun.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 41

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν έχεις να πείς κτ να με βουλώσεις περί ομάδων και μιλάς για τη φίφα μου. Μην αγχώνεσαι δεν είναι δική μου η φωτό,είναι ανύπαρκτο αυτό μπροστά στο δικό μου. ;)
ρε παιχτη σου ειπα...ειδα την ομαδα σου και θαμπωθηκα με τον ατρομητο ...και ψαχνω καποιο καλο κολλυριο να επανελθω...τι αλλο να πω...
ευτυχως που ηταν 4 η ωρα το πρωι στον καναδα και δεν τα ειδα τα ματς...θα ημουνα αομματος τωρα... :2funny: :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ρε παιχτη σου ειπα...ειδα την ομαδα σου και θαμπωθηκα με τον ατρομητο ...και ψαχνω καποιο καλο κολλυριο να επανελθω...τι αλλο να πω...
ευτυχως που ηταν 4 η ωρα το πρωι στον καναδα και δεν τα ειδα τα ματς...θα ημουνα αομματος τωρα... :2funny: :2funny:

τη δικιά σου πως την είδες σήμερα στο φιλικό δε μας είπες?πετάει ε? ααα γτ με τη Μακάμπι είσασταν λιγάκι χεσμένοι :cheesy:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τη δικιά σου πως την είδες σήμερα στο φιλικό δε μας είπες?πετάει ε? ααα γτ με τη Μακάμπι είσασταν λιγάκι χεσμένοι :cheesy:
μπα...εμεις χαλια ειμαστε και κοιταμε μπας και γινει κανενα θαυμα και ''κλεψουμε'' το πρωταθλημα απο το ''τραινο''...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
μπα...εμεις χαλια ειμαστε και κοιταμε μπας και γινει κανενα θαυμα και ''κλεψουμε'' το πρωταθλημα απο το ''τραινο''...

μπά πάλι για 5τους σας κόβω και φέτος..

άντε βρε..Ιούλη πάλι ματσάκια θα βλέπεις του χρόνου  :cheesy:

ο παιχταράς ο Ριέρα γιατί βγήκε αλλαγή? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom