Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ο σπανουλης δεν ηταν,δεν ειναι,και δεν θα γινει ποτε η σημαια του παναθηναικου τυπε
μετα τον αλβερτη σειρα εχει ο διαμαντιδης :rockon:
ναι ε?
εγω νομιζα οτι ειναι ετσι μαζι με διαμαντιδη η επομενη φουρνια μετα απο αλβερτη

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Τζίγγερ:"Δεν έχεις τα χρήματα να αγοράσεις τον Παναθηναϊκό"  !!!

ohmy.gif
Απίστευτη βόμβα από τον Βαρδινογιάννη , διασυρμός για τον εθνικό μιζαδόρο .

....προβλεπω  να  γινεται  της  πουτανας  με αυτα τα 2 λαμογια.......δεν ξερω αν ειναι παιχνιδια   ουσιας  ή  εντυπωσεων........την μιζερια της οικογενειας την φαγαμε στην μαπα  30  χρονια   και δεν φαινεται να βαζουν μυαλο....απο την αλλη  ποιος  εχει   εμπιστοσυνη  στον αλεξιπτωτιστη απο το Ντουμπαι  μετα τις  περιπτωσεις  ΟΤΕ,Ολυμπιακη ?
Ο    λαος   του   ΠΑΟ  δεν  ειναι  σαν τα  ζωα  στο  λιμανι   που   τα  ταιζει  κουτοχορτο   ο  πρακτωρας.......

Επισκέπτης

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η υπογραφή-σταθμός πού πήγε;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
....προβλεπω  να  γινεται  της  πουτανας  με αυτα τα 2 λαμογια.......δεν ξερω αν ειναι παιχνιδια   ουσιας  ή  εντυπωσεων........την μιζερια της οικογενειας την φαγαμε στην μαπα  30  χρονια   και δεν φαινεται να βαζουν μυαλο....απο την αλλη  ποιος  εχει   εμπιστοσυνη  στον αλεξιπτωτιστη απο το Ντουμπαι  μετα τις  περιπτωσεις  ΟΤΕ,Ολυμπιακη ?
Ο    λαος   του   ΠΑΟ  δεν  ειναι  σαν τα  ζωα  στο  λιμανι   που   τα  ταιζει  κουτοχορτο   ο  πρακτωρας.......
σαφως και δεν ειναι ζωα ρε φιλε
εχετε πολλες αποκλειστικοτητες παγκοσμιου βεληνεκους
η τελοευταια σας ειναι οτι διαλυεστε μετα απο επιστροφη μετα απο χρονια στις επιτυχιες
αλλα που να καταλαβετε το γιατι
μονο εμεις που ειμαστε ζωα το καταλαβαινουμε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
δυσκολα θα πουλησει ο Τζιγγερ
ειδικά στον διαχειριστή χρημάτων- φαφλατά Βγενό...

σας τα έλεγα εγω..... :grin:
φατε τα τώρα... :2funny:

[size=18pt]Βαρδινογιάννης: "Είσαι αναξιόπιστος Ανδρέα"[/size]

Αιχμηρή υπήρξε η απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην υπαναχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου. Με νέα προσωπική επιστολή του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ χαρακτήρισε "[size=16pt]αναξιόπιστο συνομιλητή[/size]" και "[size=16pt]απρόθυμο αγοραστή[/size]" τον Mr MIG. Πατέρας: "[size=16pt]Απαράδεκτος ο τόνος και ο τρόπος Βαρδινογιάννη[/size]". Συνάντηση Νιόπλια-Φρέιτας.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με προσωπική του επιστολή προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τονίζει ότι δεν είναι πρόθυμος αγοραστής και αξιόπιστος συνομιλητής και κάνει λόγο πως ο κόσμος έχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται.

Το κείμενο της επιστολής

"Ανδρέα,

Η άρνηση σου να προχωρήσεις ακόμα και σε αρχική προσφορά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού δεν με εξέπληξε.

Βασικό στοιχείο μιας αγοραπωλησίας, είναι η ύπαρξη πρόθυμων αγοραστών και πωλητών.  Στην χθεσινή μου επιστολή ξεκαθάρισα ότι είμαι πρόθυμος πωλητής, εφόσον έχεις τη βούληση αλλά και τα χρήματα να αγοράσεις το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, χωρίς μάλιστα να θέσω κανέναν όρο.  Ο χρονικός περιορισμός που έβαλα οφείλεται στην ανάγκη διασφάλισης της σταθερότητας της ομάδας.

Από την σημερινή σου τοποθέτηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν είσαι πρόθυμος αγοραστής. Αντί να απαντήσεις, με μια συγκεκριμένη προσφορά επέλεξες τις υπεκφυγές.  Η στάση σου αυτή καθώς και οι αλληλοαντικρουόμενες τοποθετήσεις σου δεν σε καθιστούν αξιόπιστο συνομιλητή.

Για μία ακόμη φορά θολώνεις το τοπίο και δημιουργείς ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν.  Θεωρώ την αποχώρηση σου (τέταρτη αν θυμάμαι καλά) προσχηματική.  Όσο για τα ευχολόγια για την επιτυχία της ομάδας, το μέλλον θα δείξει.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζετε.

Με τιμή,

Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης

ΥΓ [size=18pt]Με το να τάζεις δεν φτωχαίνεις[/size]!" :2funny: :2funny: :2funny:

[move][size=20pt]ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ[/size]! :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
[move][size=15pt]ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ![/size]  :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ !!!!!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δωσε κανα χαρτομαντηλο ρε ασπλαχνε..
στην καρλα δωσε διπλη μεριδα γιατι απο χτες το βραδυ κλαιει & για την δουλα του χρυσαυγουλιδη..
Ελα ρε, ειναι και πολλα και Ιταλικα...!!!  !!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 29

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
URL]]

Συνημμένα

• prasini_l.jpg
    prasini_l.jpg
    192,8 KB · Εμφανίσεις: 20

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχα
καλώς το το αγοράκι με τα χαρτομάντηλα.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλάκα εγώ λέω να πουλήσουν στον μαρινάκη
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ξεφτιλα ειναι..
εστω & αν φοραγε μια ημερα την χιλιοχυμενη,μακρυα & αλαργα ο κωλοπουστας..

Καλή μου, βήξε περισσότερο να στάξουν τα σπερματοζωάρια που κατακάθησαν μετά την τελευταία παρτούζα στο Παλέ.

Αχαχαχαχχαχαχα

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
@ZeroTolerance

Τζούλια μου, μάλλον μπέρδεψες τα αθλήματα με τα πηδήματα, εδώ μιλάμε για τα μαμήσια του Παλέ και την αγορά του μαμιά σου. Cuckold το λένε νομίζω.

Αχαχαχαχαχαχαχα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
@ZeroTolerance

Τζούλια μου, μάλλον μπέρδεψες τα αθλήματα με τα πηδήματα, εδώ μιλάμε για τα μαμήσια του Παλέ και την αγορά του μαμιά σου. Cuckold το λένε νομίζω.

Αχαχαχαχαχαχαχα
οτι πεις  :2on1:

Συνημμένα

• 220.jpg
    220.jpg
    186,6 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 4444.jpg
    4444.jpg
    109,4 KB · Εμφανίσεις: 83

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Μετά το "ότι πεις", ξέχασες να προσθέσεις το "αφέντη μου". Cuckold σου λέω. Τράβα γλείψε τα απομεινάρια του Σπανούλη τώρα.

δεν χαλάμε ποτέ χατίρι στα ισόβεια γιοσουσουφάκια μας βλακάκο.
ΥΓ. ετοιμάσου για νεες γκει πορείες στην Λ.Αλεξάνδρας :2funny:
13.jpg

και όταν και αμα χωνεψεις τα φετινά ψωλοχυματα του Μητρογλου και του Αγγλου ελά να σε ξανασενιαρω  :zfuck:

http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/media_1007.jpg[/img[/URL]]
[img]http://tsarly.yooblog.gr/files/2010/03/darby_tsarly.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom