daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Ασ΄τον. Το EURO 2004 θα το θυμάται για μια ζωή. Πόνεσε πολύ! Γκολ και φύγαμε για τελικό !!Αυτη εδω η αποκρουστικη μορφη ανθρωπου ειναι υπευθυνη για την ΚΛΟΠΗ του ιδρωτα των παλικαριων του Θρυλου!!
Την καταρα μου να εχεις βουλωμενε σωληνα!!!!
Καλώς τον . Εγώ πάντα το λέω ότι οι διαιτητές είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ! Σε όλα τα αθλήματα.Καλησπέρα σας.. είπα μετά από πολύ καιρό να κάνω κι εγώ ένα ποστ.
Όπως και στα περισσότερα ματς του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια, χθες ήμουν μέσα.. στις μπλε και στη σειρά 7, άρα σε απόσταση μάξιμουμ 10 μέτρα από τα τεκταινόμενα.
Μέχρι το τέλος του ματς, είχα την εντύπωση ότι η διαιτησία είναι καθαρά εναντίον μας.. έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά ματς για να ξέρω ότι στις περισσότερες φορές πλέον, οι διαιτητές είναι καθαρά άσχετοι (τα τελευταία χρόνια, δεν αναφέρομαι σε μαϊμουδιές του παρελθόντος). Η χθεσινή διαιτησία με έκανε να πιστεύω ότι ίσως θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα ή κάτι τέτοιο.. όποιος δεν έβλεπε τα φάουλ που δεν δίνονταν, και τα αντιαθλητικά που σφυρίζονταν και όχι , είναι απλά τυφλός, άσχετος ή οργανωμένος.. Με το τελευταίο σφύριγμα, απλα επιβεβαιώθηκε ότι οι διατητές είναι απλά, και με κεφαλαία γράμματα, ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να φανατίζουν τους άσχετους με το άθλημα γαύρους και βάζελους (πολλοί εκ των οποίων είχαν κατακλύσει το γήπεδο χθες, προς λύπην μου μεγάλη).. και φοβάμαι ότι την Κυριακή μπορεί να θρηνήσουμε και θύματα.
Χθες, περιφέρεια του Παναθηναϊκού, απλά δεν υπήρχε.. να ζήσει ο Παύλος που ανανέωσε το συμβόλαιο του Μάικ, και ο Τομάσεβιτς που έχει ακόμα κοχόνες να παίρνει στα 33 του επιθετικά ριμπάουντ ανάμεσα σε αντιπάλους ψηλότερους και νεότερους και να τα κάνει καλάθια..
Ο Ολυμπιακός έπαιξε όχι μόνο καλά, έπαιξε και ωραίο μπάσκετ.. τα τρία τρίποντα του Ματσιγιάουσκας έδειξαν ότι αν και υπερτιμημένος, κάτι κατέχει κι αυτός..βέβαια πιστεύω ότι 4/5 ο Μπουρούσης θα ξαναβάλει μόνο όταν παγώσει η κόλαση...
Φίλε σου είπα την αποψή μου...αν κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους να πάνε σπίτια τους(εισαγγελείς-αστυνομία)....μέσα όλοι...έχω πάει αμέτρητες φορές γήπεδο...πέρα από βρισίδι και φωνή δεν έχει φύγει από εμένα ούτε 1 αντικείμενο....απλά δεν χαρακτηρίζονται όλοι οι οπαδοί 1 ομάδας από την μαλακία που δέρνει 20...αυτό είναι το νόημα που το έγραψα....και για εμένα...ισόβια!!!!Ο 1 ακόμα σαπίζει στην φυλακη και μακάρι να μείνει εκεί, ο άλλος αποφυλακίστηκε πρόσφατα και ενώ ήταν μούρη στο Περιστέρι τώρα δεν βρίσκει σύνδεσμο να τον στεγάσει ενώ και άλλοι 3 έκαναν στην στενή. Εκαναν έγκλημα και θα πληρώνουν για μια ζωή όπως πρέπει. Ενώ οι άλλοι ετοιμάζονται για ΟΑΚΑ την Τετάρτη να πουλήσουν καουμποιλίκι.
βρεεεεεεε......χωνεύτε το καλά .....ΝΑΙ στην αντιπαράθεση...ΝΑΙ στους λεκτικούς διαφιφισμούς...ΝΑΙ στην πλάκα και στον χαβαλέ.....ΝΑΙ στην ανταλλαγή απόψεων έστω και σε έντονο ύφος........ΟΧΙ..ΟΧΙ...ΟΧΙ...ΟΧΙ...ΣΤΗΝ ΒΙΑ....ακόμα δεν κρύωσε ο σφαγμένος και τα ίδια βλέπω....ΜΥΑΛΟ δεν έχετε? αύριο μπορεί να είσαστε εσείς στην θέση του....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ......
δεν ειναι ευκολο mouzaoui....ξερεις την αποψη μου γιαυτο το θεμα(λαυριου) αλλα ειναι αδικο να τους παιρνει ολους η μπαλα.....Φίλε καλά τα λές αλλά οι απάθειά σας και οι αδράνειά σας, σας κάνει συμμέτοχους. Αντί να τους απομονώσετε και να τους κυνηγήσετε απ'τον χώρο σας, την Τετάρτη θα τους έχετε πρώτη μούρη στο ΟΑΚΑ
Για εμένα μιλάς?Γιατί εγώ δεν ξέρω κανέναν...δεν είμαι σε κανένα σύνδεσμο και σε καμία Θ7....κανενός υποχείριο....αν το ξεχνάνε κάποιοι από την διοίκηση...μέσα και αυτοί...σαν ηθικοί αυτουργοί....δεν με ξέρεις...αν με ήξερες θα καταλάβαινες πόσο πολύ τα εννοώ αυτά που σου γράφω.....Φίλε καλά τα λές αλλά οι απάθειά σας και οι αδράνειά σας, σας κάνει συμμέτοχους. Αντί να τους απομονώσετε και να τους κυνηγήσετε απ'τον χώρο σας, την Τετάρτη θα τους έχετε πρώτη μούρη στο ΟΑΚΑ
Ζητώ συγνώμη φίλε....και ποιός σου είπε ότι τα γ΄ραφω αυτά για εσένα podolagne? αναφέρθηκε πουθενά το όνομα σου?γενικά μιλάω για όσους σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο, είτε είναι από εδώ, είτε είναι από εκεί....αλλά μάλλον ή δυσκολη γλώσσα είναι τα ελληνικά ή έχεις την μύγα,,,,,αμάν ρε παιδιά, ψοφάτε για παρεξήγηση....ήμαρτον...
Αν έχεις καλό μεζέ....κάτι γίνεται....δεκτή χωρίς δεύτερη κουβέντα και κερνάω και μπύρες....τουλάχιστον να σκοτωθούμε face to face....
κερνας μπυρες.......χμ.....δεκτή χωρίς δεύτερη κουβέντα και κερνάω και μπύρες....τουλάχιστον να σκοτωθούμε face to face....
κερνας μπυρες.......χμ.....
οκ συγνωμη και απο εμενα....
ρε μπύρε είπα όχι την AMSTEL...εσάς για να σας χορτάσω θέλετε από φορτηγό και πάνω.....αλλά χαλάλι σας....κουφάλες πρασινοκοκκινοκίτρινες.....μπύρες???? και γω εδώ είμαι.. τιμή σας να σας πλακώσει στις μπύρες ένα τέρας...face to face...