bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
μάγκες αν είναι να έρθει μακ ιντάιαρ ,ποιος α τον θυμάται το βασιλάκη....εξαιτίας του χάσαμε το κύπελλο που τα ριχνε ολα ερμπολ
γιατι ποιος ειπε οτι εφυγε;πριν από 2 χρόνια σας έλεγα πως ο Σωφέρ δεν έφυγε και μου λέγατε μαλακίες.
Σας έλεγα κιόλας πως είχε και όλη τη διαχείριση του πιο σημαντικού υλικού: των παικτών μέσω της εταιρίας που έφτιαχνε τότε.
Πάλι δεν ακούγατε.
Αν δεν έχει λήξει το θέμα μέχρι τότε, σε 10 μέρες θα σας πω ακριβώς αν φεύγει ή μένει και με ποιον τρόπο.
Πάντως τώρα τα πράγματα δείχνουνε πως φεύγει.
Να ξέρετε πάντως πως όταν μια εταιρία αλλάζει ιδιοκτήτη, δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που επηρεάζονται.
Και αυτά που δεν φαίνονται είναι πιο σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία και για τις επιτυχίες.
σε οποιαδήποτε δουλειά είναι έτσι.
για να πάρεις έναν υπάλληλο/εργαζομενο από ανταγωνιστή τα σκας χοντρά.
Αλλά το θέμα είναι να πάρεις την κότα που κάνει τα χρυσά αβγά.
μη λες πράγματα που δεν είσαι σίγουρος.υ.γ........Σπανουλη , τοσα χρονια διπλα στον Ζοτς δεν διδαχτηκες τιποτα.........η μηπως νομιζεις οτι ο Ζοτς δεν ειχε αστρονομικες προσφορες απο Ρεαλ ή ΤΣΣΚΑ ? Κι ομως εκλεινε μεσα σε 5λεπτα γιατι εχει λογο και αρχιδια........ δεν ειναι το παν τα λεφτα , αλλα θα το καταλαβεις οταν θα ειναι αργα..
τότε που μπήκανε η πολυμετοχική παρέα, λέγανε όλοι "τέλος ο Βαρδινογιάννης".γιατι ποιος ειπε οτι εφυγε;
που ειναι αυτοι τωρα που τα λεγανε.εγω το ηξερα οτι θα μας κατσικωθει μπαστακαςτότε που μπήκανε η πολυμετοχική παρέα, λέγανε όλοι "τέλος ο Βαρδινογιάννης".
Δες τα ποστ πριν από 2 χρόνια.
εγω σου μίλησα για οποιαδήποτε αγορά, όχι μόνο στην ποδοσφαιρική ή μπασκετική κλίκα.....παντως δεν θυμαμαι να πηγε αθλητης απο τον ενα αιωνιο στον αλλον και να τα καταφερε....συνηθως χανονται , ισως επειδη η ψυχολογικη πιεση να ειναι μεγαλη.......ετσι προχειρα ενας που μου ερχεται ειναι ο Λαουντρουπ που ειχε παιξει καλα και σε Ρεαλ και Μπαρτσα...
ακόμα εδώ είναι....γιαυτό το θυμίζω...που ειναι αυτοι τωρα που τα λεγανε.εγω το ηξερα οτι θα μας κατσικωθει μπαστακας
κανε ενα ψαχτηρι ρεακόμα εδώ είναι....γιαυτό το θυμίζω...
αλλά μην με βάζεις να ψάξω, έτσι;
χαχαχα...
ναι, οκ....λίγα του έδινε και ο ΠΑΟ για να κάτσει.
σε οποιαδήποτε δουλειά είναι έτσι.
για να πάρεις έναν υπάλληλο/εργαζομενο από ανταγωνιστή τα σκας χοντρά.
Αλλά το θέμα είναι να πάρεις την κότα που κάνει τα χρυσά αβγά.
Και δυστυχώς η άποψή μου είναι πως ο Σπιν Σπαν δεν είναι.
Δεν τον θεωρούσα ποτέ πρώτο βιολί ρε γμτ ή αναντικατάστατο.
Και τώρα προτιμούσα άλλη επιλογή.
παλτουδία = Μπαναώτης;;;Εδώ δίνανε οι Αγγελόπουλοι 6-7μύρια στην παλτουδία.
Σπανούλη και Ναβάρο παίρναμε με τόσα.
Φυσικά δεν τα έχει πάει καθόλου καλά και έχει νικηθεί κατά κράτος πότε από Νταϊφά και πότε από Κόκκαλη. Το τελευταίο μοντέλο μου άρεσε πάρα πολύ. Βαρδινογιάννης υπάρχει αλλά δεν ασχολείται και ασχολούνται όλοι οι άλλοι που μπορούν καλύτερα από αυτόν.
τότε που μπήκανε η πολυμετοχική παρέα, λέγανε όλοι "τέλος ο Βαρδινογιάννης".
Δες τα ποστ πριν από 2 χρόνια.
δυσκολα θα πουλησει ο Τζιγγερ
ειδικά στον διαχειριστή χρημάτων- φαφλατά Βγενό...
Αχαχαχαχχα
Η τελευταία ελπίδα των απανταχού γάβρων.
Κλάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμμμμμμμαααααααααααααα