Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
εγω παλι γαμαω...και δε μιλαω φυσικα επι προσωπικου,αλλα σαν παναθηναικος γαμαω πουστρακια αβερτα,αλλα σκεφτομαι να το κοψω γιατ σε πονεσα πολυ κ σε εβγαλα πεμπτο! :2funny: :2funny:παραλιγο να υποβιβαστεις!!!!χαρτομαντηλακι???κλααααααααψτεεεεε πουστρακια!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
@pleasuregiver

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω για μετανάστη στην Αλβανία να μιλάει από το κωλοτρυπίδι. Πρόσεχέ τους, είναι άγριοι εκεί πάνω.

Αχαχαχαχχαχχαχαχ

Συνημμένα

• Besa-KavajEB.png
    Besa-KavajEB.png
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
[size=50pt]μια με την ψωλαρα του μητρογλου μεσα στο τηγανι σε πηρα πιπα-κωλο & μια με το καυλι του αγγλου ασθενη μεσα στο μπουρδελο σου παρα την προσπαθεια αντιγραφης της ριζουπολης[/size]..
ακομη εισαστε μπουκωμενοι..
οταν & αμα με κερδισετε,μπορει να ασχοληθω μαζι σας..
μεχρι τοτε σας επανασυνδεω με το καυλι μου..

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
ακομη εισαστε μπουκωμενοι..
οταν & αμα με κερδισετε,μπορει να ασχοληθω μαζι σας..
μεχρι τοτε σας επανασυνδεω με το καυλι μου..
εεεε εσυ δεν εχεις καθολου...BESA... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:......πεμπτοι ρεεεεεεεε κλαααααψτεεεε

Επισκέπτης
24/06/2010 14:12:33
Προς ναυάγιο η πώληση
Δεν αποδέχεται τους όρους που έθεσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σχετικά με την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός  μέσω νέας του επιστολής ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος ξεκαθάρισε πως «δεν δέχομαι τελεσίγραφα» όσον αναφορά την προθεσμία δύο ημερών που επέβαλλε ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» για την κατάθεση της πρότασης αγοράς. Έτσι με βάση αυτές τις προϋποθέσεις ο «Μr.Mig» δεν θα προχωρήσει σε περεταίρω διαπραγματεύσεις με τον «Τζίγγερ», καθώς εξέφρασε την αμφιβολία του σχετικά με την ειλικρινή πρόθεση του κ. Βαρδινογιάννη για την μεταβίβαση των μετοχών.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Γιάννη, στη σοβαρή και ολοκληρωμένη πρόταση που  σου κατέθεσα, υποδεικνύοντας και τις συνήθεις διαδικασίες που ακολουθούνται σε συναλλαγές  δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ, μου απάντησες δίνοντάς μου ένα τελεσίγραφο 48 ωρών που, φυσικά, δεν μπορεί να είναι αποδεκτό.

Επίσης δεν  μπορώ να υπαναχωρήσω από την  προτεινόμενη διαδικασία τη στιγμή που η αποτίμηση και οι εκθέσεις της Deloitte (που στην προκειμένη περίπτωση δεν ενήργησε σαν Ορκωτός Ελεγκτής και δεν έκανε έλεγχο) έχουν απορριφθεί από εμάς και προφορικώς αλλά και εγγράφως και έχουν αποτελέσει έναν από τους λόγους της επιδείνωσης των σχέσεών μας, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει ούτε πρόσφατος επίσημος ισολογισμός της ΠΑΕ επιβεβαιωμένος από τους μόνιμους ελεγκτές της εταιρείας.

Ως προς το προπονητικό κέντρο της Παιανίας η διαφορά μας θα μπορούσε ίσως να ξεπερασθεί μέσα από μια μακροχρόνια  μίσθωση, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι οι αρνητικές ταμειακές ροές που θα προκύψουν θα επηρεάσουν αντίστοιχα την αποτίμηση της ΠΑΕ, η οποία καλύπτει ήδη και όλα τα έξοδα και τα έργα συντήρησης και βελτίωσης της Παιανίας αυξάνοντας την αξία της.

Αν αντιλαμβάνομαι καλά τη σκοπιμότητα του τελεσιγράφου και της απόρριψης της ορθής διαδικασίας που πρότεινα, υπό την προϋπόθεση ότι πράγματι επιθυμείς να ολοκληρώσουμε μια δίκαιη και ορθή συναλλαγή, φαίνεται ότι ανησυχείς για την αναστάτωση που μπορεί να προκύψει εν μέσω του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας που έχει ήδη καθυστερήσει.  Παρότι δεν βλέπω τι εμποδίζει να γίνουν και τα δύο ταυτόχρονα, άλλωστε ήδη έχεις προσλάβει τον κ. Φρέϊτας και προχώρησες στις διοικητικές αλλαγές που επιθυμούσες, σέβομαι την ανησυχία σου και δεν θέλω να σου δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στο να κάνεις το καλύτερο που νομίζεις εσύ για τον Παναθηναϊκό.

Τέλος συμφωνώ  μαζί σου ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα απέναντι στους φιλάθλους της  ομάδας, θα προσέθετα δε ότι και η δική τους ανάμειξη υπό μορφή πιέσεων είτε προς τους Πωλητές είτε προς τους Αγοραστές δεν είναι εποικοδομητική.

Σε διαβεβαιώνω  ότι εμείς της ΠΕΚ, αν μας χρειασθείς, θα είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε, όπως κάναμε και την  τελευταία διετία με τα 67 εκατ. Ευρώ που βάλαμε στο ταμείο της ΠΑΕ και τη στήριξη της απόλυτα επιτυχημένης Προεδρίας του κ. Ν. Πατέρα.  Ακόμη, θα είμαστε εδώ για να αγοράσουμε τις μετοχές σου αν αποφασίσεις πραγματικά να πουλήσεις.  Όμως και η βοήθειά μας και η πιθανή εξαγορά μπορεί να προχωρήσουν μόνο με κοινά αποδεκτούς  όρους.

Σου εύχομαι  κάθε επιτυχία για τον Παναθηναϊκό  μας.

Με τιμή, Ανδρέας Βγενόπουλος»

Υ.Γ. Να μου επιτρέψουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να τους παρακαλέσω να μην βιάζονται να βγάζουν  συμπεράσματα, να έχουν ψυχραιμία, υπομονή και να στηρίζουν την ομάδα ανεξάρτητα της οποιασδήποτε ιδιοκτησίας της ΠΑΕ."
γιαννη μου το μαντηλι σου ή με λενε ριζο & οπως θελω τα γυριζω..
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποσο μαλακες εισαστε ρε???

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
αυτο καταλαβες εσυ ρε γιαλαμα απο την επιστολη???σταματα να τρως το κουτοχορτο που σε ταιζε τοσα χρονια ο κοκκαλης γιατι σε χαλαει...χαζουλη!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μετά τον Βυντρογκόλ, όλος ο πλανήτης έμαθε και τον Καραβούτα. :2funny:

Μαραντόνα: Τι του λες ρε $#@μημένε Καραγκούνη;

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
αστον αυτον εχει χαζεψει απο τις φαπες φετος σε μπαλλα μπασκετ.....ολα BESAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΟΛΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ Η ΠΟΥΣΤΡΑ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ  :fuck2:

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτο καταλαβες εσυ ρε γιαλαμα απο την επιστολη???σταματα να τρως το κουτοχορτο που σε ταιζε τοσα χρονια ο κοκκαλης γιατι σε χαλαει...χαζουλη!

Δεν φταίει ο Κρόκους ρε, είναι έτσι εκ γενετής..

Συνημμένα

• rat_brain1.jpg
    rat_brain1.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 14

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειδικα ο σισσε μας γαμησε φετος
ο ενας εδω μεσα ειναι πιο βλακας απο τον αλλο
περαστικα σας

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αρα η επιδεινωση οφειλεται στο οτι η πουτσα του σισε απο τον κωλο εφτασε στο μυαλο τους και τους το γαργαλησε!!

Δεν μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας, γίνεται να χωρέσει η ψωλάρα του 30ποντου σε κωλοτρυπίδι από αρούρι; Ας ρωτήσουμε τους ίδιους καλύτερα.

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
ειδικα ο σισσε μας γαμησε φετος
ο ενας εδω μεσα ειναι πιο βλακας απο τον αλλο
περαστικα σας
σχεδον 30 μπαλακια δεν ειναι και λιγα :fuck2: :fuck2: :fuck2:!...μιλησε κανεις απο την πεμπτη θεση???γιατι δεν ακουσα καλα ειναι λιγο μακρια!!! :2funny: :2funny: :2funny:κλλλαααααααψτεεεεε πουστρακια!!!! :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τζίγγερ:"Δεν έχεις τα χρήματα να αγοράσεις τον Παναθηναϊκό"  !!!

ohmy.gif
Απίστευτη βόμβα από τον Βαρδινογιάννη , διασυρμός για τον εθνικό μιζαδόρο .

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε μαγκες μιας και δεν πολυπαρακολουθω μπασκετ
ο σπανουλης δεν ειναι μαλακια αν ερθει στην ομαδα μου?
εννοω οτι ειχα την εντυπωση οτι ηταν μαι απο τις σημαιες του παο
πως ηταν στη μπαλα ο τζολε η ο γκουμας ?
κανω εγω λαθος η οντως ειναι μαλακια????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μαγκες μιας και δεν πολυπαρακολουθω μπασκετ
ο σπανουλης δεν ειναι μαλακια αν ερθει στην ομαδα μου?
εννοω οτι ειχα την εντυπωση οτι ηταν μαι απο τις σημαιες του παο
πως ηταν στη μπαλα ο τζολε η ο γκουμας ?
κανω εγω λαθος η οντως ειναι μαλακια????
ο σπανουλης δεν ηταν,δεν ειναι,και δεν θα γινει ποτε η σημαια του παναθηναικου τυπε
μετα τον αλβερτη σειρα εχει ο διαμαντιδης :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom