Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αφήστε άδειο το τηγάνι 5-6 αγώνες και μπορεί να δείτε άσπρη μέρα...ας το καταλάβουμε όλοι..αν δεν μαζεύουν λεφτά θα την κάνουν και οι δύο προεδράρες----γαμώ την τράλλα μου---με ελαφρά πηδηματάκια.....ομάδα με λιγότερα από 30.000.000 ευρώ για μεταγραφές δεν γίνεται έτσι όπως είναι το τόπι στην ευρώπη...εννοώ για να διακριθούμε στο τσάμπιονς λίγκ.....έχω φαντασία όμως έτσι?.... :cheesy:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μυαλό θα βάλουμε...λεφτά θα βάλουμε?....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ξέρω και εγώ...τέτοιος μαλάκας που είμαι τέτοιες μαλακίες φαντάζομαι.....το όνειρο πεθαίνει τελευταίο.....και πιστέψτε με ρε παιδιά, κάθε φορά που ξεφτυλιζόμαστε πονάω πολύ....α ρε πανάθα...πόσο με πληγώνεις...όχι η ομάδα...η σωφεράντζα...

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Πείτε με γραφικό και ότι άλλο θέλετε, αυτό που με πόνεσε περισσότερο φέτος με τον Παναθηναϊκό ήταν η διάλυση της ομαδάρας βόλει γυναικών, της αήττητης φετινής πρωταθλήτριας για την οποία κανείς δε μιλάει. Εφυγαν οι αδελφές Γκαραγκούνη, γιατί ο ΠΑΟ δεν είχε άκουσον άκουσον, ευρωπαικές φιλοδοξίες και οι δύο πολύ καλές ξένες Σιμάνκοβα και Μποροβίντσεκ που πήγαν στο Γαύρο! Ούτε τρίτοι δεν θα βγούμε του χρόνου. Οτι και να λένε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί, τα κενά είναι μεγάλα και επιπλέον χάθηκε και το δέσιμο που υπήρχε μεταξύ των παικτριών...
Οσο και να τιμώ το Θανάση, κάτι φαίνεται να πήγαίνει στραβά στον ερασιτέχνη Παναθηναικό και αυτό φάίνεται από τη μετριότατη λειτουργία όλων σχεδόν των τμημάτων. Κατι πρέπει να γίνει ειδικά στη συνέλευση της Δευτέρας.

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Tα ερασιτεχνικα τμηματα του Παναθηναικου εχουνε διαλυθει εδω και καιρο.
Ας τα βλεπουνε αυτα οσοι πιστευουνε οτι οι Γιανακοπουλοι εχουνε ορεξη να τα βαλουνε στη μπαλα.
Πραγματικα ντροπη!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Ας τα βλεπουνε αυτα οσοι πιστευουνε οτι οι Γιανακοπουλοι εχουνε ορεξη να τα βαλουνε στη μπαλα.
Πραγματικα ντροπη!

Δυστυχώς φίλε μου αυτή είναι η πραγματική αλήθεια... ντροπή και αίσχος... όχι να βάζουν λεφτά μόνο εκεί που έχει έσοδα και προβολή...  :headbang:  ειδικά αυτοί που πρεσβεύουν την "Παναθηναϊκή Ιδέα" και θέλουν να βλέπουν παντού τον Παναθηναϊκό μας δυνατό...!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πραγματικα ντροπη!

Στην άρση βαρών βάλανε χρήματα οι... Mad Boys για να πάρουνε αθλητικές φόρμες. Οι Γιαννακόπουλοι δε χρειάζεται να κάνουν τίποτα υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον ερασιτέχνη. Λίγο να κόψουν τις γκλαμουρίστικες μαλακίες στο μπάσκε ( φωτορυθμικά, ζέπελιν, τσιρλίντερ) γινόμαστε πρωταθλητές σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ας ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ του γιου τους και να δωσουν τα λεφτα  στον ερασιτέχνη..
αλητες ειναι και αυτοι...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τωρα που το σκεφτομαι,ο Τζιγγερ προεδρας της λιγκας...Μια χαρα μπουρδελο θα τα κανει και θα την ακουμε ντουμπλεξ απο τους γαυρους.Αυτες οι αλλαξοκωλιες με τον Πετρακη και τον δικο μας σκυλοβρωμανε.....

Τι να κλάσουνε οι ανεπρόκοποι? Ξέρουν τίποτα αυτοί πέρα άπό πρέζες, κόκες, ντόλτσε βίτα? Ποιους δουλεύουν τα τέκνα Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη. Αφού είναι ρέκλες όμως, ας πάρουν πούλο και ας πάνε να πιούνε την Κολομβία μόνοί τους. Εμείς δεν χρωστάμε τίποτα. Μου πήρε και τον Ίβιτς ο πρέζος ο Πετράν στον ΟΣΦΠ. Γιατί? Για να έχει κάποιον να σπάει??? Ρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ. Και αυτοί οι τύποι κάνουν λεφτά...

Τώρα διαβάζω κάτι λίβελους για τον Παύλο... Αν είναι δυνατόν? Να κάνω μια ερώτηση, ωραία οι άνθρωποι δεν βγαίνουνε για όλα τα τμήματα. Οι άλλοι επιφανείς Παναθηναϊκάρες που είναι? Μόνο να κράζουν ξέρουν... Που είναι ρε παιδιά ένας να πάει στον Παύλο όπως πήγε ο Σταθοκοστώπουλος και να του πει ασε την πυγμαχία, βάζω εγώ, άσε το βόλευ βάζω εγώ. Που είναι όλοι αυτοί μπορείτε να μου πείτε? Όλα ο Παύλος και ο Θανάσης... Όλα? Ποιοι είναι, ο Μπιλ Γκέιτς στον κύβο? Και πάρε την ΠΑΕ, και γιατί δεν δίνεις στο πινγκ πονγκ και γιατί δεν δίνεις και γιατί δεν δίνεις... Τι είναι ρε, φιλόπτωχο ταμείο? Μάθαμε όλοι να δίνει ο Παύλος και ο Θανάσης και οι άλλοι στην απόξω. ʼσε ρε που θα ξεπαραδιαστώ εγώ τώρα για την πυγμαχία... Σιγά... Αυτή είναι η λογική των παναθηναικαράδων και πολλών γενικώς. Στο τζάμπα, επί της προσκολλήσεως. Φτάνει πια, θα τους πεθάνουμε τους ανθρώπους. Μεγαλώσανε...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνω απολυτα με το Peloponisio!ημουν βαζελος αλλα τωρα τιποτα!καθιστε και βριστε μαναδες-παππουδες-δωστε και κανα ραντεβου για ξυλο για τα ιδαλματα σας!πετρο κοκκαλη-τζιγγερ-θαναση-παυλο κτλ!ναι για αυτους που σας τα παιρνουν απο παντου!ναι δωστε τα λεφτα σας στο πετρο να πιει ενα καραβι κοκα να παει να πυροβολει με πιστολι στη παραλιακη εναν που του εριξε πορτα (πριν πολλα χρονια)!απλα μαθηματικα να ξερετε και δειτε τους ισολογισμους των ομαδων θα καταλαβετε!ποια λεφτα βαζει ο παυλος και ο πετρος?τα διπλα βγαζουν!και νομιζουν οι περισσοτεροι πως τα βαζουν απο τη τσεπη τους!δε λεω να μη πας γηπεδο!αλλα να πασς οταν πραγματικα γουσταρεις να πας!οχι επειδη ειναι κυριακη και παιζει η αρρωστεια!δεν εχει υπαρξει ανθρωπος πριν ελαχιστων εξαιρεσεων να μη τα σκεφτει αυτα με τη παροδο του χρονου!οσο συντομοτερα τοσο καλυτερα!
ps.εννοειτα πως τα ονοματα των παραπανω κυριων δεν αξιζει το πρωτο γραμμα να ειναι κεφαλαιο στο ονομα τους!
αυτα

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλα οσι βριζουν τον παυλο και τον θανασι δεν εχουν  καθολου τσιπα επανο τουσ ο καρκινογιανισ τουσ εχι αλιοσι το μιαλο

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδιά πραγματικά να "σοβαρευτούμε" λίγο!!!υπάρχει μεν ένα μεγάλο "ερωτηματικό"(τουλάχιστον σε μένα)για το τι γίνεται-και,κυρίως,γιατί?-στα υπόλοιπα κομμάτια και αθλήματα του ερασιτέχνη αλλά το να βρίζουμε τους Γιαννακόπουλους(ή ακόμα και να τους εξομοιώνουμε με Βαρδινογιάννη-Κόκκαλη,κτλ)είναι γελοίο!!!αν είναι δυνατόν!!!με τον peloponisio συμφωνώ-για άλλη μία φορά-σχεδόν σε όλα όσα λέει!καθήστε ρε παιδιά!δηλαδή τι....παράπονο θα μπορούσε κάποιος(Παναθηναικός,φυσικά)να έχει από τους Γιαννακόπουλους,στο Μπάσκετ???!!!έψαξαν,βρήκα τον κατάλληλο προπονητή και από την στιγμή που πέτυχαν με αυτή την επιλογή απλά....του παίρνουν όποιον θέλει!!!δηλαδή αυτό που ονειρευόμαστε όλοι οι "τρελλοί" με την μπάλα και για την ποδοσφαιρική ομάδα μας(και που,δυστυχώς,με Βαρδινογιάννη πρόεδρο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε δε κατηγόρησα τους Γιαννακόπουλους εγώ. Ίσα ίσα.Δε χρειάζεται να βάλουν λεφτά από την τσέπη τους. Απλά λίγο να κόψουν σε κάποια περιττά στο μπάσκετ, ορίστε, ορθοπόδησε ο ερασιτέχνης.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
αυτό΄ς είναι και ο μοναδικός "προβληματισμός" μου και-νομίζω-το μοναδικό που θα μπορούσε κάποιος να τους "προσάψει" ως μείον.αλλά εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω ακριβώς το τι συμβαίνει(ποιος έχει όλες τις ευθύνες)στον Ερασιτέχνη και ποιος κάνει τους προγραμματισμούς,κτλ,γι'αυτό και δεν ήμουν απόλυτος!απόλυτος είμαι στι ότι δεν επιτρέπεται ούτε ένας βάζελος να έχει παράπονο ή αμφιβολίες για το "αν μπορούν στο ποδόσφαιρο",αφού είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερο και το κομμάτι εσόδων εκεί και όχι μόνο των εξόδων!όσο για τα διαρκείας που διάβασα πιο πάνω,η γνώμη μου είναι:
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ  να μην πάρει διαρκείας!καλό δεν πρόκειται να κάνει,πάντως.αυτό είναι σίγουρο!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μακάρι να μείνουν όλα τα διαρκείας απούλητα...να δω τι θα κάνει ο σωφέρ...να του σπα΄σει λίγο ο εγωισμός που έχει αυτός και η οικογένεια του..σου λέει βαρδινογιάννης είμαι ..χρήμα,δόξα ,όνομα και τα αρχ.... μου κουνιούνται. όποιος του λέει όχι τον στέλνει,όποιος δεν τον προσκυνά τον στέλνει...όποιος όμως του τα τρώει τον κρατά...τόοοσο έξυπνος είναι...όταν μιλάει ρε παιδιά δεν σας θυμίζει τον γκούφη?....ρε παιδιά έτσι για το γαμώτο τους πρώτους 5-6 αγώνες αφήστε το γήπεδο άδειο και θα δείτε πως θα παρακαλάει μετά....γι αυτόν μόνο τα λεφτά μετράνε...ας το κάνουμε έστω και με πόνο ψυχής και να δείτε ότι έχω δίκιο....

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παιδια βαλτε λιγο το μυαλο και σκεφτειτε ποσο εχει πεσει και το μπατζετ στο μπασκετ και τη βεληνεκους παιχτες ερχονται τωρα που τα φωτα τις δημοσιοτητας δεν ειναι στραμενα στο μπασκετ.
Οι γιανακοπουλοι δεν ειναι ποτε μειων ειναι παντα στα λεφτα τους αντε να βγαζουνε και λιγα.
Εγω δεν γουσταρω να μου το παιζει κανενας τρελος Παναθηναικος αλλα πανω απο ολα να κοιταει την τσεπη του.
Αν εισαι τρελος με την Παναθα κανε ενα προγραμματισμο που θα χανεις τουλαχιστον 3.000.000. (Περυσι η Βιανεξ ειχε 286εκ ευρο πωλησεις)
Ετσι θα μου αποδειξεις οτι εισαι τρελος, οσο μου δειχνεις οτι βαζεις το χρημα παραπανω θα σε σεβομαι για τις χαρες που μου εχεις δωσει αλλα δεν θα πιστευω οτι εισαι τρελος Παναθηναικος.
Ολοι σκεφτονται με επιχειρηματικα κριτιρια και οσοι δεν το καταλαβαινουνε απλα φορανε παρωπιδες.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
συμφωνώ μαζίσου αλλά ακόμα και να κερδίζει από το μπάσκετ σου έχει δώσει 4 αστέρια συν πρωταθλήματα,κύπελλα και έχει μια ομάδα μοντέλο...χαλάλι τα όσα βγάζει...ας μου το έκανε και στο ποδόσφαιρο ο σωφέρ και ας έβγαζε 1.000.000.000 ευρώ...σκασίλα μου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε αδερφέ neyronico σορρυ κιόλας αλλά έχει καμιά υποχρέωση ο Γιανακόπουλος να σου δείξει ότι είναι τρελός με την ομάδα?
Είσαι εσύ ικανοποιημένος από την ομάδα? Από εκεί και πέρα κουμάντο στην τσέπη του θα κάνουμε κιόλας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom