ναι ε?ο σπανουλης δεν ηταν,δεν ειναι,και δεν θα γινει ποτε η σημαια του παναθηναικου τυπε
μετα τον αλβερτη σειρα εχει ο διαμαντιδης
εγω νομιζα οτι ειναι ετσι μαζι με διαμαντιδη η επομενη φουρνια μετα απο αλβερτη
ναι ε?ο σπανουλης δεν ηταν,δεν ειναι,και δεν θα γινει ποτε η σημαια του παναθηναικου τυπε
μετα τον αλβερτη σειρα εχει ο διαμαντιδης
Τζίγγερ:"Δεν έχεις τα χρήματα να αγοράσεις τον Παναθηναϊκό" !!!
Απίστευτη βόμβα από τον Βαρδινογιάννη , διασυρμός για τον εθνικό μιζαδόρο .
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Ο λαος του ΠΑΟ δεν ειναι σαν τα ζωα στο λιμανι που τα ταιζει κουτοχορτο ο πρακτωρας.......
σαφως και δεν ειναι ζωα ρε φιλε....προβλεπω να γινεται της πουτανας με αυτα τα 2 λαμογια.......δεν ξερω αν ειναι παιχνιδια ουσιας ή εντυπωσεων........την μιζερια της οικογενειας την φαγαμε στην μαπα 30 χρονια και δεν φαινεται να βαζουν μυαλο....απο την αλλη ποιος εχει εμπιστοσυνη στον αλεξιπτωτιστη απο το Ντουμπαι μετα τις περιπτωσεις ΟΤΕ,Ολυμπιακη ?
Ο λαος του ΠΑΟ δεν ειναι σαν τα ζωα στο λιμανι που τα ταιζει κουτοχορτο ο πρακτωρας.......
δυσκολα θα πουλησει ο Τζιγγερ
ειδικά στον διαχειριστή χρημάτων- φαφλατά Βγενό...
δωσε κανα χαρτομαντηλο ρε ασπλαχνε..[move][size=20pt]ΕΝΙΑΙΟΣ πουστης ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ μπινες[/size]! [/move]
ΥΓ [size=18pt]Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις[/size]!"
[move][size=20pt]ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ[/size]! [/move]
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Ελα ρε, ειναι και πολλα και Ιταλικα...!!! !!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!δωσε κανα χαρτομαντηλο ρε ασπλαχνε..
στην καρλα δωσε διπλη μεριδα γιατι απο χτες το βραδυ κλαιει & για την δουλα του χρυσαυγουλιδη..
ξεφτιλα ειναι..
εστω & αν φοραγε μια ημερα την χιλιοχυμενη,μακρυα & αλαργα ο κωλοπουστας..
Καλή μου, βήξε περισσότερο να στάξουν τα σπερματοζωάρια που κατακάθησαν μετά την τελευταία παρτούζα στο Παλέ.
Αχαχαχαχχαχαχα
οτι πεις@ZeroTolerance
Τζούλια μου, μάλλον μπέρδεψες τα αθλήματα με τα πηδήματα, εδώ μιλάμε για τα μαμήσια του Παλέ και την αγορά του μαμιά σου. Cuckold το λένε νομίζω.
Αχαχαχαχαχαχαχα
οτι πεις
Μετά το "ότι πεις", ξέχασες να προσθέσεις το "αφέντη μου". Cuckold σου λέω. Τράβα γλείψε τα απομεινάρια του Σπανούλη τώρα.