Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Αυτη εδω η αποκρουστικη μορφη ανθρωπου ειναι υπευθυνη για την ΚΛΟΠΗ του ιδρωτα των παλικαριων του Θρυλου!!

Την καταρα μου να εχεις βουλωμενε σωληνα!!!!

Συνημμένα

• zvasilakopoulos.jpg
    zvasilakopoulos.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 17

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αυτη εδω η αποκρουστικη μορφη ανθρωπου ειναι υπευθυνη για την ΚΛΟΠΗ του ιδρωτα των παλικαριων του Θρυλου!!

Την καταρα μου να εχεις βουλωμενε σωληνα!!!!
Ασ΄τον. Το EURO 2004 θα το θυμάται για μια ζωή. Πόνεσε πολύ! Γκολ και φύγαμε για τελικό !!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Καλησπέρα σας.. είπα μετά από πολύ καιρό να κάνω κι εγώ ένα ποστ.

Όπως και στα περισσότερα ματς του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια, χθες ήμουν μέσα.. στις μπλε και στη σειρά 7, άρα σε απόσταση μάξιμουμ 10 μέτρα από τα τεκταινόμενα.
Μέχρι το τέλος του ματς, είχα την εντύπωση ότι η διαιτησία είναι καθαρά εναντίον μας.. έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά ματς για να ξέρω ότι στις περισσότερες φορές πλέον, οι διαιτητές είναι καθαρά άσχετοι (τα τελευταία χρόνια, δεν αναφέρομαι σε μαϊμουδιές του παρελθόντος). Η χθεσινή διαιτησία με έκανε να πιστεύω ότι ίσως θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα ή κάτι τέτοιο.. όποιος δεν έβλεπε τα φάουλ που δεν δίνονταν, και τα αντιαθλητικά που σφυρίζονταν και όχι , είναι απλά τυφλός, άσχετος ή οργανωμένος.. Με το τελευταίο σφύριγμα, απλα επιβεβαιώθηκε ότι οι διατητές είναι απλά, και με κεφαλαία γράμματα, ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να φανατίζουν τους άσχετους με το άθλημα γαύρους και βάζελους (πολλοί εκ των οποίων είχαν κατακλύσει το γήπεδο χθες, προς λύπην μου μεγάλη).. και φοβάμαι ότι την Κυριακή μπορεί να θρηνήσουμε και θύματα.

Χθες, περιφέρεια του Παναθηναϊκού, απλά δεν υπήρχε.. να ζήσει ο Παύλος που ανανέωσε το συμβόλαιο του Μάικ, και ο Τομάσεβιτς που έχει ακόμα κοχόνες να παίρνει στα 33 του επιθετικά ριμπάουντ ανάμεσα σε αντιπάλους ψηλότερους και νεότερους και να τα κάνει καλάθια..
Ο Ολυμπιακός έπαιξε όχι μόνο καλά, έπαιξε και ωραίο μπάσκετ.. τα τρία τρίποντα του Ματσιγιάουσκας έδειξαν ότι αν και υπερτιμημένος, κάτι κατέχει κι αυτός..βέβαια πιστεύω ότι 4/5 ο Μπουρούσης θα ξαναβάλει μόνο όταν παγώσει η κόλαση...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Καλησπέρα σας.. είπα μετά από πολύ καιρό να κάνω κι εγώ ένα ποστ.

Όπως και στα περισσότερα ματς του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια, χθες ήμουν μέσα.. στις μπλε και στη σειρά 7, άρα σε απόσταση μάξιμουμ 10 μέτρα από τα τεκταινόμενα.
Μέχρι το τέλος του ματς, είχα την εντύπωση ότι η διαιτησία είναι καθαρά εναντίον μας.. έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά ματς για να ξέρω ότι στις περισσότερες φορές πλέον, οι διαιτητές είναι καθαρά άσχετοι (τα τελευταία χρόνια, δεν αναφέρομαι σε μαϊμουδιές του παρελθόντος). Η χθεσινή διαιτησία με έκανε να πιστεύω ότι ίσως θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα ή κάτι τέτοιο.. όποιος δεν έβλεπε τα φάουλ που δεν δίνονταν, και τα αντιαθλητικά που σφυρίζονταν και όχι , είναι απλά τυφλός, άσχετος ή οργανωμένος.. Με το τελευταίο σφύριγμα, απλα επιβεβαιώθηκε ότι οι διατητές είναι απλά, και με κεφαλαία γράμματα, ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να φανατίζουν τους άσχετους με το άθλημα γαύρους και βάζελους (πολλοί εκ των οποίων είχαν κατακλύσει το γήπεδο χθες, προς λύπην μου μεγάλη).. και φοβάμαι ότι την Κυριακή μπορεί να θρηνήσουμε και θύματα.

Χθες, περιφέρεια του Παναθηναϊκού, απλά δεν υπήρχε.. να ζήσει ο Παύλος που ανανέωσε το συμβόλαιο του Μάικ, και ο Τομάσεβιτς που έχει ακόμα κοχόνες να παίρνει στα 33 του επιθετικά ριμπάουντ ανάμεσα σε αντιπάλους ψηλότερους και νεότερους και να τα κάνει καλάθια..
Ο Ολυμπιακός έπαιξε όχι μόνο καλά, έπαιξε και ωραίο μπάσκετ.. τα τρία τρίποντα του Ματσιγιάουσκας έδειξαν ότι αν και υπερτιμημένος, κάτι κατέχει κι αυτός..βέβαια πιστεύω ότι 4/5 ο Μπουρούσης θα ξαναβάλει μόνο όταν παγώσει η κόλαση...
Καλώς τον . Εγώ πάντα το λέω ότι οι διαιτητές είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ! Σε όλα τα αθλήματα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Επειδή κάποιοι εδώ μέσα προσπαθούν και λένε συνέχεια ότι όλοι οι οπαδοί-φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ''δολοφόνοι'' εξαιτίας μιάς ηλιθιότητας,βλακείας και μαλακίας 5-10-15-20(βάλτε όσους θέλετε) οπαδών του Ολυμπιακού στην δολοφονία του νεαρού φιλάθλου του ΠΑΟ και επειδή αυτές οι πράξεις δεν εκφράζουν την μεγαλύτερη πλειονότητα των οπαδών του Θρύλου οι οποίοι τα καταδικάζουν αυτοί οι ίδιοι ας μας χαρακτηρίσουν και τους οπαδούς του ΠΑΟ μετά το παρακάτω κείμενο στο οποίο δεν υπήρχε συμπλοκή......

Απλά πρέπει να καταλάβουν κάποιοι πως όλοι δεν είμαστε ίδιοι...ανεξάρτητα χρώματος ομάδας...οι αλήτες υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και η αποψή μου είναι 1:ΝΑΙ να πάνε μέσα ισόβια η αληταράδες της δολοφονίας του οπαδού του ΠΑΟ....

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ο 1 ακόμα σαπίζει στην φυλακη και μακάρι να μείνει εκεί, ο άλλος αποφυλακίστηκε πρόσφατα και ενώ ήταν μούρη στο Περιστέρι τώρα δεν βρίσκει σύνδεσμο να τον στεγάσει ενώ και άλλοι 3 έκαναν στην στενή. Εκαναν έγκλημα και θα πληρώνουν για μια ζωή όπως πρέπει. Ενώ οι άλλοι ετοιμάζονται για ΟΑΚΑ την Τετάρτη να πουλήσουν καουμποιλίκι.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρεεεεεεε......χωνεύτε το καλά .....ΝΑΙ στην αντιπαράθεση...ΝΑΙ στους λεκτικούς διαφιφισμούς...ΝΑΙ στην πλάκα και στον χαβαλέ.....ΝΑΙ στην ανταλλαγή απόψεων έστω και σε έντονο ύφος........ΟΧΙ..ΟΧΙ...ΟΧΙ...ΟΧΙ...ΣΤΗΝ ΒΙΑ....ακόμα δεν κρύωσε ο σφαγμένος και τα ίδια βλέπω....ΜΥΑΛΟ δεν έχετε? αύριο μπορεί να είσαστε εσείς στην θέση του....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ......

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ο 1 ακόμα σαπίζει στην φυλακη και μακάρι να μείνει εκεί, ο άλλος αποφυλακίστηκε πρόσφατα και ενώ ήταν μούρη στο Περιστέρι τώρα δεν βρίσκει σύνδεσμο να τον στεγάσει ενώ και άλλοι 3 έκαναν στην στενή. Εκαναν έγκλημα και θα πληρώνουν για μια ζωή όπως πρέπει. Ενώ οι άλλοι ετοιμάζονται για ΟΑΚΑ την Τετάρτη να πουλήσουν καουμποιλίκι.
Φίλε σου είπα την αποψή μου...αν κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους να πάνε σπίτια τους(εισαγγελείς-αστυνομία)....μέσα όλοι...έχω πάει αμέτρητες φορές γήπεδο...πέρα από βρισίδι και φωνή δεν έχει φύγει από εμένα ούτε 1 αντικείμενο....απλά δεν χαρακτηρίζονται όλοι οι οπαδοί 1 ομάδας από την μαλακία που δέρνει 20...αυτό είναι το νόημα που το έγραψα....και για εμένα...ισόβια!!!!

βρεεεεεεε......χωνεύτε το καλά .....ΝΑΙ στην αντιπαράθεση...ΝΑΙ στους λεκτικούς διαφιφισμούς...ΝΑΙ στην πλάκα και στον χαβαλέ.....ΝΑΙ στην ανταλλαγή απόψεων έστω και σε έντονο ύφος........ΟΧΙ..ΟΧΙ...ΟΧΙ...ΟΧΙ...ΣΤΗΝ ΒΙΑ....ακόμα δεν κρύωσε ο σφαγμένος και τα ίδια βλέπω....ΜΥΑΛΟ δεν έχετε? αύριο μπορεί να είσαστε εσείς στην θέση του....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ......

Γιατί ρε μεγάλε εμείς τί λέμε?Λέμε ναι στήν βία?Μάθε να διαβάζεις και μετά μπορείς να μας το παίξεις πατριώτης....

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Φίλε καλά τα λές αλλά οι απάθειά σας και οι αδράνειά σας, σας κάνει συμμέτοχους. Αντί να τους απομονώσετε και να τους κυνηγήσετε απ'τον χώρο σας, την Τετάρτη θα τους έχετε πρώτη μούρη στο ΟΑΚΑ 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε καλά τα λές αλλά οι απάθειά σας και οι αδράνειά σας, σας κάνει συμμέτοχους. Αντί να τους απομονώσετε και να τους κυνηγήσετε απ'τον χώρο σας, την Τετάρτη θα τους έχετε πρώτη μούρη στο ΟΑΚΑ  
δεν ειναι ευκολο mouzaoui....ξερεις την αποψη μου  γιαυτο το θεμα(λαυριου) αλλα ειναι αδικο να τους παιρνει ολους η μπαλα.....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Για εμένα μιλάς?Γιατί εγώ δεν ξέρω κανέναν...δεν είμαι σε κανένα σύνδεσμο και σε καμία Θ7....κανενός υποχείριο....αν το ξεχνάνε κάποιοι από την διοίκηση...μέσα και αυτοί...σαν ηθικοί αυτουργοί....δεν με ξέρεις...αν με ήξερες θα καταλάβαινες πόσο πολύ τα εννοώ αυτά που σου γράφω.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και ποιός σου είπε ότι τα γ΄ραφω αυτά για εσένα podolagne? αναφέρθηκε πουθενά το όνομα σου?γενικά μιλάω για όσους σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο, είτε είναι από εδώ, είτε είναι από εκεί....αλλά μάλλον ή δυσκολη γλώσσα είναι τα ελληνικά ή έχεις την μύγα,,,,,αμάν ρε παιδιά, ψοφάτε για παρεξήγηση....ήμαρτον...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
και ποιός σου είπε ότι τα γ΄ραφω αυτά για εσένα podolagne? αναφέρθηκε πουθενά το όνομα σου?γενικά μιλάω για όσους σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο, είτε είναι από εδώ, είτε είναι από εκεί....αλλά μάλλον ή δυσκολη γλώσσα είναι τα ελληνικά ή έχεις την μύγα,,,,,αμάν ρε παιδιά, ψοφάτε για παρεξήγηση....ήμαρτον...
Ζητώ συγνώμη φίλε....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεκτή χωρίς δεύτερη κουβέντα και κερνάω και μπύρες....τουλάχιστον να σκοτωθούμε face to face.... :cheesy:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μπύρες???? και γω εδώ είμαι.. τιμή σας να σας πλακώσει στις μπύρες ένα τέρας...face to face...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κερνας μπυρες.......χμ.....
οκ συγνωμη και απο εμενα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπύρες???? και γω εδώ είμαι.. τιμή σας να σας πλακώσει στις μπύρες ένα τέρας...face to face...
ρε μπύρε είπα όχι την AMSTEL...εσάς για να σας χορτάσω θέλετε από φορτηγό και πάνω.....αλλά χαλάλι σας....κουφάλες πρασινοκοκκινοκίτρινες..... :dancing:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Θα πω κατι το οποιο θα ξενισει ορισμενους αλλα το πιστευω ακραδαντα : η αμυνα που παιζει ο Διαμαντιδης(κλεψιματα,ταπες) μου θυμιζει  πολυ Michael Jordan.Μην ξεχνατε οτι υπηρχαν ειδημονες του ΝΒΑ που ελεγαν οτι ο Air ηταν καλυτερος αμυντικος απο οτι επιθετικος.Ο Ομπραντοβιτς ειπε την μεγαλη αληθεια , οτι δηλ. ο ΠΑΟ ειναι αλλη ομαδα με τον Διαμαντιδη.Τον ειδα στη συνεντευξη τυπου.Ο κορυφαιος προπονητης της Ευρωπης που  εχουν περασει απο τα χερια του θρυλοι οπως ο Σαμπονις να λεει "οσο εχω τον Διαμαντιδη δεν φοβαμαι τιποτα"  και αυτος σεμνος και ταπεινος να λεει "εγω κανω απλα την δουλεια μου,πανω απο ολα η ομαδα μετραει".Χτες ημουν μεσα στο γηπεδο.Μετα την ταπα 20.000 κοσμος τραγουδαγε το ονομα του....Νιωθω τυχερος σαν Παναθηναικος αλλα και σαν Ελληνας που η Εθνικη μας εχει αυτον τον παικταρα στις ταξεις της...
     Ο Ολυμπιακος ειναι η εκπληξη των τελικων.Παιζει καλυτερα , το βλεπουν ολοι αυτο.Εντυπωση μου εκανε η δηλωση του Πεν : "εχω μεγαλωσει και εχω παιξει μπασκετ στην Αμερικη και αυτα τα φαουλ στα τελευταια δευτερολεπτα δεν δινονται ουτε εκει."
Φοβερες και οι δηλωσεις του μοναδικου κοουτς που μπορει να κοντραρει τον Ομπραντοβιτς.O Γκερσον δεν μιλησε καθολου για διαιτησια και παραδεχτηκε την αδυναμια του ΟΣΦΠ να αρπαξει το παιχνιδι...Τετοιες δηλωσεις ειναι που σε κανουν να σεβεσαι και να εκτιμας  τον αντιπαλο και οχι τα καραγκιοζιλικια και οι πουστιες του Ιωαννιδη...  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom